Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τους ειδικούς

Παρακολούθησα fate/zero(πολύ καλό Anime)

Τώρα θέλω να δω και τα άλλα

Ξέρω ότι πρώτα βγήκε το fate/stay night και μετά βγήκε το pre-quel του δηλαδή το fate/zero

Αλλα το FSN λενε είναι δεν είναι και τόσο καλό

Υπάρχει και το FSN-unlimated blade works

Αλλα τι είναι ;

Remake του FSN με το ίδιο story απλώς με καλύτερο animation;

Η ερώτηση μου μετά το fate/zero πιο πρέπει να δω το FSN, FSTUBW, η την ταινία fate night heaven's feel;

ΥΓ. Τα σκατωσα με την σειρά μήπως έπρεπε να παρακολουθήσω τελευταίο το fate-zero;

Δημοσ.

Για τους ειδικούς

Παρακολούθησα fate/zero(πολύ καλό Anime)

Τώρα θέλω να δω και τα άλλα

Ξέρω ότι πρώτα βγήκε το fate/stay night και μετά βγήκε το pre-quel του δηλαδή το fate/zero

Αλλα το FSN λενε είναι δεν είναι και τόσο καλό

Υπάρχει και το FSN-unlimated blade works

Αλλα τι είναι ;

Remake του FSN με το ίδιο story απλώς με καλύτερο animation;

Η ερώτηση μου μετά το fate/zero πιο πρέπει να δω το FSN, FSTUBW, η την ταινία fate night heaven's feel;

ΥΓ. Τα σκατωσα με την σειρά μήπως έπρεπε να παρακολουθήσω τελευταίο το fate-zero;

Κανείς δεν ξέρει την σειρά :P

Το fsnubw έχει ίδιο στορυ απλά είναι άλλος ο κεντρικός και ίσως διαφέρει σε κάποια κομμάτια αν δεν κάνω λάθος (ας με διορθώσει κάποιο που το έχει δει καλύτερα). Το original fsn είναι ψιλοσαπιο. Αλλά δες καλύτερα το σάπιο πρώτα και άσε το καλύτερο για μετά.Την ταινία όταν δεις τα υπόλοιπα. Το fate zero καλά έκανες και το είδες πρώτα αφού είναι prequel και άσε που αν το αφήνεις για μετά θα είχες φάει spoil για το ποιος νικάει στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος τα διάφορα fate/stay έχουν διαφορετικά paths του αντίστοιχου visual novel;

Ναι κάτι τέτοιο στην ουσία αυτό δείχνει και στο fsnubw και στην ταινία. Αλλά ακόμα να τα δω :P

Δημοσ.

Με βάση την wikipedia η ταινία δεν έχει βγει ακόμα, είναι τριλογία.

Πού θα την έβλεπες;

Αυτήν λέτε σωστά;

https://en.wikipedia.org/wiki/Fate/stay_night:_Heaven%27s_Feel

Ναι το heavens feel βγαίνει αργότερα. Υπάρχει μια ταινία του unlimited blade works που βγήκε το 2010 αλλά αφού υπάρχει η σειρά καλύτερα να δει αυτή την έκδοση που θα είναι και πιο ολοκληρωμένη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά άρχισα κατευθείαν το FSTUBW βαριομουν να δω το αλλο που λενε οτι ειναι μουφα

Είμαι στο 3 επεισόδιο

Καλό μου φαίνεται προς το παρόν, βέβαια έχει λίγο teen μπούρδα αλλά το animation πραγματικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό αν δεν ήξερα ότι ειναι σειρά θα έλεγα ότι ειναι από ταινια με high budget

Επεξ/σία από solidsnake222
  • Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι δυστηχως τα πραγματα με τα manga σε hiatus.

Οσο ειδικα μεγαλωνεις κιολας εκει ειναι που ξενερωνεις πολυ με το περιμενε.

Εγω προσωπικα αυτο ακριβως επαθα γιαυτο τα παρατησα τα manga και το γυρισα μονο σε anime.Δεν αξιζει δυστηχως.

Δημοσ.

Ετσι ειναι δυστηχως τα πραγματα με τα manga σε hiatus.

Οσο ειδικα μεγαλωνεις κιολας εκει ειναι που ξενερωνεις πολυ με το περιμενε.

Εγω προσωπικα αυτο ακριβως επαθα γιαυτο τα παρατησα τα manga και το γυρισα μονο σε anime.Δεν αξιζει δυστηχως.

Εν τω μεταξύ μάλλον θα είμαστε η πρώτη γενιά αναγνωστών manga που θα προλάβουμε θανάτους mangakas που δεν έχουν τελειώσει το έργο τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδε κανεις gamers? Το εβγαλε στα top και εκατσα να δω, αρκετα ενδιαφερον

edit: ωραια τα 9 επεισοδια, πολυ ενδιαφερον

στα καπακια ξεκινησα το seven deadly sins, που μου ξεφευγουν ολα τα διαμαντακια  :-(

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Ειδε κανεις gamers? Το εβγαλε στα top και εκατσα να δω, αρκετα ενδιαφερον

edit: ωραια τα 9 επεισοδια, πολυ ενδιαφερον

στα καπακια ξεκινησα το seven deadly sins, που μου ξεφευγουν ολα τα διαμαντακια  :-(

Το gamers το εχω ακομα στο μυαλο μου αλλα δεν ξερω αν θα το ξεκινησω.

Το sds ειναι ενα καλο αλλα πολυ τυπικο shounen και επισης πολυ γνωστο,αρα μονο για διαμαντακι δεν μιλαμε :P .Εκτος αν εννοεις αυτο https://myanimelist.net/anime/33834/Sin__Nanatsu_no_Taizai?q=sin :-D :-D :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...