najinblue3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δες τα δυο πρωτα σχολια απο κατω στα reviews και πες μου αν αυτα θεωρουνται εκθεσεις. https://myanimelist.net/anime/36038/Net-juu_no_Susume εσυ και τοσα να εγραφα, θα ελεγες οτι γραφω λιγα anyway η ουσια ειναι οτι ειναι καλο το anime, πολυ cute αλλα αξιζει imho
*nenya* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Πωπω, έχει φάει πολύ κράξιμο το HxH για την αρχή του. Εμένα πάντως το Exam Arc μια χαρά που άρεσε, ήταν εύπεπτο, δημιουργικό και σου σύστηνε με το καλύτερο τρόπο τον Hisoka. Μόνο το arc με το πύργο ήταν λίγο βαρετό, λόγο ορολογίας με το nen αλλά και πάλι, εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά όλη η σειρά. Όπως και να χει, arcs σα το yorknew και το chimera ant δε πρόκειται να δεις στο yu yu hakusho. Τα πρωτα 3 arc ειναι τα αγαπημενα μου. Απορω πως αρεσε το Chimera μονο αντε τα πρωτα του 10 επεισόδια να γουσταρα, μετα βαρεθηκα με τα εντομα, σαν τραβηγμενο απ'τα μαλλια με υπερβολικα πολλα επεισοδια το συγκεκριμενο arc. (καλα και στο greed island αφιερωσαν πολλά, αλλα ηταν πολυ πιο αμεσος ο συσχετισμος με τον πατερα του Gon, και το περιμεναμε να το δουμε απ'την αρχη σχεδον του HxH)
Edel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δύο λέξεις μόνο περί chimera. meruem-komugi. Όλο το arc ήταν αυτοί οι 2 και το εκπληκτικό χτίσιμο της σχέσης του καθώς και η ανάπτυξη του Meruem. Δε θυμάμαι να έχω δει τέτοιο πράγμα ξανά σε άλλη σειρά. Και είχε ένα φινάλε που η λέξη επικό είναι μικρή. Έχουν περάσει 2 χρόνια που το έχω τελειώσει και ακόμα δε λέω να το ξεχάσω. Οι διάλογοι ήταν τοπ κλας και θεωρώ ότι ο Togashi είναι τεράστιος παραμυθάς. Το greed island το θεωρώ το πιο αδύναμο arc της σειράς, ούτε τα οβας μου άρεσαν στη πρώτη έκδοση ούτε τώρα. Βαρετό εντελώς. Είναι τεράστιο κρίμα που ο Togashi δε θα το τελειώσει ποτέ αυτό το αριστούργημα. Είχε να δώσει ακόμα πολλά περισσότερα.
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεκτόν για Meruem & Komugi. Όντως μας παρουσίασαν ωραία το χτίσιμο της σχέσης τους. Αλλά κατα τ'άλλα δεν με κέρδισε το συγκεκριμένο arc. Άντε και η σκηνή με Killua και το χταποδοέντομο Ikalgo άξιζε. Αντιθέτως στο Yorknew arc είδα σερί σχεδόν όλα τα επεισόδια, ένιωθα μια αγωνία ρε παιδί μου. Τεσπα, το HxH anime μου έχει αφήσει ένα κενό μέσα μου απ'όταν το τελείωσα...θέλω να μάθω τί θα γίνει μετά! 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=1vPdbl6KNIM 2
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Με αρέ πολύ. Αν το δουλέψουν το ίδιο καλά με το Kenshin θα είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν με τρέλανε, θα έχει πολύ CGI (δεν γίνεται αλλιώς βέβαια με τα διάφορα που κάνουν) και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι... Έχουν πει πόσο θα δείξουν από το στόρυ;
Tenshi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν με τρέλανε, θα έχει πολύ CGI (δεν γίνεται αλλιώς βέβαια με τα διάφορα που κάνουν) και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι... Έχουν πει πόσο θα δείξουν από το στόρυ; Βασικά ποιο story θα δείξουν,του Βrotherhood ή του ορίτζιναλ; Οι humunculi του trailer (Lust,Gluttony,Envy) παίζουν και στα 2.Το ίδιο και η σκηνή με την Χίμαιρα και νομίζω το τραπέζι στο σπίτι του Maes Huges.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 To Brotherhood είναι το original (manga story). Το παλιό anime ήταν κλασσικό "βάζουμε για να τελειώσουμε" που δεν είχε καμιά σχέση, όπως γίνεται με αρκετά anime που προσπερνούν το manga.
Tenshi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Στο anime του 2003 αναφέρομαι ως original,παρ όλη τη σύγχυση που μπορεί να δημιουργήσει ο τρόπος που το θέτω (φυσικά και έχεις δίκιο για την διόρθωση). Απλά απο το trailer και χωρίς να βλέπω κάτι ιδιαίτερο, πχ. κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα ή αξιομνημόνευτη σκηνή, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε adaptation, κάτι ενδιάμεσο ή και κάτι τελείως ξεχωριστό.
najinblue3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Βασικά ποιο story θα δείξουν,του Βrotherhood ή του ορίτζιναλ; Οι humunculi του trailer (Lust,Gluttony,Envy) παίζουν και στα 2.Το ίδιο και η σκηνή με την Χίμαιρα και νομίζω το τραπέζι στο σπίτι του Maes Huges. το brotherhood 1
W0zzAp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δύο λέξεις μόνο περί chimera. meruem-komugi. Όλο το arc ήταν αυτοί οι 2 και το εκπληκτικό χτίσιμο της σχέσης του καθώς και η ανάπτυξη του Meruem. Δε θυμάμαι να έχω δει τέτοιο πράγμα ξανά σε άλλη σειρά. Και είχε ένα φινάλε που η λέξη επικό είναι μικρή. Έχουν περάσει 2 χρόνια που το έχω τελειώσει και ακόμα δε λέω να το ξεχάσω. Οι διάλογοι ήταν τοπ κλας και θεωρώ ότι ο Togashi είναι τεράστιος παραμυθάς. Το greed island το θεωρώ το πιο αδύναμο arc της σειράς, ούτε τα οβας μου άρεσαν στη πρώτη έκδοση ούτε τώρα. Βαρετό εντελώς. Είναι τεράστιο κρίμα που ο Togashi δε θα το τελειώσει ποτέ αυτό το αριστούργημα. Είχε να δώσει ακόμα πολλά περισσότερα. Δεν λεω πολυ καλο το chimera arc ειδικα η γνωστη σκηνη με τον Gon αλλα και η σχεση μεταξυ Meruem-Komugi,αλλα να πουμε και την αληθεια εκτος του γνωστου τραβηγματος σε επεισοδια που ειχε στο anime,ηταν πολυ πιο shounenιστικο σε σχεση με τα προηγουμενα arc που μας ειχε δειξει ο Togashi. Οσον αφορα το FMA live action συμφωνω με Ghost πολυ cgi(αναγκαστικο βεβαια) που μαλλον δεν θα βγαλει καλο οπτικο αποτελεσμα.Λογικα θα εχουμε και 1-2 συνεχειες οπως κανουν συνηθως σε live action μεταφορες απο anime/manga. Επισης αλλη μια live action ταινια εχει γινει αυτες τις μερες ειναι το blade of the immortal σε σκηνοθεσια Takashi Miike(οποιος ξερει λιγο απο ασιατικο κινηματογραφο τον ξερει σιγουρα),εχοντας παρει αρκετα καλες κριτικες απτα γνωστα site,αυτο λογικα θα το δω σε αντιθεση με το FMA που θα περιμενω λιγο για κανα σχολιο. http://www.metacritic.com/movie/blade-of-the-immortal https://www.rottentomatoes.com/m/blade_of_the_immortal/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω διαβάσει το manga του Blade of the Immortal, αλλά κάποτε πρέπει να το τσεκάρω.
Grim Ripper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Απ' όσο ξέρω το blade of the immortal ήρθε και στις ελληνικές αίθουσες, δεν είμαι σίγουρος πού το είχαν αλλά νομίζω ήταν τα Odeon. Το περίεργο που παρατήρησα είναι ότι με βάση το imdb βγήκε και η τελευταία ταινία pokemon εδώ, δεν έχω ιδέα πού ακριβώς την δείχνουν/έδειξαν.
Edel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τι λες τώρα!!!!!!!!! Δε το χα πάρει πρέφα καν!!!!! Δυστυχώς κατέβηκε και δε παίζει πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα