Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ισχύει, την είχα βάλει σε 2 κοπέλες μου και είχαν τρελαθεί! 

Επίσης κοπέλα μου την είχα αναγκάσει να δει 2 σεζόν Clannad και με μίσησε μετά με τόσο κλάμα που έριξε :D :D :D

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

ισχύει, την είχα βάλει σε 2 κοπέλες μου και είχαν τρελαθεί! 

Επίσης κοπέλα μου την είχα αναγκάσει να δει 2 σεζόν Clannad και με μίσησε μετά με τόσο κλάμα που έριξε :D :D :D

που τις βρισκεις και καθονται και βλεπουν ηθελα να ηξερα

Δημοσ.

Το clannad ειχα προσπαθησει να το δω πριν 5-6 χρονια περιπου κυριως για να φτασω στην 2η σεζον που θεωρειται το top μελοδραμα :P ,αλλα δεν μου φανηκε ενδιαφερον η 1η σεζον και το dropαρα.Ομως την επομενη φορα που θα το ξεκινησω θα το τελιωσω κιολας,απλα για την 2η σεζον οπως ειπα.

Δημοσ.

Season 2 Attack on titan. 

Τι επικούρα είναι αυτή; Ρε πως τα καταφέρνουνε και το κάνουν τόσο σούπερ ντούπερ κορυφή; Σχέδιο, σκηνοθεσία, fucked up και ενδιαφέροντα σκηνικά. Αργησα αλλά το βλέπω το ένα πίσω από το άλλο μονορούφι. Πραγματικά μπράβο!

• Like 1
Δημοσ.

Το κραξιμο περι whitewashing επιασε τοπο.Η live action μεταφορα του SAO θα εχει ιαπωνες πρωταγωνιστες.Επισης Καλογριδη στο σεναριο :P

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-13/live-action-sword-art-online-producer-series-sold-to-netflix-will-have-asian-lead-actors/.127753

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Season 2 Attack on titan. 

Τι επικούρα είναι αυτή; Ρε πως τα καταφέρνουνε και το κάνουν τόσο σούπερ ντούπερ κορυφή; Σχέδιο, σκηνοθεσία, fucked up και ενδιαφέροντα σκηνικά. Αργησα αλλά το βλέπω το ένα πίσω από το άλλο μονορούφι. Πραγματικά μπράβο!

Ηταν πολυ καλο οπως και η 1η season αλλα πολυ λιγο, παρα πολυ λιγο

Δημοσ.
17 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Το clannad ειχα προσπαθησει να το δω πριν 5-6 χρονια περιπου κυριως για να φτασω στην 2η σεζον που θεωρειται το top μελοδραμα :P ,αλλα δεν μου φανηκε ενδιαφερον η 1η σεζον και το dropαρα.Ομως την επομενη φορα που θα το ξεκινησω θα το τελιωσω κιολας,απλα για την 2η σεζον οπως ειπα.

Ναι, η δεύτερη σεζόν είναι συνταραχτική. Ακόμα, μετά από τόσα χρόνια που το χω δει, δε μπορώ να πιστέψω ότι έκλαιγα τόσο πολύ. Μου φαίνεται αδιανόητο. Η πρώτη σεζόν είναι πολύ εισαγωγική σε αυτό το έπος που ακολουθεί μετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...