W0zzAp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Για το Citrus μονο κατηγοριες εχω δει,shoujo ai οποτε και δεν το ξεκινησα Αν τελιωσει και ακουσω καλα σχολια ισως το ξεκινησω
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 το 4ο του darling in the franxx επικο και το καλυτερο μεχρι τωρα
najinblue3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @nickarmy μου αρεσε τελικα το citrus και το συνεχισα, δεν ειναι τοσο κακο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3
Edel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, nickarmy είπε Αξίζει καθόλου το Boruto ή είναι ξεκάθαρη αρπαχτη?
najinblue3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε Αξίζει καθόλου το Boruto ή είναι ξεκάθαρη αρπαχτη? καλο ειναι
W0zzAp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Edel είπε Αξίζει καθόλου το Boruto ή είναι ξεκάθαρη αρπαχτη? Μπα μην το ξεκινησεις,αν καποια στιγμη φτασει σε σημειο που να εχει καποια κεντρικη πλοκη με εχθρο ισως να αξιζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ ήμουν φαν του Naruto αλλά το Boruto απλά...χλιαρό. Πόσο μάλλον που το πάμε πολύ σε βοήθεια με τεχνολογία... 1
W0zzAp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ανεβαζω συχνα βιντεο αλλα αυτο μου φανηκε ενδιαφερον.Μιξη boku no hero academia με Avengers Infinity War 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Χαμός στο νέο chapter SNK...
W0zzAp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Χαμός στο νέο chapter SNK... Ειναι κατι τετοιες ωρες που το SNK παταει το γκαζι.Αναμενεται ακομα πιο ντουρο το επομενο πιθανως να υπαρξουν και καποιοι νεκροι απτην πλευρα των πρωταγωνιστων στα επομενα chapter Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από W0zzAp
johnyskar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Περαστικος απο δω καθως δεν ειμαι Hardcore anime/manga φαν και οτι αναφερω το πιθανοτερο ειναι να εχει αναφερθει στις εκατονταδες σελιδες του Thread... Αλλα μερικα πολυ ωραια που εχω δει στο παρελθον, αλλα λιγοτερο γνωστα αλλα περισσοτερο!: Hellsing + Hellsing Ultimate (OVA) Παρολο που στους περισσοτερους αρεσει το ανανεωμενο και "πιο" manga σχεδιο στο 2ο, ειχα απολαυσει πιο πολυ το πρωτο μπορω να πω.. Ισως φταιει οτι βγαζανε στα Οβα ενα επεισοδιο ανα 6-12 μηνες και κρυωνε πολυ στην αναμονη. Death Note Berserk, αν και απ'οταν μεταμορφωθηκε η σειρα με δαιμονες κλπ μου ρθε πολυ ξαφνικο δεν το ειδα καθολου να ρχεται απο ιπποτες και ξιφομαχοι να κανει αυτη τη μεταβαση. Trigun, δεν θυμαμαι αν τα τελειωσα ολα τα επεισοδια αλλα ωραιο καουμποικο και χαβαλετζιδικο.. Dragon Ball Super Παλια στην Τηλεοραση εβλεπα και το Samurai X(Kenshin) και ειχα δει και καποιες ταινιες. Επισης ειδα καποιες αναφορες στο Vampire Hunter D, δεν το εχω δει αλλα ειχα παιξει το παιχνιδι και μου ειχε αρεσει. Devil May Cry Ειχα δει καποιο Street Fighter πριν καμμια δεκαρια χρονια επισης, νομιζω ηταν το Alpha. Και φυσικα μια αναφορα στα παλια διαμαντια με τα οποια μεγαλωσαμε, Καμπαμαρου, Saber Rider(τι γαματο intro) βασικα δεν αρχιζω για Cartoon γιατι δεν ξερω αν ξεφευγουν απ'το θεμα Anime και επισης δε θα σταματαω με τη νοσταλγια. Θα πεταξω μερικα ονοματα ομως που μερικα δεν τα ξερουν πολλοι! Με σειρα δημοτικοτητας.. Thundercats, Silverhawks, Tigersharks(ΝΑΙ ειναι ολα Thundercats απλα οι 2οι ειναι στο διαστημα και οι 3οι στο νερο ) και Inhumanoids. Και κατι τελευταιο, παλια ηταν ενα φορουμ το Greek Fun και θυμαμαι οτι ειχα μια αναμνηση απο ενα καρτουν απτ'το ιντρο με διαστημα ενα Τζετ να πεταει και ενα τερας λαβας να του πεταει φωτια πολυ στιγμιαια σκηνη απτο ιντρο και δεν μπορουσα να το περιγραψω παραπανω.. Στο τοτε θεμα που ειχαν για τα καρτουν που ρωταγα και οσο και αν εψαχνα 80s, 90s Intros κλπ... Ο λογος ηταν γιατι τελικα ηταν 60s!!!!!!!!!!! Και μια μερα με εναν φιλο μου αρχισα να ψαχνω παλι με θεμα διαστημικα καρτουν και οταν ειδα την αρχη του ιντρο πριν απο το στιγμιοτυπο που θυμομουν ηδη ηξερα οτι ηταν αυτο.. Και ενθουσιαστηκα! Οποτε θα βγαλω το αχτι μου εδω και θα πω οτι αυτο ηταν το Space Ghost!(Δηλαδη διαστημικος Μπατμαν λολ). Αυτα δε λεω αλλα. Και Milton the Monster ενα ωραιο αγνωστο. Σταματαω. Οσον αφορα τα τωρινα ανιμε καποια μου εχουν τραβηξει το ενδιαφερον αλλα επειδη βλεπω 50 σειρες(οχι μεταφορικα) + τις ταινιες δεν τα χωραω στο προγραμμα αλλα θα ηθελα να δω κατι παραπανω καποια στιγμη.(Full Metal Alchemist, Bleach κλπ). Α ειχα δει καποτε και καμμια 10ρια επεισοδια Ναρουτο.. Απο τις εκατονταδες Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από johnyskar
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Gintama 670 Καιρός ήταν. Αν και με μπέρδεψε αν τελικά είναι έγκυος η Tae ή απλά πάχυνε από το "καλό φαΐ". Το τέλος του κεφαλαίου πάντως... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV
Edel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Gintama 670 Απόκρυψη περιεχομένων Καιρός ήταν. Αν και με μπέρδεψε αν τελικά είναι έγκυος η Tae ή απλά πάχυνε από το "καλό φαΐ". Το τέλος του κεφαλαίου πάντως... ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ MADAO ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ! Απίστευτο τσάπτερ, λες και δε θέλει αν το τελειώσει. Spoiler Η tae απλά έγινε φοράδα από το φαί αχαχαχχααχαχαχαχαχχα
najinblue3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ειδα χθες στο netflix To Κakegurui, πολυ ωραιο art και ψιλο-διαφορετικο anime, καλη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα