Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα πριν λιγες μερες τις ταινιες του SAO και No game No life

Το SAO με ονομα ordinal scale που ειναι ενα καινουργιο game που δεν ειναι το κλασικο VR(virtual reality) που βλεπαμε στα προηγουμενα αλλα AR( Augmented Reality) στην ουσια ο παικτης μπαινει κατευθειαν στο παιχνιδι οπου και να βρισκεται μεσω ενος συστηματος.Τωρα στα υπολοιπα ηταν κλασικο SAO,λιγο δραση λιγο δραμα υπαρχουν παντα εμπλεκομενοι με το εμπλεκομενοι με το original SAO για να εχει ενδιαφερον και ανακυκλωση κτλ. Κοντα στις 2 ωρες η ταινια και μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα καπως παραπανω απτις 2 προηγουμενες season κυριως επειδη ηταν ταινια,αρα συγκεκριμενη διαρκεια ωραιο animation και καλες σκηνες δρασης.Οπως παντα το κλασικο αρνητικο για μενα ο Kirito που ειναι τελειως broken ανεξηγητα,οπως ειδα στο τελος ενω δεν ειχε καμια σχεση με το καινουργιο παιχνιδι μεχρι περιπου τα μισα της ταινιας οταν αρχισε να ασχοληται λογω καποιων γεγονοτων.Οποιος εχει δει και τις προηγουμενες σεζον πρεπει να το δει αφου ειναι sequel και επισης στο τελος αναγραφει SAO will return,λες και ειναι ταινια της marvel :P

Τωρα στο NGNL Zero.Η ταινια ειναι prequel της σειρας 6000 χρονια πριν που ο κοσμος δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειχαμε δει και πανω κατω μας δειχνει πως ξεκινησε το πραγμα.Αρκετα διαφορετικη την βρηκα δεν εχει τα κλασικα παιχνιδια που βλεπαμε,αφου υπαρχει πολεμος.Αρκετο δραμα σε αντιθεση με την σειρα που ειναι πιο κωμικη,αλλα εχει και αυτο καποιες τετοιες στιγμες.Επισης διολου τυχαιο που οι 2 πρωταγωνιστες της ταινιας ειναι σχεδον ολοιδιοι με τους original της σειρας(και καλα πνευματικοι απογονοι να το πω :P ).Καλη συνολικα η ταινια περασε ευχαριστα η ωρα,σε οποιον αρεσε και η σειρα ας δει και την ταινια.Το κακο ειναι οτι δεν υπηρξε καποια ανακοινωση για 2η σεζον.

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας γράψω κι εγώ άποψη για το Gintama (anime). Είδα μαζεμένα τα τελευταία 20 επεισόδια μέχρι και το πιο πρόσφατο και θυμήθηκα γιατί το θεωρώ με διαφορά το καλύτερο anime που έχω παρακολουθήσει ever. Έτη φωτός μπροστά απο όλα τα υπόλοιπα. Το μοναδικό anime που σε κάνει να κοντεύεις να πνιγείς απο τα γέλια, ενώ λίγο μετά σε κάνει να συγκινηθείς (μέχρι δακρύων πιθανώς) απο τη δραματική εξέλιξη όταν αποφασίσει να κάνει "σοβαρή" στροφή. Θυμάμαι είχα διαβάσει παλιότερα την άποψη οτι τα "σοβαρά" επεισόδια του Gintama είναι πιο σοβαρά και σωστά εκτελεσμένα απο τα υπόλοιπα "σοβαρά" anime (που δεν είναι parοdy/gag anime δηλαδή), και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνo. Οι άνθρωποι και το γράψιμο τους είναι αλλού απλά. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι οτι δύσκολα θα πιάσεις όλα τα references και τα στοιχεία που σατυρίζουν, ειδικά τα ασιατικής προέλευσης. Θυμάμαι παλιότερα μία απο τις πρώτες ομάδες που έβγαζαν subs, έγραφαν ολόκληρα κατεβατά στην οθόνη με τα references και έπρεπε να ήσουν με το χέρι στο space για να προλαβαίνεις να τα διαβάσεις. Μόνο έτσι όμως θα εκτιμήσεις το μεγαλείο αυτής της σειράς. 

Σειρά έχει η 2η σεζόν του Saiki Kusuo no Psi-nan. Η πρώτη μου χε προσφέρει ωραίες στιγμές γέλιου, αλλά ποτέ δεν προχώρησε λίγο παραπέρα και να χτίσει κάτι πιο "σοβαρό"  (οπως πχ. το Gintama και το Beelzebub σε κάποιο βαθμό).

Και μιας και αναφέρθηκα στο Gintama ας ανεβάσω φώτο τι μου ήρθε σήμερα (από μέλος του σάιτ).

fdsfsd.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stone Cold είπε

Ας γράψω κι εγώ άποψη για το Gintama (anime). Είδα μαζεμένα τα τελευταία 20 επεισόδια μέχρι και το πιο πρόσφατο και θυμήθηκα γιατί το θεωρώ με διαφορά το καλύτερο anime που έχω παρακολουθήσει ever. Έτη φωτός μπροστά απο όλα τα υπόλοιπα. Το μοναδικό anime που σε κάνει να κοντεύεις να πνιγείς απο τα γέλια, ενώ λίγο μετά σε κάνει να συγκινηθείς (μέχρι δακρύων πιθανώς) απο τη δραματική εξέλιξη όταν αποφασίσει να κάνει "σοβαρή" στροφή. Θυμάμαι είχα διαβάσει παλιότερα την άποψη οτι τα "σοβαρά" επεισόδια του Gintama είναι πιο σοβαρά και σωστά εκτελεσμένα απο τα υπόλοιπα "σοβαρά" anime (που δεν είναι parοdy/gag anime δηλαδή), και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνo. Οι άνθρωποι και το γράψιμο τους είναι αλλού απλά. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι οτι δύσκολα θα πιάσεις όλα τα references και τα στοιχεία που σατυρίζουν, ειδικά τα ασιατικής προέλευσης. Θυμάμαι παλιότερα μία απο τις πρώτες ομάδες που έβγαζαν subs, έγραφαν ολόκληρα κατεβατά στην οθόνη με τα references και έπρεπε να ήσουν με το χέρι στο space για να προλαβαίνεις να τα διαβάσεις. Μόνο έτσι όμως θα εκτιμήσεις το μεγαλείο αυτής της σειράς. 

Σειρά έχει η 2η σεζόν του Saiki Kusuo no Psi-nan. Η πρώτη μου χε προσφέρει ωραίες στιγμές γέλιου, αλλά ποτέ δεν προχώρησε λίγο παραπέρα και να χτίσει κάτι πιο "σοβαρό"  (οπως πχ. το Gintama και το Beelzebub σε κάποιο βαθμό).

Και μιας και αναφέρθηκα στο Gintama ας ανεβάσω φώτο τι μου ήρθε σήμερα (από μέλος του σάιτ).

fdsfsd.jpg

Συμφωνώ σε αυτά που λες για το gintama. Να προσθέσω άλλο ένα αρνητικό ότι μερικά επεισόδια δεν είναι καθόλου αστεία και το χιούμορ παρατραβηγμενο,που είναι για drop και πάμε στο επόμενο,αλλά κατά την πλειοψηφία είναι τα περισσότερα επεισόδια πολύ αστεία.

Για τα references ισχύει στα πρώτα επεισόδια(αν δεν κάνω λάθος σε όλη την πρώτη σεζόν) υπήρχαν πάντα σε κάθε αστείο που ήταν japan only,αλλά και γενικά σε ότι ήταν σάτιρα ώστε να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.Τοτε ήταν fansubbing, αργότερα οι μεταφράσεις γίνονταν από επίσημα site όπως crunchyroll και από τότε τα έκοψαν. Βέβαια πάντα υπάρχει και το manga που υπάρχουν references αν έχεις όρεξη να το διαβάσεις.

Όσο για το saiki το anime είναι καθαρά κωμικό(παρωδία όπως και το gintama)και πολύ καλό σε αυτό που κάνει,χωρίς ίχνος δράσης ή περιπέτειας,οπότε μην περιμένεις κάτι.

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο  sub-group Rumble οι οποίοι κάνανε εκπληκτική μετάφραση στο gintama με επεξήγηση όλων τον References Japan και μη! Φτάσανε μέχρι το εκατον εξηντα κάτι αν θυμάμαι καλά. Εγώ το έβλεπα μόνο από αυτούς αλλά έφτασαν σε ένα σημείο που έβγαζαν επεισόδιο ανα 6μηνο μέχρι που πέθαναν εντελώς. Θυμάμαι η σειρά να τρέχει, να έχει τελειώσει και εγώ ακόμα να τους περιμένω. Μέχρι που λέω δε γ@μι3ται και τα δα όλα από Horrible subs μονορούφι! 

@wozzap τα επεισόδια τα χειρότερα με τα gintama κατ εμε είναι όσα έχουν Οtsu μέσα και το στρατό τον nerds του Shinpachi. Δε γέλαγα ποτέ. Αυτή η Otsu, απαράδεκτη μορφή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Edel είπε

Αναφέρεσαι στο  sub-group Rumble οι οποίοι κάνανε εκπληκτική μετάφραση στο gintama με επεξήγηση όλων τον References Japan και μη! Φτάσανε μέχρι το εκατον εξηντα κάτι αν θυμάμαι καλά. Εγώ το έβλεπα μόνο από αυτούς αλλά έφτασαν σε ένα σημείο που έβγαζαν επεισόδιο ανα 6μηνο μέχρι που πέθαναν εντελώς. Θυμάμαι η σειρά να τρέχει, να έχει τελειώσει και εγώ ακόμα να τους περιμένω. Μέχρι που λέω δε γ@μι3ται και τα δα όλα από Horrible subs μονορούφι! 

@wozzap τα επεισόδια τα χειρότερα με τα gintama κατ εμε είναι όσα έχουν Οtsu μέσα και το στρατό τον nerds του Shinpachi. Δε γέλαγα ποτέ. Αυτή η Otsu, απαράδεκτη μορφή.

Εχεις δικιο και για την otsu τα περισσοτερα ηταν πολυ μετρια,αλλα ειχαν κανα δυο arc που ηταν αστεια,HDZ48 και Otsu arc ηταν πολυ καλα.

Τωρα για τα πιο αστεια δυσκολο αλλα ειδικα οταν εβλεπα Madao και Shige Shige,πολυ καλα.

All time classic ολο το επεισοδιο i cant sleep της kagura(nemurenai aru :P ) ειχα πεθανει στο γελιο.

3 ώρες πριν, nickarmy είπε

28279046_1489924471136872_69800708169353

Κοιτα εδω μας κοροιδευουν αυτοι.Ακομα προμοταρουν το NGE και ταινια δεν βλεπουμε....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Edel είπε

Καλά εννοείται μερικά επεισόδια ήταν επιεικώς απαράδεκτα αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με τον αισχρό ωκεανό σκουπιδο-filler που καθιέρωσαν κάτι Bleach, Naruto, Fairy Tail κλπ. Γενικά το Gintama είναι το μοναδικό anime που ποτέ δε με κούρασε σε βαθμό που να σκεφτώ να του ρίξω drop (το bleach πχ. έφυγε πρώτο πρώτο απο το watch list πριν χρόνια και ανέκτησα την ψυχική μου ηρεμία).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stone Cold είπε

Καλά εννοείται μερικά επεισόδια ήταν επιεικώς απαράδεκτα αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με τον αισχρό ωκεανό σκουπιδο-filler που καθιέρωσαν κάτι Bleach, Naruto, Fairy Tail κλπ. Γενικά το Gintama είναι το μοναδικό anime που ποτέ δε με κούρασε σε βαθμό που να σκεφτώ να του ρίξω drop (το bleach πχ. έφυγε πρώτο πρώτο απο το watch list πριν χρόνια και ανέκτησα την ψυχική μου ηρεμία).

Καλα εννοειται,απλα το gintama θελει λιγο υπομονη στα πρωτα επεισοδια για να μπεις στο κλιμα που λεμε.

Τωρα για το Bleach νομιζω εγω ειχα κανει την καλυτερη επιλογη να δω το anime χωρθς τα filler και αν θυμαμαι καλα βγηκαν περιπου 200 επεισοδια και 360+ που εχει.Οπως και το naruto που διαβασα μονο το manga.Δεν ειναι αριστουργηματα ισα ισα σε πολλα σημεια ειναι κακιστα και βαρετα αλλα σιγουρα γλιτωσα τα εκατονταδες filler που ειχαν.

Το fairy tail δεν ειχε πολλα filler,ηταν υπερβολικα λιγα κυριως γιατι εκοβαν το anime για να προχωρησει το manga κατι που δεν εκαναν τα παραπανω που προειπαμε.Τωρα που εχει τελιωσει λογικα θα το τελιωσουν και στο anime οταν βγει(καπου μεσα στην χρονια κατα τα λεγομενα),αλλα ηταν αλλο ενα τυπικο shounen anime με πολυ nakama και ακυρα power up shit.

• Like 1
Δημοσ.

@GhostRiderLSOV

Η όλη ύπαρξη του gintama είναι ένα troll. Η όλη του σταδιοδρομία αποτυπώνεται στο τελευταίο τσάπτερ. Για τέλος μιλάγανε και εδώ ο Sorachi ξεκινάει καινούριο Arc.....Που αναμένεται να έχει πολύ drama αν έχουμε πρωταγωνιστή τον Tagasugi....

• Moderators
Δημοσ.

Έλα ντε. Κι εγώ περίμενα έναν επίλογο και τέλος. Εκτός αν το πάνε για new arc και μετά κάνουν αυτοπαρωδία και το τελειώσουν το arc σε 2 κεφάλαια. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδα χθες το  full metal alchemist, γενικα εγω που ειμαι ανεκτικος με ταινιες και σειρες με εφερε στα ορια μου σε πολλα σημεια, πχ το death note δε με χαλασε οπως τους περισσοτερους γτ το ειδα σαν adaptation 

το καταλαβαινω οτι πηγαν να το κανουν σαν το ανιμε, με τις υπερβολικες σκηνες αλλα σε live action αυτο δε γινεται, ο alphonse μου αρεσε περισσοτερο απο τον ed 

επισης ψιλοακολουθησαν νομιζω το brotherhood αλλα σκιπαραν τοσα πολλα κοματια απο το ανιμε, που αν δεν ειχες ιδεα δε καταλαβαινες και πολλα

στα + μερικα πολυ καλα εφε στην αρχη ιδιαιτερα με τα chimeras

αν εδινα ενα βαθμο, θα ελεγα 6/10 περιπου 

in other news, darling in the franxx ξανα παρα πολυ καλο, ειχε λιγο πειραγμα απο την 002, γενικα το ανιμε παει απο δραμα σε teen romance και καπακι κωμωδια κ γι αυτο το λογο το εχω λατρεψει, εξαιρετικo ost με καινουργιο outro αν και το 1ο μου αρεσε περισσοτερο, και το σχεδιο ειναι εκπληκτικο, το μονο που με χαλαει ειναι οτ ιδε βλεπουμε τα mechas συχνα

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ειδα χθες το  full metal alchemist, γενικα εγω που ειμαι ανεκτικος με ταινιες και σειρες με εφερε στα ορια μου σε πολλα σημεια, πχ το death note δε με χαλασε οπως τους περισσοτερους γτ το ειδα σαν adaptation 

το καταλαβαινω οτι πηγαν να το κανουν σαν το ανιμε, με τις υπερβολικες σκηνες αλλα σε live action αυτο δε γινεται, ο alphonse μου αρεσε περισσοτερο απο τον ed 

επισης ψιλοακολουθησαν νομιζω το brotherhood αλλα σκιπαραν τοσα πολλα κοματια απο το ανιμε, που αν δεν ειχες ιδεα δε καταλαβαινες και πολλα

στα + μερικα πολυ καλα εφε στην αρχη ιδιαιτερα με τα chimeras

αν εδινα ενα βαθμο, θα ελεγα 6/10 περιπου 

in other news, darling in the franxx ξανα παρα πολυ καλο, ειχε λιγο πειραγμα απο την 002, γενικα το ανιμε παει απο δραμα σε teen romance και καπακι κωμωδια κ γι αυτο το λογο το εχω λατρεψει, εξαιρετικo ost με καινουργιο outro αν και το 1ο μου αρεσε περισσοτερο, και το σχεδιο ειναι εκπληκτικο, το μονο που με χαλαει ειναι οτ ιδε βλεπουμε τα mechas συχνα

Δεν μπορω να τους κρινω γιατι εκοψαν αρκετες σκηνες αφου κανουν μια ταινια βασισμενη σε πανω απο 100 chapters του manga που ηταν μηνιαιο και 64 επεισοδια anime,αρα εννοειται οτι δεν εχουν αρκετο χρονο.

Οι υπερβολικες σκηνες αλα anime στις live action ταινιες σχεδον παντα δεν ειναι ωραιες αφου μονο σε anime φαινονται ωραια.Την ταινια δεν την εχω δει και δεν νομιζω να ασχοληθω να την δω οποτε δεν μπορω να πω την αποψη μου,αλλα πανω κατω ξερω τι να περιμενω.

Οσο για το darling in the franxx τα τελευταια 2 επς ειναι ψιλο filler αλλα και παλι βλεπονται.Εχουμε ακομα αρκετα επεισοδια ωστε να εχω μια συνολικη αποψη.Δεν περιμενω βεβαια τοσα πολλα οσο το Kill la Kill που ειναι απτο ιδιο studio ή πιο σωστα δεν περιμενω κατι σαν το TTGL,μακαρι να πεσω εξω και να υπαρχει εκπληξη γιατι  οπως εχω πει υπαρχουν αρκετα κλισε μεσα στο anime που επλιζω να σταματησουν,αλλιως θα μεινει απλα σαν μια ευχαριστη σειρα για να περναει καποιος την ωρα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...