Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,τα Knights of Sidonia και Rage of Bahamut αξιζουν?  Επισης το νεο Berserk ειναι της προκοπης?  Εχω δει τα 3 προσφατα movies και με ειχαν αρεσει πολυ

Ε καλα,το τι και πως εδωσε τα δικαιωματα στην εταιρεια νομιζω δεν ησουν εκει για να το ξες :P

παραμεινει κουλο το οτι βγαλαν μονο 12 επεισοδεια φετος ενω εχει προχωρησει τοσο πολυ το manga.

Sidonia και bahamut δεν εχω δει,αλλα μπορω να σου πω για το πρωτο οτι ειναι κατι σαν σκοτεινο scifi,με καπως περιεργο animation το οποιο συνιθιζεται(ιδιο με το Ajin γιατι ιδιο στουντιο),αλλα τιποτα παραπανω δεν ξερω.

Για Berserk οσοι εχουν ρωτησει τους προτεινω να διαβασουν το manga(εφοσον τους αρεσει να διαβαζουν manga) αφου ειναι καλυτερο.Το καινουργιο ειναι συνεχεια και αν μπορεις να ξεπερασεις τον οπτικο τομεα μπορεις να το δεις ανετα.

Για το αλλο που λες,δεν ξερεις μπορει να ειμαι μεσα σε παραγωγες anime :P .Επειδη ασχολουμε καποιο καιρο σαν χομπυ με αυτα ειμαι και λιγο ψαγμενος διαβαζοντας συνεντευξης απο διαφορους και συνηθως οταν ο δημιουργος του manga ασχολειται με το anime ειναι οταν αλλαζει το σεναριο δηλαδη το κανουν σαν original anime,οπως ειχε γινει πχ στο Tokyo Ghoul 2 ή στο πρωτο Full Metal Alchemist που ρωτησαν την δημιουργο για αλλαγη σεναριου ή κατι τετοιο.

Το να ρωτησουν τον δημιουργο στο να το πανε σε πιο αργο ρυθμο δεν το εχω ξανακουσει,αλλα πολυ πιθανο να το κανουν και για τα λεφτα οι παραγωγες αφου πουλαει υπερβολικα το AoT οποτε και καποια παραπανω επεισοδια να βγουν λεφτα θα βγαλουν απο τα bd-dvd που τα πουλανε αν 2-3 επεισοδια τον δισκο.

Σε άλλα παλιά, ξεκίνησα το Ansatsu kyoushitsu.Έχοντας δει μέχρι της μέση της πρώτης σεζόν έντονα μου βγάζει κάτι σε Great Teacher Onizuka εκσυγχρονισμένο. Είναι ευχάριστο, το κάθε επεισόδιο τσουλάει εύκολα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει τον WoW factor που θα το κάνει να ξεχωρίσει πανηγυρικά.

Μην περιμενεις πολλα απτην 1η σεζον στην 2η ειναι το πιο καλο κομματι.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεκινησα και εγω το shingeki no bahamut, thanks to evabb, ειδα τα πρωτα 3, πολυ καλο animation, γενικα τσουλαει πολυ καλα το πραμα, θα γραψω περισσοτερα οταν τελειωσω, αλλα μαλλον ειμαι ο μονος που δεν το εχει δει εδω μεσα απο τους active users  :P

• Like 1
Δημοσ.

ξεκινησα και εγω το shingeki no bahamut, thanks to evabb, ειδα τα πρωτα 3, πολυ καλο animation, γενικα τσουλαει πολυ καλα το πραμα, θα γραψω περισσοτερα οταν τελειωσω, αλλα μαλλον ειμαι ο μονος που δεν το εχει δει εδω μεσα απο τους active users  :P

Μονο εγω και η evabb το εχουμε αναφερει το συγκεκριμενο,αρα οχι δεν εισαι ο μονος που δεν το εχει δει.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν γραφουμε εγω και ο fulgore για καποια anime της οποιας σεζον καπως ετσι ειναι η κατασταση.Σαν να μιλαμε σε τοιχο ειναι η φαση :P

Δημοσ.

Οταν γραφουμε εγω και ο fulgore για καποια anime της οποιας σεζον καπως ετσι ειναι η κατασταση.Σαν να μιλαμε σε τοιχο ειναι η φαση :P

δεν αντιλεγω αλλα βλεπω 5 ατμ, δε προλαβαινω  :-( τωρα που τελειωνουν ολα σιγα σιγα πιανω οσα αναφερατε στο παρελθον  :P

Δημοσ.

ξεκινησες απο το genesis; η δευτερη σεζον ειναι ακομα στην μεση.

Δημοσ.

δεν αντιλεγω αλλα βλεπω 5 ατμ, δε προλαβαινω  :-( τωρα που τελειωνουν ολα σιγα σιγα πιανω οσα αναφερατε στο παρελθον  :P

Δεν σε κατακρινω,ουτως η αλλως στο insomnia ειμαστε οχι σε κανα anime site :) .Απλα προσπαθουμε να κανουμε και καμια συζητηση μιας και υπαρχει αυτο το thread

Δημοσ.

Εμφανίστηκαν τα κορεάτικα scans του Ch. 351 του Berserk και ω, τι χαρά /s, πάει σε hiatus πάλι μέχρι τον χειμώνα. -_-

Ε δικαιούται και ο Miura ένα hiatus, 30 χρόνια σερί γράφει ασταμάτητα, ας πάρει ρεπό μερικούς μήνες. :P

Έρχεται το HxH όμως, θα πάρουμε από κει τη δόση μας.

Επίσης προτροπή φιλική και καλή για την υγεία σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ VINLAND SAGA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...