Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακριβώς!

Και γι' αυτό τον λόγο η σειρά είναι φοβερή. Από τα λίγα action manga που πραγματεύονται τέτοια θέματα με ένα πολύ ώριμο τρόπο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολη η σειρα AoT(anime και manga)ειναι ενα μεγαλο filler που μας κοροιδευουν μες τα μουτρα.

Το πραγματικο AoT ηταν ενα hentai που εβλεπες κυριως τους Τιτανες να κανουν sex :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Δεν με πειράζει το αργό της υπόθεσης, κάθε άλλο, είμαι φαν των mature themes και ιστοριών που παίρνουν τον χρόνο τους. Αυτό που θα με πειράξει είναι η τεράστια περίοδος αναμονής μεταξύ των σεζόν. Ας συνεχίσουν με το ίδιο κονσεπτ των 12 επεισοδίων απο 20 λεπτά και ας βγάζουν τακτικά τις επόμενες σεζόν, αλλιώς και ο κόσμος θα χάσει το ενδιαφέρον του, και η σειρά θα πάει άπατη με κίνδυνο να μην ολοκληρωθεί ποτέ το anime. Όπου θα ήταν κρίμα αν γινόταν κάτι τέτοιο αφού ποιοτικά είναι εξαιρετικό.

To last ep του ΑΟΤ ηταν τρομερο για μενα, ειδικα στη σκηνη 

που αρπαξε τον ερβιν και αυτος διεταζε να πανε ολοι ντου

νομιζω ηταν το καλυτερο φετος για τη σειρα

Ναι αλλά

ήταν λίγο αστείος ο τρόπος που τον βλέπεις στο τέλος με δεμένο χέρι και να έρχεται απο το πουθενά. Δείξε λίγο εκεί πέρα το πως κατάφερε να αποδράσει.

.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η σεζον του AoT δυστυχως ηταν κατωτερη λογω του αργου ρυθμου(οχι filler που εχουν υποθει) και των λιγων επεισοδιων.Για 12 επεισοδια που ειχε προσωπικα περιμενα να ειχε πολυ καλυτερο ρυθμο αποτι μας εχουν δειξει μεχρι τωρα.Κατα τ'αλλα σιγουρα ηταν καλη μας εδειξε καποια πραγματα εστω και λιγα,κυριως αναπτυξη καποιων χαρακτηρων και αφησε σε δευτερη μοιρα την περισσοτερη δραση.Με ενα επεισοδιο να μενει προφανως η σεζον θα τελιωσει καπως ξαφνικα και επλιζω σε μια 3η σεζον σχετικα συντομα.Πανω κατω αν θα εβαζα καποια βαθμολογια ειναι γυρω στο 7-7.5 .

Δημοσ.

To Noragami: Arogoto πάντως μέχρι τώρα που βλέπω είναι σαφέστατα ανώτερο από το πρώτο μέρος της σεζόν. Συνεχίζει φυσικά στο ίδιο μοτίβο καλαισθησίας και συμπαθέστατων χαρακτήρων που βοηθάει πάρα πάρα πολύ και εννοείται περιμένω ως το τέλος να έχει μείνει το ίδιο καλό ή ακόμα και καλύτερο. 

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι κακως ασχολουνται με Live action σε τετοια anime.

ναι συμφωνω αλλα απο τη στιγμη που πηρανε το οκ, φαινεται καλο ομως κακα τα ψεματα

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια ετσι οπως βλεπω τον kaneki με τις ουρες μου ερχεται στο νου ο naruto πραγμα που δεν ειναι καλο. Ασε που ξενερωσα ασχημα και με το live action του Attack on titan.

Γενικα ενω σε voice acting οι τυποι ειναι respect,σαν σκετο acting παλι θελουν δουλιτσα :P

Δημοσ.

Θα υπάρξουν καλές, θα υπάρξουν και κακές. Το Rurouni Kenshin ας πούμε και το Death Note οι Live action τριλογίες ήταν γαμάτες. Μην προεξοφλείτε στο τι μπορεί να μας δώσουν. Εγώ ακόμα το anime του tokyo ghoul δεν το έχω δει ακόμα και έχω ακούσει διάφορα σχόλια με άλλους να το εκθειάζουν και άλλους να το μετριάζουν πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα υπάρξουν καλές, θα υπάρξουν και κακές. Το Rurouni Kenshin ας πούμε και το Death Note οι Live action τριλογίες ήταν γαμάτες. Μην προεξοφλείτε στο τι μπορεί να μας δώσουν. Εγώ ακόμα το anime του tokyo ghoul δεν το έχω δει ακόμα και έχω ακούσει διάφορα σχόλια με άλλους να το εκθειάζουν και άλλους να το μετριάζουν πολύ. 

εγω παντως σου προτεινω να το δεις, ειναι ωραια φαση, μικρο και εχει ωραια μουσικη, αντικειμενικα βλεπεται πολυ ευχαριστα

βγαινει και η 3η σεζον φετος οποτε win win  ^_^

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=5ktZ3E375Bw

21 / 7

ειναι η πρωτη φορα που μου φαινεται live action τοσο καλο, οι φωνες φερνουνε παρα πολυ στο anime

Να σου πω την αληθεια ετσι οπως βλεπω τον kaneki με τις ουρες μου ερχεται στο νου ο naruto πραγμα που δεν ειναι καλο. Ασε που ξενερωσα ασχημα και με το live action του Attack on titan.

Γενικα ενω σε voice acting οι τυποι ειναι respect,σαν σκετο acting παλι θελουν δουλιτσα :P

Οποιος εχει δει εστω και λιγες ταινιες ασιατικου κινηματογραφου(εννοω κυριως Ιαπωνιας-Κορεας-Κινας κτλ) ξερει οτι ο τροπος που κανουν acting οι ηθοποιοι ειναι τελειως διαφορετικος απο αλλες χωρες,ισως πιο υπερβολικος στον τροπο που μιλανε και που φερονται,χωρις να σημαινει οτι ειναι αναγκαστικα κακο.Ειναι πολυ διαφορετικο το κομματι του voice acting απτο κομματι του κανονικου acting,στο ενα ειναι οι καλυτεροι με διαφορα στο αλλο πιο χαμηλα.Αυτο παντα εχει σχεση και με τον ιδιο τον ηθοποιο,αλλο ενας πιτσιρικας που εχει προσφατη καριερα και αλλο καποιος μεγαλυτερος και πιο εμπειρος.Εδω λογικα ισχυει το πρωτο :P

Αν μιλησω συγκεκριμενα για anime-manga μεταφορες σε live action απο japan,συνηθως κανουν πολυ καλη δουλεια στο casting ωστε να μοιασουν οι ηθοποιοι με τους χαρατκηρες και στα κουστουμια.Το θεμα ειναι ομως σε τετοιες μεταφορες πως θα μπορεσουν να κανουν τις σκηνες δρασης χωρις να πειραζει στο ματι(οπως με το AoT :eek: ) .Ταινιες οπως Rurunin Keshin πραγματι το πετυχαν πιο σωστα επειδη επειδη δεν χρειαζοταν cgi και απλα εκαναν καποιες χορογραφιες και τα σχετικα,αλλα και στο Death Note που δεν υπαρχει δραση οποτε πιο ευκολο.Εδω θα δουμε αν και ειδα στο trailer καποια cgi που κανουν μπαμ στο ματι,αν αξιωθω να το δω εννοειται.

Παντως καλυτερη live action μεταφορα απο manga συγκεκριμενα την εχει κανει η Κορεα και οχι η Ιαπωνια με το Oldboy(ντροπη οποιος δεν το εχει δει :P ),αν και διαφερει απτην original πηγη σε αρκετα σημεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα συγκρίνουμε τις live action ταινίες άνιμε του -κυρίως συρμού- με τον ιδιοφυιή Park Chan-wook?

Ο άνθρωπος σκηνοθετικά παγκοσμίως βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Έχει πάρει 1 Grand Prix και 1 Jury Prize ανάμεσα στα πολλά βραβεία του. Οι ταινίες του είναι αριστουργηματικές.

Δημοσ.

Τώρα συγκρίνουμε τις live action ταινίες άνιμε του -κυρίως συρμού- με τον ιδιοφυιή Park Chan-wook?

Ο άνθρωπος σκηνοθετικά παγκοσμίως βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Έχει πάρει 1 Grand Prix και 1 Jury Prize ανάμεσα στα πολλά βραβεία του. Οι ταινίες του είναι αριστουργηματικές.

Προφανως και δεν συγκρινα το σκηνοθετη σε καμια περιπτωση,απλα το ανεφερα επειδη πρεπει.Τωρα που μου λες για βραβεια βεβαια δεν μου λενε κατι για τον λογο οτι σκηνοθετες οπως Hitchock-Kubrick-Kurosawa δεν εχουν κερδισει οσκαρ σκηνοθεσιας(πραγματικα ελεος) γιαυτο δεν τα περνω και πολυ στα σοβαρα,ασχετα αν καποιος το αξιζει ή οχι.

Τελος το offtopic

Σε αλλα νεα διαβασα ειδηση οτι θα βγει Inferno Cop 2,καφριλα :P

http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-06-09/studio-trigger-announces-inferno-cop-season-2/.117277

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...