Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Είπα να πιάσω επιτέλους το Initial D, αλλά το πάω αργά.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ειδικά ως Ghostrider κιόλας που πάει με 500 χιλιόμετρα την ώρα στο χαλαρό. 1
W0zzAp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Είπα να πιάσω επιτέλους το Initial D, αλλά το πάω αργά. Το manga να φανταστώ.Ισως όταν μου ανοίξει η όρεξη επειδή έχει και πολλά chapter θέλω να το διαβάσω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Όχι, το anime για αρχή (και eurobeats).
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=St8vFW9Kg-c 4
Grim Ripper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Χάκαραν το animenewsnetwork. Update: What's Going On with Anime News Network? http://www.animenewsnetwork.cc/ Reddit post
najinblue3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ελεω διακοπών και λίγου χρόνου δεν είδα κάτι αλλά έκατσα ξαναείδα το deathnote μιας και βγαίνει η ταινία σε 10 μέρες, κάθε φορά μου αρέσει περισσότερο 2
ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Λοιπόν τώρα που τέλειωσε το Blassreiter σειρά είχε το RaHzephon σαν σειρά που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω όταν είχε βγει μιας και κάτι δεν μου άρεσε. Αναφέρω λοιπόν ότι σήμερα και στο πέμπτο επεισόδιο με έχει κερδίσει. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν μου άρεσε τότε που το είχα ξεκινήσει (ίσως να μην ήμουν σε φάση) αλλά δεν υπάρχει πλέον αυτή η άποψη. Θεωρώ ότι θα με κρατήσει καλά ως το τέλος. Μπόνους ότι δεν θυμάμαι τίποτα για την ιστορία παρά από γενικότητες και συνεπώς η κάθε πιθανή αποκάλυψη θα είναι καθαρή και ανόθευτη έκπληξη.
najinblue3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Είδα σήμερα το Gantz:o στο Netflix, ωραίο adaptation με τρομερό animation, το προτείνω ανεπιφύλακτα, το ανιμε έχει αρκετά χρόνια που το είδα όποτε δε μπορώ να συγκρίνω
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 αυτες τις μερες τεμπελιαζω βασιλικα και επεσε στα ματια μου ενα κινεζικο μανγκα το Douluo Dalu το οποιο ειναι light novel που το εκαναν μανγκα εν των υστερων. εχει ασχοληθει κανεις με αυτο γιατι απ'οτι βλεπω οχι μονο ειναι τεραστιο αλλα ειναι και παρα πολυ καλο (το novel τουλαχιστον γτ το μανγκα εχει μερικα plot holes). God damn πως και δεν μιλαει κανεις γι αυτο.
Grim Ripper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Επειδή μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα σου έκανε εντύπωση ότι δεν μιλάμε για το συγκεκριμένο.
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Επειδή μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα σου έκανε εντύπωση ότι δεν μιλάμε για το συγκεκριμένο. γενικοτερα εννοω οχι απλα εδω. Δεν ειναι τοσο διαδεδομενο ενω εχει τεραστιο κοινο απ οτι καταλαβαινω. Ακομα και στο google που εψαχνα εβρισκα κυριως sites με την μεταφραση κι οχι blogs και συζητησεις. Απλα αναρωτιομουν αν το ξερει κανεις απο εδω. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 αυτες τις μερες τεμπελιαζω βασιλικα και επεσε στα ματια μου ενα κινεζικο μανγκα το Douluo Dalu το οποιο ειναι light novel που το εκαναν μανγκα εν των υστερων. εχει ασχοληθει κανεις με αυτο γιατι απ'οτι βλεπω οχι μονο ειναι τεραστιο αλλα ειναι και παρα πολυ καλο (το novel τουλαχιστον γτ το μανγκα εχει μερικα plot holes). God damn πως και δεν μιλαει κανεις γι αυτο. Yeah, αλλά πάει αργαααα πλέον. Έχει βγει και το II το οποίο είναι μερικές χιλιάδες χρόνια μετά το plotline του πρώτου και ένα άλλο που δείχνει τα γεγονότα αφού έχει τελειώσει το πρώτο...
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Yeah, αλλά πάει αργαααα πλέον. Έχει βγει και το II το οποίο είναι μερικές χιλιάδες χρόνια μετά το plotline του πρώτου και ένα άλλο που δείχνει τα γεγονότα αφού έχει τελειώσει το πρώτο... με συγκινεις μπαγασα. μοιρασου το παθος σου μαζι μου. κοντευω να τελειωσω το μανγκα και μετα μαλλον θα διαβασω και το νοβελ αφου μαλλον κανω ενα διαλειμα για να δω/διαβασω το black lagoon (μην βαρατε ενταξει!). διαβαζεις παραλληλα και το Douluo Dalu II? εχει σποιλερς απο το πρωτο; σκεφτομαι να μην το ξεκινησω ακομα αν και ισως παρει χρονια μεχρι να βγουν ολα τα κεφαλαια του νοβελ στα αγγλικα. αν το εβρισκα σε legit μεταφραση full να το αγορασω σε ebook ή κανονικο βιβλιο θα το χτυπαγα οπως ειναι, αλλα δεν το εχει παρει το ματι μου πουθενα σε κανενα convention..... μπορει βεβαια να μην εχω κοιταξει και καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα