W0zzAp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2018 στις 12:56 ΜΜ, Fulgore είπε Ουτε ενα σχολιο για τη νεα season του Overlord που εχει ξεκινησει?:( Ειδα το 1ο επεισοδιο,μεταβατικο ως συνηθως σε sequel.Φανηκε ομως οτι θα υπαρξει καποιος κεντρικος κακος σε αντιθεση με την προηγουμενη σεζον. Ειδα το Houseki no Kuni που αναφερε ο costacurta και ειναι απτις εκπληξεις της χρονιας.Αν και εχει πολυ περιεργο στορυ και λιγα επεισοδια καταφερε να δειξει κατι ωραιο και πρωτοτυπο.Στην αρχη ουτε εγω πιστευα οτι θα μου αρεσει ξινησα αρκετα κυριως οπτικα,ομως περνοντας τα επεισοδια γινοταν καλυτερο.Επισης υπαρχει εξ ολοκληρου 3d animation αλλα συνηθιζεται πολυ ευκολα και χρησιμοποιηθηκε πολυ ωραια στην σκηνοθεσια,κυριως σε σκηνες δρασης.Οι χαρακτηρες ειναι μπολικοι (γενους θηλυκου κατα 99% ) και παρα τα λιγα επεισοδια πηραν χρονο αρκετοι απο αυτους,με την πρωταγωνιστρια να εχει πολυ μεγαλη αναπτυξη την οποια δεν την περιμενα.Στο τελος το κλεινει λιγο αποτομα και το στορυ εχει ακομα ζουμι μιας και δεν εχουν απαντηθει πολλα ερωτηματα.Ισως λιγο υπερβολικη βαθμολογια στο mal αλλα δεν ειναι και μακρυα τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα. Αποτι διαβασα ειναι γνωστο στην Ιαπωνια με αξιοπρεπες πωλησεις και με το manga να εχει υλικο για να βγει 2η σεζον ευελπιστω οτι θα υπαρξει συνεχεια στο anime. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από W0zzAp
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω δει παρα πολλα μεσα στις γιορτες, οσα προτεινε ο ghost, ikaruga, αρχισα να βλεπω καποια ξανα ελεω 3ης σιζον eg tokyo ghoul <3 και φυσικα το made in abyss που ηταν επος, ενα ποστ ολακερο πρεπει να γραψω γι αυτο, τι να πρωτο-πω και να μην πω, υπεροχο πραγματικα, καποια πραγματα με μερικα nudes δε μου αρεσαν γτ δε κολλαγε στο στιλ του, αλλα οκ, το art-style ηταν φανταστικο, ο reg τελειος και φυσικα η ολη φαση με την mitty ξαναβλεποντας tokyo ghoul τη 1η season μου θυμισε γτ το γουσταρα και οταν το πρωτο-ειδα, εχει εναν παρα πολυ καλο ρυθμο γενικοτερα εκτος απο το τελευταιο επεισοδιο, και φυσικα ενα απο τα καλυτερα ops για μενα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kokkoku ...περίεργο , ωραίο ιντρο Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από nickarmy
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μας πήραν τα ζουμιά στο ReLife, ποιος αντέχει μέχρι τον Μάρτη (τότε τελειώνει λένε).
Edel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Χτες η νέα σεζόν του Gintama στο mal ήταν πρώτη, πριν καν παίξει το επεισόδιο. Σήμερα μπήκα να τσεκάρω ώρα προβολής του επεισοδίου και το μάτι μου έπεσε στα πρώτα reviews!!!!! γέλασα πολύ https://myanimelist.net/anime/36838/Gintama__Shirogane_no_Tamashii-hen Δεν άντεξα και πέταξα και γω προκαταβολικά το δεκάρι μου. Μιλάμε για ΤΟΝ πόλεμο
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Μας πήραν τα ζουμιά στο ReLife, ποιος αντέχει μέχρι τον Μάρτη (τότε τελειώνει λένε). τοτε τελειώνει ?
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε Δεν άντεξα και πέταξα και γω προκαταβολικά το δεκάρι μου. Απαγορευεται απο τους κανονες του forum(mal)να μπαινουν τοσο νωρις κριτικες.Και εστω οτι δεν το γνωριζεις αυτο,εβαλες 10/10 σε μια συνεχεια σειρας που δεν εχει ξεκινησει για να αποδειξεις τι ακριβως?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, nickarmy είπε τοτε τελειώνει ? Έτσι έχω διαβάσει. Είμαστε στα τελευταία κεφάλαια άλλωστε.
Edel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Πρώτον ξέρω τι θα γίνει από το manga και δεύτερον ως αντιστάθμισμα για τους άσσους. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 αα μανγκα , νομιζα για δευτερη σεασον και σκαλωσα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, nickarmy είπε αα μανγκα , νομιζα για δευτερη σεασον και σκαλωσα Τον Μάρτιο βγαίνουν και 4 OVA που θα είναι το τέλειωμα κι εκεί, αλλά πιστεύω ότι θα λείπουν κάποια πράγματα του manga.
di maria kun Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 devilman crybaby το ειδε κανεις μαγκες κανα σχολιο?εχει μοιρασμενα review
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Edel είπε Πρώτον ξέρω τι θα γίνει από το manga και δεύτερον ως αντιστάθμισμα για τους άσσους. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Αφου λεμε απαγορευονται γενικα τα reviews αν δεν εχουν κυκλοφορησει ηδη ορισμενα επεισοδια,κοινως θα σβηστουν και οι ασσοι.....
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, di maria kun είπε devilman crybaby το ειδε κανεις μαγκες κανα σχολιο?εχει μοιρασμενα review το τσεκαρα χθες που το ανεβασε στο netflix, θα το ξεκινησω μαλλον σημερα και θα γραψω εντυπωσεις
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) kotaku winter guide απο κοτακου, πολυ πραμα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα