Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ε όχι ρε πουστη μου να τελειώσει κι αυτό. Μας βλέπω να ρίχνουμε μαύρα δάκρυα για τον Μπαν κυρίως.Δεν βλέπω σωτηρία για τον άνθρωπο Εκτός αν δεν ξέρω μπορέσει και της δώσει την αθανασία του;
W0zzAp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Fanservice σε σειρές που τουλάχιστον στο αναφέρουν ότι έχουν στοιχεία ecchi δεν είναι κακό ειδικά αν δεν είναι έντονο η αν δεν προκαλεί. Το πρόβλημα είναι περισσότερο στις άλλες σειρές που στο ξεκαρφωτο σου πετάνε fanservice και λες μετά wtf... Για το fairy tail και τα περί nakama bs και λοιπά που είχαμε γράψει και πιο παλιά προσωπικά το είχα πει ότι δεν το θεωρώ ως αρνητικο μιας και η σειρά ήταν έτσι από την αρχή άρα σε όποιον δεν αρέσει ας την έκανε drop. Το μόνο μου αρνητικό εμένα ήταν λίγο οι κακοί που ήταν είται πολύ op είτε πολύ χάλια ανάλογα την seadon ειδικά στην τελευταία season τώρα που περίμενα παραπάνω πράγματα από ορισμένους κακούς και απογοητευτικα Αναφερομουν για καποια κοινα στοιχεια του ft με το nanatsu δεν ειπα και οτι το fanservice το θεωρω αρνητικο.Σιγουρα οπου μπαινει fanservice καταλαβαινεις οτι πεφτει ποιοτηκα η οποια σειρα anime,αλλα επειδη υπαρχει παντου το σεξουαλικο και σε ταινιες-σειρες-τηλεοραση-στην πραγματικη ζωη οποτε δεν θα κατσω να ασχοληθω και πολυ με το fanservice στα anime. Τωρα το αλλο που λες για nakama power οτι ηταν απτην αρχη και σε οποιον αρεσει,δεν το θεωρω σωστο για τον λογο οτι και αλλα πολλα shounen anime χρησιμοποιουν το ιδιο αλλα εδω το παραεκαναν.Και στην τελικη θεωρειται ενα απτα εμπορικοτερα shounen του 21ου αιωνα μεχρι στιγμης μαζι με τα big 3 οποτε ναι θα το κραξουμε .Επισης πολυ χαλαρο σε βλεπω που λες οτι το μονο αρνητικο στο ft ειναι στους κακους Ειδα και ειδηση για την καινουργια σεζον του nanatsu οτι βγαινει ιανουαριο του 18 http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-07-16/seven-deadly-sins-anime-reveals-new-season-january-2018-premiere-title-cast-staff-visual-trailer/.118900 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2017 από W0zzAp
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μα έτσι είναι. Θα μπορούσα να κατσω να κραξω πχ και για κάποιους χαρακτήρες σε σχέση με αλλους (κομπάρσοι)για ανύπαρκτο training και power ups και πάει λέγοντας αλλά είναι πράγματα που τα βλέπω συνέχεια και σε καινούργια άνιμε και πιο εντονα. Εγώ κραταω ότι για όλη την σειρά δεν έφτασα σε σημείο να βαρεθω/ξενερωσω όπως σε άλλες τύπου bleach και ναρουτο που είναι και το όλο ζουμί της υπόθεσης. Επίσης στα περί nanatsu μακάρι να τελειωσει μιας και οι τωρινοί κακοί είναι οι κεντρικοί της σειράς. Καλό είναι δηλαδή μία σειρά όταν έχει να δείξει ότι έχει να δείξει να τελειώνει. Φτάνει πια το άρμεγμα.
W0zzAp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μα έτσι είναι. Θα μπορούσα να κατσω να κραξω πχ και για κάποιους χαρακτήρες σε σχέση με αλλους (κομπάρσοι)για ανύπαρκτο training και power ups και πάει λέγοντας αλλά είναι πράγματα που τα βλέπω συνέχεια και σε καινούργια άνιμε και πιο εντονα. Εγώ κραταω ότι για όλη την σειρά δεν έφτασα σε σημείο να βαρεθω/ξενερωσω όπως σε άλλες τύπου bleach και ναρουτο που είναι και το όλο ζουμί της υπόθεσης. Επίσης στα περί nanatsu μακάρι να τελειωσει μιας και οι τωρινοί κακοί είναι οι κεντρικοί της σειράς. Καλό είναι δηλαδή μία σειρά όταν έχει να δείξει ότι έχει να δείξει να τελειώνει. Φτάνει πια το άρμεγμα. Γιαυτο τα λεω και γω αυτα.Το δικο μου θεμα ειναι να εχω να θυμαμαι κατι απο οποιο anime δω,το bleach και το naruto που ανεφερες ειχαν τις στιγμες τους και εν ολιγης "δικαιολογουν" τον λογο που ηταν mainstream,που βεβαια επεσαν και σε συγκεκριμενη περιοδο που τα shounen ειχαν μια ανοδο.Το ft ναι μεν δεν βαρεθηκα λογω γρηγορου ρυθμου αλλα εδειχνε απτην αρχη εως το τελος τα ιδια και τα ιδια και δεν μου προσφερε κατι παραπανω να θυμαμαι,πολυ μονοτονο.Ολα αυτα τα λεω γιατι οπως ειπα πριν ειναι απτα πασιγνωστα shounen,οποτε ενας παραπανω λογος να μιζεριασω,αλλιως ουτε που θα το ανεφερα
W0zzAp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελευταια σεζον του fairy tail anime ανακοινωθηκε για το 2018,αναμενομενο βεβαια. http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-07-20/fairy-tail-tv-anime-gets-final-season-in-2018/.119087 Διαφορες ειδησεις αυτο τον καιρο μια απο αυτες μιλαει για live action one piece απτο Hollywood.Αν ισχυει θα μιλαμε για εμετο.... http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-07-21/one-piece-manga-gets-live-action-hollywood-tv-show/.119132 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2017 από W0zzAp 1
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 One Piece live action... http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-07-21/one-piece-manga-gets-live-action-hollywood-tv-show/.119132 http://kotaku.com/one-piece-getting-a-live-action-tv-adaptation-1797118240
W0zzAp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 One Piece live action... http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-07-21/one-piece-manga-gets-live-action-hollywood-tv-show/.119132 http://kotaku.com/one-piece-getting-a-live-action-tv-adaptation-1797118240 Το είδες που το έχω γράψει ακριβώς από πάνω έτσι Πάντως χάλι μαύρο αυτό το πράγμα φέτος με τα live action anime
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τέλειωσε και το Fairy Tail σήμερα... 1
W0zzAp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τέλειωσε και το Fairy Tail σήμερα... Ναι το κλασικο happy end που εχουν τα shounen. Γενικα το manga διαβαζεται ευχαριστα λογω του καθαρου σχεδιου,γρηγορου ρυθμου και μικρων διαλογων που αρα δεν κουραζουν.Υπαρχει συνεχης δραση σε ολα τα chapter και αρκετους χαρακτηρες.Δραμα απο δω και εκει και κωμωδια για να σπαει τον παγο. Απο κει και περα ομως παταει σε πολλα κλισε και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ arc(πραγματικα απτην αρχη μεχρι το τελος εβλεπα το ιδιο πραγμα) ασχετα με το ποιος ειναι ο εχθρος αφου με την ιδια ευκολια τον νικανε(περιπου 1-2 chapter ο καθενας στην τελικη μαχη ) και αυτο ειναι δυστυχως που με χαλασε κυριως.Λες και αν εβαζες τον Natsu με τον Zeref-Acnologia απτην αρχη θα ειχαμε τελιωσει στα 10 chapter.Αρα ανυπαρκτοι εχθροι. Εννοειται οτι δεν πεθανει ουτε χανει κανεις αφου ειναι fairy tail guild και εχουν nakama power up-friendship κτλ παροτι εχουν περασει απο ποσες μαχες-πολεμους,χωρις να σχολιασω το κομματι προπονησης που δεν υπαρχει,λεγοντας ας πουμε οτι ειναι μαγοι αρα δεν χρειαζεται(και καλα). Αλλο ενα κομματι που με ξενερωσε ειναι στην αναπτυξη δευτερευοντων χαρακτηρων.Εδειχνε μονο τους δυνατους και ας ηταν απο αλλη guild και τους αδυναμους τους εχουμε γραμμενους παροτι υπαρχουν αλλα 20 ατομα που θα μπορουσαν να παρουν εστω και λιγο χρονο να δειξουν λιγο την αξια τους. Εν κατακλειδι ναι μεν βλεπεται το Fairy Tail,αλλα ειναι full στα κλισε και σε οτι παραπανω ειπα.Θα μπορουσα να γραψω και περισσοτερα,αλλα ειναι τοσα πολλα που δεν τα θυμαμαι :devil: .Εννοειται δεν θα κατσω να δω την καινουργια σεζον
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Όχι, δεν το είδα. Είχα δει το αρχικό post και όχι το edit που έκανες.
W0zzAp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Όχι, δεν το είδα. Είχα δει το αρχικό post και όχι το edit που έκανες. Το φανταστηκα 1
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Mainstream σειρά είναι και όποιος είχε δει το rave master η έστω τα πρώτα 10 επεισόδια ήξερε τι να περιμένει. Στο μονό που απογοητευτικά προσωπικά είναι στον τρόπο διαχείρισης natsu End, το περίμενα πιο σκοτεινό/plot twist φάση να σκότωνε τον makarof ξέρω γω αλλά που τέτοια τύχη. Μπορεί όπως είπε ο wozzap να μην είχε κάτι το φοβερό να ξεχωρίσει αλλα εγώ αυτό που κραταω είναι ότι δεν είχε κοιλιά όπως bleach/naruto/one piece,και ότι είδαμε δρακους (που ήταν op κιόλας). Κοινώς δεν βλαστημαγες όπως στις άλλες σειρές με τα filler. 2
W0zzAp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Mainstream σειρά είναι και όποιος είχε δει το rave master η έστω τα πρώτα 10 επεισόδια ήξερε τι να περιμένει. Στο μονό που απογοητευτικά προσωπικά είναι στον τρόπο διαχείρισης natsu End, το περίμενα πιο σκοτεινό/plot twist φάση να σκότωνε τον makarof ξέρω γω αλλά που τέτοια τύχη. Μπορεί όπως είπε ο wozzap να μην είχε κάτι το φοβερό να ξεχωρίσει αλλα εγώ αυτό που κραταω είναι ότι δεν είχε κοιλιά όπως bleach/naruto/one piece,και ότι είδαμε δρακους (που ήταν op κιόλας). Κοινώς δεν βλαστημαγες όπως στις άλλες σειρές με τα filler. Τα filler πανε στα anime οχι manga βεβαια,γιατι εγω μιλαω για το manga μιας και το anime εχω δει μονο την πρωτη σεζον.Ναι σιγουρα δεν ειχε την κατηφορα του bleach-naruto πραγμα πολυ θετικο οτι τουλαχιστον εμεινε στα ιδια στανταρ.Το one piece δεν το βαζω μεσα μιας και η κοιλια του ειναι καλυτερη απτο FT .Παντως αυτο που ηθελα πραγματικα απτο manga ηταν να εβλεπα τουλαχιστον καποιο top επιπεδο που θα μπορουσε να φτασει και δεν μας το εδειξε οπως στο naruto-bleach πριν πεσουν,ισως να το προτιμουσα καλυτερα απο το να βλεπω τα ιδια και τα ιδια και ας εκανε μια κοιλια μετα.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εγώ μιλάω γιατί έχω δει και το ανιμε. Επίσης προσωπικά την κοιλιά είναι που έχω βαρεθεί. Καλύτερα να είναι συνολικά καλό παρά να είναι σε σημεία καλό με λίγες μάχες να ξεχωρίζουν και να τις θυμάσαι μόνο και μόνο για να νιώθεις λίγο καλύτερα από την υπόλοιπη σαβουρα και filler των υπολοίπων τευχών/επεισοδίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα