Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ThReSh είπε

Γι' αυτό μισώ τα live action...

δεν ξερω γιατι τα μισεις αλλα τα μισω κι εγω οποτε ειμαι μαζι σου. :D

• Sad 1
Δημοσ.

Εκανα το λαθος και το πηρα σερι να δω τα crunchyroll academia awards...εμ εννοω anime awards και ναι με λιγα λογια η δευτερη season του academia εκανε τα βραβεια αυτα προβλεψιμα και βαρετα.Βεβαια η ολη παραγωγη περαν των τεχνικων προβληματων(και των χαζων 3ων που σχολιαζαν τους νικητες) εφερνε πιο πολυ σε low budget awards.....

Ευτυχως το εσωσαν στο anime της χρονιας.

Δεν λεω οτι το Academia ειναι κακη σειρα(για την ακριβεια συνεχεια αφου μιλαμε για season 2)και δεν αξιζε να παρει καποια βραβεια αλλα επρεπε να ξεχωρισουν περισσοτερο νεες σειρες.

Το Little witch academia ουτε ενα βραβειο?

Καλυτερος κακος απο το academia και υποψηφιος του Magus το οποιο ακομα δεν εχει τελειωσει και με το ζορι τον εχουμε δει?

Ελεος

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

New chapter Berserk, τέλη Μαρτίου το επόμενο.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εκανα το λαθος και το πηρα σερι να δω τα crunchyroll academia awards...εμ εννοω anime awards και ναι με λιγα λογια η δευτερη season του academia εκανε τα βραβεια αυτα προβλεψιμα και βαρετα.Βεβαια η ολη παραγωγη περαν των τεχνικων προβληματων(και των χαζων 3ων που σχολιαζαν τους νικητες) εφερνε πιο πολυ σε low budget awards.....

Ευτυχως το εσωσαν στο anime της χρονιας.

Δεν λεω οτι το Academia ειναι κακη σειρα(για την ακριβεια συνεχεια αφου μιλαμε για season 2)και δεν αξιζε να παρει καποια βραβεια αλλα επρεπε να ξεχωρισουν περισσοτερο νεες σειρες.

Το Little witch academia ουτε ενα βραβειο?

Καλυτερος κακος απο το academia και υποψηφιος του Magus το οποιο ακομα δεν εχει τελειωσει και με το ζορι τον εχουμε δει?

Ελεος

Λογικο οταν ψηφιζει το κοινο προφανως και θα παρει τα περισσοτερα το πιο mainstream.

Εκτος του οτι φταινε και αυτοι με τον τροπο που το εφτιαξαν μιας και εβαλαν ανα κατηγορια 4-5 προτεινομενες επιλογες(και οχι 10-15 ξερω γω αφου μιλαμε για ολη την χρονια)και απλα πετανε μια επιλογη other που γραφεις συ οτι θες και ολως τυχαιος ολα τα anime που κερδισαν βγηκαν απτις προτεινομενες επιλογες.

Τραγικο που κερδισε το βραβειο για κωμικο anime της χρονιας το Kobayashi????? Ελεος επισης καλυτερη δραματικη σειρα το Mahoutsukai που οπως ειπες δεν εχει τελιωσει και ειδικα πανω απο 3-gatsu(που επισης δεν εχει τελιωσει),made in abyss και shouwa genroku,αλλα ειπαμε το κοινο ψηφιζει γιαυτο....

Επισης τελειως τραγικο που κερδισε το hero academia το βραβειο για καλυτερο animation πανω απτο silent voice που ειναι ταινια αρα εννοειται εχει παραπανω budget αρα και καλυτερο animation(ενω δεν επρεπε να ηταν μεσα αφου ειναι ταινια ενω τα υπολοιπα σειρες)

Γενικα αχταρμας στις επιλογες και στις κατηγοριες.Ουτε καν επρεπε να μπεις στο κοπο να το δεις

Δημοσ.
Στις 25/2/2018 στις 3:35 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Έφτασε η στιγμή που αποχαιρετούμε Potato Casca;

:D :D :D

Μαθητής ακόμα ήμουν, κοντεύω τα τριάντα τώρα, ιστορική στιγμή η γιατρειά της!!!

Gintama διάβασες?  Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πλέον τι συμβαίνει και για που το πηγαίνει!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Edel είπε

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πλέον τι συμβαίνει και για που το πηγαίνει!

Ούτε εγώ, οπότε it's good ol' Gintama. ^_^ Όχι ότι με χαλάνε τα dramatic combat arcs αλλά το είχε ψιλοκουράσει για μένα όλος ο πόλεμος.

Πάντως όπως φαίνεται στο τέλος:

Μέσα στο pod πρέπει να ήταν η Κagura; ("yes?"), αλλά γιατί; Αφού την είχαμε δει οκ μετά την μάχη. 

Επίσης Gintoki θα πάει ή για τελευταίο duel ή θα τα πουν και θα συμφιλιωθούν (όσο γίνεται) με τον Shinsuke πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ούτε εγώ, οπότε it's good ol' Gintama. ^_^ Όχι ότι με χαλάνε τα dramatic combat arcs αλλά το είχε ψιλοκουράσει για μένα όλος ο πόλεμος.

Πάντως όπως φαίνεται στο τέλος:

Απόκρυψη περιεχομένων

Μέσα στο pod πρέπει να ήταν η Κagura; ("yes?"), αλλά γιατί; Αφού την είχαμε δει οκ μετά την μάχη. 

Επίσης Gintoki θα πάει ή για τελευταίο duel ή θα τα πουν και θα συμφιλιωθούν (όσο γίνεται) με τον Shinsuke πιστεύω.

Spoiler

Πλέον, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Αν θυμάμαι καλά ο μόνος λόγος για duel είναι γιατί βρίσκονται σε ισοπαλία πλέον :P

Επίσης, έχω μεγάλη απορία, ο Yamazaki πέθανε όντως? Δεν απαντήθηκε ποτέ. Και στο προηγούμενο τσάπτερ που αναφέρανε του Σινσενγκούμι δε τον έδειξε πουθενά.

Δημοσ.

μπορει καποιος που εχει σχεση με τον θειο να μου στειλει ενα πμ;

θελω να τον ρωτησω για ενα συγκεκριμενο μανγκα, για το οποιο δεν υπαρχει επισημη αγγλικη μεταφραση, ουτε πωλειται εκτος ιαπωνιας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

μπορει καποιος που εχει σχεση με τον θειο να μου στειλει ενα πμ;

θελω να τον ρωτησω για ενα συγκεκριμενο μανγκα, για το οποιο δεν υπαρχει επισημη αγγλικη μεταφραση, ουτε πωλειται εκτος ιαπωνιας.

Υπαρχουν πολλα site στα οποια τα διαβαζεις online

mangafox - mangahere - kissmanga και πολλα αλλα αν το googlαρεις

Ειδικα για περιπτωσεις που δεν υπαρχει επισημη μεταφραση απο καποια εταιρια εκτος japan σχεδον παντα υπαρχει καποια fansub ομαδα να το κανει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...