najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Me2 τώρα στις διακοπές είναι ότι πρέπει ειδα και το 11ο του recovery of an mmo junkie, οποιος γουσταρει το θεμα, ειναι παρα παρα πολυ καλο Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από najinblue3
di maria kun Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 εχω παρατησει το ανιμε του ναρουτο εδω και χρονια,αυτο ποου παιζει τωρα με τον γιο του ειναι μπαι κισιμοτο η φιλλερ??
W0zzAp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 εχω παρατησει το ανιμε του ναρουτο εδω και χρονια,αυτο ποου παιζει τωρα με τον γιο του ειναι μπαι κισιμοτο η φιλλερ?? Ναι με τον γιο του ειναι και ναι ειναι official συνεχεια απο τον kishimoto.Βλεπεται,αλλα εχει ακομα λιγο αργο ρυθμο και δεν εχει δειξει κατι παραπανω απο πλευρας εξελιξης ή δρασης.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ναι με τον γιο του ειναι και ναι ειναι official συνεχεια απο τον kishimoto.Βλεπεται,αλλα εχει ακομα λιγο αργο ρυθμο και δεν εχει δειξει κατι παραπανω απο πλευρας εξελιξης ή δρασης. written by Ukyō Kodachi and illustrated by Mikio Ikemoto. Serialized in Shueisha's shōnen manga magazine Weekly Shōnen Jump, Boruto is a spin-off of and sequel to Masashi Kishimoto's Naruto, Στην αρχή κιόλας το σχέδιο μου έβγαζε μάτι πόσο διαφορετικό ήταν.
W0zzAp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Στην αρχή κιόλας το σχέδιο μου έβγαζε μάτι πόσο διαφορετικό ήταν. Το manga δειχνει καποια γεγονοτα αργοτερα στο στορυ,το anime δειχνει νωριτερα και αρκετα κομματια ειναι βασισμενα απτα novel που εβγαλε ο Kishimoto ειτε καποιος δευτερος με τον Kishimoto να κανει την δουλεια που κανει ως συνηθως ο Spielberg στις ταινιες του supervisor Παντως ναι το manga σχεδιστικα αρκετα διαφορετικο απτο artwork του Kishimoto
najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ναι με τον γιο του ειναι και ναι ειναι official συνεχεια απο τον kishimoto.Βλεπεται,αλλα εχει ακομα λιγο αργο ρυθμο και δεν εχει δειξει κατι παραπανω απο πλευρας εξελιξης ή δρασης. θα συμφωνησω με woz, ειναι παρα πολυ αργο μεχρι το 30 που εχω δει αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Berserk Chapter 352 (η μετάφραση είναι ολίγον...κάπως...αλλά βγαίνει το νόημα μέχρι να βγει σε πιο official scanlation). 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 παιδες καποιο anime για το κλιμα των χριστουγεννων εχετε να προτεινετε? θα δω πιθανοτατα με φιλους που δεν εχουν ιδεα οποτε να ειναι καπως friendly αν γινεται
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι για το κλίμα των Χριστουγέννων δεν μου έρχεται, συνήθως τα Χριστούγεννα είναι ένα επεισόδιο σε διάφορα anime. Τι βλέπουν από ταινίες οι φίλοι σου; 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι για το κλίμα των Χριστουγέννων δεν μου έρχεται, συνήθως τα Χριστούγεννα είναι ένα επεισόδιο σε διάφορα anime. Τι βλέπουν από ταινίες οι φίλοι σου; ιδια γουστα πανω κατω sci-fi περισσοτερο τρελαμενοι με mechas etc, ελεγα για ενα re-run aldnoah αν και μη χριστουγεννιατικο, θελω να αποφυγω να ξαναδω τη 2η season ομως
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ιδια γουστα πανω κατω sci-fi περισσοτερο τρελαμενοι με mechas etc, ελεγα για ενα re-run aldnoah αν και μη χριστουγεννιατικο, θελω να αποφυγω να ξαναδω τη 2η season ομως KARAS, μικρό, καλοσχεδιασμένο και ότι πρέπει. Τώρα βέβαια το gore και η βία δεν ξέρω πόσο καλά θα την δεχτούν. Edit: Στην ίδια κατηγορία αλλά με λιγότερο gore Towa no Quon. 2
Silverage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ιδια γουστα πανω κατω sci-fi περισσοτερο τρελαμενοι με mechas etc, ελεγα για ενα re-run aldnoah αν και μη χριστουγεννιατικο, θελω να αποφυγω να ξαναδω τη 2η season ομως Hellsing Ultimate
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ιδια γουστα πανω κατω sci-fi περισσοτερο τρελαμενοι με mechas etc, Ε ξέρεις τώρα...τρυπάνια...heavens... Edit: Αν δεν έγινα κατανοητός, Tengen Toppa Gurren Lagann (old crappy trailer). Αν μπορείς χωρίς mecha, Space Battleship Yamato 2199 (trailer των πρώτων επεισοδίων). Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από GhostRiderLSOV 2
Edel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι για το κλίμα των Χριστουγέννων δεν μου έρχεται, συνήθως τα Χριστούγεννα είναι ένα επεισόδιο σε διάφορα anime. Τι βλέπουν από ταινίες οι φίλοι σου; AXXAXAXAAXAXXAAXXAAXXA RE πρωινιάτικα τι μου θύμησες, έκλαψα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 AXXAXAXAAXAXXAAXXAAXXA RE πρωινιάτικα τι μου θύμησες, έκλαψα Azumanga Daioh είναι ένοχη απόλαυση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα