Edel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Chapterαρα ήταν, πως να μην είμαι! Spoiler Ειδικά τα καρέ με τον Shoyo-chibi Gintoki ήταν συγκλονιστικά! Λυπάμαι μόνο γιατί το τέλος πλέον είναι κοντά. Μη σου πω και σε μήνα 1
W0zzAp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Edel είπε Chapterαρα ήταν, πως να μην είμαι! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ειδικά τα καρέ με τον Shoyo-chibi Gintoki ήταν συγκλονιστικά! Λυπάμαι μόνο γιατί το τέλος πλέον είναι κοντά. Μη σου πω και σε μήνα Αντε να τελιωσει να το δουμε και στο anime Μόλις τώρα, nickarmy είπε love it Το παρακολουθω,αλλα ειναι η αληθεια οτι το θεωρω λιγο overated.Μου αρεσει ο κοσμος που εχει φτιαξει ο δημιουργος και σε γενικες γραμμες συμπαθητικοι οι χαρακτηρες αλλα το βρισκω βαρετο σε μεγαλο μερος μεχρι στιγμης.Ασε που μου θυμιζει πολυ shoujo ωρες ωρες ενω θεωρειται shounen. Παντως ωραιο το statue
nickarmy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 προσωπικά δεν με τρελαίνουν της μαγείας εκτός αν μιλάμε για gate που εκεί τα σπάνε όλα χαχ Αυτό όμως που είναι συναισθηματικό είναι το αγαπημέμενο μου απο την σεασον που πέρασε 1
Savage1925 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα είδα το Xenosaga: The Animation (2005)..!!! Ουσιαστικά μια σεζόν με μόλις 12 επεισόδια, και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν συνέχισαν ένα τόσο πολλά υποσχόμενο anime. Το ending song των επεισοδίων παίζει να είναι ένα από τα καλύτερα anime OST που έχω ακούσει. Shion Uzuki & KOS-MOS! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Savage1925
W0zzAp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Savage1925 είπε Πρόσφατα είδα το Xenosaga: The Animation (2005)..!!! Ουσιαστικά μια σεζόν με μόλις 12 επεισόδια, και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν συνέχισαν ένα τόσο πολλά υποσχόμενο anime. Το ending song των επεισοδίων παίζει να είναι ένα από τα καλύτερα anime OST που έχω ακούσει. Shion Uzuki & KOS-MOS! Το συγκεκριμενο anime που αναφερες προερχεται απο game.Συνηθως τετοιες μεταφορες δεν εχουν πολλα επεισοδια 12 ή 24 που κυριως γινεται για διαφημηση του original υλικου(βλ. devil may cry anime ).Ασε που το xenosaga πρωτη φορα το ακουω ειτε σαν anime ειτε σαν game αρα υποθετω δεν ειναι και τοσο γνωστο ωστε να υπαρχει συνεχεια.
Savage1925 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, W0zzAp είπε Το συγκεκριμενο anime που αναφερες προερχεται απο game. Ναι, και εγώ πρώτη επαφή είχα με το παιχνίδι και τυχαία το ανακάλυψα πως υπάρχει και σε anime...!!! Απλά έχουν βγει καμιά δεκαριά παιχνίδια Xenogears, Xenosaga, Xenoblade, μακάρι να το συνεχίσουν κάποια στιγμή. 21 ώρες πριν, W0zzAp είπε Ασε που το xenosaga πρωτη φορα το ακουω ειτε σαν anime ειτε σαν game αρα υποθετω δεν ειναι και τοσο γνωστο ωστε να υπαρχει συνεχεια. Μην το λες, όλα τα Xeno (Series) έχουν τεράστιο fan base! Κυκλοφορούν σερί από το 1998 σε πολλά μοντέλα του Playstation και της Nintendo Αν είσαι gamer και σου αρέσει το role playing science fiction τότε θα σου αρέσει! Φαντάσου πως το σενάριο του πρώτου Xenogears (1998) ήταν και το προτεινόμενο σενάριο για το Final Fanstasy VII από την Square (μετέπειτα Square Enix)
W0zzAp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, Savage1925 είπε Ναι, και εγώ πρώτη επαφή είχα με το παιχνίδι και τυχαία το ανακάλυψα πως υπάρχει και σε anime...!!! Απλά έχουν βγει καμιά δεκαριά παιχνίδια Xenogears, Xenosaga, Xenoblade, μακάρι να το συνεχίσουν κάποια στιγμή. Μην το λες, όλα τα Xeno (Series) έχουν τεράστιο fan base! Κυκλοφορούν σερί από το 1998 σε πολλά μοντέλα του Playstation και της Nintendo Αν είσαι gamer και σου αρέσει το role playing science fiction τότε θα σου αρέσει! Φαντάσου πως το σενάριο του πρώτου Xenogears (1998) ήταν και το προτεινόμενο σενάριο για το Final Fanstasy VII από την Square (μετέπειτα Square Enix) Το πιο γνωστο εχω την εντυπωση οτι θεωρειται το xenoblade και πιο προσφατο αλλα ειναι η αληθεια οτι δεν τα εχω παιξει και δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται.
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 η violet ειναι μακραν οτι πιο περιεργο και οτι πιο ομορφο εχω δει
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/24/2018 στις 10:10 ΠΜ, Savage1925 είπε Πρόσφατα είδα το Xenosaga: The Animation (2005)..!!! Ουσιαστικά μια σεζόν με μόλις 12 επεισόδια, και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν συνέχισαν ένα τόσο πολλά υποσχόμενο anime. Το ending song των επεισοδίων παίζει να είναι ένα από τα καλύτερα anime OST που έχω ακούσει. Shion Uzuki & KOS-MOS! Δεν είναι anime αλλά κάποια παλικάρια έφτιαξαν την ιστορία των παιχνιδιών σε movie style video. Φυσικά δεν θα έχεις 100% τις απαντήσεις για όλα γιατί λείπει το gameplay αλλά το 90% της ιστορίας θα το πάρεις όπως πρέπει. Είναι 3 "ταινίες" να δεις ως το τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα