ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Τελικά το είδα με το ζόρι το Knights of Sidonia την πρώτη σεζόν μόνο και μόνο για να κάνω τη χάρη στο φιλαράκι και μπορώ να πω ότι αναθεωρώ για το συγκεκριμένο γιατί θέλω να δω και τη δεύτερη. Ναι το animation είναι άσχημο και άνισο αλλά αν το αντέξεις ή το συνηθίσεις το anime έχει strong vibes από Neon Genesis Evangelion και Gundam. Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις ελάχιστες αλλά είναι θετικότατο που κρατάει το θέμα και παρουσιάζουν ένα ερώτημα τη φορά και όχι πολλά ώστε να μην ξέρεις που να εστιάσεις με αποτέλεσμα να βάζει το μυαλό σου σε μια σειρά και σε καθοδηγεί για την πορεία του anime. Μου άρεσε επίσης που είναι αρκετά απόκοσμο στην παρουσίαση του. Post apocalyptic σε deep space σε μια πόλη-σκάφος που ένας Θεός μόνο (και ο σεναριογράφος) γνωρίζουν τι γίνεται. 2
najinblue3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Quit staring darling νομιζω ειναι το ανιμε της χρονιας για μενα, και η 02 waifu της season εχει ενα απο τα καλυτερα ending songs που εχω ακουσει σε ανιμε μαζι με full metal br. + bungo stray dogs θα δοκιμασω και το citrus σημερα
Havik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τελείωσα το Bastard (HWANG Youngchan)… πραγματικά ήταν πολύ καλό, κλασικά αίσθηση μελαγχολίας μετά από κάθε anime/manga/manhua/wtv
W0zzAp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nickarmy είπε Θα ανακοινωσουν την 4η ταινια ή θα αρχισουμε να ριχνουμε καντηλια
W0zzAp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Υποτιθεται οτι το δουλευουν αυτη την στιγμη τωρα το ποτε θα βγει ουτε οι ιδιοι δεν πρεπει να το ξερουν.
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) βλεπει κανεις citrus? το 1ο δε μου ειπε και πολλα, οποιος θελει fan service ορμαει ξεκαθαρα πολυ ρομαντζο και βρακακια included Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3 1
nickarmy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 δεν ειναι fan service ... το βλεπω εγώ no life χαχ 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, nickarmy είπε δεν ειναι fan service ... το βλεπω εγώ no life χαχ τα ειδες και τα 4? αξιζει να συνεχισω?
nickarmy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 τι να σου πω , δεν εχω ξανα δει τετοιο πράγμα αλλά υπάρχουν καλύτερα anime να αφιερώσεις το χρόνο σου , αυτό είναι το μόνο σίγουρο 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το γλωσσοφιλο στο τελος του 1ου με ψησε να το συνεχισω δε σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενο ομως thx for the feedback Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα