Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν σιγουρος οτι θα διαφωνουσε και εσυ και οι περισσοτεροι που εχετε διαβασει το manga(εχω το ειχα διαβασει μεχρι την γεφυρα που ειπαν οι 2 ποιοι ειναι),εξου και το αρνητικο των λιγων επεισοδιων(που προφανως δεν ειναι αρνητικο απλα εμεις θελουμε περισσοτερο),κατι που φυσικα θα ισχυει και στο berserk.

Εγω εβαλα 8/10 σαν βαθμο ικανοποιησης,δεν το ψειριζω οπως καποιοι αλλοι(στο MAL ειδικα) που το βλεπουν κριτες και βαζουν βαθμολογιες σε αναπτυξη χαρακτηρων,ηχο,διαλογους ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Λογικο παντως να μην ικανοποιησε καποιους η εν λογω season αν και το θεωρω ψιλο αδικο να αναφερομαστε τοσο πολυ στον αριθμο των επεισοδιων στο συγκεκριμενο. Καλως ή κακως αποφασισαν για τοσα επεισοδια δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο.

Τα αλλα δεν τα παρακολουθω μιας και ειπα να ξεκινησω να κανω περικοπες απο μετρια anime οσο γινεται(και το πρωτο το ειδα μονο και μονο επειδη διαβαζα καλα λογια στην αρχη και ειχε και αρκετο κοσμο τραβηξει,μεγα λαθος :(

Παντως για το Renai(δεν το εχω δει δεν γνωριζω)βλεπω ησουν αρκετα large στην βαθμολογια μιας και βλεπω οτι κανενας αλλος(απο αυτους που το βλεπουν υποτιθεται)στις κριτικες δεν το ειχε σε τοση εκτιμηση :P

Παντως στο eromanga με αυτα που διαβαζω κριμα που δεν το ξεκινησα,βλεπω υποθεση 9/10 :devil: . Περαν της πλακας μαλλον θα το ειχα χαντακωσει και εγω οπως το Rokudenasi(ισως και χαμηλοτερα)γιατι καποια στιγμη πρεπει να ξεχωριζουν λιγο και οι μετριες σειρες οι οποιες ολο και κατι ειχαν να δειξουν.

Παντως θα σε ριξουμε στην πυρα που εβαλες στο ιδιο τσουβαλι(βαθμο)AoT και Renai Boukun :angry: :-D

Δεν έχει καμία σχέση ότι διαβάζω το manga.Το αρνητικό που λέω για τα επεισόδια πάει πακέτο με τον αργό ρυθμο,εφόσον κιόλας είχαν και την άνεση να ανεβάσουν ρυθμο αφού το manga είναι πιο μπροστά.Εννοειται βέβαια και ότι είμαι πιο αυστηρός σε ένα anime με υψηλές προσδοκίες.

Για το renai ποιος είπε ότι συμφωνώ με βαθμολογίες που βάζει το mal,αν θες δεστο εσύ και βγάλε δικό σου συμπέρασμα και όχι λόγια του αέρα από βαθμολογίες mal :P

Και εννοείται ότι η βαθμολογία σε anime διαφορετικών κατηγοριών κρίνονται και διαφορετικά.Το to be hero που είναι βαθμολογικά πολύ χαμηλή στο mal εγώ είχα πει για 8/10 ανώτερη βαθμολογία απτό aot :P

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θελω να δω ποιοτητα θα δω το Eromanga που ανεφερες που φαινεται πολυ δυνατο :P

Ναι αν θες να δεις fanservice anime με 12χρονα το συστηνω ανεπιφυλακτα :P

Δημοσ.

Little Witch Academia

Επιτελους και ενα αξιολογο fantasy anime 25επεισοδιων που σε γενικες γραμμες ηταν ανταξιο των προσδοκιων συνολικα.

Η κεντρικη ηρωιδα Akko ναι μεν ειναι ενοχλητικη και χωνει την μυτη της παντου,αλλα το κανει με τετοιο τροπο που(περαν που σου εξηγει γιατι ειναι τοσο δραστηρια στην αρχη της σειρας)δεν ενοχλει οπως σε παρα πολλα αλλα anime.

Το σχεδιο αν και σε καποια σημεια δεν ειναι οτι το καλυτερο(κυριως σε συνεχομενη δραση),παρολα αυτα ταιριαζει παρα πολυ στην σειρα και εν ετη ειναι απο τα δυνατα της σημεια οπως και ο καλος τομεας του ηχου(προσωπικα απο opening προτιμαω το αρχικο των πρωτων επεισοδιων). Θυμιζει βασικα παρα πολυ old school anime(με την καλη εννοια).

Θα ηθελα λιγο παραπανω αναπτυξη στις δυο κολλητες τις φιλες την Sucy και την Lotte(που υποτιθεται θεωρουνται και ως κεντρικοι χαρακτηρες) που μετα απο τα μισα περιπου της σειρας τις βλεπουμε ολο και λιγοτερο στα επομενα επεισοδια,οπως και το τελος δεν μπορω να πω οτι με κερδισε(κυριως απο πλευρας επιλογης κακου).

Ανουσια και η προσθηκη στο τελευταιο επεισοδιο του lightsaber(wtf).

Στην Diana γενικα ειχε πολυ καλη αναπτυξη χαρακτηρα συνολικα στην σειρα,οπως και στην κεντρικη Akko που ποτε ηταν σοβαρη και ποτε εκανε τις χαζομαρες της.

Αν και δεν ειναι αυτης της season σειρα αλλα της προηγουμενης προσωπικα με κερδισε απο την αρχη μεχρι το τελος(πραγμα σπανιο πλεον στα περισσοτερα anime).

8/10

• Like 1
Δημοσ.

Little Witch Academia

Επιτελους και ενα αξιολογο fantasy anime 25επεισοδιων που σε γενικες γραμμες ηταν ανταξιο των προσδοκιων συνολικα.

Η κεντρικη ηρωιδα Akko ναι μεν ειναι ενοχλητικη και χωνει την μυτη της παντου,αλλα το κανει με τετοιο τροπο που(περαν που σου εξηγει γιατι ειναι τοσο δραστηρια στην αρχη της σειρας)δεν ενοχλει οπως σε παρα πολλα αλλα anime.

Το σχεδιο αν και σε καποια σημεια δεν ειναι οτι το καλυτερο(κυριως σε συνεχομενη δραση),παρολα αυτα ταιριαζει παρα πολυ στην σειρα και εν ετη ειναι απο τα δυνατα της σημεια οπως και ο καλος τομεας του ηχου(προσωπικα απο opening προτιμαω το αρχικο των πρωτων επεισοδιων). Θυμιζει βασικα παρα πολυ old school anime(με την καλη εννοια).

Θα ηθελα λιγο παραπανω αναπτυξη στις δυο κολλητες τις φιλες την Sucy και την Lotte(που υποτιθεται θεωρουνται και ως κεντρικοι χαρακτηρες) που μετα απο τα μισα περιπου της σειρας τις βλεπουμε ολο και λιγοτερο στα επομενα επεισοδια,οπως και το τελος δεν μπορω να πω οτι με κερδισε(κυριως απο πλευρας επιλογης κακου).

Ανουσια και η προσθηκη στο τελευταιο επεισοδιο του lightsaber(wtf).

Στην Diana γενικα ειχε πολυ καλη αναπτυξη χαρακτηρα συνολικα στην σειρα,οπως και στην κεντρικη Akko που ποτε ηταν σοβαρη και ποτε εκανε τις χαζομαρες της.

Αν και δεν ειναι αυτης της season σειρα αλλα της προηγουμενης προσωπικα με κερδισε απο την αρχη μεχρι το τελος(πραγμα σπανιο πλεον στα περισσοτερα anime).

8/10

Συμφωνω και εδω μαζι σου.Η κεντρικη στην ουσια ειναι ο κλασικος shounen πρωταγωνιστης αλλα σε γυναικεια μορφη.Εμενα δεν μου θυμιζει old school anime καθολου μιας και δεν θυμαμαι να υπηρξε κατι τετοιο παλαιοτερα ειτε σχεδιαστικα ειτε σαν στορυ,μου θυμιζει ομως καρτουν κυριως μιας και το ολο στυλακι παραπεμπει σε κινουμενα σχεδια αμερικης.Στα αρνητικα αυτο που ειπες για Sucy-Lotte που στο δευτερο μισο κατεληξαν κατι σαν κομπαρσοι,αλλα και οτι ειναι full προβλεψιμο δηλαδη βλεποντας τα πρωτα επεισοδια ηξερες που θα καταληξει.

Zero Kara Hajimeru Mahou no Sho

Παροτι ηταν μολις 12 επεισοδια καταφερε να μας δειξει κατι αξιολογο χωρις να βιαστει καθολου.Σιγουρα δεν ειναι κατι το τρομερο,αλλα συνολικα ηταν καλο.Σε αυτα τα επεισοδια καταφερε να μας αναπτυξει οσο καλυτερα μπορουσε τους χαρακτηρες και το στορυ και αυτο το βαζω στα πολυ θετικα που τα καταφερε σε τοσο μικρο χρονο.Τους χαρακτηρες δεν τους λες πρωτοτυπους αλλα δεν τους λες και τερμα κλισε,καποιοι ειναι πιο ενδιαφερον καποιοι οχι και τοσο.Αρνητικα δεν βρηκα κατι πολυ τρανταχτο αλλα σε 12 επεισοδια δεν μπορεις να κανει και πολλα πραγματα.Θα περιμενω αν βγει καποια επομενη σεζον αν και χλωμο το βλεπω.

Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?

Αν εκρινα μονο απτον τιτλο θα ελεγα καμια μαλακιουλα θα ηταν,αλλα τελικα δεν ηταν κακο.Με ενα στορυ κατι σαν post apocaliptic που εχουν εξαφανιστει οι ανθρωποι(εκτος του πρωταγωνιστη)επειδη υπαρχουν κατι σαν τερατα στην γη και τα εχουν αφανησει ολα,διαφορα φανταστικα πλασματα εχουν μεταναστευσει στον ουρανο σε κατι αιωρουμενα νησια.Δεν ειναι κακο το στορυ αλλα ναι ακουγεται περιεργο :P .Στο μεγαλυτερο μερος του anime βλεπεις την εξελιξη μεσα στην (ρομαντικη κυριως)σχεση των 2 κεντρικων.Ενω ο σχεδιασμος ειναι πολυ girly ας πουμε κανει αντιθεση με το στορυ που στην πραγματικοτητα ειναι μουντο.Κατα την διαρκεια μαθαινεις καποια πραγματα για το στορυ και τους 2 κεντρικους.Οι υπολοιποι χαρακτηρες δεν παιζουν και τοσο σημαντικο ρολο αφου κεντραρει συνηθως στους πρωταγωνιστες πραγμα κακο.Μερικα επεισοδια ηταν βαρετα αφου εμοιαζαν με φιλερ χωρις καμια εξελιξη,αλλα στα υπολοιπα σου εδειχνε κατι ενδιαφερον.Το τελευταιο επεισοδιο ηταν προς εκπληξη μου πολυ καλο και διαφορετικο και μαλλον γιαυτο η σχετικα καλη βαθμολογια στο mal.Για μενα ειναι ενα 7ρι σε ενα anime που δεν περιμενα και τιποτα να πω την αληθεια.

Δημοσ.

Ας γραψω και καποια λογια για το Monster που ειδα.Δεν απογοητευτηκα καθολου και οι υψηλες βαθμολογιες που εχει ειναι σιγουρα σωστες.Οταν εχεις σεναριο και χαρακτηρες σε υψηλο επιπεδο τοτε σιγουρα θα εχει και καταπληκτικο αποτελεσμα,ετσι και εδω αυτο εγινε.

Σεναριακα ειναι σιγουρα το καλυτερο anime που εχω δει μεχρι στιγμης,ηταν απιστευτα καλογραμμενο και εχει παρα μα παρα πολυ ζουμι η υποθεση.Το ενα στοιχειο φερνει το αλλο και ετσι στην ουσια υπαρχει ενα κυνηγητο ωστε να φτασουν στον κεντρικο κακο του anime.Ο οποιος κακος ονοματι Johan ειναι και αυτος απτους καλυτερους villiain που εχω δει σε anime.

Γενικα ομως οι χαρακτηρες εχουν πολυ καλη αναπτυξη και ο καθενας συμβαλει στο στορυ αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο και επειδη ειναι παρα πολλα τα ατομα στα οποια εμπλεκονται στην υποθεση ηταν και πιο δυσκολο να τους αναδειξει .Συγκεκριμενα ηταν τοσο καλοι οι χαρακτηρες που μου θυμισε anime οπως FMAB,Hajime no Ippo,Cowboy Bebop,Gintama που τα θεωρω top σε αυτο το τομεα.

Να αναφερω κιολας οτι ο ρυθμος ειναι αργος και διαβασα οτι αρκετα ατομα τους ενοχλησε.Εγω απτην αλλη θεωρω τον ρυθμο οτι ετσι επρεπε να ειναι αφου μιλαμε για ενα anime μυστηριου και κατι σαν αστυνομικο-ντεντεκτιβικο και επειδη εχει πολλα στοιχεια τα οποια πρεπει να συγκρατησεις αυτος ο ρυθμος βοηθαει αρκετα,με εξερεση οτι σε καποια επεισοδια μας εδειχνε καποια flashback τα οποια ειχαμε δει σε καποια προηγουμενα επεισοδια και αρα δεν ηταν απαραιτητα.

Πολυ ωραια και η σκηνοθεσια ειδικα σε καποιες πιο σημαντικες σκηνες,αλλα και στα μουντα χρωματα που εβαλε στο anime που ταιριαζει απολυτα με το στορυ.

Η μεταφορα του manga αποτι τσεκαρα ειναι ολοιδια και οποιος θελει να γλιτωσει χρονο αλλα και τον αργο ρυθμο που ενδεχεται να μην αρεσει στους περισσοτερους,θα μπορουσε να το διαβασει μιας και ειναι 162 chapter.

Μακαρι να γινει και η live action σειρα που για καποιο λογο εχει παγωσει,με τον Guillermo Del Toro και HBO,αφου ειναι ενα anime που μπορει να γινει πιο ευκολα μεταφορα σε σειρα.

Σιγουρα μετα απο αυτο μου εχει ανοιξει η ορεξη και για το 20th Century Boys και το Pluto του Naoki Urasawa(ο δημιουργος του Monster) ο οποιος δειχνει να ειναι μεγαλο μυαλο.

Τωρα για επομενο anime να δω ειμαι αναμεσα στο Planetes και στο Legend of The Galactic Heroes.Μεγαλη διαφορα στα επεισοδια βεβαια το ενα 26 το αλλο 110.Πιο πολυ με ενδιαφερει το 2ο αφου τα 10ρια πεφτουν βροχη και θεωρειται αριστουργημα.

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπόν μεταξύ των 2, πας σκαστός για το 20th cenruty boys. Μόλις το διάβασα πήγα και αγόρασα όλα τα volumes μονοκοπανιά 150+ Euro για να κοσμεί τη βιβλιοθήκη μου και για να έχουν τα παιδιά μου (όταν και αν με το καλό κάνω :P  ) έναν θησαυρό έτοιμο για ανάγνωση.

Αν σου άρεσε η πλοκή στο monster και οι χαρακτήρες στο 20th Century Boys δε θα μπορείς να μαζέψεις το σαγόνι από το πάτωμα με την ιστορία που έχει γράψει. Και επειδή έχω καμια τροανταριά τσάπτερ για να τελειώσω το Billy Bat που διαβάζω τώρα, ο Urasawa ξεκάθαρα είναι μια συγγραφική ιδιοφυία πολύ διαβασμένη και μορφωμένη. Είναι μύθος.

Το Pluto είναι το αδύναμο και καχεκτικό αδερφάκι των παραπάνω. Δε με ενθουσιάσε αλλά το διάβασα ολόκληρο γιατί είναι μικρό.

Το Planetes που τα δα πρόσφατα σχετικά, ήταν πολύ ανθρωποκεντρική σειρά. Κάπου κουράζει, κάπου διασκαδάζει, πάντως είναι πολύ μετρημένη και σοβαρή σειρά, μακρυά από τα κλισέ και τις υπερβολές που μας έχει συνηθίσει η βιομηχανία. Έχει να κάνει με πραγματικούς - ρεαλιστικούς ανθρώπους. 

Ο δημιουργός του, είναι ο ίδιος του Vinland Saga που κυκλοορεί ακόμα και έχω να λέω τα καλύτερα λόγια. Μιλάμε για σειρά από άλλη διάσταση ειδικά στο κομμάτι των χαρακτήρων και της φιλοσοφικής τους υπόστασης. Σε συνδυασμό με την ωμότητα και τη βία των Vikings το κάνει να είναι για μένα ίσως καλύτερο και από το Berserk. Παρακαλάω να βγει σε σειρά anime.

• Like 2
Δημοσ.

Μια γνωμη για το Quan Zhi Gao Shou

ειναι φρεσκαδουρα απο δραση και εστω λιγο πιο mature στοιχειο πως παει??

εχω δει το οβερλορντ δεν ξερω αν μοιαζει και μου αρεσε

βεβαια εχω δει και το sword online και μου φανηκε αδιαφορο και hyped

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαβάζω το manga του εδώ και καιρό, δεν είναι άσχημο, αλλά mature δεν θα το έλεγα...

Δημοσ.

Ξεκίνησα από σπόντα το Blassreiter. Είναι από αυτά που έχω στην βιβλιοθήκη μου από πάντα (που λέει ο λόγος) και ήθελα να ξεσκαρτάρω λίγο τη βιβλιοθήκη ξεκινώντας από κάτι που δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται αλλά το είχα επειδή κάποιος μου το πρότεινε και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία/χρόνο/διάθεση να το τσεκάρω. Ε λοιπόν κόλλησα. Μόλις τέλειωσα το 8 επεισόδιο και μέχρι στιγμής είναι πολλά υποσχόμενο. Το σχέδιο είναι ωραίο για 2 βασικούς λόγους, πρώτον γιατί οι χαρακτήρες είναι "μεγάλοι" με φυσιολογικές αναλογίες και με αντίστοιχο χαρακτήρα  και δεύτερον γιατί το CGI δεν είναι ενοχλητικό όπως είναι στο Sidonia (που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω εξ'αιτίας του). 

Αρκετά σκοτεινό μέχρι τώρα, χαρακτήρες με πραγματική ψυχολογική πίεση σε ένα σενάριο που είναι στα πρότυπα του Towa no Kuon, Karas, Casshern sins κτλ. Είναι από αυτά που λέω ότι θα έπρεπε να το είχα δει νωρίτερα δεδομένου της θεματολογίας που μου αρέσει πολύ αλλά ξέφυγε. 

Μετά από αυτό επόμενη στάση στο Infinite Ryvius σαν το anime που δεν έχω ιδέα τι παίζει (και δεν θέλω να μάθω). 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε δικαιούται και ο Miura ένα hiatus, 30 χρόνια σερί γράφει ασταμάτητα, ας πάρει ρεπό μερικούς μήνες. :P

Ελπίζω να ήταν ειρωνικό :P

Δημοσ.

Πρώτο επεισόδιο του Made in Abyss,το οποίο δείχνει να ακολουθεί πιστά το manga (το οποίο βρίσκεται στο 35ο chapter παρεμπιπτόντως).

To ερώτημα είναι τι θα προλάβει να καλύψει σε 12 επεισόδια και πόσο dark θα γίνει σε σχέση με το manga...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...