omghi2u Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 παιδες καποιο anime για το κλιμα των χριστουγεννων εχετε να προτεινετε? θα δω πιθανοτατα με φιλους που δεν εχουν ιδεα οποτε να ειναι καπως friendly αν γινεται τσέκαρε το Tokyo godfathers https://myanimelist.net/anime/759/Tokyo_Godfathers 1
W0zzAp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 τσέκαρε το Tokyo godfathers https://myanimelist.net/anime/759/Tokyo_Godfathers Περσυ ειχε τεθει το ιδιο ερωτημα απτον najin και ειχα απαντησει και εγω με το tokyo godfathers.Την προτεινω και εγω σαν χριστουγγενιατικη ταινια μιας και δεν υπαρχουν πολλα με την συγκεκριμενη θεματολογια,παρα μονο καποιες επεισοδιακες στιγμες σε διαφορες σειρες anime οπως ειπε και ο Ghost στην προηγουμενη σελιδα. 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Περσυ ειχε τεθει το ιδιο ερωτημα απτον najin και ειχα απαντησει και εγω με το tokyo godfathers.Την προτεινω και εγω σαν χριστουγγενιατικη ταινια μιας και δεν υπαρχουν πολλα με την συγκεκριμενη θεματολογια,παρα μονο καποιες επεισοδιακες στιγμες σε διαφορες σειρες anime οπως ειπε και ο Ghost στην προηγουμενη σελιδα. μου αρεσει που το θυμασαι woz, θεος απλα και θυμασαι πολυ σωστα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά τι είδες / θα δεις;
najinblue3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά τι είδες / θα δεις; ειδαμε τα 6 του karas, και δυστηχως ολοκληρο το aldnoah zero, το δυστηχως για τη 2η season, tengen topa + space battleship yamato πηραν σειρα 1
Edel Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τι φίλοι είναι αυτοί που βλέπουν μαζί σου anime. εμένα ούτε για πλάκα
najinblue3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τι φίλοι είναι αυτοί που βλέπουν μαζί σου anime. εμένα ούτε για πλάκα κυριως γερμανοι συμφοιτητες και ενας ιαπωνας , με ελληνα δεν εχω δει ποτε εκτος απο τον κολλητο μου στο πτυχιο ελλαδα οταν ειδαμε death note
rofl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ψάχνω κάτι εναλλακτικό του NHK όσο δύσκολο και αν είναι,σκέφτομαι για το relife καμία άλλη πρόταση tatami galaxy πολυ καλο αλλα ειναι δυσκολο
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τι φίλοι είναι αυτοί που βλέπουν μαζί σου anime. εμένα ούτε για πλάκα Στην Ελλαδα περαν του Dragonball που το εδειχνε πιο παλια ο Ant1 ή αντε και κανενα pokemon ή yu gi oh στο Star δεν ξερουν τι παει να πει anime. Θεωρειται εδω και χρονια οτι αφορα κυριως geeks/nerd ουλες οπως εν μερη και το gaming απο καποια ηλικια και μετα. 1
rofl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 α μιας και το θυμηθηκα να το ποσταρω. το animebytes εχει ανοιχτα applications. στις 100 αιτησεις κλεινει μεχρι να γινουν review και μετα απο λιγο ξανανοιγει. οποτε αν καποιος ενδιαφεροταν ας το τσεκαρει. λογικα θα παει ετσι αρκετες μερες ακομα. εχει καμια 1000αρα users περιθωριο και ειναι λιγο geeks οπτ ειναι λιγο ψειρες με το application, οπτ απαντηστε ολα τα χαζοερωτηματα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και λέγαμε για Tengen Toppa Gurren Lagann για όσους το έχουν δει. 2
najinblue3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 ghost χωρις να τα εχω τελειωσει ακομα και τα 2, πολυ καλες προτασεις ο ενας φιλος με το ετσι θελω μας τραβηξε να δουμε made in abyss, αν και εκραζα στην αρχη νομιζω οτι καταλαβαινω τι λεγανε οι προηγουμενοι που το ειδανε, τρομερο απλα και τα τρομερα τα βλεπω παντα με μια καθυστερηση 1
costacurta Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Έχει δει κανείς το houseki no Kuni. Περίεργο φαίνεται καλά αλλά λίγα review
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Έχει δει κανείς το houseki no Kuni. Περίεργο φαίνεται καλά αλλά λίγα review Γενικα αν ψαχνεις προσφατα anime να δεις θα σου προτεινα να κοιταζεις τα reviews των ατομων απο το mal,μην περιμενεις στο παρον θεμα προτασεις γιατι δυστηχως πλεον ελαχιστοι παρακολουθουν anime της καθε προσφατης season για να προτεινουν ή και να μιλανε/κουβεντιαζουν για αυτα(σε σχεση με πιο παλια παντα). Εγω προσωπικα γιαυτο εχω σταματησει να γραφω στο παρον θεμα και εχω μεταφερθει προς Mal μερια γιατι δυστηχως μονο εκει μπορω να δω/κουβεντιασω για οτι καινουργιο και πιο προσφατο βγαινει.
W0zzAp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Έχει δει κανείς το houseki no Kuni. Περίεργο φαίνεται καλά αλλά λίγα review Το εχω στα υποψιν μου,λογω βαθμολογιων.Γενικα οταν βλεπω υψηλες βαθμολογιες με λιγα reviews με χαροποιει γιατι συνηθως πεφτουν μεσα μιας και αποφευγονται τα πολλα ατομα αρα και "αντικειμενικες" αποψεις.Στην ουσια αυτο που λεμε κρυφα διαμαντια. Κατι παρομοιο εχουν γινει σε anime σχετικα αγνωστα στο ευρυ κοινο με υψηλες βαθμολογιες,οπως τα: Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin Yojouhan Shinwa Taikei Tsuki ga Kirei Ping Pong the Animation κ.α. Ελπιζω να ισχυει και για αυτο που αναφερεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα