Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, W0zzAp είπε Το darling in the franxx πιο πολυ το προτεινα λογω studio trigger μιας και τα anime που βγαζει συνηθως ειναι πιο πρωτοτυπα σε σχεση με αυτα που βγαινουν. Εδω ουτε τα πιο mainstream δεν βλεπονται/σχολιαζονται σε insomnia και Ελλαδα,μου θες και τα πιο πρωτοτυπα εσυ
W0zzAp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, najinblue3 είπε humble manga Δεν λεω καλες τιμες αλλα δεν νομιζω να αξιζει να αγορασει καποιος digital manga. 17 ώρες πριν, nickarmy είπε Που το βρηκες τουτο
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά η άποψη σας για το Knights of Sidonia ποια είναι; Προσωπικά το είχα βάλει στο black list γιατί δεν μπόρεσα να αντέξω το σχέδιο του και τον κάκιστο και συμπιεσμένο ήχο του (ίσως ήταν η έκδοση που είχα, δεν θυμάμαι). Επειδή όμως επιμένει φιλαράκι να το δω και αν του πω τις εντυπώσεις γιατί είναι σίγουρος ότι πρόκειται για κορυφή anime αλλά παρεξηγημένο, να τον πιστέψω; Αξίζει η θέαση του;
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Επειδή όμως επιμένει φιλαράκι να το δω και αν του πω τις εντυπώσεις γιατί είναι σίγουρος ότι πρόκειται για κορυφή anime αλλά παρεξηγημένο, να τον πιστέψω; Αξίζει η θέαση του; Αυτος ο οποιος ειναι πραγματικος φιλος δεν προκειται ποτε να επιμενει,ειδικα σε κατι που δοκιμασες και δεν σαρεσει για χ και Ψ λογους. Και δοξα το Θεο υπαρχουν απειρα(κυριολεκτικα)anime στο να κολλαμε σε 1-2. Δεν σε τραβηξε για χ,ψ λογους μην το δεις,ουτε χρειαζεται με το ζορι να σχηματισεις θετικη αποψη. Δεν το εχω δει το συγκεκριμενο αλλα για παρομοιο λογο με το παραπανω ειχα αφησει το Ajin Ουτε επισης βλεπω να εχει παρει τιποτα υψηλες βαθμολογιες και οι ιδιες οι αποψεις των χρηστων ειναι ψιλο διασπαρτες https://myanimelist.net/anime/19775/Sidonia_no_Kishi/reviews
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Παιδιά η άποψη σας για το Knights of Sidonia ποια είναι; Προσωπικά το είχα βάλει στο black list γιατί δεν μπόρεσα να αντέξω το σχέδιο του και τον κάκιστο και συμπιεσμένο ήχο του (ίσως ήταν η έκδοση που είχα, δεν θυμάμαι). Επειδή όμως επιμένει φιλαράκι να το δω και αν του πω τις εντυπώσεις γιατί είναι σίγουρος ότι πρόκειται για κορυφή anime αλλά παρεξηγημένο, να τον πιστέψω; Αξίζει η θέαση του; Χωρις να το εχω δει σιγουρα με μια πρωτη ματια βλεπω οτι εχει δυσκολες κατηγοριες οπως mecha-space-sci fi οποτε ειναι για συκγκριμενο κοινο.Τωρα το animation ειναι το πρωτο θεμα προφανως και οποιος δεν μπορει να το δει για τον οπτικο τομεα το προσπερναει.Το καλο αποτι βλεπω ειναι οτι θα βγει και 3η σεζον με βαση το mal που πιθανως θα εχει φιναλε αφου το manga εχει τελιωσει.Απτην λογικη του τελιωμενου στορυ μπορεις να το δεις. Ειναι απτο ιδιο studio που εφτιαξε και το Ajin που αναφερθηκε το οποιο μου αρεσε πολυ,κυριως λογω του ανταγωνιστη(πολυ σπανιο πια ενας ενδιαφερον villain) και της συνεχους δρασης,ενω εχει το ιδιο animation. Τωρα και να το ειχα δει δεν θα μπορουσα να σου απαντησω γιατι δεν ξερω τα γουστα σου.Αν θες ριξε μια ματια στην πρωτη σεζον μιας και ειναι 12 επεισοδια που μπορουν να φυγουν ακομα και σε μια μερα αν εχεις χρονο.Απο κει και περα αν σου αρεσει συνεχιζεις με την 2η αν οχι το παρατας.Υποθετω οτι στα πρωτα επεισοδια θα καταλαβεις αν σου αρεσει η οχι αφου συνηθως ετσι γινεται.
nickarmy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 πολύ ωραίο το sidonia ( καλα δεν θα διευρύνεις του πνευματικούς σου ορίζοντες..) , αλλα αν ειναι να το κανεις αναγκαστικά χάνεται η ουσία τελείωσα chapter 43 Shoujo Shuumatsu Ryokou , και κλαίω σαν μικρό παιδί ... 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 το darling in the franxx πραγματικα με εχει εντυπωσιασει, περα απο το 1ο πολυ καλο επ περιμενα να κανει κοιλια αναμενομενα αλλα μου τραβηξε το ενδιαφερον περισσοτερο, δοκιμαστε το
W0zzAp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε το darling in the franxx πραγματικα με εχει εντυπωσιασει, περα απο το 1ο πολυ καλο επ περιμενα να κανει κοιλια αναμενομενα αλλα μου τραβηξε το ενδιαφερον περισσοτερο, δοκιμαστε το Φαινεται να ειναι καλο για αρχη αν και μου φαινεται να εχει προβλεψιμο σεναριο.Τετοια ξεκινηματα σε anime εχουμε δει αρκετα με τον κεντρικο ας πουμε να ειναι το αουτσαϊντερ και ο αδυναμος και να γινεται κατι ωστε να παρει μπρος. 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Φαινεται να ειναι καλο για αρχη αν και μου φαινεται να εχει προβλεψιμο σεναριο.Τετοια ξεκινηματα σε anime εχουμε δει αρκετα με τον κεντρικο ας πουμε να ειναι το αουτσαϊντερ και ο αδυναμος και να γινεται κατι ωστε να παρει μπρος. ναι συμφωνω με το προβλεψιμο σεναριο, αλλα σιγουρα προτιμω να δω κατι σε mecha αν και προβλεψιμο, παντως πολυ καλη η προταση σου woz
Getta Robo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μεταφραστηκε και επιτελους κυκλοφορησε το 13ο επισοδειο απο την σειρα Drifters.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Gintama ch. 667 Εdel must be happy. ^_^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα