Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πήγα να το ξεκινήσω αλλά too psycho for my taste.
najinblue3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Πήγα να το ξεκινήσω αλλά too psycho for my taste. δες citrus ghost
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 You're sending me to Yuri land then? Ok. 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 10 Anime Episodes to Prepare You for Valentine's Day 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Toradora! <3
Edel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Hunter x Hunter/Meruem x Komugi, best anime love story evah!
W0zzAp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 5cm Per Second η πιο καταλληλη anime ταινια για την μερα του αγιου Βαλεντινου https://myanimelist.net/anime/1689/Byousoku_5_Centimeter Προφανως οποιος το εχει δει καταλαβαινει τι εννοω 1
Edel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 ισχύει, την είχα βάλει σε 2 κοπέλες μου και είχαν τρελαθεί! Επίσης κοπέλα μου την είχα αναγκάσει να δει 2 σεζόν Clannad και με μίσησε μετά με τόσο κλάμα που έριξε 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Edel είπε ισχύει, την είχα βάλει σε 2 κοπέλες μου και είχαν τρελαθεί! Επίσης κοπέλα μου την είχα αναγκάσει να δει 2 σεζόν Clannad και με μίσησε μετά με τόσο κλάμα που έριξε που τις βρισκεις και καθονται και βλεπουν ηθελα να ηξερα
W0zzAp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Το clannad ειχα προσπαθησει να το δω πριν 5-6 χρονια περιπου κυριως για να φτασω στην 2η σεζον που θεωρειται το top μελοδραμα ,αλλα δεν μου φανηκε ενδιαφερον η 1η σεζον και το dropαρα.Ομως την επομενη φορα που θα το ξεκινησω θα το τελιωσω κιολας,απλα για την 2η σεζον οπως ειπα.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Season 2 Attack on titan. Τι επικούρα είναι αυτή; Ρε πως τα καταφέρνουνε και το κάνουν τόσο σούπερ ντούπερ κορυφή; Σχέδιο, σκηνοθεσία, fucked up και ενδιαφέροντα σκηνικά. Αργησα αλλά το βλέπω το ένα πίσω από το άλλο μονορούφι. Πραγματικά μπράβο! 1
W0zzAp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Το κραξιμο περι whitewashing επιασε τοπο.Η live action μεταφορα του SAO θα εχει ιαπωνες πρωταγωνιστες.Επισης Καλογριδη στο σεναριο https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-13/live-action-sword-art-online-producer-series-sold-to-netflix-will-have-asian-lead-actors/.127753
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Season 2 Attack on titan. Τι επικούρα είναι αυτή; Ρε πως τα καταφέρνουνε και το κάνουν τόσο σούπερ ντούπερ κορυφή; Σχέδιο, σκηνοθεσία, fucked up και ενδιαφέροντα σκηνικά. Αργησα αλλά το βλέπω το ένα πίσω από το άλλο μονορούφι. Πραγματικά μπράβο! Ηταν πολυ καλο οπως και η 1η season αλλα πολυ λιγο, παρα πολυ λιγο
Edel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, W0zzAp είπε Το clannad ειχα προσπαθησει να το δω πριν 5-6 χρονια περιπου κυριως για να φτασω στην 2η σεζον που θεωρειται το top μελοδραμα ,αλλα δεν μου φανηκε ενδιαφερον η 1η σεζον και το dropαρα.Ομως την επομενη φορα που θα το ξεκινησω θα το τελιωσω κιολας,απλα για την 2η σεζον οπως ειπα. Ναι, η δεύτερη σεζόν είναι συνταραχτική. Ακόμα, μετά από τόσα χρόνια που το χω δει, δε μπορώ να πιστέψω ότι έκλαιγα τόσο πολύ. Μου φαίνεται αδιανόητο. Η πρώτη σεζόν είναι πολύ εισαγωγική σε αυτό το έπος που ακολουθεί μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα