Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε! Ε! Το Vampire Killer δεν είναι απλό μαστίγιο. :P

Το οποιο ειναι φτιαγμενο να σκοτωνει βαμπιρ οπως λεει το ονομα του οχι ανθρωπους :P .Πλακιτσα κανω προφανως ισα ισα για να γραψω κατι παραπανω.

Για το dgrayman δεν εχω διαβασει το manga περιμενω μπας και τελιωσει.Τι λεει φτανει προς το τελος του ή μπα??

• Like 1
Δημοσ.

Επομενο chapter του fairy tail θα ειναι το τελευταιο επιτελους.Μετα θελω συγκριση με το bleach για το πιο ειναι χειροτερο :P

Δημοσ.

Εύκολα το Bleach, αν κι έκλεισε άσχημα το Fairy Tail...

Κοιταξε τα χαλια του bleach στο τελευταιο arc δεν τα ειχε ποτε το FT,αλλα το ft δεν ηταν ποτε τοσο καλο οσο ηταν το bleach με τους arrancar που κρατησε και πολυ καιρο.Επισης το bleach τουλαχιστον ειχε 2-3 αξιομνημονευτους εχθρους οπως Aizen-Ulquiorra,ενω το ft πραγματικα τιποτα ακομα και οι κεντρικοι κακοι αποτι ειδαμε πειραν πουλους πολυ γρηγορα.Πανω κατω υπαρχει μια ισορροπια στα δυο.

Θα γραψω λιγα λογια για το τι θεωρω το ft οταν τελιωσει γιατι το διαβαζω-βλεπω περιπου 7 χρονια και το εχω αχτι :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το fairytail είναι ευχάριστο, ελαφρύ action, για το είδος του ήταν μια χαρά.

Από ότι έχω καταλάβει και το Nanatsu μπαίνει στην τελική ευθεία. Μου άρεσε πολύ το plot twist.

Δηλαδή ότι αν σπάσει η κατάρα θα πεθάνει o Meliodas.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει και το Nanatsu μπαίνει στην τελική ευθεία. Μου άρεσε πολύ το plot switch.

Οσο να'ναι και το Nanatsu παρομοιο με το ft ειναι ολο το main cast overpower,λιγο fanservice(οχι οσο το ft) και αρκετη δραση που ομως δεν φτανει σε τρομερα επιπεδα.Παντως συμπαθω αρκετα τον Escanor λογο της διπολικης προσωπικοτητας του :P

Δημοσ.

To castlevania μου αρεσε παρα πολυ, κριμα να ναι τοσο μικρο, το θεμα ειναι οτι ειχε μονο αγγλικο ηχο ηταν λιγο ξενερα αλλα το προσπερασα με συνοπτικες διαδικασιες, ξεκινησα το restaurant to another world, φαινεται πολυ καλη φαση μολις στο 2ο επεισοδιο, τσεκαρετε το

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσο να'ναι και το Nanatsu παρομοιο με το ft ειναι ολο το main cast overpower,λιγο fanservice(οχι οσο το ft) και αρκετη δραση που ομως δεν φτανει σε τρομερα επιπεδα.Παντως συμπαθω αρκετα τον Escanor λογο της διπολικης προσωπικοτητας του :P

Χαχαχα μου βγήκε switch αντί για twist, καταραμένο auto-correct xD

εγώ τον έχω συμπαθήσει λόγω unrequited love με την Μέρλιν. Θέλω να δω τι ρόλο παίζει ο Αρθούρος σε όλο αυτό. Το fan service είναι πολύ μέτριο χωρίς να χαλάει θεωρώ την αισθητική της σειράς.

Νομίζω έτσι που έχει γραφτεί το σενάριο υπήρχε σκοπός να είναι overpowered και για την πλοκή και για το ύφος του manga. Βέβαια επειδή είναι shounen προβλέπω μαγική λύση για να μην πεθάνει ο Meliodas και να είναι μαζί με την Elisabeth.

Παιδιά κανένας/καμία που να διαβάζει Black Butler και να είναι πρόθυμος/η να καταραστεί μαζί μου την Toboso

λόγω twin ciel theory confirmed -_-

Δημοσ.

Fanservice σε σειρές που τουλάχιστον στο αναφέρουν ότι έχουν στοιχεία ecchi δεν είναι κακό ειδικά αν δεν είναι έντονο η αν δεν προκαλεί. Το πρόβλημα είναι περισσότερο στις άλλες σειρές που στο ξεκαρφωτο σου πετάνε fanservice και λες μετά wtf... Για το fairy tail και τα περί nakama bs και λοιπά που είχαμε γράψει και πιο παλιά προσωπικά το είχα πει ότι δεν το θεωρώ ως αρνητικο μιας και η σειρά ήταν έτσι από την αρχή άρα σε όποιον δεν αρέσει ας την έκανε drop. Το μόνο μου αρνητικό εμένα ήταν λίγο οι κακοί που ήταν είται πολύ op είτε πολύ χάλια ανάλογα την seadon ειδικά στην τελευταία season τώρα που περίμενα παραπάνω πράγματα από ορισμένους κακούς και απογοητευτικα

Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει και το Nanatsu μπαίνει στην τελική ευθεία. Μου άρεσε πολύ το plot twist.

Ε όχι ρε πουστη μου να τελειώσει κι αυτό. Μας βλέπω να ρίχνουμε μαύρα δάκρυα για τον Μπαν κυρίως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κοιταξε τα χαλια του bleach στο τελευταιο arc δεν τα ειχε ποτε το FT,αλλα το ft δεν ηταν ποτε τοσο καλο οσο ηταν το bleach με τους arrancar που κρατησε και πολυ καιρο.Επισης το bleach τουλαχιστον ειχε 2-3 αξιομνημονευτους εχθρους οπως Aizen-Ulquiorra,ενω το ft πραγματικα τιποτα ακομα και οι κεντρικοι κακοι αποτι ειδαμε πειραν πουλους πολυ γρηγορα.Πανω κατω υπαρχει μια ισορροπια στα δυο.

Θα γραψω λιγα λογια για το τι θεωρω το ft οταν τελιωσει γιατι το διαβαζω-βλεπω περιπου 7 χρονια και το εχω αχτι :P

Ότι καλό προσέφερε το Bleach το έχασε έτσι όπως κατάντησε... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...