Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chapterαρα ήταν, πως να μην είμαι!

Spoiler

Ειδικά τα καρέ με τον Shoyo-chibi Gintoki ήταν συγκλονιστικά!

Λυπάμαι μόνο γιατί το τέλος πλέον είναι κοντά. Μη σου πω και σε μήνα :(

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Edel είπε

Chapterαρα ήταν, πως να μην είμαι!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ειδικά τα καρέ με τον Shoyo-chibi Gintoki ήταν συγκλονιστικά!

Λυπάμαι μόνο γιατί το τέλος πλέον είναι κοντά. Μη σου πω και σε μήνα :(

Αντε να τελιωσει να το δουμε και στο anime :P

Μόλις τώρα, nickarmy είπε

19577433_1887673417913002_77544313625824

love it 

Το παρακολουθω,αλλα ειναι η αληθεια οτι το θεωρω λιγο overated.Μου αρεσει ο κοσμος που εχει φτιαξει ο δημιουργος και σε γενικες γραμμες συμπαθητικοι οι χαρακτηρες αλλα το βρισκω βαρετο σε μεγαλο μερος μεχρι στιγμης.Ασε που μου θυμιζει πολυ shoujo ωρες ωρες ενω θεωρειται shounen.

Παντως ωραιο το statue 

Δημοσ.

προσωπικά δεν με τρελαίνουν  της μαγείας εκτός αν μιλάμε για gate που εκεί τα σπάνε όλα χαχ 

Αυτό όμως που είναι συναισθηματικό είναι το αγαπημέμενο μου απο την σεασον που πέρασε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα είδα το Xenosaga: The Animation (2005)..!!! Ουσιαστικά μια σεζόν με μόλις 12 επεισόδια, και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν συνέχισαν ένα τόσο πολλά υποσχόμενο anime. Το ending song των επεισοδίων παίζει να είναι ένα από τα καλύτερα anime OST που έχω ακούσει. Shion Uzuki & KOS-MOS!

Επεξ/σία από Savage1925
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Savage1925 είπε

Πρόσφατα είδα το Xenosaga: The Animation (2005)..!!! Ουσιαστικά μια σεζόν με μόλις 12 επεισόδια, και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν συνέχισαν ένα τόσο πολλά υποσχόμενο anime. Το ending song των επεισοδίων παίζει να είναι ένα από τα καλύτερα anime OST που έχω ακούσει. Shion Uzuki & KOS-MOS!

Το συγκεκριμενο anime που αναφερες προερχεται απο game.Συνηθως τετοιες μεταφορες δεν εχουν πολλα επεισοδια 12 ή 24 που κυριως γινεται για διαφημηση του original υλικου(βλ. devil may cry anime :eek: ).Ασε που το xenosaga πρωτη φορα το ακουω ειτε σαν anime ειτε σαν game αρα υποθετω δεν ειναι και τοσο γνωστο ωστε να υπαρχει συνεχεια.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Το συγκεκριμενο anime που αναφερες προερχεται απο game.

Ναι, και εγώ πρώτη επαφή είχα με το παιχνίδι και τυχαία το ανακάλυψα πως υπάρχει και σε anime...!!! Απλά έχουν βγει καμιά δεκαριά παιχνίδια Xenogears, Xenosaga, Xenoblade, μακάρι να το συνεχίσουν κάποια στιγμή.

21 ώρες πριν, W0zzAp είπε

Ασε που το xenosaga πρωτη φορα το ακουω ειτε σαν anime ειτε σαν game αρα υποθετω δεν ειναι και τοσο γνωστο ωστε να υπαρχει συνεχεια.

Μην το λες, όλα τα Xeno (Series) έχουν τεράστιο fan base! Κυκλοφορούν σερί από το 1998 σε πολλά μοντέλα του Playstation και της Nintendo ;) 

Αν είσαι gamer και σου αρέσει το role playing science fiction τότε θα σου αρέσει! Φαντάσου πως το σενάριο του πρώτου Xenogears (1998) ήταν και το προτεινόμενο σενάριο για το Final Fanstasy VII από την Square (μετέπειτα Square Enix) :) 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Savage1925 είπε

Ναι, και εγώ πρώτη επαφή είχα με το παιχνίδι και τυχαία το ανακάλυψα πως υπάρχει και σε anime...!!! Απλά έχουν βγει καμιά δεκαριά παιχνίδια Xenogears, Xenosaga, Xenoblade, μακάρι να το συνεχίσουν κάποια στιγμή.

Μην το λες, όλα τα Xeno (Series) έχουν τεράστιο fan base! Κυκλοφορούν σερί από το 1998 σε πολλά μοντέλα του Playstation και της Nintendo ;) 

Αν είσαι gamer και σου αρέσει το role playing science fiction τότε θα σου αρέσει! Φαντάσου πως το σενάριο του πρώτου Xenogears (1998) ήταν και το προτεινόμενο σενάριο για το Final Fanstasy VII από την Square (μετέπειτα Square Enix) :) 

Το πιο γνωστο εχω την εντυπωση οτι θεωρειται το xenoblade και πιο προσφατο αλλα ειναι η αληθεια οτι δεν τα εχω παιξει και δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται.

Δημοσ.
Στις 1/24/2018 στις 10:10 ΠΜ, Savage1925 είπε

Δεν είναι anime αλλά κάποια παλικάρια έφτιαξαν την ιστορία των παιχνιδιών σε movie style video. Φυσικά δεν θα έχεις 100% τις απαντήσεις για όλα γιατί λείπει το gameplay αλλά το 90% της ιστορίας θα το πάρεις όπως πρέπει. Είναι 3 "ταινίες" να δεις ως το τέλος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...