najinblue3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το gamers το εχω ακομα στο μυαλο μου αλλα δεν ξερω αν θα το ξεκινησω. Το sds ειναι ενα καλο αλλα πολυ τυπικο shounen και επισης πολυ γνωστο,αρα μονο για διαμαντακι δεν μιλαμε .Εκτος αν εννοεις αυτο https://myanimelist.net/anime/33834/Sin__Nanatsu_no_Taizai?q=sin :-D οχι το γνωστο αλλα ποτε δεν το ειδα, διαμαντακι με την εννοια οτι βλεπεται νερο και ξεκινησε αρκετα καλα, θα δειξει
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εμείς οι λίγοι που τα βλέπουμε αυτά τα αναφέρουμε στο θέμα εδώ ασχέτως αν οι περισσότεροι μας έχουν γραμμένους
Edel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το επός που λέγεται Saiki Kusuo no Ψ-nan το χει δει κανείς? Φρενήρης ρυθμός, ξεκαρδιστικό, μέχρι δακρύων. Έχω λιώσει 2 μέρες τώρα, είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ σε anime σειρά. Μόλις βρω χρόνο θα γράψω update για τις σειρές που είδα μέσα στο καλοκαίρι
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κανονικα στο Keijo θα εβαζα και παραπανω γιατι ειναι ο ορισμος της ''ποιοτητας'' ,αλλα ειπα να μην βαλω γιατι θα πεφτανε ντοματες παρολο που περαν της πλακας,οτι ειδαμε στο trailer πριν βγει(αρα ηξερε καποιος τι να περιμενει,αλλιως θα το εκανε drop απο το 1ο επεισοδιο)αυτα εδειξε. Οσο για το Saiki μιας και δεν το ανεφερα εγω προσωπικα του βαζω 9/10.Οχι γιατι ολα τα επεισοδια ειναι το ιδιο διασκεδαστικα,αλλα γιατι εδωσε νεο νοημα στα short anime(τουλαχιστον ετσι οπως προβαλονταν στην αρχη γιατι μετα τα μπερδεψανε λιγο με τα ολοκληρωμενα επεισοδια)και αρα σαν σημειο αναφορας/μετρο συγκρισης πρεπει να εχει την αναλογη βαθμολογια. Saiki Kusuo no Ψ Nan Οταν το αρχισα δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ.Gag κωμωδια που εχει δυο version σε επεισοδια ειτε 120 short των 4 λεπτων ή 24 κανονικα.Πολυ αστειο στα περισσοτερα επεισοδια και ηταν πολυ λιγα(εως καθολου) αυτα που δεν μου αρεσαν.Ο κεντρικος μιλαει μονο απο μεσα του αλλα πεταει καλες ατακες και οι side characters ειναι αρκετα αστειοι.Οπως και στο Gintama και εδω ειναι παροδια οποτε ξερει ο κεντρικος οτι ειναι ενα anime/manga και το εκμεταλευεται σωστα.Αν πω κατι αρνητικο ειναι οτι λογω του οτι ηταν short μιλαγαν πολυ γρηγορα και ο ενας πανω στον αλλον πραγμα που με εκανε μερικες φορες να μπερδευομουν με του υποτιτλους αν και μετα το συνηθισα.Το καλο ειναι οτι ανακοινωθηκε 2η σεζον. 8.5/10 Όπως έγραψα πιο πίσω υπάρχουν 2 άτομα στο forum που ως τώρα κάθε season ξεχωρίζουν τα λίγα καλά ανιμε,αλλά όταν μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι του ρθει πχ -παιδια είδα το παλιό digimon,φοβερο- -ειδα το yugioh,αθανατο- και πάει λέγοντας,αυτά τα σχόλια χάνονται και μετά βλέπουμε ερωτήσεις όπως οι παραπάνω. 2
W0zzAp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι δυστυχως επειδη μιλαμε λιγα ατομα σε αυτο το thread και ακομα πιο λιγα για την καθε σεζον αυτο θα γινεται παντα.Ενα anime στο οποιο μπορει να ειχαμε γραψει πριν 10-20-30 σελιδες να το αναφερει καποιος εκεινη την ωρα. Ναι το saiki ηταν κατι το αναπαντεχο μιας και αρεσε πολυ σε αρκετο κοσμο. Για αυτη την σεζον δυστυχως εχω δει λιγα anime αλλα γενικα ειναι πολυ μετρια πολυ μικρο το ενδιαφερον.
najinblue3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3kpoqeeVYKY https://www.youtube.com/watch?v=sU7CnetWC3c αρκετα ενδιαφερον 1
Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Διάβαζα το manga πριν κάμποσο καιρό και ήταν ενδιαφέρον, δεν ξέρω τι έγινε και δεν το συνέχισα. Πριν λίγο καιρό μου είπε ένας φίλος ότι τα big 3 πλέον είναι το OP (κλασσικα), το boku no hero academia και το black clover, αφού διάβασα λίγο το story του λέω ότι το έχω διαβάσει (έστω και λίγο) Έχω σκοπό να το ξαναρχίσω πάλι, 1
rofl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Για τους ειδικούς Παρακολούθησα fate/zero(πολύ καλό Anime) ..... το fate s/n ειναι optional, παλιοτερο και απο αλλο studio. μπορεις να το δεις αμα θες το ubw ειναι must, και αν και τωρα ειναι αργα, καλυτερα το ubw πρωτα και το zero δευτερο. οντως το ενα ειναι spoiler για το αλλο, αλλα το zero ειναι μεγαλυτερο spoiler, και στην ουσια ειναι ενα companion, γιαυτο και ακριβως θεωρειται prequel. το heavens feel δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα, ειναι στην ουσια μια αλλη πιθανη πραγματικοτητα του UBW, γιατι βασιζεται σε VN που επιλεγεις path. το καθε path ειναι αυτοτελες oπτ δεν χρειαζεται να περιμενεις το παλιο fate εχει το θεμα οτι προσπαθει να συνδυασει τα 3 paths και δεν βγαινει πολυ καλο. 1
evabb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως έγραψα πιο πίσω υπάρχουν 2 άτομα στο forum που ως τώρα κάθε season ξεχωρίζουν τα λίγα καλά ανιμε,αλλά όταν μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι του ρθει πχ -παιδια είδα το παλιό digimon,φοβερο- -ειδα το yugioh,αθανατο- και πάει λέγοντας,αυτά τα σχόλια χάνονται και μετά βλέπουμε ερωτήσεις όπως οι παραπάνω. Το yu gi oh δεν θα τ πιάνεις στο στόμα σου 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το yu gi oh δεν θα τ πιάνεις στο στόμα σου Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα βγάζουν επεισόδια του yugioh;
solidsnake222 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 το fate s/n ειναι optional, παλιοτερο και απο αλλο studio. μπορεις να το δεις αμα θες το ubw ειναι must, και αν και τωρα ειναι αργα, καλυτερα το ubw πρωτα και το zero δευτερο. οντως το ενα ειναι spoiler για το αλλο, αλλα το zero ειναι μεγαλυτερο spoiler, και στην ουσια ειναι ενα companion, γιαυτο και ακριβως θεωρειται prequel. το heavens feel δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα, ειναι στην ουσια μια αλλη πιθανη πραγματικοτητα του UBW, γιατι βασιζεται σε VN που επιλεγεις path. το καθε path ειναι αυτοτελες oπτ δεν χρειαζεται να περιμενεις το παλιο fate εχει το θεμα οτι προσπαθει να συνδυασει τα 3 paths και δεν βγαινει πολυ καλο. Τελικά τελείωσα το ubw --ήταν πολύ καλό--. Τώρα περιμένω την Ταινία! Με το fate s/n δεν θα ασχοληθώ καν
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα βγάζουν επεισόδια του yugioh; Ναι ακόμα βγάζουν επεισόδια. Προφανως και στο πιο πίσω αναφερομουν στα αρχικά γνωστά επεισόδια που είχαμε και στα Ελληνικά πριν καμιά 12ρια χρόνια.
W0zzAp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3kpoqeeVYKY https://www.youtube.com/watch?v=sU7CnetWC3c αρκετα ενδιαφερον Διάβαζα το manga πριν κάμποσο καιρό και ήταν ενδιαφέρον, δεν ξέρω τι έγινε και δεν το συνέχισα. Πριν λίγο καιρό μου είπε ένας φίλος ότι τα big 3 πλέον είναι το OP (κλασσικα), το boku no hero academia και το black clover, αφού διάβασα λίγο το story του λέω ότι το έχω διαβάσει (έστω και λίγο) Έχω σκοπό να το ξαναρχίσω πάλι, Δεν εχω ενδιαφερθει να το διαβασω για τον λογο οτι εχω ακουσει σχολια(και βασει βαθμολογιων του manga) οτι ειναι αλλο ενα τυπικο κλισε shounen απο την πλοκη και την δραση εως τους χαρακτηρες.Λογικα θα δω το anime οταν βγει αλλα κραταω μικρο καλαθι. https://myanimelist.net/manga/86337/Black_Clover?q=black%20clo 7.54 ειναι πολυ μετρια(μην πω και κακη) βαθμολογια για manga στο mal.Ακομα και το bleach 7.75 εχει αυτο φοβαμαι 1
Edel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν μέχει και το mal έχει κάτω από 8, βρωμάει η δουλειά!!!
najinblue3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω ενδιαφερθει να το διαβασω για τον λογο οτι εχω ακουσει σχολια(και βασει βαθμολογιων του manga) οτι ειναι αλλο ενα τυπικο κλισε shounen απο την πλοκη και την δραση εως τους χαρακτηρες.Λογικα θα δω το anime οταν βγει αλλα κραταω μικρο καλαθι. https://myanimelist.net/manga/86337/Black_Clover?q=black%20clo 7.54 ειναι πολυ μετρια(μην πω και κακη) βαθμολογια για manga στο mal.Ακομα και το bleach 7.75 εχει αυτο φοβαμαι Πραγματικα ποιος ασχολειται με τετοια site? Αν ηταν να παρακολουθω τι λεει ο καθενας εκει, δεν θα ειχα δει παρα πολλα καλα ανιμε που ο καθενας βαθμολογει οπως γουσταρει Τεσπα, ολοι στο official crunchy ειναι ενθουσιαμενοι με το συγκεκριμενο οπως και εγω To re:zero επιστρεφει με καποια ovas, δε ξερουμε ακομα ποσα, μακαρι να ειναι προ-αγγελος 2ης σιζον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα