Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Τέλειωσε και το ReLife. Την Κυριακή η μετάφραση του τελευταίου chapter.

Το συνιστώ για όσους γουστάρουν romantic stuff. <3

δειχνει τιποτα; :P

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα περιμένω για τη δευτερη season ...

στο μεταξύ η evergarden συνεχίζει να μας τσακίζει τη ψυχολογία ...

Επεξ/σία από nickarmy
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, W0zzAp είπε

axaxaxaxaxaxaax, ναι ναι, μου το βγαλε και το fb από 2 διαφορετικές σελίδες, τα λάικ και τα σχόλια πήγαν και ήρθαν!!!

Και με το manga τελειωμένο λογικά θα δούμε όλη την ιστορία. Δε κρατιέμαι!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

πως ειναι το οβερλορντ 2?

Να σου πω την αληθεια δεν μου πολυ αρεσει αυτο το κεφαλαιο επειδη δεν πολυ βλεπουμε σε δραση τον κεντρικο Ains.

Οσο για το αλλο που ρωτας,το anime βασιζεται σε light novel.Το manga που ειναι οσα εχουν μεταφραστει ως τωρα ειναι πιο πισω απο το anime ελαχιστα chapters.

Γενικα και αυτη η season περαν της Violet ψιλο μαπα το καρπουζι(αντε πες και το nanatsu σαν συνεχεια γνωστης σειρας και ισως το Darling σε οσους αρεσει)οπως και οι τελευταιες season απο πλευρας ποιοτικων anime. 

Εχει πεσει παρα πολυ η ποιοτητα τα τελευταια χρονια στα anime και δυστηχως πεφτει τεραστιο αρμεγμα πατωντας σε συνεχειες γνωστων σειρων,οπως με το προσφατο academia ή το Shokugeki.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

θα διαφωνήσω γιατί μου άρεσαν και το camp και με την ανανταρκτική, όσο για το darling ενώ δεν έχει τπτ ιδιαίτερο έχω φάει σκάλωμα χαχ

σήμερα δυο αναπάντεχα δωράκια euraka seven και drifters !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

πως ειναι το οβερλορντ 2?

βασικα  αν ξερει κανεις ακολουθει το μανγκα πιστα η εχει φουλαρει με φιλερ?

Πανω κατω οτι ειπε ο fulgore.Αποτι λενε τα ατομα που εχουν διαβασει το light novel παει καλα,εννοειται χωρις filler.Μου αρεσει εμενα η σεζον αλλα εχει ενα μεγαλο μειον,υπαρχει μεγαλη ελλειψη του πρωταγωνιστη.Δεν λεω ειναι ωραια η αναπτυξη σε δευτερους χαρακτηρες αλλα ειναι πολυ κομπαρσος ο Ains σε αυτη την σεζον.

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γενικα και αυτη η season περαν της Violet ψιλο μαπα το καρπουζι(αντε πες και το nanatsu σαν συνεχεια γνωστης σειρας και ισως το Darling σε οσους αρεσει)οπως και οι τελευταιες season απο πλευρας ποιοτικων anime. 

Εχει πεσει παρα πολυ η ποιοτητα τα τελευταια χρονια στα anime και δυστηχως πεφτει τεραστιο αρμεγμα πατωντας σε συνεχειες γνωστων σειρων,οπως με το προσφατο academia ή το Shokugeki.

Δεν θεωρω οτι υπαρχει τοσο πολυ καθοδο στα anime που βγαινουν,ομως θεωρω οτι υπαρχει μεγαλη καθοδο στις πιο γνωστες κατηγοριες οπως ειναι τα shounen-action anime,απτην αλλη υπαρχει ανοδος σε κατηγοριες οπως slice of life-drama-romance.Αν ριξεις μια ματια σε παλαιοτερες σεζον 10-15-20 χρονια πισω δεν θα δεις πανω απο 2-3 anime ανα σεζον που να ξεχωρισαν με εξαιρεση προφανως καποιες απο αυτες,οποτε εξαρταται τι βλεπει ο καθενας.

Σιγουρα υπαρχει μια φοβια απτις παραγωγες στο να βγαλουν καινουργια anime γιαυτο και πολλα sequel (που ας πουμε ειναι τα πιο σιγουρα) οπως υπαρχει σε αυτη την σεζον αλλα και στην επομενη με πολλα μεγαλα ονοματα( την οποια τη θεωρω ισως την πιο δημοφιλη που εχω δει ποτε,αν ριξετε μια ματια θα καταλαβετε )  https://myanimelist.net/anime/season

Για αυτη την σεζον υπαρχουν αρκετα αξιολογα sequel οπως Nanatsu-overlord-gintama-3gatsu αλλα και καποια καινουργια οπως Violet-darling in the franxx-koi wa ameagari no yoni-sora yori mo tooi basho.Αλλο αν γινεται κατι mainstream και αλλο αν ειναι κατι πιο ποιοτικο και ας ειναι χαμηλοτερη η δημοφιλια του ανεξαρτητου κατηγοριας.Εγω την θεωρω πολυ καλη την σεζον,παντα εξαρταται τι βλεπει ο καθενας οπως ειπα.

Επεξ/σία από W0zzAp
Δημοσ.
10 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

(Fan?) Translation του Ch. 355 του Berserk is out.

Edit:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Oh, crapbaskets...

Για αρχη ας πουμε ενα τεραστιο ΑΜΗΝ.Στην συνεχεια ελπιζω να μην γινει καμια στραβη και εχουμε παλι τα ιδια.

Ενα αρκετα μεγαλο νεο ειναι οτι το Vinland Saga γινεται anime απο Wit Studio αρα σιγουρο ειναι οτι θα δουμε πολυ καλο animation.Δεν εχω ξεκινησει το manga και θελω να το κανω στο προσφατο μελλον.

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-19/vinland-saga-manga-gets-tv-anime-by-wit-studio/.129196

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Για αρχη ας πουμε ενα τεραστιο ΑΜΗΝ.Στην συνεχεια ελπιζω να μην γινει καμια στραβη και εχουμε παλι τα ιδια.

Ενα αρκετα μεγαλο νεο ειναι οτι το Vinland Saga γινεται anime απο Wit Studio αρα σιγουρο ειναι οτι θα δουμε πολυ καλο animation.Δεν εχω ξεκινησει το manga και θελω να το κανω στο προσφατο μελλον.

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-19/vinland-saga-manga-gets-tv-anime-by-wit-studio/.129196

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ  ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Ν

Α

Ι

MANGARA ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ANIME, ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΣ MANGA, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ BERSERK. 

Αυτά είναι νέα ευχ;aριστα. Το στούντιο δε το ξέρω βέβαια, θα θελα καμιά Mad House αλλά θα δούμε!

Παιδιά τη σειρά να τη δείτε μόλις βγει αν βαριέστε να διαβάσετε το manga, αλλά πιστέψτε με καρα-αξίζει. Απίστευτα ρεαλιστικό, βαθιά φιλοσοφικό, εξαιρετικοί χαρακτήρες...

Χάρηκα πάρα πολύ τώρα.

Gintama συνεχίζει καλοκαίρι, Boku τον άλλο μήνα, Mob Psycho 100 με manga τελειώμενο, τώρα Vinand Saga (δε καταλαβαίνετε για τι έπος μιλάμε), ένα νέο JoJo να ανακοινωθεί και μάλλον τελειώνει η ζωή 

Edit: Μόλις διάβασα το τσάπτερ berserk.... Ανατριχιαστικά υπέροχο και συγκινητικό.  Για μένα που το διαβάζω από τα 16μου με έκανε να κλάψω σχεδόν. οι τελευταίες σελίδες δε ήταν σκέτη μαγεία. Άγρια και πονεμένη αλλά μαγεία. 

Εύγε Miura, είχες χρόνια να δώσεις τέτοιο τσάπτερ.... Τεράστιο Berserk chapter το 355.

Επεξ/σία από Edel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...