Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε όχι και τέτοια site το Mal.

Το αντίστοιχο Imdb των anime είναι μην τρελαθουμε κιολας.Αλλο αν συμφωνούμε η διαφωνουμε σε βαθμολογίες.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα ποιος ασχολειται με τετοια site? Αν ηταν να παρακολουθω τι λεει ο καθενας εκει, δεν θα ειχα δει παρα πολλα καλα ανιμε που ο καθενας βαθμολογει οπως γουσταρει

Τεσπα, ολοι στο official crunchy ειναι ενθουσιαμενοι με το συγκεκριμενο οπως και εγω

To re:zero επιστρεφει με καποια ovas, δε ξερουμε ακομα ποσα, μακαρι να ειναι προ-αγγελος 2ης σιζον 

Το anime με τους περισσοτερους members στο mal ειναι το death note με πανω απο 1.200.000.Αρα μιλαμε για εκατομμυρια χρηστες που βαθμολογουν,αλλα και γενικα μπαινουν σε αυτο το site για να ενημερωθουν ή να ψαξουν για καποια σειρα.

Ναι βαθμολογικα ειναι αλλο θεμα αφου στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι αχταρμας,αλλα αυτο το site ειναι το μονο που υπαρχει για τα απαντα απο anime-manga-light novel παλια ή καινουργια.

Παντως για το black clover ειναι πολυ γνωστο manga αυτη την στιγμη,αλλα αν το ψαξεις λιγακι υπαρχει αρκετο κραξιμο κυριως λογω της κλισεδιας που ανεφερα.Και με βαση τους χρηστες του mal που σχεδον παντα βαθμολογουν παρα πολυ θετικα το οτιδηποτε να πω την αληθεια κατι θα τρεχει,ομως δεν μπορω να εκφερω γνωμη αφου δεν το εχω δει.Πιστευω οτι θα βλεπεται ευχαριστα αλλα κλασικα θα λειπει το κατι καινουργιο και πρωτοτυπο που θελουμε να δουμε καποια στιγμη σε αυτη την κατηγορια που λεγεται shounen.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αντίστοιχο Imdb των anime είναι μην τρελαθουμε κιολας.Αλλο αν συμφωνούμε η διαφωνουμε σε βαθμολογίες.

sorry αλλα δεν το εχω κοιταξει ποτε, δεν ξερω ποσο χρησιμο ειναι για σενα, αλλα εγω κοιταω μονο τα του crunchyroll γτ εκει ειναι οτι βλεπω και εκει εχει παρα πολυ καλα review

https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=bLuYlaH1NOs

Link.png Site: ova_info

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update στο Attack on Titan

Η συνέχεια θα βγει το Νοέμβριο

φοβερή εξέλιξη του Eren ως χαρακτήρα, φαίνεται ότι ορίμασε πολύ. Επίσης, δεν περίμενα ότι ο Reiner θα ήθελε να αυτοκτονήσει για να πω την αλήθεια. Ακόμα, μου άρεσε πως ο Eren όταν μιλούσε στον Falco (επιτέλους) κατάλαβε ότι στην μέση υπάρχει κάποιο κορίτσι και τον ρωτάει "is it a girl?" Άργησε αλλά ξύπνησε

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

"Ο ανδρας της μιας γροθιάς" (aka "One punch man")  η αντίθεση ήταν το κλειδί που με έθισε σε αυτό το anime:

* Ο Saitama ήτα πράος χαρακτήρας και μιλούσε Λακωνικά αλλα σούπερ δυνατός.

* Οι εχθροί τοπυ ήταν φαφλατάδες και όχι στα επίπεδα δύναμης του.

Δε άφησε ατάκες που σου καίγονται στην μνήμη οπως αφήνει σημάδι το πυρακτωμένο σίδερο και στην τελική σου δίνει και πολλά εκπαιδετικά μυνήματα.

Δημοσ.

Δεν έχει πραγματική δύναμη ο saitama,μια παρωδία/κωμωδια σούπερ ηρώων είναι .

Ποια είναι τα εκπαιδευτικά μνήματα που σου δίνει ακριβώς?

• Like 2
Δημοσ.

"Ο ανδρας της μιας γροθιάς" (aka "One punch man")  η αντίθεση ήταν το κλειδί που με έθισε σε αυτό το anime:

* Ο Saitama ήτα πράος χαρακτήρας και μιλούσε Λακωνικά αλλα σούπερ δυνατός.

* Οι εχθροί τοπυ ήταν φαφλατάδες και όχι στα επίπεδα δύναμης του.

Δε άφησε ατάκες που σου καίγονται στην μνήμη οπως αφήνει σημάδι το πυρακτωμένο σίδερο και στην τελική σου δίνει και πολλά εκπαιδετικά μυνήματα.

Ναι αυτο ειναι το νοημα του συγκεκριμενου anime(αν βγαζει τελος παντων καποιο νοημα μια παρωδια),οσο δυνατοι και να ειναι οι εχθροι ή οι ηρωες απλα δεν ειναι τιποτα μπροστα στον Saitama του οποιου η δυναμη ειναι απλα μια παρωδια.

Δημοσ.

Το εκπαιδευτικό μνμ είναι να μην κάνουμε πολλή γυμναστική (εκπαίδευση στην σειρά)γιατί θα μείνουμε φαλακροί :D

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ μετά από προπόνηση κάτω από ερ κοντίσιον!

Πωπω, το Hinamatsuri το χα να το ξεκινήσω μετά το Vagabond, αναβολή τώρα να δω τη σειρά μια και καλή!

Εύγε που το κάνουνε σειρά, έχω διαβάσει δεκάδες θετικές κριτικές και σχόλιο.

Τώρα παρακαλάω για το vinland saga να γίνει anime.

Δημοσ.

Hajimete no gal 2017

https://myanimelist.net/anime/34403/Hajimete_no_Gal?q=No%20gal

Η περίληψη είναι παραπάνω αρκετη για να καταλάβει κανείς περί τι κωμωδίας/ρομάντζου/χαρεμοκαταστασης έχει να κάνει η σειρά:P

Συμπαθητικοι χαρακτήρες(οι 2φιλοι του κεντρικού χαρακτήρα θύμιζαν prison school με την καλή έννοια ,ο χοντρούλης παιδοφιλος απορώ γιατί υπήρχε στην σειρά μεσα,κακιστη προσθηκη)αν και δεν υπήρχε μεγάλη αναπτυξη λόγω μόνο 10επεισοδιων.

Ο κεντρικός κλασσικά τυπικός αδιάφορος χαρακτήρας που την πέφτει στην ωραία της τάξης.

Υπερβολικα μεγάλο μέγεθος στήθους σε κοριτσάκια,κλασσική Ιαπωνία..

Παρόλα αυτά μέχρι και το 6-7 επεισόδιο γέλασα σε αρκετά σημεία με το υποσυνείδητο του κεντρικού χαρακτήρα αλλά και τους φίλους του, αλλά όλα χαλασαν χωρίς λόγο στα τελευταία 2επεισοδια με ένα ψεύτο καβγα/παρεξήγηση ότι να ναι και το κλείσιμο επίσης αδύναμο.

Συμπαθητικό για όσους έχουν συνηθίσει τέτοια ανιμε,έχει τις στιγμές του.

6/10

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με το Mal πέρα από δύο φορές που είχα μπει. Το θέμα είναι ποιοι και με ποια κριτήρια βαθμολογούν σε αυτή την σελίδα, αν είναι συγκεκριμένα άτομα του χώρου με εμπειρία στην παραγωγή anime ή ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει register και να βάζει βαθμολογίες.....

Δημοσ.

Οι κριτικοί στις ταινίες και σειρές έχουν όλοι εμπειρία στην παραγωγή σειρών και ταινιών?

Για ανιμε μιλαμε που 8/10 ξέρω γω είναι τίγκα σε κλισε χαρακτήρες και διαλογους,fanservice χωρίς λόγο και αιτία,ελάχιστα από αυτά ολοκληρώνονται η έχουν και συνέχειες.

Στα manga ακόμα μεγαλύτερο το χάος.

Φυσικά αν έχετε καλύτερα site τα αναφέρετε.

Ειδικά στα ecchi και harem manga/anime πρέπει να έχεις μεγάλη προϊστορία στον χώρο για να είσαι κριτικός,κάτι σαν τον Σειριακή ένα πράγμα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...