Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Juni Taisen...

Οταν ξεκινήσει o μονόλογος,μετράς τα τελευταία σου λεπτά.

This anime in a nutshell.

Το εχω στα υποψιν για την σεζον που αποτι φαινεται εχει καποια ενδιαφερον anime.Προς το παρον kekkai και black clover εχω ξεκινησει,σιγουρα θα δω και τα gintama και 3-gatsu no lion αφου ειναι sequel(οπως και το kekkai δηλαδη) και απο κει και περα θελω να δω τα mahoutsukai no yome και inuyashiki.Πιθανως να τσεκαρω και τα kino no tabi,shoujo shuumatsu ryokou και just beacause για να δω τι παιζει.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το juni taisen ειναι παρα πολυ ωραιο, δε ξερω γτ αλλα μου θυμιζει το deadman wonderland, δεν εχει παρα πολυ καλο animation αλλα και τα 3 επεισοδια ειναι παρα πολυ ευχαριστα και δεν εχει μεχρι τωρα βασικο χαρακτηρα που ειναι πολυ θετικο

Δημοσ.

Ξεκίνησα εντελώς καθυστερημένα το Yu Yu Hakusho γιατί μου το εκθειάζουν όλοι όσοι το είδαν σαν top of the line του είδους και δεν νοείται να έχεις δει Hunter X hunter και να μην έχεις δει και αυτό. Τα πρώτα 2 επεισόδια πάντως δείχνουν πολύ υποσχόμενα για τα υπόλοιπα. 

Υποσχόμενα σε χασμουρητά. Δε συγκρίνεται ούτε στο μικρό δάχτυλο με το hXh. Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι από τον ίδιο δημιουρό.

Δημοσ.

Απο την νεα season δεν σας συγκινει κανενα νεο anime περαν του black clover που λιγο αναφερθηκε απο 2 ατομα?

Φετος τα μονα νεα anime που εχω δει να αναφερονται κυριως απο πλευρας ενδιαφεροντος ειναι τα mainstream Attack on titan και Academia 2. Πως και ετσι?

Δημοσ.

Υποσχόμενα σε χασμουρητά. Δε συγκρίνεται ούτε στο μικρό δάχτυλο με το hXh. Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι από τον ίδιο δημιουρό.

Και το HxH το ίδιο ξεκίνησε. Υποσχόμενο μεν αλλά πολύ νωχελικό δε. Πήρε πολύ καιρό μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πολύ ωραία σκηνικά. Εννοείται ότι όσο πάω θα το κρίνω αλλά μέχρι στιγμής δεν θεωρώ ότι αξίζει να το παρατήσω. Θα φανεί στην πορεία. 

Δημοσ.

Πωπω, έχει φάει πολύ κράξιμο το HxH για την αρχή του. Εμένα πάντως το Exam Arc μια χαρά που άρεσε, ήταν εύπεπτο, δημιουργικό και σου σύστηνε με το καλύτερο τρόπο τον Hisoka. Μόνο το arc με το πύργο ήταν λίγο βαρετό, λόγο ορολογίας με το nen αλλά και πάλι, εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά όλη η σειρά.  

Όπως και να χει, arcs σα το yorknew και το chimera ant δε πρόκειται να δεις στο yu yu hakusho. Είναι απίστευτα γραμμικό και μη ευφάνταστο. βέβαια μιλάμε και για δεκαετία 90s, άλλη εποχή, άλλη ζήτηση άλλες ανάγκες. Είναι βασικό αυτό να λαμβάνεται υπ όψιν αλλά εδώ προκύπτει άλλο θέμα. Να κρίνεις μια σειρά βάσει όσων σειρών έχεις δει εσύ προσωπικά ή βάσει το τι σειρών είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε? 

@fulgore για τα νέα anime την άποψη μου στην έχω παραθέσει. Αν δε τελειώσει μια σειρά να βγουν οι τελικές βαθμολογίες, δε σπαταλώ χρόνο. Μόνο 8αρια και πάνω επιτρέπει ο χρόνος της ενήλικης ζωής :P

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, είπα ότι θα το δω άμεσα αλλά έμπλεξα με το beelzebup τώρα. Θα γίνει λίαν συντόμως όμως!

Δημοσ.

Συμπαθητικο το beelzebup μου αρεσε αρκετα στην αρχη αλλα μετα το βρηκα ψιλο επαναλαμβανομενο και βαρετο.

Δημοσ.

Πωπω, έχει φάει πολύ κράξιμο το HxH για την αρχή του. Εμένα πάντως το Exam Arc μια χαρά που άρεσε, ήταν εύπεπτο, δημιουργικό και σου σύστηνε με το καλύτερο τρόπο τον Hisoka. Μόνο το arc με το πύργο ήταν λίγο βαρετό, λόγο ορολογίας με το nen αλλά και πάλι, εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά όλη η σειρά.  

Όπως και να χει, arcs σα το yorknew και το chimera ant δε πρόκειται να δεις στο yu yu hakusho. Είναι απίστευτα γραμμικό και μη ευφάνταστο. βέβαια μιλάμε και για δεκαετία 90s, άλλη εποχή, άλλη ζήτηση άλλες ανάγκες. Είναι βασικό αυτό να λαμβάνεται υπ όψιν αλλά εδώ προκύπτει άλλο θέμα. Να κρίνεις μια σειρά βάσει όσων σειρών έχεις δει εσύ προσωπικά ή βάσει το τι σειρών είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε? 

@fulgore για τα νέα anime την άποψη μου στην έχω παραθέσει. Αν δε τελειώσει μια σειρά να βγουν οι τελικές βαθμολογίες, δε σπαταλώ χρόνο. Μόνο 8αρια και πάνω επιτρέπει ο χρόνος της ενήλικης ζωής :P

Κρίνω πάντα γενικότερα το πως την αισθάνομαι τη σειρά. Τα 90'ς δεν ήταν άσχημα, έβγαλαν ολόκληρο R.Kenshin, C.Beepop, Trigun, Evangelion και Berserk τότε. Τώρα τύπου chimera ant arc δεν περιμένω να δω πουθενά εδώ που τα λέμε, απλά κρατάω μια φυσιολογική προσδοκία γι αυτό που βλέπω. 

Ακόμα και τώρα μετά από όσα είδα το Berserk, Evangelion και Ghost in the shell είναι τα τρία αγαπημένα μου anime. 

Δημοσ.

τυχαια ξανα βρηκα ενα αρκετα καλο anime, recovery of an mmo junkie  :P , ειδα μονο τα πρωτα 2 και μου αρεσε αρκετα, και ειναι αυτο που λεει το ονομα, ο fulgore θελει να γραφω εκθεσεις, αλλα θα βαλω ενα αρθρο που με εκανε να το τσεκαρω

Link.png Site: κοτακου

Δημοσ.

τυχαια ξανα βρηκα ενα αρκετα καλο anime, recovery of an mmo junkie  :P , ειδα μονο τα πρωτα 2 και μου αρεσε αρκετα, και ειναι αυτο που λεει το ονομα, ο fulgore θελει να γραφω εκθεσεις, αλλα θα βαλω ενα αρθρο που με εκανε να το τσεκαρω

Link.png Site: κοτακου

Δες τα δυο πρωτα σχολια απο κατω στα reviews και πες μου αν αυτα θεωρουνται εκθεσεις.

https://myanimelist.net/anime/36038/Net-juu_no_Susume

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...