Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο του urasawa και γενικά ίσως το καλύτερο μανγκα που έχω διαβάσει. Το χω και γω ολόκληρο. Έχει συγκλονιστικη ιστορία με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανης πόρτας. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη του γοητεία. Όπως επίσης και το πως παίρνει τα παιχνίδια που παίζαμε ως παιδάκια και τα μετατρέπει σε θρίλερ. Μάγος, μάγος τεράστιος

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει δει κανεις cardfight vanguard? ειπα να το πιασω μιας και αυτη τη σιζον δεν μου αρεσαν και πολλα, αλλα 60+ eps ειναι αυτα, αξιζει τι λετε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

εχει δει κανεις cardfight vanguard? ειπα να το πιασω μιας και αυτη τη σιζον δεν μου αρεσαν και πολλα, αλλα 60+ eps ειναι αυτα, αξιζει τι λετε?

Σάπιο game. :P

• Sad 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Γενικα τετοια anime τα θεωρω για πιο μικρες ηλικιες(εννοω δημοτικο φαση :P )οπως βλεπαμε pokemon-yugioh-bayblade κτλ.Τουλαχιστον για μενα δεν αξιζει.

23 ώρες πριν, Havik είπε

Το πρωτο ειναι πολυ προσφατο και ετυχε να το διαβασα το πρωτο chapter χωρις να με "συγκινησει" αν και φαινεται να εχει ενδιαφερον στορυ.

Το goblin slayer ειναι πιο γνωστο (αν και αυτο προσφατο) κυριως λογω της θεματολογιας(οποιος διαβασει το πρωτο chapter θα καταλαβει τι εννοω :P )

Δημοσ.

Sry που στο χαλάω αλλά τα πόκεμον δεν είναι μόνο για παιδάκια, τουλάχιστον εδώ που ζω εγώ μαζευόμαστε και λιώνουμε στο 3ds και κάνουμε re-runs τη σειρά 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Sry που στο χαλάω αλλά τα πόκεμον δεν είναι μόνο για παιδάκια, τουλάχιστον εδώ που ζω εγώ μαζευόμαστε και λιώνουμε στο 3ds και κάνουμε re-runs τη σειρά 

Δεν μου χαλας τιποτα.Προφανως και το γνωριζουμε ολοι οτι ποκεμον παιζουν και οι γεροι.Απλα τα ποκεμον δεν μπορεις να τα πεις οτι στοχευουν ατομα μεγαλυτερων ηλικιων,τουλαχιστον οταν πρωτοβγηκε δεν νομιζω οτι οι Ιαπωνες να πηγαν με αυτη την λογικη.

Ασε που τα περισσοτερα ατομα που παιζουν/βλεπουν ποκεμον οταν το εμαθαν και τους αρεσε μαντεψε τι ηλικια ηταν :P.

Δημοσ.

Οκ τότε πάω πάσο haha αλλά που λες για παιδάκια δε μου έκατσε καλά, μάλλον το παρεξήγησα 

Παρ όλα αυτά η σειρά είναι αρκετά μέτρια κ δε ξέρω αν θα δω και τα 65 επ, από την άλλη δε μου αρεσαν πολλά από τα καινούργια οπότε είμαι σε διλλημα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Οκ τότε πάω πάσο haha αλλά που λες για παιδάκια δε μου έκατσε καλά, μάλλον το παρεξήγησα 

Παρ όλα αυτά η σειρά είναι αρκετά μέτρια κ δε ξέρω αν θα δω και τα 65 επ, από την άλλη δε μου αρεσαν πολλά από τα καινούργια οπότε είμαι σε διλλημα

Δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο anime αλλα δεν νομιζω να εχει κατι να σου προσφερει.

Απτην καινουργια σεζον οπως ειχα αναφερει δυστυχως εχει πολλα sequel,βεβαια οποιος εχει δει τις αρχικες σεζον μπορει να τα δει

Nanatsu-Overlord-Saiki-Gintama.

Τωρα απτα καινουργια τα μονο που μου φαινονται ενδιαφερον

Violet Evergarden,Darling in the Franxx

και ρομαντζοκατασταση

Koi wa Ameagari no You ni, Karakai Jouzu no Takagi-san

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Overlord, basilisk από τα sequel είδα και violet από τα καινούργια, θα τσεκαρω το Darling σήμερα 

edit: wozz δε με ειπες οτι ειναι mecha, πλακα με κανεις ? 24 επεισοδια θα εχει βλεπω και το 1ο αρκετα υποσχομενο, thanks για την προταση :D

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Drop και έλα Overwatch :P

• Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Overlord, basilisk από τα sequel είδα και violet από τα καινούργια, θα τσεκαρω το Darling σήμερα 

edit: wozz δε με ειπες οτι ειναι mecha, πλακα με κανεις ? 24 επεισοδια θα εχει βλεπω και το 1ο αρκετα υποσχομενο, thanks για την προταση :D

Το darling in the franxx πιο πολυ το προτεινα λογω studio trigger μιας και τα anime που βγαζει συνηθως ειναι πιο πρωτοτυπα σε σχεση με αυτα που βγαινουν.Για αυτο θα δουμε οταν τελιωσουν και τα 24 επεισοδια που παλι καλα ειναι μπολικα και οχι 12.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...