Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Edel είπε

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ  ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Ν

Α

Ι

MANGARA ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ANIME, ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΣ MANGA, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ BERSERK. 

Αυτά είναι νέα ευχ;aριστα. Το στούντιο δε το ξέρω βέβαια, θα θελα καμιά Mad House αλλά θα δούμε!

Παιδιά τη σειρά να τη δείτε μόλις βγει αν βαριέστε να διαβάσετε το manga, αλλά πιστέψτε με καρα-αξίζει. Απίστευτα ρεαλιστικό, βαθιά φιλοσοφικό, εξαιρετικοί χαρακτήρες...

Χάρηκα πάρα πολύ τώρα.

Gintama συνεχίζει καλοκαίρι, Boku τον άλλο μήνα, Mob Psycho 100 με manga τελειώμενο, τώρα Vinand Saga (δε καταλαβαίνετε για τι έπος μιλάμε), ένα νέο JoJo να ανακοινωθεί και μάλλον τελειώνει η ζωή 

Edit: Μόλις διάβασα το τσάπτερ berserk.... Ανατριχιαστικά υπέροχο και συγκινητικό.  Για μένα που το διαβάζω από τα 16μου με έκανε να κλάψω σχεδόν. οι τελευταίες σελίδες δε ήταν σκέτη μαγεία. Άγρια και πονεμένη αλλά μαγεία. 

Εύγε Miura, είχες χρόνια να δώσεις τέτοιο τσάπτερ.... Τεράστιο Berserk chapter το 355.

Δεν εχει βγαλει πολλα anime το συγκεκριμενο studio αλλα εχει ενα απτα μεγαλυτερα ονοματα στον χωρο το attack on titan

https://myanimelist.net/anime/producer/858/Wit_Studio

Σε οτι anime εχει βγαλει χρησιμοποιει πολυ καλο animation γιαυτο το ανεφερα προηγουμενος.

Για το gintama καντανταει λιγο εκνευριστικο το σταματα προχωρα σταματα προχωρα.Εχω την εντυπωση οτι θα μπορουσαν να το συνεχισουν για αλλα 12-13 επεισοδια τουλαχιστον και ας το σταματαγαν τοτε.Τα 12 επεισοδια ειναι πολυ λιγα,αντε να δουμε αν θα το τελιωσουν στην επομενη σεζον ή αν παλι θα εχουμε τα ιδια.

Επισης εχουν κυκλοφορησει τα 4 τελευταια επεισοδια του Relife και θα τα δω αυτες τις μερες.Πιθανολογω οτι θα εχουν πετσοκοψει το manga για να φερουν ενα φιναλε στο anime.Προτιμοτερο θα ηταν μια 2η σεζον,αλλα τεσπα.

Επεξ/σία από W0zzAp
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το evergarden καλά κρατάει όχι όσο στο προηγούμενο αλλά ένα δυο δάκρυα κύλησαν ... wtf addiction στη κατάθλιψη λέγεται αυτό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 επεισοδια,μετριες κριτικες και απο την συνοψη/trailer δεν μου πολυ γεμιζει το ματι(ειδικα μιας και ειναι ψιλο δυσκολο να βγει συνεχεια).

Επισης η συνοψη για καποιο λογο μου θυμιζει πολυ SAO.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Υποτιθεται ειναι σαν το SAO, αλλα δεν εχω ιδεα, μοιαζει παρα πολυ παντως, θα δω κανα δυο και θα αποφασισω

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nickarmy είπε

το evergarden καλά κρατάει όχι όσο στο προηγούμενο αλλά ένα δυο δάκρυα κύλησαν ... wtf addiction στη κατάθλιψη λέγεται αυτό 

Αφου πονταρει στο μελοδραμα λογικο ειναι.Ωραιο ειναι το anime σιγουρα αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,σιγουρα ομως αξιζει να το δει καποιος για τα production values.Το animation οπως και να το δεις ειναι αψεγαδιαστο.

6 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Death March ειδε/βλεπει κανεις? Ειδα a place further than the universe, πολυ καλο το προτεινω

Το πρωτο το απεφυγα γιατι ηξερα πανω κατω οτι θα ειναι μετριο.

Το δευτερο ομως το εχω δει και ειναι μια μικρη εκπληξη στην σεζον.Απο εκει που περιμενεις κατι σαν kawai shit με τα κοριτσακια,δειχνει κατι αρκετα αξιολογο.Πρωτοτυπο το στορυ και πολυ καλη η αναπτυξη στους χαρακτηρες πρωτους αλλα και δευτερους.Το επομενο ειναι το τελευταιο επεισοδιο και αφου ειναι original anime(σπανιο πραγμα στις μερες μας) θα εχουμε και φιναλε στην ιστορια.Θα το προτεινα σε καποιον που μπορει να δει κατι σαν slice of life που ειναι το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Οντως πολυ μετριο απο τα 3 πρωτα επεισοδια το death march, harem ειναι και πολυ κουραστικα πραματα που τα εχω ξαναδει σε αλλα anime, αλλα θα το τελειωσω μαλλον το σ/κ

Το αρχισα χωρις καν να διαβασω περι τινος προκειται, απλα το ειδα στα popular στο 9anime 

Δημοσ.

Χαίρετε,

Eίπα και εγώ να συμμετάσχω στο thread. Ξεκίνησα με anime αλλά πλέον διαβάζω κυρίως manga.

Από τις καινούριες σειρές του Jump πολύ ωραίο είναι το Dr. Stone. Αρκετά φρέσκο.

Berserk και Vinland Saga είχαν δυνατά τσαπτεράκια αυτή τη βδομάδα.

Δημοσ.

@najinblue3 έχουμε μάλλον παρόμοιο γούστο χαχ 

το a place further than the universe και εμένα μου άρεσε πολύ (δεν εχω προλάβει να δω όλα τα επεισόδια ακόμα..) 

δες και το Yama no Susume  (  μία season 3λ και δεύτερη με 12λ, )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickarmy είπε

@najinblue3 έχουμε μάλλον παρόμοιο γούστο χαχ 

το a place further than the universe και εμένα μου άρεσε πολύ (δεν εχω προλάβει να δω όλα τα επεισόδια ακόμα..) 

δες και το Yama no Susume  (  μία season 3λ και δεύτερη με 12λ, )

thx για την προταση, θα τσεκαριστει

οποιος θελει να δει plot και αρκετα μεγαλο μαλιστα να δει killing bites

πραγματικα πολυ χαζη ιστορια, με πολυ καλα fights, και μη ξεχναμε το plot

Το death march το τελειωσα, οσα βγηκανε τουλαχιστον, νταξει τελικα δεν ειναι πολυ κακο οσο φαινοτανε, 1 επεισοδιο ακομα κ τελειωνει, οποιος γουσταρει sao, in another world with my smarthphone, how to meet girls in a dungeon θα του αρεσει

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Δεν μου άρεσε προσωπικά το βιολετ δεν νομίζω ότι είναι το στυλ μου, παρολαυτα σέβομαι και δέχομαι απόλυτα το χαιπ και όλα τα βραβεία που σάρωσε. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nickarmy είπε

black clover ναι τόσα επεισόδια άξιζαν την αναμονή χαχ

overlord και αυτό στο ψήσιμο μας εχει ...

Μια απτα ιδια το black clover αλλα του το δινω οτι υπαρχει συνεχομενη δραση σε ολα τα επεισοδια.

Για το Overlord πιο ψησιμο τελιωνει στο επομενο :P .Ωραια παντως τα τελευταια 2-3 επεισοδια αρα περιμενω και παρομοιο φιναλε και βεβαια ας ελπισουμε για καμια 3η σεζον.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Hajime_no_Ippo. Από ότι κατάλαβα η πρώτη σεζόν είναι με τα 70πλας επεισόδια και μετά 2h το new challenge και τέλος η 3η.??

Και επίσης κάτι οβά ταινίες κτλ που κυκλοφορούν τι περιέχουν είναι κανον.? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...