Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λάθος topic? 1
Jimys2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Να φανταστω η επομενη σεζον του Attack on Titan θα βγει μετα απο 2 χρονια ;
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λάθος topic? Δεν βρήκα τοπικ με κόμικ μαρβελ η κάτι ανάλογο γιαυτό ρώτησα εδώ που σίγουρα κάποιος γνωρίζει .. Το manga κόμικ δεν είναι.?
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν βρήκα τοπικ με κόμικ μαρβελ η κάτι ανάλογο γιαυτό ρώτησα εδώ που σίγουρα κάποιος γνωρίζει .. Το manga κόμικ δεν είναι.? Κάποτε είχα φτιάξει ένα θέμα για comic αλλά κανείς δεν έγραφε οπότε έχει θαφτεί. Υπάρχει κάποιος λόγος που θες ιστορίες μόνο της τελευταίας δεκαετίας; Διάβασα τα Superman: Son, ίσως Flash: Rebirth, Flashpoint, Earth One volumes (Superman, Batman, Wonder Woman, Teen Titans) Αυτά είναι graphic novels, σαν ιστόρίες που δημοσιεύτηκαν στα τεύχη τότε δες τα Green Lantern: Blackest Night (80 τεύχη) και Green Lantern: Brightest Day (120 τεύχη), Batman: Court of Owls, Batman: Death of the Family. http://www.comicbookherald.com/the-modern-dc-universe-in-25-trade-collections-2000-to-2011-fast-track/ http://www.cbr.com/15-best-batman-comic-book-stories-2010-today/ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν βρήκα τοπικ με κόμικ μαρβελ η κάτι ανάλογο γιαυτό ρώτησα εδώ που σίγουρα κάποιος γνωρίζει .. Το manga κόμικ δεν είναι.? Japan only όμως. Είναι πχ σαν να θες να ρωτήσεις για Intel CPUs και να postάρεις στο topic της AMD.
Alastor192 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω ειδα τα τελευταια 3 AoT μαζεμενα σημερα,αφου ειπα στον εαυτο μου πως δεν θα ξαναδει μεμονομενο 20λεπτο επεισοδειο,διοτι κατανταει κουραστικο.Μου φαινεται και του χρονου θα περιμενω να βγαινουν 3 επεισοδεια που θα αθροιζουν στην 1 ωρα ολα μαζι,γιατι καταντησε κοροιδια η φαση. Απο κει και περα,νταξει μ'αρεσαν αρκετα τα τελευταια,συμφωνω οτι δεν εγινε κατι σουπερ ουαου,αν και εγιναν μια-δυο αποκαλυψεις...το ending κλασσικα σε cliffhanger φαση,ολο το anime πρεπει να ναι ενα cliffhanger φαινεται. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μονο 12 επεισοδεια η σεζον.Και το manga εχει προχωρησει πολυ αποτι διαβαζω και το anime ειναι σε φουλ hype.Νομιζω αυτο το σπασιμο μονο καλο δεν κανει στους fans. Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω,ειναι ο creator να συμφωνησε να παει τοσο αργα το anime για να βγαλει φραγκα απτις πωλησεις των manga.Με 12 επεισοδεια την σεζον και αυτο το αργο τεμπο,πολλοι θα ειναι ανυπομονοι και θα τα αγορασουν αποτι π.χ ανε εβγαιναν 25-30 καθε season.....κριμα να παει σαν σαλιγκαρι ενα απτα κορυφαια anime της εποχης. Τελος παντων,εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποτε θα μπει στο παιχνιδι και ο πατερας του Eren που σιγουρα εχει μεγαλο ρολο στο ολο στορυ και εχω την αισθηση πως ισως να ειναι Ο leader των Τιτανων η της πολης που μενουν τελος παντων. Επισης δεν καταλαβα η underground πολη απο που ξεφυτρωσε και γιατι την ανεφεραν Επισης ο Ερεν πως ανακαλυψε τωρα το οτι ελεγχει τους Τιτανες και δεν το χε καταλαβει τοσο καιρο?Μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο. Ο δημιουργος παντως πολυ tease σε ολη την διαρκεια του story,σου εξηγει καποια πραγματα ,ενω σου ανοιγει καινουρια μετωπα.Ευχομαι ολο αυτο το story arc να μην σκασει στα χερια του και να το χει σκεφτει ηδη στο μυαλο του γιατι θα ναι μαλακια να τα μπαλωσει με ηλιθιο τροπο. ΥΓ: Επισης να αναφερω πως η σειρα εχει το κορυφαιο soundtrack που εχω ακουσει σε anime.Πολλα μπραβο σε αυτον τον τομεα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2017 από Alastor192
W0zzAp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Γενικα καλη η σεζον του AoT,αλλα κατωτερη απτην προηγουμενη.Λυθηκαν καποια μυστηρια και ειχαμε αναπτυξη χαρακτηρων σε καποιους δευτερους χαρακτηρες που παιζουν ομως σημαντικο ρολο στο στορυ.Πανω κατω οτι ειχα γραψει πριν 2 σελιδες,αργος ρυθμος για 12 επεισοδια δεν χρειαζοταν.Αυτο που λεει ο Alastor απο πανω για να βγαλει φραγκα ο δημιουργος δεν εχει σχεση,αυτος το μονο που κανει ειναι να δωσει τα δικαιωματα για το manga ωστε να γινει anime,απο κει και περα ειναι θεμα της παραγωγης.Παντως αφου ανακοινωθηκε επομενη σεζον καλα ειμαστε. Επισης για τα ερωτηματα που αναφερεις απο πανω ειχα γραψει πριν καποιες σελιδες οτι στο manga εχουν λυθει αν οχι ολα τα μυστηρια τα περισσοτερα και μια χαρα καταφερε να τα εξηγησει ο δημιουργος. Μιας και τελιωνει η σεζον(αρκετα καλη μπορω να πω),αν συγκρινα τα 2 πιο δημοφιλη anime το AoT και το Boku no Hero Academia πιο πολυ ευχαριστηθηκα το Boku και ακομα δεν εχει τελιωσει η σεζον. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Thanks Grim θα τα ελενξω όλα. Με χαλάει λίγο το παλιομοδιτικο γενικά(ακόμη και σε μανγκα) θεωρώ ότι η νέα γενιά πάντα θα είναι καλύτερη. Japan /korea/china Ειδικά η Κορέα θερίζει την τελευταία πενταετία 1
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Off-topic Όπως και στα manga έτσι και στα comic χάνεις διαμαντάκια. Anyway εδώ είναι το θέμα που είχα ανοίξει, αν θες ρωτάς και εκεί αν και δεν νομίζω να απαντήσει κάποιος. http://www.insomnia.gr/topic/607645-προτάσειςνέα-για-comic-βook-animation-movies-live-action/
Alastor192 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδια,τα Knights of Sidonia και Rage of Bahamut αξιζουν? Επισης το νεο Berserk ειναι της προκοπης? Εχω δει τα 3 προσφατα movies και με ειχαν αρεσει πολυ Γενικα καλη η σεζον του AoT,αλλα κατωτερη απτην προηγουμενη.Λυθηκαν καποια μυστηρια και ειχαμε αναπτυξη χαρακτηρων σε καποιους δευτερους χαρακτηρες που παιζουν ομως σημαντικο ρολο στο στορυ.Πανω κατω οτι ειχα γραψει πριν 2 σελιδες,αργος ρυθμος για 12 επεισοδια δεν χρειαζοταν.Αυτο που λεει ο Alastor απο πανω για να βγαλει φραγκα ο δημιουργος δεν εχει σχεση,αυτος το μονο που κανει ειναι να δωσει τα δικαιωματα για το manga ωστε να γινει anime,απο κει και περα ειναι θεμα της παραγωγης.Παντως αφου ανακοινωθηκε επομενη σεζον καλα ειμαστε. Επισης για τα ερωτηματα που αναφερεις απο πανω ειχα γραψει πριν καποιες σελιδες οτι στο manga εχουν λυθει αν οχι ολα τα μυστηρια τα περισσοτερα και μια χαρα καταφερε να τα εξηγησει ο δημιουργος. Μιας και τελιωνει η σεζον(αρκετα καλη μπορω να πω),αν συγκρινα τα 2 πιο δημοφιλη anime το AoT και το Boku no Hero Academia πιο πολυ ευχαριστηθηκα το Boku και ακομα δεν εχει τελιωσει η σεζον. Ε καλα,το τι και πως εδωσε τα δικαιωματα στην εταιρεια νομιζω δεν ησουν εκει για να το ξες παραμεινει κουλο το οτι βγαλαν μονο 12 επεισοδεια φετος ενω εχει προχωρησει τοσο πολυ το manga.
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Rage of Bahamut αξιζουν? Επισης το νεο Berserk ειναι της προκοπης? Εχω δει τα 3 προσφατα movies και με ειχαν αρεσει πολυ To rage of bahamut ειναι αξιολογο. Το Berserk ειναι συνεχεια του προηγουμενου αρα αν σου αρεσε το συνεχιζεις αρκει να μην εχεις και εσυ παραπονο με το cgi.
Edel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Έχω πάθει τρελό έρωτα με το Boku. Έχει καταιγιστικό ρυθμό, εκπληκτικό σχέδιο και το ένα επεισόδιο καλύτερο από το άλλο. Αν συνεχίσει σε αυτό το δρόμο και δείξει και μια ιστορία αξιοπρεπή εύκολα θα γίνει ο νέος βασιλιάς των Shonen αυτής τη δεκαετίας. Στο AoT, όπως και στη πρώτη σεζόν, κάτι μου λείπει για να το χαρακτηρίσω τέλειο. Ενώ έχει μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή, καλογυρισμένες σκηνές δράσης, κάτι με κρατάει. Κάτι μεταξύ χαρακτήρων και διαλόγων πρέπει να ναι το θέμα μου. Σε άλλα παλιά, ξεκίνησα το Ansatsu kyoushitsu.Έχοντας δει μέχρι της μέση της πρώτης σεζόν έντονα μου βγάζει κάτι σε Great Teacher Onizuka εκσυγχρονισμένο. Είναι ευχάριστο, το κάθε επεισόδιο τσουλάει εύκολα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει τον WoW factor που θα το κάνει να ξεχωρίσει πανηγυρικά.
Alastor192 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 To rage of bahamut ειναι αξιολογο. Το Berserk ειναι συνεχεια του προηγουμενου αρα αν σου αρεσε το συνεχιζεις αρκει να μην εχεις και εσυ παραπονο με το cgi. δεν εχω κανενα παραπονο αν ειναι σαν των ταινιων,αφου ειναι και συνεχεια ακομα καλυτερα μιας και οι ταινιες καλυπταν το συγκεκριμενο arc αν θυμαμαι σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα