Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Δεν είναι anime αλλά κάποια παλικάρια έφτιαξαν την ιστορία των παιχνιδιών σε movie style video. Φυσικά δεν θα έχεις 100% τις απαντήσεις για όλα γιατί λείπει το gameplay αλλά το 90% της ιστορίας θα το πάρεις όπως πρέπει. Είναι 3 "ταινίες" να δεις ως το τέλος. 

Anime είναι φίλε μου ;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Xenosaga:_The_Animation

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Savage1925 είπε

Anime είναι φίλε μου ;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Xenosaga:_The_Animation

Δεν με κατάλαβες, αυτό που είδες εσύ είναι το anime. Αυτό που σου έβαλα εγώ δεν είναι anime. Καλύτερα να δεις αυτό που σου έβαλα εγώ παρά αυτό που είδες για 2 πολύ βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί είναι η original πηγή με το original script και δεύτερον γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται. Τα παιχνίδια είναι 3 επεισόδια όπως και οι "ταινίες" που έφτιαξε το παλικάρι από τη σειρά Xenosaga. Τα υπόλοιπα Xeno παιχνίδια έχουν αναφορές αλλά δεν έχουν σχέση με το Xenosaga αλλά ανήκουν στο Xenoverse με αντίστοιχα θέματα και ιστορίες. 

Σε προσωπικό επίπεδο το Xenogears, Xenosaga και Xenoblade Chronicles X έχουν τις καλύτερες ιστορίες από τη σειρά χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά. Δυστυχώς μόνο το Xenosaga μπορείς να παρακολουθήσεις στο Youtube σαν σειρά anime και να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για την ιστορία. Το Xenogears δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις καν λόγο παλαιότητας και το Xenoblade Chronicles X έχει τόσο ιδιαίτερο σχεδιασμό στο gameplay που είναι αδύνατον να δεις "movie" από αυτό και απαιτεί να παίξεις το παιχνίδι. 

Δε σε χαλάει εσένα γιατί είπες ότι δεν έχεις άλλη επαφή με τη σειρά οπότε ξεκίνα να βλέπεις το "anime" του παιχνιδιού του ίδιου, και τις 3 ταινίες. Οπως βλέπεις το σύνολο των βίντεο είναι πάνω από 20 ώρες. 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

New chapter Berserk is out, τέλη Φεβρουαρίου το επόμενο...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Δημοσ.

Violet Evergarden,μαγκες πειτε κανα σχολιο δεν την ξεκινησα ακομη,πριν βγουν τα επσδ ειχε μονο δεκαρια ,αποτι διαβασα τα νοβελς θερισαν οτι βραβειο υπηρχε αλλα βλεπω πλεον και στο imdb και στο animelist επεσε στο 8.5(οχι οτι ειναι λιγο αλλα λεμε)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Violet Evergarden,μαγκες πειτε κανα σχολιο δεν την ξεκινησα ακομη,πριν βγουν τα επσδ ειχε μονο δεκαρια ,αποτι διαβασα τα νοβελς θερισαν οτι βραβειο υπηρχε αλλα βλεπω πλεον και στο imdb και στο animelist επεσε στο 8.5(οχι οτι ειναι λιγο αλλα λεμε)

Καλο ειναι δες το,πιθανοτατα το anime της σεζον,δραματικο ειναι βεβαια οποτε αν σου αρεσει η κατηγορια.Ριξε μια ματια στο πρωτο επεισοδιο θα καταλαβεις αν σου αρεσει ή οχι.

2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Πόσο βαρετό έχει γίνει το HxH? Νέο chapter btw...

Βαλε και την λεξη κουραστικο.Το να μας δειχνει ο Togashi τον καθε κομπαρσο μεσα στο πλοιο με την λογικη οτι καποιος απο αυτους ειναι δολοφονος μονο ενδιαφερον δεν το κανει,ειδικα με τους διαλογους που υπεραναλυουν τα παντα,λες και πρεπει να κραταμε σημειωσεις για να καταλαβουμε τι γινεται.Οι τελευταιες σελιδες φανηκαν πιο ενδιαφερον.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, di maria kun είπε

ξεκινα αφοβα 

seven deadly sins ξεκινησε κανεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Seven Deadly sins και Overlord ειναι ισως τα πιο γνωστα anime(sequel)της season αυτης.Προφανως και ολο και καποιοι θα τα βλεπουν αλλα για να μην βλεπουν καθολου σχολια για αυτα(οπως εν μερη και στο αντιστοιχ θεμα ορισμενων σειρων) δεν μπαινουν καν στον κοπο να τα αναφερουν.

Ενας απο αυτους btw ειμαι και εγω :(

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Για το Nanatsu ναι το βλεπω,μεταβατικα λιγο τα πρωτα επεισοδια.

Να πω βεβαια οτι δεν με τρελαινει,μου θυμιζει αρκετα fairy tail απο πλευρας δρασης,δηλαδη λιγο δραση εδω λιγο εκει και ολιγολεπτη για τον καθε χαρακτηρα,που βεβαια ειναι ολοι op,αλλα επειδη συμπαθω και μερικους το παρακολουθω(και το manga) και λογω του οτι ειναι απτα πιο δημοφιλη τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Να πω βεβαια οτι δεν με τρελαινει,μου θυμιζει αρκετα fairy tail απο πλευρας δρασης,δηλαδη λιγο δραση εδω λιγο εκει και ολιγολεπτη για τον καθε χαρακτηρα,που βεβαια ειναι ολοι op,αλλα επειδη συμπαθω και μερικους το παρακολουθω(και το manga) και λογω του οτι ειναι απτα πιο δημοφιλη τα τελευταια χρονια.

Δεν συμφωνω 100% με το παραπανω γιατι τουλαχιστον οι εχθροι δεν ειναι ξεκαρφωτοι οπως στο Fairy tail και οι χαρακτηρες ειναι Op γιατι δεν ειναι 15χρονα οπως η Lucy πχ,ηταν κανονικα παλια ιπποτες που εχουν συμμετοχη και σε πολεμους(ολα αυτα βεβαια στην θεωρια μιας και δεν τα εχουμε δει,απλα εχουν αναφερθει στις αρχες με τον Zaratra).Φυσικα δεν ειναι ολοι op αλλα μονο οι κεντρικοι,γιατι εχεις και τους δευτερευοντες χαρακτηρες τυπου Hauzer που ειναι αισθητα πιο αδυναμοι.

Γενικα μαρεσει πολυ η συγκεκριμενη σειρα και γιατι εχει μπει κατευθειαν στο ζουμι απο πλευρας κεντρικων κακων χωρις filler και λοιπες βλακειες και γιατι εχει πολλους ενδιαφεροντες δευτερους χαρακτηρες(γενικα οι seven deadly sins)σε αντιθεση με τα περισσοτερα παρομοια anime οπως το Fairy tail.Τι το ενδιαφερον ειχε ο Gray πχ που εβγαζε τα ρουχα του και τον γουσταρε η αλλη συνεχεια?:P

Τα μονα βεβαια που με χαλανε ειναι ο κεντρικος χαρακτηρας Meliodas που μου την δινει στα νευρα  παρα πολλες φορες και η κλαψιαρα η Elizabeth που υπαρχει μονο για το fan service.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν συμφωνω 100% με το παραπανω γιατι τουλαχιστον οι εχθροι δεν ειναι ξεκαρφωτοι οπως στο Fairy tail και οι χαρακτηρες ειναι Op γιατι δεν ειναι 15χρονα οπως η Lucy πχ,ηταν κανονικα παλια ιπποτες που εχουν συμμετοχη και σε πολεμους(ολα αυτα βεβαια στην θεωρια μιας και δεν τα εχουμε δει,απλα εχουν αναφερθει στις αρχες με τον Zaratra).Φυσικα δεν ειναι ολοι op αλλα μονο οι κεντρικοι,γιατι εχεις και τους δευτερευοντες χαρακτηρες τυπου Hauzer που ειναι αισθητα πιο αδυναμοι.

Γενικα μαρεσει πολυ η συγκεκριμενη σειρα και γιατι εχει μπει κατευθειαν στο ζουμι απο πλευρας κεντρικων κακων χωρις filler και λοιπες βλακειες και γιατι εχει πολλους ενδιαφεροντες δευτερους χαρακτηρες(γενικα οι seven deadly sins)σε αντιθεση με τα περισσοτερα παρομοια anime οπως το Fairy tail.Τι το ενδιαφερον ειχε ο Gray πχ που εβγαζε τα ρουχα του και τον γουσταρε η αλλη συνεχεια?:P

Τα μονα βεβαια που με χαλανε ειναι ο κεντρικος χαρακτηρας Meliodas που μου την δινει στα νευρα  παρα πολλες φορες και η κλαψιαρα η Elizabeth που υπαρχει μονο για το fan service.

Προφανως ειναι ειναι καλυτερο απτο FT.Πολυ θετικο που ειναι παντα στο στορυ και στο anime και στο manga χωρις filler οπως ειπες.Λογικο επισης επειδη οι κεντρικοι ειναι op να ειναι και οι εχθροι

Οι Holy Knights ειναι λιγο-πολυ κομπαρσοι γιαυτο και δεν τους δινει πολυ χρονο ο δημιουργος,κακως βεβαια γιατι θα επρεπε να υπαρχει καλυτερη αντιμετωπιση στους 2ους χαρακτηρες και δεν το δικαιολογω επειδη ειναι 2η δυναμικοτητας,επρεπε να μας δειξει κατι παραπανω απο αυτους.Κατα τ'αλλα εχει καταφερει να αναπτυξει πιο καλα του κεντρικους χαρακτηρες ειτε καλους ειτε κακους.

Το fanservice ως γνωστων υπαρχει,βεβαια η elizabeth ενω δεν μου αρεσει σαν χαρακτηρας εννοειται εχει μεγαλη σχεση με το story(στο manga το anime ειναι ακομα πισω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Δακρύζω ήδη....

Edit: Άκυρο, δε παίζει το επόμενο να ναι το τελευταίο τσάπτερ. Εκτός αν είναι 50+ σελίδες πράγμα απίθανο ή να τελειώσει ελεινά απότομα, πράγμα που δε παίζει να του το συγχωρέσει κανείς.

προσωπική εκτίμηση είναι ότι η είδηση που λέει κλίμαξ του τελευταίου αρκ, εννοέι θα τελειώσει και θα ακολουθήσουν 2-3 τσάπτερς σαν επίλογος

Επεξ/σία από Edel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...