Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη αυτο το καθε 3 και λιγο''προτεινετε μου anime επειδη δεν γνωριζω το MAL''δεν βοηθαει στο παρον θεμα(επειδη γενικα ειναι λιγο αχταρμας μιας και αφορα οτι anime εχει βγει και θα βγει και οτι manga,ας ανεβαζουμε καλυτερα μια και καλη το γνωστο site να τελειωνει το θεμα

https://myanimelist.net/topanime.php

εισαι ο μονος που τα θεωρει αστεια απο οσο διαβαζω εδω μεσα, το re:Zero ειναι οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια και μια απο τις αγαμημενες μου σειρες, τωρα αν εσενα δεν σου αρεσε τι να κανουμε, μην τα κραζεις ομως

Ισχυει οτι ο συμφορουμιτης εχει μια ταση ή ασπρου ή μαυρου σε οτι anime βλεπει,κοινως ή θα ειναι σουπερ ουαου κορυφη ή κακο,αλλα δεν μπορω να πω οτι προσωπικα διαφωνω οσον αφορα τουλαχιστον το Sword art online που αναφερθηκε.

Βεβαια ναι υπαρχει κοσμος που του αρεσε και κακα τα ψεματα αν δεν δει καποιος ενα ανιμε δεν μπορει να εχει πληρη,προσωπικη και ολοκληρωμενη αποψη ο ιδιος.

Για το Re Zero,τουλαχιστον ετσι οπως το κοψανε,διαφωνω στα περι κορυφης και το ειχα γραψει και πιο παλια γιατι.

Ναι εχει ολα τα φωτα(αν το συνεχισουν)να ξεχωρισει με διαφορα αν συνεχιστει,αλλα στην παρουσα φαση το θεωρω(και εγω και αρκετοι αλλοι) απο τα πιο overrated anime των τελευταιων ετων με διαφορα,παρολο που προσωπικα μου αρεσει αυτο που διχασε τον κοσμο(δηλαδη να εχουν διαφορετικες γνωμες μεταξυ τους).

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν του αρεσε προβλημα του, δε μπορει να μπαινει και να κραζει ομως, οπως δε κραζω και εγω αυτα που βλεπει, κλασσικο θεμα στο τοπικ του κινηματογραφου πλεον, ολοι κραζουν 

Δημοσ.

Στα συγκεκριμένα φέρομαι υπερβολικά, γιατί προκάλεσαν τεράστιο ντόρο και βαβούρα και τους έλειπαν ένα σωρό πράγματα.

Ούτε μεστή ιστορία είχαν, ούτε τουλάχιστον αξιοπρεπές καστ, κενά παντού, στυλιζαρισμένους και στημένους ψευτοσυναισθηματισμούς, και προκαλούσαν τεράστια κύματα αδιαφορίας. Οκ, είχαν σκηνές action πολλές, αν αυτό είναι μόνο το ζητούμενο, τότε πάω πάσο. Αλλά και πάλι όταν υπάρχουν σειρές όπως το gungrave, το trigun, το tengen toppa gurren lagann και είναι σε μια αφάνεια, ε τότε ναι εκνευρίζομαι !!!

Και μιας και μιλάμε και για 2 fantasy anime, τσεκάρετε τη σειρά Slayers. Μιλάμε για ολόκληρη ανθoλογία με σειρές, ταινίες, ova, με σούπερ καστ ηρώων, αξιομνημόνευτες σκηνές, πολλή δράση και γενικά γεμάτες όπως πρέπει να ναι fantasy anime,

Ανάθεμα κι αν έχεις δει κανείς τα πάντα όλα από Slayers ή έστω να τα ξέρει

Δημοσ.

αν δεν του αρεσε προβλημα του, δε μπορει να μπαινει και να κραζει ομως, οπως δε κραζω και εγω αυτα που βλεπει, κλασσικο θεμα στο τοπικ του κινηματογραφου πλεον, ολοι κραζουν 

Το προβλημα δεν ειναι οτι ο ενας κραζει ή ο αλλος αποθεωνει μια σειρα/manga/anime.

Το προβλημα ειναι οτι αυτος που εχει την χ αποψη για μια ταινια δεν λεει την γνωμη του με βαση 1-2-3-4 επιχειρηματα να καταλαβει ο αλλος τι τον χαλασε και γιατι.

Προφανως και δεν γινεται ολες οι ταινιες να αρεσουν σε ολους αλλα για να γινει η οποια απροσωπικη κουβεντα σε forum(πισω απο ενα πληκτρολογιο και οθονη)χρειαζεται ο αλλος να γραψει δυο τρια πραγματακια για αυτο για να καταλαβουν και οι αλλοι τι του αρεσε/δεν του αρεσε.

Γιαυτο εχω βαρεθει να το γραφω(και σε εσενα αν θυμασαι αρκετες φορες)οτι οταν ειναι να γραψετε κατι για μια σειρα να γινεστε λιγο περισσοτερο αναλυτικοι απο γενικα σχολια του τυπου

''πωπω τα σπασε''

''καλη βλακεια''

''πολυ μετρια,χασιμο χρονου''

''μουφα το σημερινο επεισοδιο''

Οσο για το θεμα του κινηματογραφου,εκει ας μην το σχολιασω(στο γενικο τουλαχιστον)γιατι καποιοι μου την βλεπουν κριτικοι ταινιων(ειδικα στις βαθμολογιες)και δεν ειναι αξιοι να γραψουν 4-5προτασεις για την ταινια που ειδαν.

Τελος προσωπικα μαρεσει παρα πολυ που βλεπω αρκετα παιχνιδια(που ανεκαθεν ειχα μια προτιμηση σε video games)να θυμιζουν αρκετα anime οπως τα  persona,το Ni no kuni,το I am setsuna/child of light και κυριως turn based jrpg παιχνιδια.

Αυτο που μαρεσει ειναι οτι(περαν του gameplay)βλεπεις ολοκληρωμενα την οποια ιστορια και τους χαρακτηρες.

Προσωπικα το ολο θεμα ongoing manga(με hiatus)και anime που μπορει να μην δουμε ποτε ή να δουμε μετα απο Χ χρονια(οπως το προσφατο blue exorcist)με εχει κουρασει,γιαυτο και πλεον τα περισσοτερα manga τα εχω αφησει.

Για το Re zero πχ που εβλεπα και πιο παλια κατι για 10ρια που μπαινανε απο εδω και απο εκει με πιανανε τα γελια.

Ειναι δυνατον σε μια σειρα που δεν εχει τελειωσει οπως το re zero να βλεπω πχ 10/10(ή αριστα τελος παντων)στην αναπτυξη χαρακτηρων οταν δεν εχουμε δει στην σειρα τον κεντρικο κακο και τι ρολο βαραει?

Ειναι δυνατον σε σειρα που δεν εχει τελειωσει(και νομιζω ουτε καν στην μεση δεν ειναι το anime σε σχεση με το LN) να μπαινει 10/10 στην ιστορια?Και συνολικα σιγα και την φοβερη ιστορια που ειχε το re zero στα 25 αυτα επεισοδια.

Αυτο βεβαια σημαινει οτι το rezero πχ ειναι κακη σειρα?Προφανως και οχι.Ειναι σε γενικες γραμμες καλη σειρα.

Αυτο ειναι το κομματι που διαφωνω οσον αφορα τον Najin.

Παμε τωρα και στο κομματι που διαφωνω με τον Edel.

Ρωταει ενας συμφορουμιτης για το γνωστο Sword Art Online. Ειναι λογικο αν καποιος το εχει δει και δεν του αρεσει να μην το προτεινει.

Αυτος ομως που θα το κανει αυτο θα πρεπει να αναφερει σε σχεση με ποιο παρομοιο anime το βρισκει κατωτερο το SAO,και αρα στην ουσια να προτεινει το αλλο αντιστοιχο.

Κοινως δεν γινεται να βγαζουμε μαπα το SAO και να προτεινουμε anime ασχετα με αυτο,οπως τα παραπανω που αναφερθηκαν.

Εγω το SAO πχ το θεωρω κατωτερο σε σχεση με το Log Horizon,που ναι μεν το τελευταιο εχει και αυτο τα κενα του και μερικες κακες στιγμες αλλα ειναι πιο καλη η παραγωγη γυρω απο το ολο mmorpg που θελει να δειξει.

• Like 1
Δημοσ.

το λογκ εμενα δε μου αρεσε, ειναι γουστα πραγματικα, αλλα δε θα πω οτι ειναι χαλια και αστειο και τραγικο. Το reZero για μενα ειναι πολυ καλο, το εχω πολλες φορες, μπορει να εχει τα στραβα του, ποιο ανιμε δεν εχει στραβα, αλλα ολη η ιστορια ηταν πολυ καλη για μενα. 

Δημοσ.

Δεκτά αυτά που λες περί επιχειρημάτων, όταν κρίνεις κάτι θετικά ή αρνητικά πρέπει να το πλαισιώνεις, αυτονόητο μου φαίνεται αυτό το πράγμα.

Περί του φίλου όμως που ρώτησε για το SAO αν αξίζει, αμφιβάλω αν το ρώτησε ως genre, παρά περισσότερο σα γνωστό anime. γι αυτό και η αντίδραση μου, Προφανώς δε τη λέω σε κανέναν ούτε θέλω να προσβάλω και κανέναν. Για το θεό, σε φορουμ είμαστε άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ μας.

Απλά με ενοχλεί που κάποιες σειρές έχουν γίνει mainstream και πασίγνωστες χωρίς να προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο ενώ άλλα διαμάντια μένουν στην αφάνεια. Αν τώρα όσοι ρωτάνε για το SAO ρωτάνε επειδή θέλουν να δουν anime με θέμα mmo τότε πασάρω, δεν έχω γνώση.

Αν και εκεί θα χωνόμουν σφήνα και θα έλεγα να δουν το Welcome to NHK που έχει ένα μινι αρκ 2-3 επεισοδίων με θέμα του το mmo. Η ακόμα καλύτερα Hunter x Hunter που έχει ολόκληρο arc, το Greed island και το Gintama που έχει το αρκ που μπαίνουν μέσα στο παιχνίδι :P :P :P (πως το κατάφερα πάλι ανέφερα HxH και Gintama :P )

Δημοσ.

Ρε παιδια το λεω και το τονιζω το Log Horizon προφανως εχει και τα κακα του σαν σειρα αλλα γνωριζετε εσεις ή εχετε δει καποιο αλλο anime σε τετοιο μοτιβο mmorpg με καλυτερη υλοποιηση απο αυτο?

Εγω αυτο αναφερω συνεχεια,οχι αν ειναι η σειρα κορυφαια γενικα ή τιποτα τετοιο.

gungrave, το trigun, το tengen toppa gurren lagann και είναι σε μια αφάνεια, ε τότε ναι εκνευρίζομαι !!!

Gungrave 2003

Trigun 1998

tengen toppa 2007

Προφανως λοιπον οπως εχει ορεξη τωρα να δει καποιο anime θα θελησει να δει λιγο πιο προσφατα anime χρονολογικα(ή εστω τα παρα πολυ διαχρονικα δημοφιλη),και γιαυτο και θα γνωριζει περισσοτερο το Sword art online που η δευτερη season ειναι του 2014.

Δεν σου κανει εντυπωση πχ για ποιο λογο οταν μιλαμε για πιο παλια κλασσικα anime σπανια να αναφερθει το Steins Gate που ειναι αρκετα πιο προσφατο απο αρκετα αλλα?

Απλά με ενοχλεί που κάποιες σειρές έχουν γίνει mainstream και πασίγνωστες χωρίς να προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο

Το μονο κακο στο παραπανω που γραφεις δεν ειναι αυτο. Ειναι οτι ''φανατιζεσαι'' υπο την εννοια οτι νομιζεις οτι ο αλλος θα σχοληθει με τα anime και οχι μονο θα κατσει να ασχοληθει με πιο προσφατα αλλα και με πιο παλια,κατι που προφανως και στην πραξη δεν ισχυει.

Το swort art online αξίζει?

BnHA,

AOT,

FMA,

Akame Ga Kill

Tokyo ghoul

Deathnote

OPM και ολα τα db

berserk

Δες τα anime που αναφερει συγκεκριμενα και θα καταλαβεις τι εννοω.

Υποψην αναφερει οτι εχει δει τα παραπανω οχι οτι ξετρελαθηκε με ολα απο αυτα.

Επισης ειναι σε διλλημα για το αν αξιζει να δει το αρχικο anime του berserk πριν δει τα καινουργια.

Απο κατι τετοια ''στοιχεια/clues''θα επρεπε να καταλαβεις για το τι ψαχνει ο αλλος.

Εγω γιαυτο το λογο πλεον και πεταω γενικα το link απο Mal γιατι τις περισσοτερες φορες αυτοι που ρωτανε για anime μετα εξαφανιζονται

https://myanimelist.net/topanime.php

αρα προφανως δεν θα κατσω να ασχοληθω και να χασω τον χρονο μου τσαμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα οσα υποθηκαν απο πανω,προσωπικα δεν εχω προβλημα να κραξει καποιος μια σειρα που θεωρω τοπ ή να θεοποιησει κατι που θεωρω "σκουπιδι",αλλα τουλαχιστον να υπαρχει μια λογικη σε αυτα που λεει ο καθενας δηλαδη επιχειρηματα ολα δεκτα ειναι,οι αποψεις διιστανται ως γνωστων.Αν συμφωνουσαμε ολοι θα ηταν βαρετο.

Για το Re Zero και γω το θεωρω οσο ναναι overated,αν και ειχα γραψει πιο παλια για 8/10 επειδη το ευχαριστηθηκα,αλλα αν το δω πιο αντικειμενικα ειχε αρκετα θεματα.Στορυ,μερικα βαρετα σημεια,επαναληψεις(αναγκαστηκα λογω του πρωταγωνιστη) και κυριως χαρακτηρες.

@Wozzap

Τo monster είναι εκπληκτικό και απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν κάνει anime σειρά το 20th Century Boys που είναι κι αυτό του Naoki Urasawa και το θεωρώ μαζί με το besrerk τα καλυτερα manga που έχω διαβάσει ποτέ. Τώρα διαβάζω το billy bat θα γράψω αναλυτικά όταν το τελειώσω αλλά και εδώ μιλάμε ότι ο άνθρωπος δίνει ρέστα. Και μεταξύ planeletes και nana, με κλειστά μάτια σου προτείνω Nana. Τεράστιο κεφάλαιο!

Θυμαμαι οταν το 20th century boys ηταν ongoing εκανε τρομερες πωλησεις,γιαυτο τον λογο και εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν εχει γινει anime τοσο καιρο.Ισως καποτε να το κανει το Madhouse(ισως και Mappa) που ειναι απτα πολυ λιγα studio που κανει μεταφορες σε παλαιοτερα manga,μερικα απτα οποια ολοκληρωμενα.

• Like 1
Δημοσ.

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γτ δεν αρεσει το sword art online σε μερικους. ειχε δραση, ειχε συναισθημα, ειχε κοινωνικο μηνυμα (ειδικα η δευτερη σεζον). το log horizon αντιθετως ηταν βαρετο. η πρωτη σεζον ηταν οκ και την ευχαριστηθηκα αλλα η δευτερη δεν ειχε ουτε σκοπο ουτε δραση ουτε τπτ γενικως, δεν καταλαβα γτ μπηκαν στον κοπο να την φτιαξουν, ουτε καν μηνυμα δεν περναγε, υποθετω μονο σκληροπυρηνικοι gamers το γουσταραν. αντιθετως το SAO το βλεπει κι η μανα μου.

Δημοσ.

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γτ δεν αρεσει το sword art online σε μερικους. ειχε δραση, ειχε συναισθημα, ειχε κοινωνικο μηνυμα (ειδικα η δευτερη σεζον). το log horizon αντιθετως ηταν βαρετο. η πρωτη σεζον ηταν οκ και την ευχαριστηθηκα αλλα η δευτερη δεν ειχε ουτε σκοπο ουτε δραση ουτε τπτ γενικως, δεν καταλαβα γτ μπηκαν στον κοπο να την φτιαξουν, ουτε καν μηνυμα δεν περναγε, υποθετω μονο σκληροπυρηνικοι gamers το γουσταραν. αντιθετως το SAO το βλεπει κι η μανα μου.

Γιατι πολυ απλο το SAO ειναι τελειως ακυρο οσον αφορα την θεματολογια του. Υποτιθεται οτι μιλαμε για anime γυρω απο τα mmorpg παιχνιδια,και τι βλεπουμε αντ αυτου. Ενα χαρακτηρα να μπαινει σολο και να τα σκοτωνει ολα και αργοτερα για να υπαρξει και ρομαντζο να σωσει και την κοπελα του λες και παιζουμε Super mario.

Οποιος εχει ασχοληθει με γνωστα mmorpg παιχνιδια καταλαβαινει με μεγαλη διαφορα γιατι το ενα θεωρειται τοσο overrated anime και το αλλο(με τα οποια αρνητικα του)οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος εχει ασχοληθει με γνωστα mmorpg παιχνιδια καταλαβαινει με μεγαλη διαφορα γιατι το ενα θεωρειται τοσο overrated anime και το αλλο(με τα οποια αρνητικα του)οχι.

Πιο ξεκαθαρος δεν μπορω να γινω. Τουλαχιστον το πρωτο μισο κομματι της πρωτης season δεν ηταν τραγικο. Το δευτερο ομως.....

Πιο πολυ κοντα στα mmorpg παιχνιδια ηταν το Konosuba παρα το Sword Art Online. Και αυτο απο μονο του λεει πολλα νομιζω.

Δημοσ.

γιατι κολλας στο mmorpg κομματι;

Γιατι τι θεματολογια εχει η εν λογω σειρα οπως και το Log horizon?

Δημοσ.

To log horizon oπως ειπα το θεωρω χειροτερο, ηταν βαρετο, το σαο απο την αλλη μπορει απ τη μεση και μετα να εγινε ρομαντζο, αλλα δε βαρεθηκα ποτε. Επισης ξεχνας οτι ηταν beta tester + cheater, οπως μας ειχε περιγραψει το ανιμε στην αρχη, οποτε καθολου περιεργο να εγινε τοσο overpowered  :P δε ψαχνω να δικαιολογησω το ανιμε εννοειται 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...