rofl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 μιας και το πηγα σε ταινιες, τωρα παω για το Koe no Katachi . λιγο που το τσεκαρα φαινεται πολυ δυνατο.
W0zzAp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 μιας και το πηγα σε ταινιες, τωρα παω για το Koe no Katachi . λιγο που το τσεκαρα φαινεται πολυ δυνατο. Προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο απτο Kimi no na wa.Πιο πολυ δραμα βεβαια αλλα φοβερη ταινια.
W0zzAp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καινουγια εικονα για την τελευταια ταινια του evangelion,απτο τιποτα προτιμοτερος ο ρυθμος σαλιγγαριου http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2017-07-28/next-shin-evangelion-film-reveals-tatsuya-kushida-image-board/.119457
Silverage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Έκατσα και είδα όλα τα επεισόδια του Evangelion μιας και το ανέφερες. Τα 2 τελευταία ήταν άκυρα. Οι ταινίες τί ειναι;
W0zzAp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Έκατσα και είδα όλα τα επεισόδια του Evangelion μιας και το ανέφερες. Τα 2 τελευταία ήταν άκυρα. Οι ταινίες τί ειναι; Τα δύο τελευταία βγήκαν επειδή ο δημιουργός ήθελε να δείξει πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι,αφού ο ίδιος είχε πρόβλημα κατάθλιψης πριν βγάλει το anime και αυτός είναι ο λόγος γιατί οι χαρακτήρες είναι καταθλιψαρες.Ισως ήθελε να δείξει με τον δικό του τρόπο πως ένιωθε αυτός όταν πέρναγε αυτή την κατάσταση.Η official-alternative εκδοχή των 2 τελευταίων επεισοδίων λέγεται the end of evangelion και βγήκε επειδή τον εκραξε το κοινό στο japan .Δες το πολύ καλό και έχει διάρκεια ταινίας. Οι ταινίες που έχουν βγει είναι 3.Η πρώτη ακριβώς ίδια με το anime περίπου τα μισά επεισόδια της σειρας απλά με καλύτερο animation.Η 2η συνεχεια των υπολοίπων επεισοδίων ίδια γεγονότα αλλά διαφορετικά σκηνικά(κάτι σαν remake περίπου και θεωρείται η καλύτερη των τριών) και η 3η τελείως διαφορετικό στορυ κάτι σαν alternative sequel.Τωρα περιμένουμε την 4 και τελευταία. Στην ουσία καλύτερα μην δεις την 1η δες κατευθείαν την δεύτερη καλύτερα και μετά 3η.
rofl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο απτο Kimi no na wa.Πιο πολυ δραμα βεβαια αλλα φοβερη ταινια. μπα, το θεμα πρωτοτυπο αλλα την υλοποιηση τη βρηκα εξαιρετικα κλισε και textbook. το animation φοβερο, η σκηνοθεσια πολυ καλη το και αυτα με κρατησαν. αλλα το story θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. 1
W0zzAp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 μπα, το θεμα πρωτοτυπο αλλα την υλοποιηση τη βρηκα εξαιρετικα κλισε και textbook. το animation φοβερο, η σκηνοθεσια πολυ καλη το και αυτα με κρατησαν. αλλα το story θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. Δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάτι το τρομερά κλισέ για να με χαλάσει και επειδή είμαι και αρκετά οικείος με αυτό το θέμα οπότε μου άρεσε πολύ. Τώρα σε σχέση με το kimi no na wa έχει το καλό ότι το συνδιάζει με την φαντασία και πρόσφερε κάτι καινούργιο μαζί με κάποια plot twist, αλλά αν πω κάτι για το στορυ ότι δεν στέκει είναι σε αυτό και όχι στο koe no katachi.Ασε που το koe είναι κοινωνικό anime οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να κάνουν και καλύτερη δουλειά στο θέμα του στορυ.
rofl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 εγω το βρηκα κλασικο γιαπωνεζικο μελοδραμα, με ολα τα +/- του ειδους. και περα απο το πρωταγωνιστικο τριο, ολοι οι αλλοι σχεδον undeveloped. το βρηκα πολυ περιληπτικο και σχετικα ρηχο, μου εδωσε τη εντυπωση οτι ειχε την κλασικη αποστολη να διαφημισει το setting και να τραβηξει κοσμο στο source material χωρις να αποκαλυψει πολυ ιστορια. στο animation 10/10 αλλα αμφιβαλλω οτι θα το ξαναδω ποτε. κακο παντως δεν το λεω και μονο για το artwork αξιζει ενα τσεκαρισμα 1
W0zzAp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 εγω το βρηκα κλασικο γιαπωνεζικο μελοδραμα, με ολα τα +/- του ειδους. και περα απο το πρωταγωνιστικο τριο, ολοι οι αλλοι σχεδον undeveloped. το βρηκα πολυ περιληπτικο και σχετικα ρηχο, μου εδωσε τη εντυπωση οτι ειχε την κλασικη αποστολη να διαφημισει το setting και να τραβηξει κοσμο στο source material χωρις να αποκαλυψει πολυ ιστορια. στο animation 10/10 αλλα αμφιβαλλω οτι θα το ξαναδω ποτε. κακο παντως δεν το λεω και μονο για το artwork αξιζει ενα τσεκαρισμαΚοίταξε η ταινία κεντραρει στους 2 πρωταγωνιστές οι υπόλοιποι είναι δεύτεροι και βάζουν κάπου κάπου το χεράκι τους.Στην τελική ταινία είναι όχι σειρά για να χρειαστεί να βλέπουμε την ζωή του καθενός.Για το μελόδραμα που λες το βρήκα όσο πρέπει,αν αναλογιστείς κιόλας ότι τα παιδιά σε μικρή ηλικία δεν καταλαβαίνουν και πολλά και μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογικά στο θύμα. Ναι κάπου κάπου ήταν βιαστικό αφού δεν μπορούν να κάνουν όλο το manga(αν και είναι μικρό) σε 2 ωρες,αλλά συνολικά ήταν πολύ καλή η μεταφορά του.Μονο θα ήθελα να δω κάτι παραπάνω στο τέλος αλλά δεν πειράζει. Γούστα είναι αυτά σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Είναι βασισμένο πάνω στο πρόσφατο jojo και ούτε καν στα προηγούμενα. Άλλη μία ταινία που θα προσπερασω. γιατι; Το εχουν παρακανει τον τελευταιο καιρο με τις live action μεταφορες σε Ιαπωνια και Αμερικη και δεν μπορω να πω οτι εχουμε πολλα θετικα παραδειγματα..... στην Iαπωνια δεν ειναι κατι καινουργιο, απο παλια συνεβαινε αυτο. στην Αμερικη ομως γινεται μοδα σιγα σιγα, για καλο η για κακο... να ρωτησω κατι; τι προτιματε συνηθως οταν θελετε να ασχοληθειτε για πρωτη φορα με ενα property, διαβαζετε πρωτα το manga και μετα βλεπετε το anime του, η το αντιστροφο; κανετε και τα δυο, δηλαδη κοιτατε και τις δυο εκδοσεις του (manga/anime) η μονο μια απο τις δυο;
W0zzAp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 να ρωτησω κατι; τι προτιματε συνηθως οταν θελετε να ασχοληθειτε για πρωτη φορα με ενα property, διαβαζετε πρωτα το manga και μετα βλεπετε το anime του, η το αντιστροφο; κανετε και τα δυο, δηλαδη κοιτατε και τις δυο εκδοσεις του (manga/anime) η μονο μια απο τις δυο; Προσωπικά πρώτα anime και αν μου αρέσει πολύ συνέχεια στο manga απτην αρχή όμως όχι εκεί που τελειώνει το τάδε anime.Γενικα τα anime βγαίνουν κυρίως για διαφήμιση του original υλικού (εφόσον υπάρχει) τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια κυρίως λόγω των λίγων επεισοδίων που βγαίνουν. Αν διαβάσω κατευθείαν manga θα είναι τυχαίο κάπως αν το πετύχω όπως έγινε με το boku no hero academia που το διαβάζω απτό 1ο chapter που βγήκε ή αν απλά δεν έχει anime. Πριν κάποια χρόνια έπιανα και διάβαζα αρκετά manga κατευθείαν αλλά τώρα δεν έχω και πολύ όρεξη να το κάνω. 2
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καθαρά ανάλογα την ηλικία και την όρεξη. Όσο μεγαλώνει κάποιος και αποκτάει παραπάνω υποχρεώσεις λόγω δουλειάς,σπουδών η οικογένειας ,που να βρίσκει χρόνο να παρακολουθεί ongoing manga(κυρίως)τακτικά, ειδικά για Ελλαδα που μιλάμε?Είναι και η Ελληνική νοοτροπία που σε manga,anime και video games αν ασχολείσαι μετά από κάποια ηλικία είσαι κατακριτέος γιατί..έτσι. Στο εξωτερικό που εχουν αλλά μυαλά και είναι και πιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία λόγω ίντερνετ είναι καλύτερα τα πράγματα και τι παίρνουν πιο ζεστά το hobby των manga η anine. Το καλύτερο πράγμα είναι το manga αντικειμενικά όσο και αν ωραία είναι η τηλεοραση/monitor να βλέπεις το anime. Βλέπεις αυτούσια ότι ακριβώς σχεδιάζει ο υπεύθυνος χωρίς κομμένες σκηνές,διαλογους και κεφάλαια. Επίσης ελάχιστα anime γίνονται ongoing και ακόμα πιο λίγα είναι αυτά που τα βλέπεις ολοκληρωμένα σε anime(αρχή/μέση/τέλος). Το μεγαλο κακό των anime (που είναι πιο έντονο από games,σειρές και ταινίες )ειναι ότι αν κάποιο δεν είναι mainstream δεν βρίσκεις κόσμο να κουβεντιάσεις για αυτό . Παράδειγμα και το υπάρχον θέμα. Είχε τις προηγούμενες 2 season κάποιες γνωστές συνέχειες anime δημοφιλών manga και γινόταν κουβέντα και διάλογος γύρω από αυτά . Τώρα στην καλοκαιρινή season όπως βλέπουμε άκρα του τάφου σιωπή... Άρα σε γενικές γραμμές είναι πολλοί παράγοντες(κυρίως ψυχολογικοί)στην επιλογή του manga/anime.
W0zzAp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπον απτην τωρινη σεζον,εχω ξεκινησει 3 μεχρι στιγμης. Kakegurui Σχολικος τζογος στην ουσια,με διαφορα παιχνιδια και πολλες υπερβολικες εκφρασεις προσωπου ψυχακια.Να ενα παραδειγμα για το τι εννοω Δεν ξερω για πιο λογο ειναι στα πιο δημοφιλη της σεζον να πω την αληθεια.Ουτε το βρισκω πολυ ενδιαφερον και μου φαινεται και αρκετα μονοτονο αφου συνεχεια βλεπουμε το ιδιο πραγμα.Θα το συνεχισω απλα επειδη δεν εχω αρχισει πολλα anime. Made in Abyss Το πιο ενδιαφερον και πρωτοτυπο της σεζον.Μου θυμιζει για καποιο λογο οτι ειναι μεταφορα απο καποιο game,αλλα δεν ειναι,ισως σχεδιαστικα να πηγαινει εκει το μυαλο μου.Ενδιαφερον πλοκη και συμπαθητικη χαρακτηρες χωρις ομως τιποτα το ιδιαιτερο.Δεν ξερω ομως μεσα στα 13 επεισοδια ποσα πραγματα θα μας δειξει.Παντως σιγουρη προβολη. Ballroom e Youkoso Ηταν αρκετα γνωστο ηδη σαν manga οποτε το περιμενα να βγει σε anime.Χορος ειναι το θεμα εδω(νομιζω εχουν ολοκληρωση το 90% σε μεταφορες οσον αφορα αθληματα ή κατι κοντινο ).Η αρχη ηταν λες και εβλεπα το 1ο επεισοδιο του Hajime no Ippo σε χορευτικη edition πρωταγωνιστης δεχεται μπουλινγκ και τον σωζει καποιος ο οποιος τον βαζει στην ολη φαση απτην μια box εδω χορο,αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση εγινε παρα πολυ ξαφνικα και ακυρα κατι που δεν μου αρεσε.Αυτος που τον εσωσε τον εβαλε κατευθειαν αν χορεψει χωρις λογο αρα κακογραμμενο ξεκινημα.Απο κει και περα εχει τα κλασικα που εχει ενα sport anime σιγα σιγα προπονηση βγαζοντας καποιο αποτελεσμα κατι που παντα με τραβαει αφου υπαρχει εξελιξη σε χαρακτηρες και στορυ.24 επεισοδια θα εχει οποτε θα υπαρχει ζουμι.Πολυ ωραιο animation και χορογραφιες που μου θυμισε λιγακι το Yuri on Ice,αν και θα ηθελα παραπανω animation παρα screenshots,επλιζω να το φτιαξουν αυτο. Τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω το Mahoutsukai no Yome* και ισως τα Tsurezure Children και Gamers.Το violet evergarden το mal για καποιο λογο το εχει ακομα στην καλοκαιρινη σεζον ενω ξεκιναει το χειμωνα απλα επειδη υπηρξε προβολη των 2 πρωτων επεισοδιων καπου για διαφημηση προφανως.Δεν βλεπω κατι αλλο να μου τραβαει το ενδιαφερον,καπως φτωχη αυτη η σεζον σε σχεση με τις προηγουμενες. *Ακυρο το Mahoutsukai no Yome και αυτο μετατιθεται παει για Οκτωβρη.Πολυ προχειρη δουλεια απτο mal παλι που το εχει και αυτο στην τωρινη σεζον.Πανε με την λογικη ποτε γινεται η πρωτη προβολη αντι να πανε ποτε γινεται η επισημη που θα ηταν το σωστο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2017 από W0zzAp
rofl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 ξεκινησα τα monogatari - bake και kizu μεχρι τωρα- και ηδη εχουν μπει στο τοp 5 μου, παρεα με baccano, kara no kyoukai, welcome to NHK, και berserk. πραγματικα εξαιρετικη σειρα
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JQH4NO1F-iY https://www.youtube.com/watch?v=AfFDmP49vQE 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα