Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ έχω σκοπό να τα πάρω κάποια στιγμή.

Θα δω μήπως βρω καμιά καλή προσφορά αυτές τις ημέρες. :P

Έχει αρχίσει να βγαίνει μια έκδοση με 3-in-1 volumes αλλά έχει ακόμα μέλλον μέχρι να τελειώσει.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενάρη ξεκινά τελευταία σεζόν Gintama, συνέχεια του Boku no Hero, sequel στο Abyss, τώρα μένει ν' ανακοινωθεί ένα νέο ΤζοΤζο και πέσαν τα τσιμέντα

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις είδα το Silent voice, τι εμπειρία ήταν αυτή.... Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που μου άρεσε περισσότερο από το your name

Το είχα γράψει και γω αυτό ότι μου άρεσε παραπάνω το silent voice απτό your name. Ίσως λόγω της θεματολογίας με άγγιξε παραπάνω σαν ταινία, χωρίς να μειώνω βέβαια το your name που ήταν και αυτό φοβερό.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε το Genshiken. Με geeks σε πανρπιστήμιο έχει να κάνει αλλά δε φτάνει στη διαμαντάρα NHK. Γενικά μη περιμένεις κάτι ισάξιο να βρεις.

Σε άλλα νέα τη Παρασκευή βγαίνει το 100ο τσάπτερ του Mob Psycho 100. Θα είναι και το τελευταίο του. Άρα αυτό σημαίνει ότι και σειρά μπορούν πλέον να βγάλουν ανενόχλητοι με όλο το μύθο του αλλά και να το διαβάσουμε μιας δε θα ναι ongoing. Αν το manga συνεχίζει εξίσου όμορφα όπως πήραμε μια γεύση από τη σειρά αξίζει η ανάγνωση. 

Εγώ θα το ξεκινήσω σίγουρα, έπος ήταν η σειρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...