W0zzAp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Έρχεται το HxH όμως, θα πάρουμε από κει τη δόση μας. Ηρθε πριν λιγες ωρες .Συνεχεια απο κει που σταματησε,χωρις πολλα πολλα. Το OP γιατί έχει έχει καταλήξει να βγάζει 1 / 2 βδομαδες ; Anime ή manga???Το λεω γιατι δεν βλεπω το anime.Το manga εδω και πολλα χρονια ετσι ειναι καθε 3-4 chapter υπαρχει και ενα break μια βδομαδας αλλες φορες και παραπανω.
j0hnn1e Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Για το manga λέω. Δεν το είχα καταλάβει γιατί συνήθως άφηνα να μαζευτούν καμιά 20αρία και μετά το διάβαζα. Το anime δεν παλευεται με τα filler. Θα παρατήσω το manga για κανένα εξάμηνο πάλι μάλλον..
W0zzAp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Για το manga λέω. Δεν το είχα καταλάβει γιατί συνήθως άφηνα να μαζευτούν καμιά 20αρία και μετά το διάβαζα. Το anime δεν παλευεται με τα filler. Θα παρατήσω το manga για κανένα εξάμηνο πάλι μάλλον.. Καλα δεν μπορω να πω οτι το OP εχει πολλα filler,ειδικα σε σχεση με naruto-bleach,αλλα εχει πολυ σιχαμενο αργο ρυθμο.Αυτο οφειλεται και στο manga βεβαια που εχει και αυτο αργο ρυθμο συν και τα breaks ακομα χειροτερα,αλλα σαφως ανωτερο απτο anime. Ναι αν μπορεις να το κανεις αυτο,να το παρατησεις καποιους μηνες και να το ξαναρχισεις καντο.Εγω δυστυχως εχω μπει σε αυτη την ρουτινα-συνηθεια και μου ειναι λιγο δυσκολο,αλλιως θα το εκανα και γω.
Edel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 @wozzap όντως εκεί που άφησε. Ακαδημαϊκά δοκίμια διάλογοι! ο θεός και η μάνα του. Γύρω στα 35 λεπτά μου πήρε το διάβασμα του τσάπτερ για να καταλάβω τι γίνεται. Ο kurapika μπαίνει στο κλαμπ των Overpowered του hxh
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Διάρκεια Bleach chapter το σημερινό Berserk και το break στο "χειρότερο" μέρος μας σκοτώνει...
W0zzAp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 @wozzap όντως εκεί που άφησε. Ακαδημαϊκά δοκίμια διάλογοι! ο θεός και η μάνα του. Γύρω στα 35 λεπτά μου πήρε το διάβασμα του τσάπτερ για να καταλάβω τι γίνεται. Ο kurapika μπαίνει στο κλαμπ των Overpowered του hxh Ναι τα εχει αυτα τα chapter το HxH με πολλους διαλογους και με το hiatus κιολας επρεπε να ριξουμε και μια ματια στα προηγουμενα για να θυμηθουμε τι παιζει. Ο kurapika ενω ας πουμε οτι ειναι ο εξυπνος που βαζει την λογικη μπροστα οταν πλακωνεται, ομως δεν μου αρεσει καθολου σαν χαρακτηρας,επειδη θελει εκδικηση γιαυτο που εγινε στην φυλη του και μια ζωη σκεφτεται τον ευατο του,τουλαχιστον μεχρι να λυθει αυτο το θεμα.Δυστυχως τον εχουμε δει πολλες φορες αυτον τον χαρακτηρα και ποτε μου δεν τους συμπαθησα(sasuke φαση ή ακομα πιο προσφατα eren)
Edel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μιλάμε για γενοκτονία. Δε ξέρω κατά πόσο εύκολα ξεπερνιέται κάτι τέτοιο, ακόμα και στη πραγματική ζωή. Πόσο μάλλον σε anime που υπάρχει μια τάση στην υπερβολή. Και όσο αφορά το hxH μιλάμε ότι οι Genei ryodan είναι εγκληματική οργάνωση. 1
W0zzAp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μιλάμε για γενοκτονία. Δε ξέρω κατά πόσο εύκολα ξεπερνιέται κάτι τέτοιο, ακόμα και στη πραγματική ζωή. Πόσο μάλλον σε anime που υπάρχει μια τάση στην υπερβολή. Και όσο αφορά το hxH μιλάμε ότι οι Genei ryodan είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτο δεν αλλαζει ομως κατι οτι τετοιους χαρακτηρες τους εχουμε χιλιοδει και κανεις δεν τους συμπαθει.Δεν με νοιαζει τι εχει παθει οι οικογενεια του ή η φυλη του ή το οτιδηποτε,ας κανει καποιος την διαφορα επιτελους μπας και δουμε κατι καινουργιο μας τα χουν κανει τοσα με το θεμα της εκδικησης. Το HxH βεβαια δεν παινεται και πολυ σε αυτα που λεω μιας και αρχισε το manga αρχισε πιο παλια το 98,αλλα το οτι βλεπουμε ακομα τετοιους χαρακτηρες λεει πολλα.
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 @wozzap όντως εκεί που άφησε. Ακαδημαϊκά δοκίμια διάλογοι! ο θεός και η μάνα του. Γύρω στα 35 λεπτά μου πήρε το διάβασμα του τσάπτερ για να καταλάβω τι γίνεται. Ο kurapika μπαίνει στο κλαμπ των Overpowered του hxh ειχα πετυχει κεφαλαιο απο το tower of god που μου πηρε μια ωρα κοντα να το διαβασω (εβδομαδιαιο για να καταλαβεις). παιζει να ηταν 150 σελιδες (με χρωμα). ο τυπος πρεπει να χυνει λιτρα ιδρωτα για να βγαζει τετοια κεφαλαια. κανενα μανγκα δεν μου εχει παρει τοσο πολυ καιρο να το διαβασω ολοκληρο οσο το tower of god ασε που αν το διαβασεις γρηγορα δεν προκειται να καταλαβεις τπτ. θελει τουλαχιστον 2 αναγνωσεις απο την αρχη μεχρι το τελος για να καταλαβεις τι γινεται. 1
W0zzAp Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 ειχα πετυχει κεφαλαιο απο το tower of god που μου πηρε μια ωρα κοντα να το διαβασω (εβδομαδιαιο για να καταλαβεις). παιζει να ηταν 150 σελιδες (με χρωμα). ο τυπος πρεπει να χυνει λιτρα ιδρωτα για να βγαζει τετοια κεφαλαια. κανενα μανγκα δεν μου εχει παρει τοσο πολυ καιρο να το διαβασω ολοκληρο οσο το tower of god ασε που αν το διαβασεις γρηγορα δεν προκειται να καταλαβεις τπτ. θελει τουλαχιστον 2 αναγνωσεις απο την αρχη μεχρι το τελος για να καταλαβεις τι γινεται. Εξαρταται ποσες σελιδες και διαλογους εχει το καθε chapter,αλλα και ποσο γρηγορα διαβαζει κανεις.Εγω μπορω να πω οτι διαβαζω σχετικα σε μεση ταχυτητα,ουτε πολυ αργα ουτε πολυ γρηγορα.Το death note για παραδειγμα που ειναι full στους διαλογους μου βγαζει κοντα στο 2ωρο(αλλες φορες και παραπανω) το καθε volume δηλαδη καπου 8-9 chapter.
babesis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 οτι θα γραφω σε ποστ του 2004 για το αγαπημενο μ ανιμε δε το περιμενα οταν εγινε αυτο το ποστ ουτε γιουρο ειχαμε ουτε κριση κ εγω ημουν 4αρων κ ξεκιναγα να μιλαω .... αγαπημενο μ ανιμε εχω 2 ΠΟΚΕΜΟΝ και ΜΠΕΙΜΠΛΕΙΝΤ <3 και τρ π ειπα για μπειμπλειντ ψαχνω πιστα απο τα μεταλ με 2 παγηδες κ ας ειναι οτι σχεδιο κ χρωμα να ειναι απλα να εχει 2 παγηδες γτ η δικια μ εσπασε πριν λιγες μερες κ ψαχνω παντου....οποιος εχει η ξρ καποιον στειλτε μ 1 μηνυμα
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 και τρ π ειπα για μπειμπλειντ ψαχνω πιστα απο τα μεταλ με 2 παγηδες Σε λαθος θεμα εισαι Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records Οπως λεει και ο τιτλος στην μεταφραση ''Akashic Records of Bastard Magic Instructor'' εχουμε ενα καθηγητη ο οποιος ειναι τεμπελης και γενικα ψιλο πιανει δουλεια σε ενα σχολειο ενω δεν το θελει και στην ουσια σε αρκετα επεισοδια το δειχνει κιολας οτι βαριεται την ζωη του και ουτε μαθημα δεν εχει ορεξη να κανει. Απο μαθητες εχουμε κυριως μαθητριες με στολες που φερνουν αρκετα στο προστυχο χωρις λογο. Την ξεκινησα για τα πρωτα 2 επεισοδια που διαβαζα καλα λογια και οντως ειχαν καποια πραγματα να σε τραβηξουν στην σειρα αλλα μετα απο αυτα η σειρα πηρε την κατω βολτα. Ολοι οι χαρακτηρες περαν του κεντρικου ειναι τερμα αδιαφοροι(κυριως οι μαθητριες δηλαδη),δεν υπαρχει καποιος κεντρικος κακος(ο τελευταιος κακος εμφανιζεται μολις στο μισο επεισοδιο του 12επεισοδιου....),τα Akashic records που λεει και ο τιτλος δεν ξερουμε τι ρολο βαρανε και φυσικα ειναι γεματο μεσα σε ''κλισε'' χαρακτηρες και κυριως διαλογους(με την κακη εννοια τα κλασσικα που βλεπουμε σε ποσα αλλα anime που κλαψουριζουν οι 15χρονες). Εχει συμπαθητικο animation η αληθεια ειναι απο τα ελαχιστα καλα και στο κομματι της μαγειας δεν ηταν ασχημο αλλα αυτα δεν αρκουν για να σωσουν αυτο το χαλι συνολικα. Θα του εβαζα και χαμηλοτερα αλλα υποθετω οτι αφου μπηκα στον κοπο και το ειδα ολο ειναι και αυτο ενα θετικο. 4/10 Berserk 2017 Περαν του 3d animation (που προσωπικα βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια γυρω απο αυτο εδω και ποσο καιρο)που ειναι αυτο που ειναι απο την προηγουμενη season,ειχαμε μια γεματη απο πλευρας χαρακτηρων season,με νεους αλλα και παλιους να κανουν την εμφανιση τους. Ειδαμε και την γνωστη πανοπλια,ηταν και το cgi καπως καλυτερο απο την προηγουμενη season αρα παραπονο δεν εχω,αφου και σε μαχες ηταν πληρες. Το μονο που με χαλασε ειναι το τελευταιο επεισοδιο που θα το ηθελα πιο memorable για να κλεισει η season απο αυτο που βαλανε(βεβαια απο οτι διαβαζω εγινε καλη δουλεια στην μεταφορα απο το αντιστοιχο manga αρα ενταξυ τι να κανουμε δεν πειραζει). Μακαρι να εχουμε συνεχεια. 8/10 Attack on Titan 2 Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες οτι ειχαμε να πουμε για αυτη την season γραφτηκε πιο πισω απο αρκετο κοσμο. Ναι μεν δεν προχωρησε παρα πολυ απο πλευρας ιστοριας και υποθεσης,αλλα ειχαμε εμφανισεις καποιων σημαντικων τιτανων(ακομα και του τελευταιου στο τελος με το ψευτο cliffhanger οπως της πρωτης με το τειχος),καλο animation και ηχος φυσικα και ο Eren τελικα να μην ειναι τοσο αχρηστος οσο νομιζουμε(αν και παραμενει σπαστικος ). Προσωπικα με γεμισε η season αυτη ειδικα για μολις 12 επεισοδια. Τωρα για κατι κομπλεξικους που για να τραβηξουν βλεματα βαζουν 3αρια(οπως και στο berserk) και γενικα χαμηλες βαθμολογιες επειδη ειναι τοσο δημοφιλης(με την καλη εννοια ομως)η σειρα αυτη,πραγματικα ασχολιαστο(στο MAL εννοω). 8/10 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 fulgore συμφωνω περιπου εγω θα εβαζα 9/10 στο berserk που ειχε μονο μια ελλειψη μεγαλη κ ολας απο χαρακτηρα στο τελευταιο επ, νομιζω ηταν το αγαπημενο μου ανιμε και τωρα και στη πιο προηγουμενη σεζον, ενα ανιμε που κραχτηκε πολυ λογω ανιματιον αλλα με γαματο soundtrack, kai ψιλοπιστο στο μανγκα εκτος το τελευταιο επ νομιζω moonlight boy το AOT επισης πολυ καλο και το 2ο αγαπημενο μου αυτη τη σεζον, με το ντουο historia / yimir που τις γουσταρα παραπανω απο τον πρωταγωνιστη, ωραια μουσικη και απιστευτο ανιματιον μιας και βγηκε σε official video, νομιζω ειναι στο τοπ 3 μου intro ever https://www.youtube.com/watch?v=CVNy1p3CrVM
W0zzAp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Σε λαθος θεμα εισαι Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records Οπως λεει και ο τιτλος στην μεταφραση ''Akashic Records of Bastard Magic Instructor'' εχουμε ενα καθηγητη ο οποιος ειναι τεμπελης και γενικα ψιλο πιανει δουλεια σε ενα σχολειο ενω δεν το θελει και στην ουσια σε αρκετα επεισοδια το δειχνει κιολας οτι βαριεται την ζωη του και ουτε μαθημα δεν εχει ορεξη να κανει. Απο μαθητες εχουμε κυριως μαθητριες με στολες που φερνουν αρκετα στο προστυχο χωρις λογο. Την ξεκινησα για τα πρωτα 2 επεισοδια που διαβαζα καλα λογια και οντως ειχαν καποια πραγματα να σε τραβηξουν στην σειρα αλλα μετα απο αυτα η σειρα πηρε την κατω βολτα. Ολοι οι χαρακτηρες περαν του κεντρικου ειναι τερμα αδιαφοροι(κυριως οι μαθητριες δηλαδη),δεν υπαρχει καποιος κεντρικος κακος(ο τελευταιος κακος εμφανιζεται μολις στο μισο επεισοδιο του 12επεισοδιου....),τα Akashic records που λεει και ο τιτλος δεν ξερουμε τι ρολο βαρανε και φυσικα ειναι γεματο μεσα σε ''κλισε'' χαρακτηρες και κυριως διαλογους(με την κακη εννοια τα κλασσικα που βλεπουμε σε ποσα αλλα anime που κλαψουριζουν οι 15χρονες). Εχει συμπαθητικο animation η αληθεια ειναι απο τα ελαχιστα καλα και στο κομματι της μαγειας δεν ηταν ασχημο αλλα αυτα δεν αρκουν για να σωσουν αυτο το χαλι συνολικα. Θα του εβαζα και χαμηλοτερα αλλα υποθετω οτι αφου μπηκα στον κοπο και το ειδα ολο ειναι και αυτο ενα θετικο. 4/10 Ιδια βαθμολογια και απο μενα,πανω κατω με καλυψες.Μονο να πω οτι ναι ο πρωταγωνιστης δειχνει αρκετα ενδιαφερον στο πρωτα επεισοδια,σαν πιο αστειος και ωριμος ταυτοχρονα,ομως ενω περνανε τα επεισοδια βλεπεις οτι παταει σε οτι κλισε εχουμε δει σε πολλα αλλα anime,αρα καντανταει και αυτος το ιδιο τυπικος shounen χαρακτηρας δηλαδη..Η δρασουλα που ειχε καπως το σωνει με καλο animation και ωραια χρωματα στις μαγειες και ο καλος ρυθμος.Οι δευτεροι χαρακτηρες απαραδεκτοι τελειως χωρις σχολιο. Berserk 2017 Περαν του 3d animation (που προσωπικα βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια γυρω απο αυτο εδω και ποσο καιρο)που ειναι αυτο που ειναι απο την προηγουμενη season,ειχαμε μια γεματη απο πλευρας χαρακτηρων season,με νεους αλλα και παλιους να κανουν την εμφανιση τους. Ειδαμε και την γνωστη πανοπλια,ηταν και το cgi καπως καλυτερο απο την προηγουμενη season αρα παραπονο δεν εχω,αφου και σε μαχες ηταν πληρες. Το μονο που με χαλασε ειναι το τελευταιο επεισοδιο που θα το ηθελα πιο memorable για να κλεισει η season απο αυτο που βαλανε(βεβαια απο οτι διαβαζω εγινε καλη δουλεια στην μεταφορα απο το αντιστοιχο manga αρα ενταξυ τι να κανουμε δεν πειραζει). Μακαρι να εχουμε συνεχεια. 8/10 Attack on Titan 2 Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες οτι ειχαμε να πουμε για αυτη την season γραφτηκε πιο πισω απο αρκετο κοσμο. Ναι μεν δεν προχωρησε παρα πολυ απο πλευρας ιστοριας και υποθεσης,αλλα ειχαμε εμφανισεις καποιων σημαντικων τιτανων(ακομα και του τελευταιου στο τελος με το ψευτο cliffhanger οπως της πρωτης με το τειχος),καλο animation και ηχος φυσικα και ο Eren τελικα να μην ειναι τοσο αχρηστος οσο νομιζουμε(αν και παραμενει σπαστικος ). Προσωπικα με γεμισε η season αυτη ειδικα για μολις 12 επεισοδια. Τωρα για κατι κομπλεξικους που για να τραβηξουν βλεματα βαζουν 3αρια(οπως και στο berserk) και γενικα χαμηλες βαθμολογιες επειδη ειναι τοσο δημοφιλης(με την καλη εννοια ομως)η σειρα αυτη,πραγματικα ασχολιαστο(στο MAL εννοω). 8/10 Στο Aot διαφωνω εγω κανα 7ρι θα του εβαζα και με την λογικη οτι η πρωτη σεζον φτανει στο 9ρι κοντα για τα γουστα μου.Ειχα πει καποια λογια οταν τελιωσε αρα μην λεω πολλα λογια.Αργος ρυθμος,λιγα επεισοδια,μικρη εξελιξη.Κατα τ'αλλα καλη αναπτυξη καποιων χαρακτηρων,1-2 μικρα μυστηρια διαλευκανθηκαν και καλη δραση οποτε υπηρξε.Πολυ θετικο η επομενη σεζον του χρονου και οχι μετα απο 4 χρονια. Το berserk θα το δω τωρα που τελιωσε αν και εχω καποια παραπονα(και δεν εννοω το animation) σε καποιες κλεφτες ματιες που εχω δει σε μερικα επεισοδια.Θα γραψω οταν το δω. Καποια αλλα που τελιωσαν ειναι Clockwork Planet Κλισε χαρεμολολικο anime,με ψευτοδραση και σεναριο που θελει να το παιξει καπως ψαγμενο και καλα.Δεν λεω πολλα γιατι δεν αξιζει να το δει καποιος 3/10 Eromanga Sensei Πανω κατω υποθεση oreimo δηλαδη πως να ********* την μικροτερη αδερφη .Πολλες λολιτες και κατι σαν ρομαντζο που δεν μας νοιαζει στην τελικη.Η πρωταγωνιστρια ενω ειναι 12 χρονων σχεδιαζει σαν επαγγελματιας προστυχογκομενακια,στον αδερφο της ο οποιος ειναι δημιουργος light novel,μονο στο japan αυτα.Το μονο που μου αρεσε ηταν καποιες αναφορες σε αλλα γνωστα light novel και καπου καπου η κωμωδια ηταν αστεια.Κατα τ'αλλα μετριο 5/10 Granblue Fantasy The Animation Στην ουσια περιπετειουλα με νακαμα μεσα.Καλη δραση συμπαθητικοι αν και ψιλοκλισε χαρακτηρες και εκπληκτικο σχεδιο και animation.Λιγο ξενερα με το ξαφνικο φιναλε της σεζον(το οποιο ηταν filler) που τελιωσε στα 13 επεισοδια και οχι στα 14 που ειχε ελεγαν.Περιμενω μια 2η σεζον μιας και παει πολυ καλα στις πωλησεις και το mobile game απτο οποιο προερχεται ειναι πολυ γνωστο στην Ιαπωνια. 6.5/10 Renai Boukun Ρομανζοπαροδια με ενα μικρο χαρεμι ας πουμε.Σπανιο φαινομενο στο οτι οι δυο κεντρικες υποψηφιες που ενδιαφερουν τον πρωταγωνιστη ειναι ενδιαφερον και αστειοι χαρακτηρες(ειδικα η Guri) σε σχεση με αλλα παρομοιοτυπα anime οπως nisekoi.to loveru κτλ.Ο πρωταγωνιστης αγγουρι αλλα οι υπολοιποι χαρακτηρες πιο καλοι.Αρκετα αστειο μπορω να πω,που αν και μερικες φορες βλεπεις επαναλαμβανομενο χιουμορ μπορεις να γελασεις.Το κακο ειναι οτι δεν περιμενω καποια επομενη σεζον,ισως αν κοντευει να τελιωσει το manga να του ριξω μια ματια. 7/10 Αυτα που τελιωσαν ηταν κυριως οι σαβουρες τα επομενα που τελιωνουν στις επομενες 1-2 βδομαδες ειναι πιο ενδιαφεροντα.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Στο Aot διαφωνω εγω κανα 7ρι θα του εβαζα και με την λογικη οτι η πρωτη σεζον φτανει στο 9ρι κοντα για τα γουστα μου.Ειχα πει καποια λογια οταν τελιωσε αρα μην λεω πολλα λογια.Αργος ρυθμος,λιγα επεισοδια,μικρη εξελιξη. Ημουν σιγουρος οτι θα διαφωνουσε και εσυ και οι περισσοτεροι που εχετε διαβασει το manga(εχω το ειχα διαβασει μεχρι την γεφυρα που ειπαν οι 2 ποιοι ειναι),εξου και το αρνητικο των λιγων επεισοδιων(που προφανως δεν ειναι αρνητικο απλα εμεις θελουμε περισσοτερο),κατι που φυσικα θα ισχυει και στο berserk. Εγω εβαλα 8/10 σαν βαθμο ικανοποιησης,δεν το ψειριζω οπως καποιοι αλλοι(στο MAL ειδικα) που το βλεπουν κριτες και βαζουν βαθμολογιες σε αναπτυξη χαρακτηρων,ηχο,διαλογους ή δεν ξερω και εγω τι αλλο. Λογικο παντως να μην ικανοποιησε καποιους η εν λογω season αν και το θεωρω ψιλο αδικο να αναφερομαστε τοσο πολυ στον αριθμο των επεισοδιων στο συγκεκριμενο. Καλως ή κακως αποφασισαν για τοσα επεισοδια δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο. Τα αλλα δεν τα παρακολουθω μιας και ειπα να ξεκινησω να κανω περικοπες απο μετρια anime οσο γινεται(και το πρωτο το ειδα μονο και μονο επειδη διαβαζα καλα λογια στην αρχη και ειχε και αρκετο κοσμο τραβηξει,μεγα λαθος Παντως για το Renai(δεν το εχω δει δεν γνωριζω)βλεπω ησουν αρκετα large στην βαθμολογια μιας και βλεπω οτι κανενας αλλος(απο αυτους που το βλεπουν υποτιθεται)στις κριτικες δεν το ειχε σε τοση εκτιμηση Παντως στο eromanga με αυτα που διαβαζω κριμα που δεν το ξεκινησα,βλεπω υποθεση 9/10 . Περαν της πλακας μαλλον θα το ειχα χαντακωσει και εγω οπως το Rokudenasi(ισως και χαμηλοτερα)γιατι καποια στιγμη πρεπει να ξεχωριζουν λιγο και οι μετριες σειρες οι οποιες ολο και κατι ειχαν να δειξουν. Παντως θα σε ριξουμε στην πυρα που εβαλες στο ιδιο τσουβαλι(βαθμο)AoT και Renai Boukun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα