Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ερώτηση πρόταση για manga που να μην έχει γίνει anime και να έχει τελειώσει έχετε? Ξεκίνησα το Holyland που στο mal έχει αρκετά υψηλή βαθμολογία αλλά με έχει κουράσει. Προσωπικα κοιταζω πλεον μονο στα νεα ανιμε της καθε season μιας και δεν μπορω πια να παρακολουθω πολλα anime και μανγκα ταυτοχρονα(και δεν τα απολαμβανω πλεον οπως παλια)αρα δεν μπορω να σε βοηθησω. Παντως για το black clover που ανεφερε ο najin βλεπω ως τωρα δεν εχει απο τον υπολοιπο κοσμο αναλογη υποδοχη,αρκετα μετρια λογια διαβαζω. Θα περιμενω να τελειωσει το ανιμε και αν δεν εχει αλλαξει η εικονα δεν βλεπω να το ξεκιναω.
omghi2u Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα αρκετά μέτρια σχόλια για το black clover δεν πιστεύω πως είναι λόγο του ομώνυμου concept , young dude pretty weak has a dream to become the hokage/best guildmaster/pirate king blah blah αλλά το πόσο ενοχλητικό είναι που φωνάζει διαρκώς και μάλιστα έχει άσχημο "ουρλιαχτό". Εμένα μέχρι στιγμής με ικανοποιεί για να περάσει ένα 20λεπτο... Το juuni taisen έχω ξεχωρίσει απο τα φετινά για την ώρα. 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 To Juni Taisen τα σπαει, οπως εγραψα και πιο πισω, πραγματικα τρομερο. Οσο για το ποσο φωναζει ειναι εντελως σπαστικο οντως
omghi2u Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ερώτηση πρόταση για manga που να μην έχει γίνει anime και να έχει τελειώσει έχετε? Ξεκίνησα το Holyland που στο mal έχει αρκετά υψηλή βαθμολογία αλλά με έχει κουράσει. Τo Psyren το έχεις διαβάσει?
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τα αρκετά μέτρια σχόλια για το black clover δεν πιστεύω πως είναι λόγο του ομώνυμου concept , young dude pretty weak has a dream to become the hokage/best guildmaster/pirate king blah blah αλλά το πόσο ενοχλητικό είναι που φωνάζει διαρκώς και μάλιστα έχει άσχημο "ουρλιαχτό". Εμένα μέχρι στιγμής με ικανοποιεί για να περάσει ένα 20λεπτο... Το juuni taisen έχω ξεχωρίσει απο τα φετινά για την ώρα.Εγώ διάβασα πιο πίσω κάτι για 9/10 και άρα όπως καταλαβαίνεις έβγαλα το συμπέρασμα ότι η είναι φοβερό η ο άλλος υπερβάλει.
najinblue3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγώ διάβασα πιο πίσω κάτι για 9/10 και άρα όπως καταλαβαίνεις έβγαλα το συμπέρασμα ότι η είναι φοβερό η ο άλλος υπερβάλει. Γουστα ειναι αυτα, κ εμενα καποια που εχεις δει και σ αρεσαν δεν μου ειπαν κατι, κατι που θεωρω φοβερο μπορει να το θεωρεις σκουπιδι και τα λοιπα, δες το ομως, και το 2ο μου αρεσε αρκετα
Edel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τo Psyren το έχεις διαβάσει? Ναι, πριν κάποια χρόνια, δε μου άρεσε ιδιαίτερα, ενώ ξεκίναγε πολύ δυνατά, έγινε πολύ κλισεδιάρικο Παιδιά στο Crunhyroll δεν αφήνει να κάνουμε λογαριασμό από Ελλάδα?
W0zzAp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ειδα τελικα τα 2 πρωτα επεισοδια του Black Clover και καταλαβα για πιο λογο εχουν μπει οι βαθμολογιες σε διαφορα site.Ενω δεν ειναι κακο το στορυ περι underdog που εχει ενα ονειρο να γινει ο καλυτερος(εδω wizard king,ελεος καμια πρωτοτυπια πια),ομως οταν το εχουμε δει πραγματικα σε δεκαδες-εκατονταδες shounen anime τοτε το θεμα γινεται μονοτονο.Ο πρωταγωνιστης απλα δεν βλεπεται,συνεχεια φωναζει σε καθε λεξη που βγαινει απτο λαρυγγι του και σου παιρνει τα αυτια,πραγματικα απορω πως ο voice actor δεν εχει παθει τιποτα με την φωνη του.Απτην αλλη ο φιλος-rival που ειναι πολυ op και ειναι πολυ ηρεμος χαρακτηρας και εχει το ιδιο ονειρο απλα βαρετος.Αν περιμενω κατι αυτο θα ειναι στο κομματι της δρασης,αλλα κραταω πολυ μικρο καλαθι.Λογικα θα το συνεχισω για να εχω περισσοτερες δικαιολογιες για κραξιμο Παιδιά στο Crunhyroll δεν αφήνει να κάνουμε λογαριασμό από Ελλάδα? Αν εννοεις για premium member μονο μεσω paypal δυστυχως.Τις καρτες δεν τις δεχεται(τουλαχιστον αυτες που εχω δοκιμασει)
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γουστα ειναι αυτα, κ εμενα καποια που εχεις δει και σ αρεσαν δεν μου ειπαν κατι, κατι που θεωρω φοβερο μπορει να το θεωρεις σκουπιδι και τα λοιπα, δες το ομως, και το 2ο μου αρεσε αρκετα Γουστα ειναι αυτα και λογικο σε καποιον να μην αρεσουν το ιδιο οταν ομως υπαρχουν και τα αναλογα επιχειρηματα. Υπαρχουν ανιμε που εχεις αναφερει οτι τα παρακολουθουσες και δεν μπηκες καν στον κοπο να γραψεις τιποτα οταν τελειωσαν. Εγω πχ σε οτι ανιμε βλεπω ανεξαρτητως βαθμολογιας φροντιζω να αναφερω και καποια επιχειρηματα για να στηριξω την αποψη μου οπως ειναι το σωστο.Σιγουρα καλυτερο απο το να γενικευει καποιος με σχολια τυπου -9/10 το καλυτερο ανιμε της χρονιας,φοβερο σε ολα ,δειτε το.- Και οι απλοι χρηστες στο Mal που ανεβαζουν τις εν λογω βαθμολογιες γραφουν απο κατω 2-3 λογια,αλλοι γραφουν εκθεσεις και υπεραναλυουν τα παντα(συνηθως εχουν βεβαια δει και καμποσα προηγουμενα ανιμε)αλλοι γραφουν λιγοτερο αναλογα και το ανιμε φυσικα. Μαλιστα πιο παλια ειχες πεις οτι σιγα μην καθεσαι να γραφεις πολλα πραγματα,το ιδιο λενε και οι αλλοι στις ταινιες. Απο την στιγμη που μπαινετε στον κοπο να σχολιασετε σε forums,ο ολος λογος υπαρξης τους δεν ειναι η κουβεντα/διαλογος? Πως ακριβως να γινει κουβεντα αν ο καθενας βαριεται να πει την γνωμη/αποψη του για αυτο που τον ενδιαφερει γραφοντας 2-3λογια?Δες ο Edel στο σχολιο πιο πισω 9378 πως λεει την γνωμη του σε αρκετα ανιμε σε λιγες προτασεις,ουτε εκθεσεις ουτε τπτ. Και φυσικα το ιδιο ισχυει και για τα αλλα θεματα των παιχνιδιων,σειρων,ταινιων και παει λεγοντας. Μπαινει ο αλλος λεει πχ για μια ταινια''την ειδα,και στο μισαωρο την εβγαλα'' και αντι να γραψει στους αλλους το γιατι αφου μπηκε στον κοπο να μπει να αφησει ενα σχολιο,το παραταει ετσι. Τελος najin στο χω ξαναπει και πιο παλια και εγω και ο Wozzap αλλα εισαι λιγο των ακρων ή του υψους και του βαθους. Κοινως η ειναι πολυ καλη η ταινια/σειρα/παιχνιδι της ταξης του 9/10 για σενα ή ειναι χαλι μαυρο του τυπου 2-3/10.Δεν ειναι οτι το καλυτερο αυτο. Black clover πρωτο επεισοδιο εχει βγει Αρκετα καλο αν και 1ο επεισοδιο, η κλασσικη ιστορια που εχουμε δει τοσες πολλες φορες Πολυ καλο animation 9/10 για μενα, με τρομερο φιναλε 9/10 λογω animation και το οτι εχει μαγεια,επιχειρηματα οχι αστεια.... To black clover μονο το πρωτο εχει βγει δυστηχως, ητανε τρομερο ομως και αξιζει να το δειτε. Φαινεται οτι θα ειναι οτι καλυτερο αυτη τη season Τρομερο feedback οχι αστεια.... Το καλυτερο της season θα ειναι με διαφορα το Mahoutsukai no yome απο νεα ανιμε προφανως. Εχει και πολυ καλο animation και πολυ καλη μουσικη,και ενδιαφερον κεντρικο χαρακτηρα(elias) και ψιλο ενδιαφερουσα ιστορια και γενικα σκηνικο,που δεν βλεπουμε συνεχεια σε ανιμε οπως του black clover. Η συνταγη της επιτυχιας που ειχε και το made in abyss και ηταν με διαφορα το καλυτερο την προηγουμενη season. Juni Taisen Zodiac war, παρα πολυ καλο Εδω πχ λες για αλλο ανιμε οτι ειναι παρα πολυ καλο και το προτεινεις.Το γιατι το προτεινεις ας το μαντεψουμε. Αλλα ειπαμε οτι μετα ο fulgore ειναι ο κακος...
Edel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 @wozzap Δε μ aφήνει να κάνω καν sign in. Μου λέει λάθος email. WtF ? μήπως επειδή βλέπει ip από Ελλάδα?
najinblue3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 @wozzap Δε μ aφήνει να κάνω καν sign in. Μου λέει λάθος email. WtF ? μήπως επειδή βλέπει ip από Ελλάδα? Δοκιμασε με το cr-unblocker addon
W0zzAp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 @wozzap Δε μ aφήνει να κάνω καν sign in. Μου λέει λάθος email. WtF ? μήπως επειδή βλέπει ip από Ελλάδα? Δεν γνωριζω το προβλημα σου,αν ψαξεις στο google ισως βρεις καποια λυση. Δοκιμασε με το cr-unblocker addon Αυτο χρησιμοποιω και εγω για να εχω επιλογη σε περισσοτερα anime γιατι μονο απο ελληνικο ip ειναι πολυ λιγα.
W0zzAp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εχω διαβασει 2-3 νεα που μου φανηκαν ενδιαφερον και ειπα να τα γραψω. Πρωτα το netflix βλεπω εχει παρει πολυ σοβαρα το θεμα με τα anime και θα προβαλει 30 νεα anime μεσα στο 18.Το κακο βεβαια ειναι οτι πρωτα ολοκληρωνονται και μετα απο λιγο καιρο τα προβαλει αρα χανεται το πολυ ενδιαφερον απτον κοσμο,αφου μπορει να το δει απο αλλα site οπως crunchy-funimation-amazon,οπως και οι γνωστοι αλλοι τροποι,αλλα ειναι καλο που παιρνει διακαιοματα για anime ωστε να μεγαλωνει η συλλογη. http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2017-10-17/netflix-to-produce-30-new-anime-series-for-2018-release/.122823 Το One Piece εφτασε παγκοσμιος τα 430εκ αντιτυπα τα 360 στην Ιαπωνια τα υπολοιπα εκτος.Τρομερες πωλησεις σε 20 χρονια αν αναλογιστει κανεις κιολας οτι κομικ οπως superman-batman που κυκλοφορουν απτην δεκαετια του 40 ειναι κοντα στα 600εκ http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2017-10-16/one-piece-manga-has-430-million-copies-in-print-worldwide/.122794 Και κατι πιο ψαγμενο θα βγει καινουργιο anime το 2018 βασισμενο στο all time classic αριστουργημα του 60-70 Ashita no Joe(πασιγνωστο στην Ιαπωνια) με ονομα Megalobox,μαλλον καποια συνεχεια με αλλον κεντρικο χαρακτηρα.Αναμενω με τεραστιο ενδιαφερον αφου ειναι αγαπημενο anime και ηταν αυτο που επιρρεασε τον δημιουργο του Hajime no Ippo να βγαλει την σειρα του,αρα διπλο το καλο . http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-10-13/ashita-no-joe-manga-inspires-new-tv-anime-with-orignal-story-in-spring-2018/.122668 1
Ήρθα να Ρωτήσω Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ κι εγώ την παρέα σας. Επειδή υπάρχουν 627 σελίδες με απαντήσεις σε αυτό το θέμα, συγχωρέστε με αν προτείνω κάτι που έχει ξαναειπωθεί. Ένα άνιμε που είναι το τοοοπ αγαπημένο μου είναι το Natsume Yuujinchou. Η 1η σεζόν έχει 13 επεισόδια και σύνολο έχουνε βγει... 5 σεζόν νομίζω; (έχω χάσει τον αριθμό αλλά τις έχω λιώσει όλες :Ρ) Το άνιμε αυτό είναι slice of life και η ιστορία έχει να κάνει με ένα αγόρι το οποίο μπορεί να δει οντότητες που οι άλλοι δε μπορούν να δουν. Το άνιμε αυτό είναι πολύ γλυκόπικρο, γιατί οι οντότητες που γνωρίζει (που αρχικά φαίνεται πως όλες θέλουν να τον βλάψουν) έχουνε κι αυτές μία background ιστορία (αναμνήσεις, ή το πως έγιναν αυτές οι οντότητες που είναι τώρα) και... πέφτει λίγο κλάμα ρε παιδί μου. Προσωπικά ταυτίστηκα 100% με τον πρωταγωνιστή (τον Natsume), οπότε ίσως να είναι λίγο θολή η κρίση μου. Έχετε υπόψιν πως κυλάει αργά αυτό το άνιμε, αλλά ο συνδιασμός της μουσικής, των απλών ηχητικών εφέ (πχ αέρας που φυσάει) και του πολύ απλού animation, πιστεύω πως δημιουργεί μία πολύ αγνή κι αληθινή εμπειρία. Όποιος άλλος το δει ή το έχει δει, ας μας πει τη γνώμη του. Δεύτερο άνιμε που έχω να προτείνω είναι το Nanatsu no Taizai (The Seven Deadly Sins), το οποίο είναι περιπετειοκωμωδιούλα. Όταν οι Holy Knights συλλαμβάνουν την οικογένειά της, η πριγκίπισσα Elizabeth το σκάει από το βασίλειο και ψάχνει κάποιους πολύ γνωστούς πολεμιστές (γνωστοί ως seven deadly sins) για να την βοηθήσουν. Βρίσκει σχετικά σύντομα έναν από αυτούς, και αυτός συμφωνεί να την βοηθήσει να βρούνε τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησα να βλέπω αυτό το άνιμε, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες. Κάποιος μου είχε στείλει ένα βίντεο από youtube (που είχε ένα δυνατό τραγούδι και σκηνές από το άνιμε) και είπα, οκέι, ας του δώσω μία ευκαιρία. Ήξερα πως αυτά τα βίντεο ξεγελάνε εύκολα (όσων αφορά το πραγματικό περιεχόμενο του άνιμε... ε, κάτι σαν τα τρέιλερς ταινιών του σινεμά! Σου δείχνουν τις καλύτερες σκηνές για να πας να το δεις), οπότε τολμώ να πω πως μου προκάλεσε μία ευχάριστη έκπληξη. Τα αρχικά επεισόδια θέλουνε λίγο υπομονή αν δεν αντέχετε τις αδύναμες γυναίκες (που κρέμονται συνέχεια από άλλους), αλλά ακόμη κι αυτή η αδύναμη γυναίκα αναπτύσσεται ως χαρακτήρας...! Πραγματικά, πολύ την χάρηκα αυτήν την σειρά, αλλά φάνηκε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που ακόμη δε γνωρίζουμε (αν διαβάσω το μάνγκα θα μάθω σίγουρα). Παρόλα αυτά, ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτό το άνιμε. Έκανε και μια παρατυπία στο τέλος για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αλλά το κατάπια, γιατί η όλη ιστορία ήτανε πολύυυυ καλήηηη. Αυτά! (επισυνάπτω και εικόνες των άνιμε. Θα σας αφήσω να μαντέψετε ποια ανήκει σε ποιο χαχα)
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κάποιοι ζήλεψαν την "δόξα" του onara goru. https://www.youtube.com/watch?v=Et1SVvrTx5g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα