Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστηχως ή ευτυχώς δεν έχω δει κανένα fate άρα το προσπέρασα.

Τα μόνα που ως τώρα βλέπω είναι το academia,bahamut ,made in abyss,new game και θέλω να τελειώσω και το re creators που τελείωσε.

Ίσως δω gamers η principal όταν τελειώσουν αν έχω όρεξη/διάθεση.

Ο μόνος λόγος που βλέπουν αρκετά ανιμε είναι για να πετυχαίνω διαμαντακι όπως το abyss που είναι υποψήφιο ανιμε της χρονιάς πριν καν τελειώσει.

Όταν πάλι τα βρίσκω ξενερώνω με αρκετά αλλά ανιμε,γι'αυτό και έχω μειώσει τα ανιμε που βλεπω.

Βασικα και το one piece το ψιλό έχω αφήσει.

γενικα φετος τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα. ελαχιστα fansubs βγηκαν και τα πιο πολλα εγιναν dropped. σε λιγο θα βλεπουμε μονο CR /CR rips. και τα raws ομοιως, ουσιαστικα αρκετο πραμα μονο η βεατρικη βγαζει ακομα. σε λιγο δεν θα μου φανει απιθανο αν δεν υπαρχουν hi-end releases

Προφανώς και streaming με αγγλικούς υπότιτλους,αν και τρώνε και αυτά αρκετό πόλεμο και κλεινουν.

Δημοσ.

δεν βλεπω streaming, ουτε καν airing πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,πχ φετος μονο τα sword oratoria και το owari 2 απο airing. συνηθως περιμενω το δισκακι και μερακλιδικα releases, και συνηθως παραξενα seinen.

Δημοσ.

Με όλα τα anime news, δεν είχα δει ότι ξεκίνησε το Rurouni Kenshin: Hokkaido Arc manga. Συνεχίζει την ιστορία του RK, πάλι από τον Nobuhiro Watsuki, οπότε είναι canon.

^_^

Πωωωωωωωωωω, τρέχω να το διαβάσω

Δημοσ.

δεν βλεπω streaming, ουτε καν airing πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,πχ φετος μονο τα sword oratoria και το owari 2 απο airing. συνηθως περιμενω το δισκακι και μερακλιδικα releases, και συνηθως παραξενα seinen.

Στην Ελλάδα δεν παίζει κάτι τετοιο εκτός αν εννοείς αγορά online.

Και πάλι δεν αξίζει γιατί οι περισσότερες σειρές πάνω απο 1-2 season δεν έχουν,άρα δεν είναι τελειομενες/ολοκληρωμένες.

Δημοσ.

Καλά, ένα chapter βγήκε μέχρι στιγμής, αλλά μου αρέσει πώς το πάει.

πεθερικό :P

Αφού εμφανίστηκε ο Saito Hajime θα έχουμε πολύ badass arc. προφανώς και θα έχουμε κάποια σύγκρουση πεθερού με kenshin. To Νοέμβριο πάλι :(

• Moderators
Δημοσ.

Αφού εμφανίστηκε ο Saito Hajime θα έχουμε πολύ badass arc. προφανώς και θα έχουμε κάποια σύγκρουση πεθερού με kenshin. To Νοέμβριο πάλι :(

Να δούμε...το θέμα είναι ότι το σώμα του Kenshin δεν αντέχει πια το Hiten Mitsurugi-Ryu και γι' αυτό είχε δώσει το sakabato στον Yahiko.

Για ένα χτύπημα φαίνεται να είναι οκ, ειδικά σε κάποιον που δεν στέκει στα καλά του, αλλά σε μεγάλη μάχη...δύσκολο το βλέπω.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα δεν παίζει κάτι τετοιο εκτός αν εννοείς αγορά online.

ναι δεν εννοω ελληνικα site. ουτε καν εχω ιδεα απο τα ελληνικα site για anime XD 

Δημοσ.

το δισκακι φερνει και τα BDrips :) το να αγοραζεις δισκακια για anime στην ευρωπη ειναι πολυ ακριβo και ακρως περιοριστικο. το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος αν θελει να υποστηριξει τους δημιουργους, ειναι ειτε συνδρομη CR, ειτε merchandise.

• Like 1
Δημοσ.

Crunchyroll για μενα ειναι ο καλυτερος τροπος, τρεχουν καθε μερα εκπτωσεις σε merch, Ελλαδα δε ξερω αν στελνει αλλα εχω παρει αρκετο πραμα προσωπικα

Δημοσ.

Re:Creators

Ενδιαφερον και σχετικα πρωτοτυπο,με φανταστικους χαρακτηρες απο anime-manga(στο κοσμο του συγκεκριμενου anime παντα) να ερχονται στην ζωη.Ειχε τα πανω του και τα κατω του σαν συνολο αλλα μου αφησε γενικα καλη εντυπωση.Στο κομματι της δρασης εμεινα απολυτως ικανοποιημενος και ειδικα στα τελευταια επεισοδια εδωσε αρκετη τροφη.Οι χαρακτηρες αρκετα συμπαθητικοι με εξερεση τον κεντρικο που για αλλη μια φορα δεν εχει λογο υπαρξης στο εν λογω anime με εξερεση το τελευταιο επεισοδιο που εκει εκανε την δουλεια του,αλλα πραγματικα δεν σωζεται αυτο στο τελος μονο.Το φιναλε του ισως σε καποιους να μην αρεσει,προσωπικα το βρηκα το πιο σωστο-ταιριαστο και με την λογικη οτι ο εχθρος ηταν υπερβολικα overpower.Αρκετα επεισοδια 22 συγκεκριμενα με σωστο ρυθμο ωστε να εξεληχθει σωστα το στορυ του.

Απο εμενα εχει ενα 7/10 θα μπορουσε παραπανω αν δεν ηταν ο ελεεινος πρωταγωνιστης.

Τα επομενα που εχουν τελιωσει ή τελιωνουν απο αυτη την σεζον και βλεπω ειναι Kakegurui,Tsurezure Children,Made in Abyss,Princess Principal και απτην προηγουμενη σεζον Boku no Hero Academia 2nd Season και Sakura Quest,οποτε θα γραψω και γιαυτα λιγα λογια οταν τα δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...