maarinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Made in abyss. Συμφωνώ και επαυξάνω, με ότι είπαν οι πάνω, λογικά θα έχουμε δεύτερη σεζόν, πάμε να τον ξεσκίσουμε τον bondrewd.
rudigarcia222 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το έχω ντροπαρει(κοινώς αφήσει)γιατί με ψιλο κούρασε με το μπλα μπλα και τον Ρυθμό. Ήλπιζα μπας βλέπαμε τίποτα φοβερό σε αυτό το arc και τώρα θυμήθηκαν να ασχοληθούν με τον shanks... Μετά τον whitebeard η σειρά έπρεπε να είχε 1-2 arc να τελείωνε αλλά πάνε να την αρμεξουν μέχρι να κατοικησουμε στον Άρη Αυτά κάνανε και με naruto και bleach και ξενέρωσε ο κόσμος σε σημείο να σιχαθεί τα πολλά filler. 800 επισοδεια κάι έκανες drop ρε θηρίο??? Νταξει το one piece δεν είναι ναρουτο. Τα φιλερ είναι κρυμμένα λίγο καλύτερα,κυρίως όμως βγάζει ένα πιο Adventure χαρακτήρα εξερεύνησης από το Action των προαναφερθέντων. Να πω επίσης ότι ο όντα σε συνεντεύξεις έχει δηλώσει ότι θα τραβήξει πολύ ακόμα. Θα βγούμε στην σύνταξη καί μετά θα δούμε τον Ρότζερ, τον πατέρα του λουφι κτλ....
Edel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλά μου κινήσατε απίστευτα πολύ το ενδιαφέρον με το Abyss. Το ξεκινάω σήμερα κιόλας. Ο toni του θύμισε λέει Hunter x Hunter. Μεγάλη κουβέντα! Λοιπόν 2 κουβέντες για σειρές που είδα μέσα στο καλοκαίρι. Βarakamon: μία μίξη yotsubato και usagi Drop. Ήταν χαλαρωτικό, έξυπνα αστείο, ωραίο καστ χαρακτήρων, ανάλαφρο, όχι ιδιαίτερα δυνατές συγκινητικές στιγμές (δε τις χρειαζόταν κιόλας) ήταν μια πολύ όμορφη "μια απ τα ίδια" ιστορία. Ροή και γεγονότα προβλεπόμενα αλλά με σωστή σκηνοθεσία δε κούραζαν καθόλου. Death Parade: Ιδιαίτερη περίπτωση μιας και είχε άκρως ενδιαφέρουσα θεματολογία, είχε ανθρωπολογικές ψυχολογικές προεκτάσεις, δε κούρασε, είχε και τη drama δόση του αλλά ποτέ δεν είπα το WoW. Μια καλή σειρά που φεύγει εύκολα. Dennou Coil: Τέλος, τα φουτουριστικά σαιμπεροπανκ δεν είναι το είδος μου με τίποτα. Απίστευτα κουραστικό, είχε και δικές του ορολογίες, συνέβαιναν πράγματα που μου φαινόντουσαν γελοία και τα μεγαλοποιούσαν και γενικά πέρασε και δεν ακούμπησε. gin no Saji: Εντάξει, εδώ το πήγαν σε άλλο επίπεδο πλέον. Δείχνει τη ζωή ενός μαθητή που διαλέγει να πάει σε λύκειο για αγρότες-κτηνοτρόφους. Σα τα ΤΕΕ τα δικά μας αλλά με αντικείμενο την αγροκουλτούρα. Τι να πω. Slice of Life με ζώα, σφαξίματά τους, εκτροφή τους, γέννησή τους, και γενικά ότι έχει να κάνει με τη παραγωγή ολόκληρη. Ξένο εντελώς για μένα, θα το χαρακτήριζα και λίγο ντοκουμενταρίστικο. Ωραίο το δέσιμο του πρωταγωνιστή με ένα γουρούνι που ξέρει ότι θα γίνει μπέικον και μπαίνει στο δίλημμα αν πρέπει να σφάζονται ή όχι. Θα το πρότεινα μόνο αν έχετε δει ένα εκατομμύριο ωραίες σειρές που κυκλοφορούν ή θέλετε κάτι πραγματικά διαφορετικό ως προς το θέμα του. Nisemonogatari: Μετά το φιάσκο που πέρασα με το bakemonogatari είπα να κάνω κασκαντεριλίκι να δώσω δεύτερη ευκαιρία και να δω το σίκουελ. Τι το θελα? Μια από τα ίδια. Α Π Ε Ι Ρ Η φλυαρία, Harem να φάνε και τα παιδάκια της Αφρικής, fanservice εννοείται σιγα μην έμενε έξω από το χορό, βάλε και λίγη έξτρα ανωμαλία με παραλίγο αιμομιξία και ότι σιχαίνομαι σε anime όλα εκεί να μου κλείνουν το μάτι και γω να κλάιω από βαρεμάρα. World's strongest disciple kenichi: Εντάξει, ότι τα Shonen τα περισσότερα είναι ίδια στη φιλοσοφία το ξέρεις εξαρχής. Το να προσπαθήσεις να φτιάξεις όμως ένα τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΟ Α-ΠΛΟΚΟ δημιούργημα θέλει προσπάθεια. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν το απόλυτο τίποτα. Λίγο ενδιαφέρον είχαν οι δάσκαλοι αλλά δε βλέπετε η σειρά. Δεινοπάθησα να το τελειώσω. Μεταξύ της οθόνης του τάμπλετ ήμουν και των γυναικείων οπισθίων στη παραλία ήμουν. Ψ-nan: Έπος, απλά έπος. Μετά το gintama δε πίστευα θα βρω σειρά που θα γέλαγα τόσο. ιδιοφυέστατο. Οι χαρακτήρες ένας κι ένας. Οι ατάκες έρχονται ρουκέτες, με έχει τρελάνει. Αυτά τα ολίγα. Θα επανέλθω για Magi (επ 21 είμαι- θα πέσει και δω λίγο θάψιμο), Cromartie High school (μυστήρια ιστορία - επ 7) και Boku no Hero (δε πρόλαβα να δω το τελευταίο επεισόδιο προχτές αλλά η σειρά έχει μπει για τα καλά στη καρδιά μου) 1
Edel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δε βλέπω να τη γλυτώνει Να προσθέσω και το darker than black που ξέχασα. Εδώ ενώ είχε μια πολύ καλή ιδέα, φουτουριστικό και λίγο σάιμπερ μεν, είχε και σχετικά καλή εκτέλεση, με χάλασαν οι χαρακτήρες. Για κάποιο λόγο δε κατάφερα να δεθώ τόσο πολύ με αποτέλεσμα να μου φανεί μέτριο το όλο σύνολο. Η αυτονομία στα επεισόδια με ένα τελικό μπραφ στο τέλος είναι πάντα επικίνδυνο μονοπάτι, θέλει μαεστρία για να είσαι ένα με τους χαρακτήρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Της πουτάνας πάλι στο Tokyo Ghoul RE, ένας χαμός, ένα τεράστιο WTF...
W0zzAp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Της πουτάνας πάλι στο Tokyo Ghoul RE, ένας χαμός, ένα τεράστιο WTF... Πραγματικά απτό πουθενά. Άπτην μια λες wtf αλλά απτην άλλη σκέφτεσαι πόσο βιαστικό και κακογραμμένο είναι. Επόμενο chapter λέει end credits,ίσως θέλει να τελειώσει ακριβώς με τον ίδιο αριθμό chapter με το προηγούμενο tokyo ghoul.
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Black clover πρωτο επεισοδιο εχει βγει, hypeee Αρκετα καλο αν και 1ο επεισοδιο, η κλασσικη ιστορια που εχουμε δει τοσες πολλες φορες, το καλο ειναι οτι εχει να κανει με μαγεια. Πολυ καλο animation, δεν απορω γτ διαβαζα οτι θα εχει το μεγαλυτερο hype φετο 9/10 για μενα, με τρομερο φιναλε, αναμενω το 2ο σαν τρελος Ειδα ακομα μια πρεμιερα αυτης της σεζον, Juni Taisen Zodiac war, παρα πολυ καλο Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2017 από najinblue3
najinblue3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2_SXvMSGJrs&feature=youtu.be inc 2018
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Για όσους δεν έχουν δει το overlord βγαίνουν ταινίες αλά berserk που σημαίνει ότι είναι recap όλων των επεοσοδιων. Τέλος ρε συ najin αφού τα δούμε πει,πρώτα δες όλη την season του anime και μετά βαθμολογιες. Δεν έδωσες βαθμολογία σε ανιμε που είδες όλη την season τους και δίνεις στο πρώτο επεισόδιο του black clover? Εκτός αν μας τρολλαρεις ομαδικώς 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 To black clover μονο το πρωτο εχει βγει δυστηχως, ητανε τρομερο ομως και αξιζει να το δειτε. Φαινεται οτι θα ειναι οτι καλυτερο αυτη τη season, εγω φταιω που δινω feedback και σας ενημερωνω
toni50 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αν και περιμένω συνήθως 2-3 επεισόδια για να σχηματίσω γνώμη το black clover νομίζω είναι σιγουράκι σαν watchlist,για το καλύτερο της σεζόν δεν ξέρω.Σαν ευχάριστη έκπληξη είδα το kino no tabi,δεν ξέρω πόσο πιστό είναι στο προηγούμενο αλλά σαν setting είναι από τα αγαπημένα μου.Ταξίδια από μέρος σε μέρος,διάφορα πρωτότυπα πράγματα και κυρίως ο χαρακτήρας που είναι κάπως ανέμελος και ήρεμος σχετικά.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το τέλειωσα και το Rahxephon τελικά. Το παίρνω πίσω ότι είχα πει γι αυτό. Δεν ξέρω γιατί δεν μου είχε αρέσει και το είχα βαρεθεί και τις δυο φορές που προσπάθησα να το δω στο παρελθόν και δεν τα κατάφερα αλλά τώρα το είδα και το κατάπια σαν καραμελίτσα haribo. Είναι εξαιρετικό τελικά. Μπορεί να μην φτάνει το evangelion αλλά δεν απέχει και πολύ και το κυριότερο δεν υπάρχουν και πολλά του είδους. Αποφεύγει να κάνει φυσικά αναφορές σε συγκεκριμένες θρησκείες και γενικά το θεολογικό κομμάτι είναι πολύ μικρό αλλά το φιλοσοφικό πάει και έρχεται και το όλο built up που γίνεται με το συνολικό αποτέλεσμα επιβραβεύει τον θεατή. Από άποψη σχεδίου δεν λέει πολλά αλλά είναι πολύ καλά δοσμένοι οι χαρακτήρες και η συμπεριφορά τους οπότε τους "αισθάνεσαι" μια χαρά. Θα μπορούσε σίγουρα να ήταν πολύ καλύτερο στις μάχες αλλά ήταν πολύ ρεαλιστικό και γενικά το focus δεν είναι οι μάχες. Κάτι που το evangelion κατάφερε σε όλα τα επίπεδα ακόμα και αν οι ίδιες οι μάχες δεν ήταν το απόλυτο focus. Πάντως προτείνεται άνετα, το συνολικό αποτέλεσμα το γουστάρεις και anime σαν και αυτό και το evangelion δεν υπάρχουν πλέον (δεν ξέρω αν έχω χάσει κάποιο βέβαια).
Edel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Στο διπλό One Piece της προηγούμενης βδομάδας ο Oda ντύθηκε σα το παραμυθά προδεκαετίας εαυτό του και έγραψε One Piece με κέφι. Μας θύμησε για ποιο λόγο αγαπήσαμε θανάσιμα τη σειρά.Επικεντρώθηκε στις σχέσεις μεταξύ των Nakama. ήμαρτον πια με την εισαγωγή 1.000.000 δευτερευόντων χαρακτήρων και 1.000.000.000.000 κακών. Άψογη σκηνοθεσία, τέλειο animation, συναίσθημα και αδρεναλίνη στο κόκκινο. Bonus τα δάκρυα στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου. Δυστυχώς αναλαμπή ήταν αυτό το επεισόδιο. Με τέτοιο άνοιγμα που έχει κάνει ο Oda στο σύμπαν του δεν υπάρχει σωσμός. Η αδιαφορία θα ξαναπάρει θέση όπως 3-4 χρόνια τώρα
Edel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ερώτηση πρόταση για manga που να μην έχει γίνει anime και να έχει τελειώσει έχετε? Ξεκίνησα το Holyland που στο mal έχει αρκετά υψηλή βαθμολογία αλλά με έχει κουράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα