rudigarcia222 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μαγκες καμία άποψη για το kings avatar.? Έχει ψιλοκαλα σχόλια και φρεσκαδουρα. Τι στυλ μοιάζει καθόλου με το Sword art (νταξει πρώτη σεζόν ξέρω) η το overlord? Γιατι μου αρεσαν και τα δύο
W0zzAp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μαγκες καμία άποψη για το kings avatar.? Έχει ψιλοκαλα σχόλια και φρεσκαδουρα. Τι στυλ μοιάζει καθόλου με το Sword art (νταξει πρώτη σεζόν ξέρω) η το overlord? Γιατι μου αρεσαν και τα δύο Ειχα δει τα πρωτα 3 επεισοδια και επειδη μου την εσπαγε ο κεντρικος που ειναι πολυ op και το παιζει μαγκας το dropαρα χωρις δευτερη σκεψη.Σιγουρα φαινεται ενδιαφερον αλλα δεν μπορουσα να το δω.Να πουμε κιολας οτι ειναι στα κινεζικα η γλωσσα οχι ιαπωνικα και ισως πειραξει καποια ατομα.
afentiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σου φανηκε οτι ειναι OP απο τα 3 πρωτα επεισοδια που να δεις τι κανει και στα υπολοιπα χαχαχα Παντως εμενα μου αρεσε γενικα. Σιγουρα οχι κατι ιδιαιτερο αλλα βλεπετε (τα κινεζικα μου την εσπαγαν ναι)
najinblue3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Site: overlord_s2_inc Τελειωσα cowboy bepop, και ξαναπιασα de-ku που το ειχα αφησει στο 28, τρομερος ο hero-killer..τρομερο anime στα παντα του και το νεο ιντρο μου αρεσει παρα πολυ
W0zzAp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σου φανηκε οτι ειναι OP απο τα 3 πρωτα επεισοδια που να δεις τι κανει και στα υπολοιπα χαχαχα Παντως εμενα μου αρεσε γενικα. Σιγουρα οχι κατι ιδιαιτερο αλλα βλεπετε (τα κινεζικα μου την εσπαγαν ναι) Γιαυτο το παρατησα το μυριστηκα απτην αρχη Tzurezure Children Short anime 10 λεπτα περιπου το καθε επεισοδιο.Ρομαντζοκωμωδια σε σχολειο κλασικα.Διαφοροι χαρακτηρες ζευγαρωνουν και πανω σε αυτο το κομματι παιζει το anime.Ειναι αρκετα ευχαριστο και βγαζει γελιο αρκετες φορες,αν και θα ηθελα να ηταν full σε διαρκεια γιατι ειναι πολλοι οι χαρακτηρες και ο χρονος που τους δειχνει ειναι πολυ περιορισμενος,αρα χανει σε καποια πραγματα. 12 επεισοδια(πρακτικα τα μισα αφου ειναι short) βλεπεται και μονοκοπανια.Χρειαζεται και μια 2η σεζον σιγουρα αφου εχει ακομα να δειξει πραγματα. Sakura Quest Απτα πιο προτοτυπα anime που εχω δει τα τελευταια χρονια.Ομαδα κοριτσιων(japan κλασικα για να πουλησουν τα dvd ) προσπαθουν να βοηθησουν ενα χωριο να προσελκυσει τουρισμο.Καθ'ολη την διαρκεια βλεπουμε ωραια αναπτυξη στους χαρακτηρες μεσα στην ομαδα αλλα και εκτος αυτης(δηλαδη σε κατοικους του χωριου και αυτο για μενα ηταν το πιο ωραιο)και τις πολλες ιδεες που εχουν ωστε να πετυχουν τον στοχο τους οσο δυσκολο μπορει να ειναι. Πολυ καλη δουλεια παλι απτην P.A Works που συνηθως τα παει καλα σε original anime,οπως εκανε και εδω.Πολυ σημαντικο τα 25 επεισοδια,γιατι βοηθησε σε μεγαλο βαθμο στην ομαλη εξελιξη του στορυ,των χαρακτηρων αλλα και του ρυθμου ο οποιος ηταν αργος και σωστος γιατι πηγαινε με την ολη ατμοσφαιρα του anime.Οποιος μπορει να δει anime εκτος φαντασιας δρασης μελοδραματος κτλ προτεινεται σιγουρα σαν κατι πολυ διαφορετικο.Αδικη η βαθμολογια στο Mal κατα την γνωμη μου,αλλα και αρκετος κοσμος βλεπω το θεωρει underated.Σιγουρα ομως δεν ειναι anime για ολους. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 New game!! 2017 Δεύτερη σεζόν αυτή την φορά με ανάπτυξη ενός νέου ip παιχνιδιού από την αρχική ομάδα. Τα πρώτα επεισόδια ήταν το αδύναμο κομμάτι της season αλλά από το 5περιπου επεισόδιο και μετά που βλέπουμε και 2νεα πρόσωπα η σειρά παίρνει τα πάνω της. Από της λίγες φορές που η επόμενη σεζόν είναι καλύτερη σε όλα από την πρώτη. Περισσότερο μοιρασμένος χρόνος σε όλη την ομάδα(άρα καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων),ωραία εναλλαγή μεταξύ σοβαρού και αστειου/κωμικού,πετυχημένη η προσθήκη νέων προσώπων για να μην νιώθεις μια απ τα ίδια,και πιο μαζεμένη η παρουσίαση της ανάπτυξης του νέου παιχνιδιού.Α και λιγότερο fanservice Από τις λίγες σειρές που λόγω θεματολογίας τους πάνε τα 12επεισοδια. Σε όποιον άρεσε η πρώτη σεζόν έστω και λίγο προτείνεται. 7.5/10 Αν δεν υπήρχε το abyss θα την έβαζα και παραπάνω κάτι που θα καταλάβετε όταν γράψω για αυτό αυτή την εβδομάδα.
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πέφτω από τα σύννεφα αν ισχύει. Το abyss αν δεν έχει 2ρη season θα είναι πραγματικό shock.
Edel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τη Κυριακή έχουμε ξανά Gintama mouxxaxaxaxxaxaxaxaxaxax
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Made in abyss 2017 Όταν το πρωτοξεκινησα με βάση την σύνοψη του δεν περίμενα πολλά και απορουσα γιατί είχε τόσο υψηλές βαθμολογίες κάτι που μου λύθηκε από τα επεισόδια 3-4 που ξεκινάνε να κατεβαίνουν την Άβυσσο. Από εκεί που τα πρώτα επεισόδια είναι πιο χαρούμενο στο ορφανοτροφείο,ξαφνικά με το που κατεβαίνουν την Άβυσσο η ατμόσφαιρα γίνεται πιο σκοτεινή. Κυριολεκτικά δεν ξέρεις τι θα δουν οι 2 μπόμπιρες μπροστά τους,ειδικά όταν αργότερα μπαίνει στο παιχνίδι και το κανόνι με το cooldown του που προσθέτει στους χαρακτήρες και το στοιχείο της στρατηγικής . Σαν ατμόσφαιρα λοιπόν άριστα κάτι που βοηθάει και ο απίστευτος οπτικός τομέας /σχέδιο/anination που λένε τα σχόλια αρκετοί ότι φέρνει σε ταινία ghibli. Εγώ θα πω ότι θυμίζει πάρα πολύ cut scene παλιών καλών jrpg παιχνιδιών. Φανταστικό τελικό αποτέλεσμα . Και στην μουσική φυσικά έχει γίνει καλή δουλειά με ωραίο opening. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν διπλό και έκλεισε ωραία την season αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε και δεύτερη season. Δεν είναι το τυπικό shonen mainstream anine και μην ξεγελάσει κανένα ο αρχικός παιδικός του χαρακτήρας. Βασικά ανιμε σαν και αυτό είναι ο λόγος που εξακολουθώ να βλέπω ανιμε. Σαν νέο ανιμε είναι μακράν ως τώρα το καλύτερο της χρονιάς και επιτέλους κάτι το διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ καλό. 9/10 ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από Fulgore 2
rofl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 νταξει το καλυτερο της χρονιας ειναι υπερβολη . αφου αυτο ειναι το οwari 2. αν και ηταν το κατωτερο adaptation της σειρας τα δα ολα τον αυγουστο και το καταφχαριστηθηκα. ευκολα μπηκε στα υπεραγαπημενα μου. (μην πιασει κανενας και το δει μονο του. ειναι το τελειως τελος)
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αλλά έγραψα νέο anime ακριβώς για να μην μπλεχτουμε με συνέχειες αλλων παλιότερων ανιμε καλή ώρα όπως αυτό που ανεφερες Ενταξυ ήθελα να το τονίσω λίγο παραπάνω γιατί δεν είδα να το αναφέρει κανείς άλλος και είναι κρίμα να το προσπεράσει κόσμος. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το λες και άγνωστο πάντως https://myanimelist.net/anime/34599/Made_in_Abyss
rofl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 oπως ειπα δεν παρακολουθω airing σχεδον ποτε. και οταν λεω θα το δω, εννοω σε κανα 6μηνο που θα τελειωσει το BD αυτα που θελω να δω ουτως η αλλως ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα μπορω να δω, οποτε οπως και στα games μαζευουμε backlog XD konosuba 2 kobayashi κ mob psycho ας πουμε τωρα θα τα δω. τα DRRR επισης, κατι τετοια περιμενω να τελειωσουν πρωτα (αλλιως συνηθως δεν θυμαμαι χριστό απο την προηγουμενη season)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα