Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Me2 τώρα στις διακοπές είναι ότι πρέπει

ειδα και το 11ο του recovery of an mmo junkie, οποιος γουσταρει το θεμα, ειναι παρα παρα πολυ καλο 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω παρατησει το ανιμε του ναρουτο εδω και χρονια,αυτο ποου παιζει τωρα με τον γιο του ειναι μπαι κισιμοτο η φιλλερ??

Ναι με τον γιο του ειναι και ναι ειναι official συνεχεια απο τον kishimoto.Βλεπεται,αλλα εχει ακομα λιγο αργο ρυθμο και δεν εχει δειξει κατι παραπανω απο πλευρας εξελιξης ή δρασης.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι με τον γιο του ειναι και ναι ειναι official συνεχεια απο τον kishimoto.Βλεπεται,αλλα εχει ακομα λιγο αργο ρυθμο και δεν εχει δειξει κατι παραπανω απο πλευρας εξελιξης ή δρασης.

written by Ukyō Kodachi and illustrated by Mikio Ikemoto. Serialized in Shueisha's shōnen manga magazine Weekly Shōnen Jump, Boruto is a spin-off of and sequel to Masashi Kishimoto's Naruto,

Στην αρχή κιόλας το σχέδιο μου έβγαζε μάτι πόσο διαφορετικό ήταν.

Δημοσ.

Στην αρχή κιόλας το σχέδιο μου έβγαζε μάτι πόσο διαφορετικό ήταν.

Το manga δειχνει καποια γεγονοτα αργοτερα στο στορυ,το anime δειχνει νωριτερα και αρκετα κομματια ειναι βασισμενα απτα novel που εβγαλε ο Kishimoto ειτε καποιος δευτερος με τον Kishimoto να κανει την δουλεια που κανει ως συνηθως ο Spielberg στις ταινιες του supervisor :P

Παντως ναι το manga σχεδιστικα αρκετα διαφορετικο απτο artwork του Kishimoto

Δημοσ.

θα συμφωνησω με woz, ειναι παρα πολυ αργο μεχρι το 30 που εχω δει αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα

Δημοσ.

παιδες καποιο anime για το κλιμα των χριστουγεννων εχετε να προτεινετε? θα δω πιθανοτατα με φιλους που δεν εχουν ιδεα οποτε να ειναι καπως friendly αν γινεται  :P

• Moderators
Δημοσ.

:P

Κάτι για το κλίμα των Χριστουγέννων δεν μου έρχεται, συνήθως τα Χριστούγεννα είναι ένα επεισόδιο σε διάφορα anime.

Τι βλέπουν από ταινίες οι φίλοι σου;

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι για το κλίμα των Χριστουγέννων δεν μου έρχεται, συνήθως τα Χριστούγεννα είναι ένα επεισόδιο σε διάφορα anime.

ιδια γουστα πανω κατω sci-fi περισσοτερο τρελαμενοι με mechas etc, ελεγα για ενα re-run aldnoah αν και μη χριστουγεννιατικο, θελω να αποφυγω να ξαναδω τη 2η season ομως

Δημοσ.

ιδια γουστα πανω κατω sci-fi περισσοτερο τρελαμενοι με mechas etc, ελεγα για ενα re-run aldnoah αν και μη χριστουγεννιατικο, θελω να αποφυγω να ξαναδω τη 2η season ομως

KARAS, μικρό, καλοσχεδιασμένο και ότι πρέπει. Τώρα βέβαια το gore και η βία δεν ξέρω πόσο καλά θα την δεχτούν. 

Edit: Στην ίδια κατηγορία αλλά με λιγότερο gore Towa no Quon. 

• Like 2
Δημοσ.

Hellsing Ultimate

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ιδια γουστα πανω κατω sci-fi περισσοτερο τρελαμενοι με mechas etc,

Ε ξέρεις τώρα...τρυπάνια...heavens... ;)

Edit: Αν δεν έγινα κατανοητός, Tengen Toppa Gurren Lagann (old crappy trailer). :P

Αν μπορείς χωρίς mecha, Space Battleship Yamato 2199 (trailer των πρώτων επεισοδίων).

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 2
Δημοσ.

AXXAXAXAAXAXXAAXXAAXXA

RE πρωινιάτικα τι μου θύμησες, έκλαψα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...