Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Japan expo και φέτος αλλά δεν σας έβγαλα φωτογραφίες. Ήθελα μια φορά να το φχαριστηθω χωρίς άγχος.

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Japan expo και φέτος αλλά δεν σας έβγαλα φωτογραφίες. Ήθελα μια φορά να το φχαριστηθω χωρίς άγχος.

Ban και ξύλο (και ξανά ban) :mad:

• Like 2
Δημοσ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν βγήκε η πρώτη season 4 επεισοδίων του castlevania από netflix που είναι πόλη καλή.

Δημοσ.

Μένεις Ιαπωνία? Μάιο του 2018, αν είμαστε ζωντανοί, θα κάνω το μεγάλο ταξίδι ζωής. Θα χρειαστώ info απεριόριστο :P

τελείωσα και τη δεύτερη σεζόν του Assasination Classroom. 

Λοιπόν, παράξενο anime, μιας και ενώ χαρακτηρίζεται shonen, δεν έχει τις τρομερές μάχες προπονήσεις κλπ, έχει απεριόριστο School life.

Πάρα ταύτα, κινείται όπως και η πρώτη σεζόν, διασκεδαστικό αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό. Χαριτωμένο καστ, όχι καμιά ανάπτυξη ιδιαίτερη, καλές στιγμές κωμωδίας και όλα καλά. Αλλά μέχρι τη μέση αυτά. Μόλις ξεκινάει να παίρνει μπρος η τελική πλοκή, δείχνει κάποια backstories ο δείκτης ανεβαίνει κατακόρυφα. Το είδα με μια ανάσα, με καθήλωσε, με συγκίνησε, και έκλεισε με φοβερό τρόπο.

Αν μπορείτε να κάνετε υπομονή 34 επεισόδια, ευχάριστα μεν αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο δε, τα τελευταία 13 θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. προτείνεται εύκολα! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μένεις Ιαπωνία? Μάιο του 2018, αν είμαστε ζωντανοί, θα κάνω το μεγάλο ταξίδι ζωής. Θα χρειαστώ info απεριόριστο :P

Το Japan expo είναι con που γίνεται στο Παρίσι και όχι στην Ιαπωνία.

Δημοσ.

Το Japan expo είναι con που γίνεται στο Παρίσι και όχι στην Ιαπωνία.

Το αυτο. κατα τ'αλλα εχω κανονισει να παω ιαπωνια τον απριλη του 2018. δλδ μονο τα εισητηρια εχω προς το παρον, εχω ακομα παρα πολλα πραματα να κανονισω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ ευελπιστώ να καταφέρω να πάω τώρα το φθινόπωρο/χειμώνα του 17.

Δημοσ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν βγήκε η πρώτη season 4 επεισοδίων του castlevania από netflix που είναι πόλη καλή.

Να πουμε κιολας οτι δεν θεωρειται anime.Σχεδιαστικα ειναι 100% επηρεασμενο απο anime αλλα δεν εχει εμπλακει καμια ιαπωνικη εταιρια ή κατι αλλο με εξερεση προφανως τα διακαιωματα που θα εδωσε η Konami,τα παντα ειναι παραγωγης netflix,αμουρικα :P .

Δεν ειμαι φαν του franchise θυμαμαι να εχω παιξει κατι λιγα απο ps2 και gameboy που ειχαν βγει αλλα μεχρι εκει.Θα το δω με το καλο σημερα και περιμενω να ειναι πολυ καλο με βαση πολλα σχολια που διαβασα.

Δημοσ.

Έχει περισσότερη λογική να αναφερθεί εδώ από το ίδιο το θέμα των manga και άνιμε που είναι στην ενότητα κινηματογράφου και τηλεόρασης :P Συμβιβασμούς και αλχημειες κάνουμε :D

Δημοσ.

Έχει περισσότερη λογική να αναφερθεί εδώ από το ίδιο το θέμα των manga και άνιμε που είναι στην ενότητα κινηματογράφου και τηλεόρασης :P Συμβιβασμούς και αλχημειες κάνουμε :D

Καλα εννοειται αυτο και με την λογικη οτι και το θεμα για το castlevania μιλανε 3-4 ατομα.

Τελος παντων το ειδα και δεν τρελαθηκα.Τα 4 επεισοδια πολυ λιγα αλλα στην ουσια ηταν κατι σαν προλογος για την συνεχεια οταν αυτη βγει.Το 1ο επεισοδιο φοβερο μετα στα υπολοιπα ετσι και ετσι το πραγμα,το 4ο ηταν καπως πιο καλο λογω της μαχης η οποια δυστυχως δεν κρατησε και πολυ.Γουσταρα παρα πολυ οτι χρησιμοποιησαν 2D animation παροτι ειναι αμερικανικη παραγωγη που τα τελευταια 10-15 χρονια βγαζει μονο 3D και πολυ ωραιο σχεδιο.

Να πω οτι εκανα και βλακεια που το ειδα στα αγγλικα,πρωτον γιατι εβγαλα και ενα κομπλεξ επειδη το σχεδιο ειναι anime και δευτερον ενιωθα οτι σε καποιους χαρακτηρες δεν πηγαινε η φωνη,η απλα το εκαναν πιο ερασιτεχνικα οπως η φωνη του Belmont που δεν μου αρεσε καθολου.Τσεκαρα και το ιαπωνικο dub και μου αρεσαν καλυτερα οι φωνες εκει,αρα προτεινω οποιος το δει κατεθειαν japan.

Η δραση κομπλε οταν την εδειχνε και αρκετο gore αν και μερικες φορες το βρηκα υπερβολικο(ακομα και τα μαστιγια εβγαζαν ματια και δακτυλα :P ),αλλα castlevania ειναι οποτε πρεπει να δειξει αιματακι κατι που εγινε και με το παραπανω.

Τα soundtrack τιποτα το σπουδαιο αφου δεν μου εμεινε και τιποτα στο κεφαλι μου.

Να αναφερω οτι δεν το κρινω σαν μεταφορα αφου δεν εχω παιξει και το παιχνιδι του nes αλλα αποτι διαβαζω τα εχουν καταφερει καλα.

Πανω κατω συμπαθητικη η αρχη σιγουρα θα περιμενω την επομενη σεζον που θα μπει στο ζουμι.

Δημοσ.

Όντως πολύ μικρό σαν πρόλογος ήταν, χάρηκα πολύ όταν είδα και τον alucard, μυρίζομαι sumphony of the night, τα επόμενα πότε βγαίνουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...