Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γιαυτο ειπα οτι το πρωτο μερος δεν ηταν κακο. Βεβαια και παλι το να βλεπω σε mmorpg παιχνιδι(που υποτιθεται επαιζε ηταν μεσα)να ειναι μονος του και να τα τρωει ολα και να μην υπαρχουν ουτε τα quest,ουτε το gear,ουτε τα levels/raids,ουτε τπτ ε οσο να ναι ξενερωνεις.Ειδικα αν ασχολεισαι και χρονια με αυτα σου κακοφαινεται παρα πολυ. Καλα για το δευτερο μισο δεν το σχολιαζω καν πραγματικα. Οποιος δεν εχει ασχοληθει πχ με τα γνωστα mmo παιχνιδια ναι μπορει να το απολαυσε το anime περισσοτερο δεν το αποκλειω. 2
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εγω παντως που εφαγα ολη μου την εφηβεια στο wow, το απολαυσα, μπορει να μαι μειονοτητα Kατι αλλο σε μμο υπαρχει? To πιο κοντινο που εχω δει ειναι το is it wrong to try to pick up girls in a dungeon, btoom που μου αρεσε απιστευτα πολυ και δε ξερω γιατι, και log sao. 2
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εγω παντως που εφαγα ολη μου την εφηβεια στο wow, το απολαυσα, μπορει να μαι μειονοτητα Kατι αλλο σε μμο υπαρχει Γιαυτο εγραψα παραπανω οτι και εγω και αρκετοι αλλοι προτιμουσαμε το Log Horizon. Οχι γιατι ειναι το φοβερο super ντουπερ anime(η δευτερη season για μενα πχ εκανε τεραστια κοιλια),αλλα γιατι ηταν πιο πιστο στο θεμα mmo rpg. Οσο για το αλλο που αναφερεις θα μπορουσε να θεωρηθει εν μερη και αυτο παρομοιο,αλλα ο κεντρικος χαρακτηρας ειναι ο γιος του Δια αρα Εντομεταξυ εσυ γενικα εισαι μειονοτητα . πως γινεται να σου αρεσε παρα πολυ το Dungeon και να μην βλεπεις το spinoff του αυτη τη season που ειναι το ιδιο anime(χρονικα)απλα απο την μερια της Ais και της guild της? https://myanimelist.net/anime/32887/Dungeon_ni_Deai_wo_Motomeru_no_wa_Machigatteiru_Darou_ka_Gaiden__Sword_Oratoria Βασικα σαν mmorpg style μπορει να θεωρηθει εν μερη το γνωστο Overlord https://myanimelist.net/anime/29803/Overlord?q=overlord
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το overlord το ειχα τσεκαρει παλιοτερα αλλα δεν το ειδα, θα το τσεκαρω ty
W0zzAp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εγω παντως ενω θεωρω το sao overated προτιμω το 1ο μερος της 1ης σεζον παρα ολο το log horizon,για ενα λογο και μονο,το log εχει πολυ μπλα μπλα.Δεν λεω ειναι πιο ποιοτικο και πιο προσιτο σε κοσμο που εχει παιξει mmorpg,αλλα το μπλα μπλα(κατι σαν πολιτικο και στρατηγικο) που ειχε ηταν υπερβολικα πολυ,ενω κατα βαση επρεπε να ειχε περισσοτερη δραση οπως επρεπε με μαγειες σπαθια δρακους κτλ κτλ.Κατι που ειχε η 2η σεζον αλλα εμπαζε σε ολα τα υπολοιπα.Το sao αντικειμενικα κατωτερο απτο log αλλα κανενα απτα δυο δεν μου αρεσαν πολυ,παρα τις βαθμολογιες και την δημοφιλια τους 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Site: I_need_more_Rem_in_my_life HDDA5SDSJGB -> guest pass για πρεμιουμ crunchy 2 days Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2017 από najinblue3
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τέλειωσα την πρώτη σεζόν του Noragami. Πράγματι δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά σίγουρα είναι από αυτά που ξεχωρίζουν προς το καλό. Εχει πολύ ωραίο development χαρακτήρων και επίσης έχει καλό χιούμορ χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο. Δεν ξεχωρίζει πουθενά συγκεκριμένα, απλά το όλο πακέτο είναι ευχάριστο και προτείνετε. Θα ξεκινήσω σιγά σιγά τώρα το Noragami: Arogoto και έχω επίσης και τα OVA τα οποία δεν γνωρίζω με ποια σειρά πρέπει να τα δω όμως. 1
Prospector8 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τελειο επεισοδιο για ακομη μια φορα στο BNHAcademia,o νεος Villain μου αρεσε πολυ και περιμενω πως και πως να ασχολειθουν μαζι του! Για να δουμε τι θα γινει στον τελικο. In other news, αλλη μια φορα καρκινο φυσικα να μας μοιρασει το AoT, ναι ωραια σκηνοθεσια,μουσικη,λιγη δραση στο τελος αλλα ΟΥΣΙΑ?? Φυσικα και δεν θα σου πουμε αυτο που περιμενεις 11 επεισοδια,οχι θα φας και το 12ο στη μαπα για να απαντησουμε σε μια απο τις αποριες που εχεις και εννοειται θα σου δωσουμε cliffahanger ωστε να εχεις αυτην την αγωνια στα επομενα 2-3 χρονια που θα βγει η 3η Season.. Πες οτι θες Evabb, ετσι και αλλιως μετα το 12ο θα παιχτει manga η φαση για να μαθουμε αν αξιζε τελικα ολα αυτα που παιρναγαμε για να μαθουμε τι στον ..... γινεται με Eren,κελαρι κτλπα.
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμενα μου αρεσαν ολα τα χθεσινα-παρασκευης, το berserk για το φιναλε και το aot για τη συζητηση ενω τρεχανε, προσωπικα τη βρισκω πολυ ενδιαφερουσα τη season μεχρι τωρα. deku παρα πολυ καλο ξανα. Kανενα δεν απογοητευει απο αυτα τα 3 Fate/Apocrypha July 1 Site: fate https://www.youtube.com/watch?v=UfXaYUABHiM Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2017 από najinblue3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Έχει ανέβει το 94ch. του AOT. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Πολύ καλό back story για τον Reiner και το brainwashing που κάνουν οι ίδιοι οι Eldians στους δικούς τους
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ουσιαστικά ολόκληρη η δεύτερη σεζόν του AoT ήταν filler αφού η ιστορία προχώρησε ελάχιστα. Αν έχουν σκοπό να βγάλουν τον τρίτο κύκλο μέχρι τέλη '17/αρχές '18 καλώς, αλλιώς manga και τελείωσε η υπόθεση. 1
evabb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Όλα τα επεισόδια του aot ήταν βασισμένα στο manga. Επίσης αν σας φάνηκαν φιλερς έχετε να φάτε πολύ πίκρα στο manga. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Η εξέλιξη του μάνγκα για εμένα είναι απίστευτα καλή. Εξαιρετική ιστορία και έγινε ακριβώς αυτό που ήθελα από τον Isayama. Πρακτικά ότι η ίδια η ανθρωπότητα είναι τα "τέρατα" για ακόμη μια φορά, δηλαδή εμένα θα με ενοχλούσε αν κατέληγε να ήταν πιο fantasy. Ίσα ίσα που η ιστορία έτσι γίνεται και πολύ πιο σκοτεινή Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2017 από Επισκέπτης
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 To last ep του ΑΟΤ ηταν τρομερο για μενα, ειδικα στη σκηνη που αρπαξε τον ερβιν και αυτος διεταζε να πανε ολοι ντου νομιζω ηταν το καλυτερο φετος για τη σειρα 1
evabb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Η εξέλιξη του μάνγκα για εμένα είναι απίστευτα καλή. Εξαιρετική ιστορία και έγινε ακριβώς αυτό που ήθελα από τον Isayama. Πρακτικά ότι η ίδια η ανθρωπότητα είναι τα "τέρατα" για ακόμη μια φορά, δηλαδή εμένα θα με ενοχλούσε αν κατέληγε να ήταν πιο fantasy. Ίσα ίσα που η ιστορία έτσι γίνεται και πολύ πιο σκοτεινή Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Αλλά οι άλλοι γκρινιάζουν γιατί νομίζουν ότι είναι ναρουτο η ιστορία. Δεν ειναι φαντασίας είναι κοινωνικό/πολεμικό δράμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα