W0zzAp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Hajime_no_Ippo. Από ότι κατάλαβα η πρώτη σεζόν είναι με τα 70πλας επεισόδια και μετά 2h το new challenge και τέλος η 3η.?? Και επίσης κάτι οβά ταινίες κτλ που κυκλοφορούν τι περιέχουν είναι κανον.? Με την σειρά που πρέπει να τα δεις 1η σεζόν(75+1 special επεισόδιο) Champions road ταινία Mashiba vs Kimura OVA 2η σεζόν new challenger (26 επεισόδια) 3η σεζόν rising (25 επεισόδια) Πρέπει να δεις την ταινία και το ova είναι κανονικά στο στορυ του manga. Αγαπημένο anime και ειδικά αν σου αρέσουν τα sports anime θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο sport anime και απτά καλύτερα shounen που έχουν βγει. Τα έχω ξαναγράψει οπότε να μην επαναλαμβάνομαι Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από W0zzAp 1 1
Edel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μακάρι να χα τη τύχη να μπορούσα τα δω και γω σα να ναι η πρώτη φορά. Σειρά έπος, πράγματι το καλύτερο sport anime που υπάρχει. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 H @evabb μου είπε να κοιτάξω το Mahou Tsoukai No Yome (The Ancient Magus's Bride) και μου αρέσει το concept, επίσης αν και το σχέδιο στους χαρακτήρες δεν είναι κάτι το φοβερό, τα backgrounds και γενικά οι σκηνές (έχει μερικές από το πρώτο επεισόδιο που απλά πάνε για wallpapers) μπορώ να πω ότι "μαγεύουν". Είδα τα πρώτα 2 επεισόδια, αλλά μέτα από καιρό με έπιασε να δω anime για τα καλά και θα πιάσω και το manga μαζί. 2
W0zzAp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε H @evabb μου είπε να κοιτάξω το Mahou Tsoukai No Yome (The Ancient Magus's Bride) και μου αρέσει το concept, επίσης αν και το σχέδιο στους χαρακτήρες δεν είναι κάτι το φοβερό, τα backgrounds και γενικά οι σκηνές (έχει μερικές από το πρώτο επεισόδιο που απλά πάνε για wallpapers) μπορώ να πω ότι "μαγεύουν". Είδα τα πρώτα 2 επεισόδια, αλλά μέτα από καιρό με έπιασε να δω anime για τα καλά και θα πιάσω και το manga μαζί. Μην σου πω ψεματα δεν με ξετρελανε.Ωραιο animation και πολυ ωραιος ο κοσμος μαγειας που εφταιξε ο δημιουργος με πλασματα κτλ .Προσωπικο μου προβλημα ηταν οι χαρακτηρες( με εξερεση καποιους λιγους) που μου φανηκαν αντιπαθητικοι,ενω σχεδον ολοι εχουν το δικο τους χρονο για αναπτυξη πραγμα καλο.Πιθανως με χαλασε το κεντρικο διδυμο που ηταν πολυ shoujo για τα γουστα μου αλλα απτην αλλη ενιωθα πως ηταν ο καθενας για την παρτυ του με τις επιλογες που εκαναν αρκετες φορες.Επισης ενιωσα λιγο οτι δεν ξερει τι θελει να ειναι και καπου το εχανε ,ηταν μια σουμα ρομαντικο-κοινωνικο-δραματικο-δραση-φαντασια και δεν ειδα οτι τα εδεσε σωστα.Το 2ο μισο μου φανηκε καλυτερο.Κατα τ'αλλα μια αξιολογη σειρα anime αλλα δεν ειχε κατι το παραπανω που ηθελα κυριως για την δημοτικοτητα που ειχε και τις υψηλες βαθμολογιες. Απτην αλλη υπαρχουν και 3 επεισοδια ova που βγηκαν πριν την σειρα που μου φανηκαν καλυτερα,στην ουσια ηταν κατι σαν prequel του κεντρικου στορυ.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο που θελει να πει ο συμφορουμιτης Wozzap πιο πανω ειναι οτι ειναι μια πολυ overrated σειρα. Ειναι μια διαφορετικη ας το πουμε προσεγγιση της ''Πενταμορφης και το Τερας'΄ η οποια ομως χανει την μπαλα απο ενα σημειο και μετα απο πλευρας συνοχης. Επισης η κεντρικη χαρακτηρας Chise ουτε η ιδια ξερει τι θελει και το μονο που καταφερνει καθε φορα ειναι να κανει τα αντιθετα απο οτι της λενε χωρις να σκεφτεται.Κοινως να γινεται αντιπαθητικη οπως αναφερθηκε παραπανω. Οσο για τον υποτιθεται κεντρικο κακο της σειρας εδω και αν γελαμε... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Fulgore
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Έχω φτάσει μέχρι το κεφάλαιο 16 στο manga. Δεν ξέρω, εμένα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, κάτι που δεν έχουν κάνει πολλά πρόσφατα. Και ενώ συνήθως αφήνω τα anime όταν συνεχίσω το στόρυ στο manga, το βλέπω κι αυτό γιατί έχει πολύ ωραίο χρώμα και σκηνές όπως είπα.
Nidonas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχοντας διαβάσει το Mahou Tsoukai No Yome , θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ ωραίο fantasy slice of life. Έχει έναν ενδιαφέρον κόσμο και οι κεντρικοί χαρακτήρες υπάρχουν για να μας τον παρουσιάζουν. Δεν έχω δει το anime αλλά το manga αξίζει. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Nidonas 1
vagosvts7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2018 στις 12:26 ΜΜ, Edel είπε Μακάρι να χα τη τύχη να μπορούσα τα δω και γω σα να ναι η πρώτη φορά. Σειρά έπος, πράγματι το καλύτερο sport anime που υπάρχει. Κορυφαίο sport anime ..Επίσης πολύ δυνατό sport anime είναι και το slam dunk.. Πολύ γέλιο ο Χαναμιτση, όπως και ο Τακαμουρα στο hajime.. Πριν λίγες μέρες τελείωσα ένα ακόμα anime sport , το Haikyuu!! .. Αρκετά καλό για το αθλητικό είδος που προβάλει.. ΥΓ. Πάντως hajime no ippo και slam dunk πιστεύω ότι επιβάλλεται να συνεχιστούν σαν anime σειρά... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από vagosvts7 1
W0zzAp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε Κορυφαίο sport anime ..Επίσης πολύ δυνατό sport anime είναι και το slam dunk.. Πολύ γέλιο ο Χαναμιτση, όπως και ο Τακαμουρα στο hajimo.. Πριν λίγες μέρες τελείωσα ένα ακόμα anime sport , το Haikyu .. Αρκετά καλό για το αθλητικό είδος που προβάλει.. ΥΓ. Πάντως hajimo και slam dunk πιστεύω ότι επιβάλλεται να συνεχιστούν σαν anime σειρά... Το Slam Dunk εχει πολυ καλυτερο manga οχι μονο γιατι εχει το φιναλε αλλα γιατι δεν εχει τον αργο ρυθμο που υπαρχει στο anime.Δεν νομιζω να υπαρξει συνεχεια στο anime αφου μετα απο τοσα χρονια δεν το εχουν κανει δεν νομιζω τωρα να γινει. Οσο για το ippo επισης δεν νομιζω να υπαξει συνεχεια στο anime,μετα την 3η σεζον η αληθεια ειναι οτι υπαρχει κατηφορος για παρα πολλα chapter και βεβαια δεν ειναι κερδοφορος τιτλος ωστε να το σκεφτουν διαφορετικα οι παραγωγες.Ασε που εχουν βγει πανω απο 1100 chapter και δεν φαινεται ακομα να τελιωνει Το haikyuu ειναι σιγουρα στα top sport anime που εχουν βγει και ειναι πιο σιγουρο οτι θα δουμε επομενη σεζον αρκει να προχωρησει και παραπανω το manga που οσο ναναι εχει αργο ρυθμο. 1
Edel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στο τέλος του Slam Dunk στο manga δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Εϊναι μεγάλη ντροπή που δεν έγινε ποτέ σειρά. Παίζουν μυθικό ματς στον ημιτελικό. Μυθικό. 1 1
W0zzAp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Edel είπε Στο τέλος του Slam Dunk στο manga δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Εϊναι μεγάλη ντροπή που δεν έγινε ποτέ σειρά. Παίζουν μυθικό ματς στον ημιτελικό. Μυθικό. Δεν ειναι ημιτελικος ειναι πιο πισω 2ος γυρος αν θυμαμαι καλα.
Edel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 No, no, ημιτελικός είναι Spoiler Γιατί ενώ περιμένεις ότι θα το πάρουν, σου λέει σε μια σελίδα στο τελικό δε τα κατάφεραν από την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό. Μυθικό και συγκινητικό ματς. Από τα μεγαλύτερα σφάλματα της βιομηχανίας είναι που δε κάνανε anime ολο το Kenshin και το δεύτερο μέρος του Slam Dunk
omghi2u Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 3/29/2018 στις 12:26 ΜΜ, Edel είπε Μακάρι να χα τη τύχη να μπορούσα τα δω και γω σα να ναι η πρώτη φορά. Σειρά έπος, πράγματι το καλύτερο sport anime που υπάρχει. slam dunk. και αν διαβασεις και το manga τρεχουν και τα ζουμια. παρακινησε ολοκληρο εθνος να ασχοληθει με το μπασκετ.
Edel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, omghi2u είπε slam dunk. και αν διαβασεις και το manga τρεχουν και τα ζουμια. παρακινησε ολοκληρο εθνος να ασχοληθει με το μπασκετ. Καλά βρε, δεν είδες παραπάνω τι έχω γράψει ?
omghi2u Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 η αληθεια ειναι πως οχι , απαντησα την στιγμη που διαβασα εκεινο το μνμ χαχαχα ντροπη μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα