Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μονο οι 3 ειναι ταινιες. Οι αλλες ειναι σειρες κανονικα. Το Karas ειναι μικρο βεβαια (6 episodes) αλλα τρομερο παρα αυτα. Εκανα και ενα edit για να δεις τι παιζει. το Karas θεωρείται OVA
Luxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δε μπορω να καταλαβω γιατι ενα anime πρεπει να ακολουθει πιστα το manga, για να ειναι καλο. Ολα τα anime εχουν manga; Ή Τα OVA σημαινει οτι δεν υπαρχει manga;
Greekchaosman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Tenjou Tenge καλύτερο manga ever, το anime το έκοψαν.
marantonis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορω να καταλαβω γιατι ενα anime πρεπει να ακολουθει πιστα το manga, για να ειναι καλο. Ολα τα anime εχουν manga; Ή Τα OVA σημαινει οτι δεν υπαρχει manga; Link
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορω να καταλαβω γιατι ενα anime πρεπει να ακολουθει πιστα το manga, για να ειναι καλο. Ολα τα anime εχουν manga; Ή Τα OVA σημαινει οτι δεν υπαρχει manga; γιατί τα fillers κατά κανόνα είναι μλκιες... τα περισσότερα έχουν manga ναι... για το OVA απάντησε ο προλαλλήσαντας Tenjou Tenge καλύτερο manga ever, το anime το έκοψαν. έτσι όπως το έκαναν, πως να το συνέχιζαν?
KRIKON Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 μολις τελιωσα το kaiji..Αρκετα καλο αλλα κατ την γνωμη μου αλλα το τραβηξαν πολυ..Οπως και το deATHNOTE.. To one outs(που ειναι παρομοιου στυλ) αξιζει?Επειδη δεν χαμπαριζω και πολλα απο baseball και μετα το 4 επεισοδιο (οπου και ειμαι) αρχιζουν οροι κλπ και ολα αυτα στα αγγλικα δυσκολευτικα να το συνεχισω.. δεν με τραβαει..Γινεται καλυτερο μετα?
Toufas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Mindgames ειναι το one outs πιο πολυ απο οτι ειναι baseball
john2gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γ@μεί το One Outs. Κρίμα που δεν το συνέχισαν
KRIKON Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Mindgames ειναι το one outs πιο πολυ απο οτι ειναι baseball To ξερω οτι ειναι mindgames oπως deathnote και kaiji αλλα οσο εχω δει (4επεισοδια )ειδικα στο 4ο πολυ baseball ρε παιδι μου..
SPANK Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Είναι αρκετά anime/manga που εχω δεί αλλα ξεχωριστή θέση για εμενα εχουν τα Evangelion, Guyver απο πιο παλιά και πρόσφατα το Heroic Age. Edit: Τώρα βλέπω το xmen που βγάλανε σε anime απο τα ongoing
eu@ Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 τελειωσα το death note.. καλο το στόρυ αλλα δεν ειναι και για να ξετρελαθεις!πιστευω υπαρχουν και καλυτερα!
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Σήμερα βρήκα ενα dvd απο ενα παλιό cartoon δεν ξέρω αν το έβλεπε κανείς http://www.youtube.com/watch?v=og85s6BbK4I
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 το topic είναι για anime όμως, όχι για cartoon γενικά
ababapanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 παιδια θελω να δω τα Boogiepop Phantom Perfect Blue Jin Roh παιζει να βρω Ελληνικους υπότιτλους για αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα