costacurta Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα του δώσω μια ευκαιρία Wozzap τα δύο τελευταία δεν είναι το στυλ που ψαχνω. Το Rainbow είναι έπος, το δεύτερο επίσης το συναντάω παντού αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε το σχέδιο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκίνησα και "τέλειωσα" το Big Order manga. Στην αρχή μου άρεσε γιατί έφερνε λίγο σε JoJo με stands (οι χαρακτήρες έχουν ειδικές δυνάμεις και βγάζουν αντίστοιχα όντα όταν τις ενεργοποιούν αλλά δεν παλεύουν αυτά), αλλά ο πρωταγωνιστής δεν με έψηνε τόσο γιατί ήταν κολλημένος υπερβολικά "SENAAAA!!!!" και κάπου στο 6ο-7o volume είχε στο τέλος note από το scanlation group ότι θα το άφηναν γιατί στο Volume 8, απλά χάλαγε η συνταγή τελείως και δεν τους άρεσε πια. Και ναι, κάπου εκεί γίνεται το twist, το στρίβει σχεδόν σε End of Evangelion και γίνεται ένας αχταρμάς. Διάβασα ως εκεί που το πήγε άλλο γκρουπ και τα τελευταία κεφάλαια τα διάβασα σε raws που λίγο-πολύ έπιασα τι συμβαίνει (αν και όχι όλα) και δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε καλή γεύση. Γενικά εκτός από λίγους χαρακτήρες, πολλοί απλά εμφανίζονται χωρίς (ή με λιγοστό) backstory, "βασικοί συμπαίχτες" χάνονται για πολυ καιρό και εμφανίζονται κάααποτε, γενικά είναι από αυτά που όταν χάνω το ενδιαφέρον απλά πάω σε "να δω πώς θα τελειώσει τελικά" autopilot (βλέπε Bleach). Διάβασα ότι και το anime είναι περίεργο οπότε δεν θα ασχοληθώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει γενικά. Επίσης μετά από Girls und Panzer για cute girls in land combat (epic, το συνιστώ ακόμα, ίσως να το ξαναδώ σήμερα γιατί πάει καιρός) και Kancolle (μόνο για fans του game) / Haifuri (προσπαθεί να είναι GuP, αλλά δεν το φτάνει) αντίστοιχα για naval warfare, είπα να δω το Strike Witches που είναι για Alternate Reality WWII, αλλά τόσα pantsu shots ούτε που θυμάμαι πότε είχα ξαναδεί, οπότε το άφησα πριν τελειώσω το πρώτο επεισόδιο... Είπα να κοιτάξω και αν παίζει κάτι ανάλαφρο σε anime γενικά και είδα μερικά επεισόδια από το τωρινό Mahoujin Guru Guru που μου είχε πει ένας φίλος ότι του άρεσε το παλιό anime (το οποίο έχει πλάκα για τους JRPGάδες, αλλά πάρα πολλά easter eggs για Dragon Quest που δεν έχω παίξει). Τσέκαρα πριν λίγες μέρες και το Net-juu no Susume που είναι άλλο ένα anime με MMO players και ενώ έλεγα ότι θα έφερνε σε Netoge No Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? (cute, but "incomplete") ήταν πιο plausible και είχε πλάκα η πρωταγωνίστρια, έστω και αν τα πράγματα in real life φυσικά δεν θα γίνονταν ποτέ έτσι. Μου άρεσε πάντως σαν RomCom, κρίμα που το manga έχει λίγα chapters scanlated, τα οποία είναι πιο επικεντρωμένα στο παιχνίδι και όχι στο out-of-game κομμάτι... Και τώρα θα συνεχίσω το Aria The Animation (1η σαιζόν του Aria) και να πάω στις άλλες σαιζόν μετά για να χαλαρώσω μιας και είναι just feel good stuff. ΥΓ. Aν κανείς έχει όρεξη για school RomCom -> Tsurezure Children is fun. (αν και το manga έχει θέματα με μπερδεμένα / reuploaded chapters και τα νούμερα τους είναι ό,τι νά'ναι...) 2
W0zzAp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα του δώσω μια ευκαιρία Wozzap τα δύο τελευταία δεν είναι το στυλ που ψαχνω. Το Rainbow είναι έπος, το δεύτερο επίσης το συναντάω παντού αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε το σχέδιο Γενικα ανεφερα καποια anime τυχαιας κατηγοριας που ειναι αγνωστα αλλα με καλες βαθμολογιες,εννοειται οτι ειναι γουστο του καθενος τι του αρεσει.Απλως εγω ειμαι η περιπτωση που τυχαινει να μπορω να δω οποιαδηποτε κατηγορια απο anime(οπως και σε ταινιες-σειρες βεβαια) αρκει βεβαια να το θεωρω καλο Ξεκίνησα και "τέλειωσα" το Big Order manga. Στην αρχή μου άρεσε γιατί έφερνε λίγο σε JoJo με stands (οι χαρακτήρες έχουν ειδικές δυνάμεις και βγάζουν αντίστοιχα όντα όταν τις ενεργοποιούν αλλά δεν παλεύουν αυτά), αλλά ο πρωταγωνιστής δεν με έψηνε τόσο γιατί ήταν κολλημένος υπερβολικά "SENAAAA!!!!" και κάπου στο 6ο-7o volume είχε στο τέλος note από το scanlation group ότι θα το άφηναν γιατί στο Volume 8, απλά χάλαγε η συνταγή τελείως και δεν τους άρεσε πια. Και ναι, κάπου εκεί γίνεται το twist, το στρίβει σχεδόν σε End of Evangelion και γίνεται ένας αχταρμάς. Διάβασα ως εκεί που το πήγε άλλο γκρουπ και τα τελευταία κεφάλαια τα διάβασα σε raws που λίγο-πολύ έπιασα τι συμβαίνει (αν και όχι όλα) και δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε καλή γεύση. Γενικά εκτός από λίγους χαρακτήρες, πολλοί απλά εμφανίζονται χωρίς (ή με λιγοστό) backstory, "βασικοί συμπαίχτες" χάνονται για πολυ καιρό και εμφανίζονται κάααποτε, γενικά είναι από αυτά που όταν χάνω το ενδιαφέρον απλά πάω σε "να δω πώς θα τελειώσει τελικά" autopilot (βλέπε Bleach). Διάβασα ότι και το anime είναι περίεργο οπότε δεν θα ασχοληθώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει γενικά. Επίσης μετά από Girls und Panzer για cute girls in land combat (epic, το συνιστώ ακόμα, ίσως να το ξαναδώ σήμερα γιατί πάει καιρός) και Kancolle (μόνο για fans του game) / Haifuri (προσπαθεί να είναι GuP, αλλά δεν το φτάνει) αντίστοιχα για naval warfare, είπα να δω το Strike Witches που είναι για Alternate Reality WWII, αλλά τόσα pantsu shots ούτε που θυμάμαι πότε είχα ξαναδεί, οπότε το άφησα πριν τελειώσω το πρώτο επεισόδιο... Είπα να κοιτάξω και αν παίζει κάτι ανάλαφρο σε anime γενικά και είδα μερικά επεισόδια από το τωρινό Mahoujin Guru Guru που μου είχε πει ένας φίλος ότι του άρεσε το παλιό anime (το οποίο έχει πλάκα για τους JRPGάδες, αλλά πάρα πολλά easter eggs για Dragon Quest που δεν έχω παίξει). Τσέκαρα πριν λίγες μέρες και το Net-juu no Susume που είναι άλλο ένα anime με MMO players και ενώ έλεγα ότι θα έφερνε σε Netoge No Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? (cute, but "incomplete") ήταν πιο plausible και είχε πλάκα η πρωταγωνίστρια, έστω και αν τα πράγματα in real life φυσικά δεν θα γίνονταν ποτέ έτσι. Μου άρεσε πάντως σαν RomCom, κρίμα που το manga έχει λίγα chapters scanlated, τα οποία είναι πιο επικεντρωμένα στο παιχνίδι και όχι στο out-of-game κομμάτι... Και τώρα θα συνεχίσω το Aria The Animation (1η σαιζόν του Aria) και να πάω στις άλλες σαιζόν μετά για να χαλαρώσω μιας και είναι just feel good stuff. ΥΓ. Aν κανείς έχει όρεξη για school RomCom -> Tsurezure Children is fun. (αν και το manga έχει θέματα με μπερδεμένα / reuploaded chapters και τα νούμερα τους είναι ό,τι νά'ναι...) Πολλα ειδες Για το μονο που ξερω ειναι το Tzurezure που λες,αρκετα καλο και short anime οποτε φευγει μονοκοπανια. Τωρα για το Big Order αποτι εχω διαβασει αποψεις θεωρειται πολυ μετριο το manga(πιθανως καλυτερο απτο anime που ειναι πατος)γιαυτο και δεν το εχω ακουμπησει. Κατι αλλο τωρα τελιωσε το Prison School manga,κακιστο φιναλε και βεβιασμενο,αν και καλυτερα που τελιωσε γιατι ειχε παρει την κατιουσα εδω και αρκετα chapter. Πραγματικα εχει λιγο καιρο να διαβασω φιναλε manga που να ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικο,κατι εχουν παθει οι mangaka ή απλα τους πιεζουν οι εταιριες να το τελιωνουν(πιθανως το 2ο).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 κατι εχουν παθει οι mangaka ή απλα τους πιεζουν οι εταιριες να το τελιωνουν(πιθανως το 2ο). Περί αυτού, όσοι δεν έχουν διαβάσει (και μετά να δουν το anime) το Bakuman, do so. (που την πρώτη φορά που διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι ήταν όνομα υπερήρωα...) 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 το girls und panzer το ειχα καιρο στη λιστα, θα το τσεκαρω 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πιάσε καλή μετάφραση όμως και όχι αυτή που έχουν ρίξει μέσα γερμανικά στα subs Edit: δεν μπορώ να βρω spoiler-free trailer ή AMV (από την σειρά ή το Film), οπότε αφήνω το ένα theme που θα ακούσεις αρκετές φορές. https://www.youtube.com/watch?v=3e6EkNXCC0c Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από GhostRiderLSOV
Edel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Περί αυτού, όσοι δεν έχουν διαβάσει (και μετά να δουν το anime) το Bakuman, do so. (που την πρώτη φορά που διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι ήταν όνομα υπερήρωα...) Εμείς που μόνο το είδαμε μονορούφι και το λατρέψαμε χάνουμε κάτι δημαντικό στο manga?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μπα, κάτι ψιλά παραπάνω έχει αλλά δεν θυμάμαι σημαντικές διαφορές. Α, και το άλλο που θυμήθηκα, που είναι κάπως ecchi stuff (δεν γίνεται τίποτα, αλλά έχει πλάκα), Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken, άλλο ένα school RomCom αλλά με σεξουαλικά υπονοούμενα συνέχεια. 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Τέλος το Yu Yu Hakusho από εμένα. Οσοι δεν το είδανε και αντέχουν το παλιό παλιό σχέδιο και ευχαριστήθηκαν το Hunter X Hunter να το δουν χτες κιόλας. Αποψη μου είναι ότι πρόκειται για φοβερή σειρά. Τι κάνει τη σειρά τόσο γαμάτη; Κεντρικοί χαρακτήρες με βάθος και κακοί επίσης με εξίσου πολύ βάθος. Ξεκινάει πολύ ήπια όπως θα περίμενε κάποιος, περπατάει πολύ "τυπικά" για τα δεδομένα και μετά απλά αρχίζει και φορτσάρει και δίνει όλο και περισσότερο ως το τέλος. Οσοι φοβάστε το μέγεθος (112 επεισόδια) μην το φοβάστε, θα το ρουφήξετε νεράκι. Πραγματικά είναι πολύ περισσότερο βαθύ και καλοστημένο από όσο επιτρέπετε τυπικά για το είδος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθόμουν και έψαχνα που πήγε το θέμα. Αρχή του τέλους για το ReLife manga... T-T Και στο Gintama φαίνεται ότι επιτέλους ξεκινάει το μεγάλο counter-attack. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 δεν εισαι ο μονος haha ειδα girls und panzer ghost, ψιλοαργα ξεκιναει (η miho λιγο σπασαρχιδι στην αρχη) αλλα εγινε λιγουλακι πιο ενδιαφερον στη συνεχεια, βλεπεται ευχαριστα παντως και το ειδα σε μια μερα, συνεχισε τις καλες προτασεις sensei
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ε καλά, δεν γίνεται να γίνουν σούπερ-team με την πρώτη. Μην ξεχάσεις να δεις τα OVA (που είναι ανάμεσα στα επεισόδια) όπως και την συνέχεια, δηλαδή το Film. 1
Edel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 @ikaruga24 Από αυτά που λες τίποτα δε βρήκα στο Yu Yu Hakusho!!!!! Βαρετό και μονοδιάστατο όσο δε πήγαινα. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι είναι από τον Togashi-sensei! @GhostRiderLSOV Επικό φινάλε θα χει! Πιστεύω μέχρι τέλη Φλεβάρη θα χει τελειώσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Edel είπε Επικό φινάλε θα χει! Πιστεύω μέχρι τέλη Φλεβάρη θα χει τελειώσει. Περιμένω πώς και πώς να τον σφάξει επιτέλους ο Gintoki ή βασικά όλη η παρέα δεν θα με χάλαγε. :P
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ουτε ενα σχολιο για τη νεα season του Overlord που εχει ξεκινησει?:(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα