Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω και εγω να το ξεκινησω αλλα δε το βρισκω στο crunchy  :-(

ξεκινησα το  sakura quest σημερα, ειδα τα 2 πρωτα, θα γραψω περισσοτερα οταν δω ακομα μερικα, φαινεται καλο παντως 

κι εγω αυτο το θεμα εχω με το crunchy, δεν εχει τα παντα. σου στελνω πμ παντως

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω το shingeki no bahamut ειναι στο crynchyroll αλλα μονο usa,canada και uk τους αλλους χεσμενους τους εχουν.Η σειρα νομιζω οτι παιζει σε funimation και amazon streaming.Δυστυχως στο θεμα με τα δικαιωματα της καθε χωρας ειναι λιγο εκνευριστικο πχ τα 2 πιο γνωστα anime της σεζον AoT και Boku no Hero Academia δεν μπορουν να προβληθουν εντος Ελλαδας απο crunchroll και ο κοσμος δεν εχει και ορεξη να δινει συνδομες σε καθε site για να βλεπει το καθε anime ή σειρα ή ταινια.

• Like 1
Δημοσ.

proxy στο crunchyroll δουλευει και δε παιζει θεμα ban, τα περισσοτερα και εδω ειναι κλειδωμενα, μερικα ειναι proxy locked οποτε εκει δε μπορεις να κανεις κατι

γενικα εχω σταματησει να μαι πειρατης τα τελευταια χρονια, και το crunchyroll εχει τα θεματα του αλλα γενικα ειμαι ευχαριστημενος με την υπηρεσια

Δημοσ.

proxy στο crunchyroll δουλευει και δε παιζει θεμα ban, τα περισσοτερα και εδω ειναι κλειδωμενα, μερικα ειναι proxy locked οποτε εκει δε μπορεις να κανεις κατι

γενικα εχω σταματησει να μαι πειρατης τα τελευταια χρονια, και το crunchyroll εχει τα θεματα του αλλα γενικα ειμαι ευχαριστημενος με την υπηρεσια

εκανα κι εγω λογιαριασμο στο crunchy γιατι εψαχνα ενα ανιμε που ημουν ψιλοσιγουρη οτι δεν θα το εβρισκα ευκολα. εχει αρκετα πραματα αλλα συνηθως μονο τα πολυ mainstream τυπου ναρουτο. δεν εχει τα παντα ολα οπως υποστηριζουν κι αυτο ειναι εκνευριστικο, εχω βρει σαιτ με streaming που πραγματικα εχει σχεδον τα παντα ολα αλλα η ποιοτητα εξαρταται απο το ανιμε καθε φορα.

Δημοσ.

Ποτε δεν υπηρξε ανακοινωση οτι καποιο anime δεν θα συνεχιστει.Μονο σε κατι ongoing με πολλα επεισοδια που απλα ανακοινωνουν οτι θα τελιωσει σε τοσα επεισοδια.

Παντως για το Aot αν αργησει να βγει επομενη σεζον(υποθετοντας οτι θα βγει 3η καποτε)τοτε θα ειναι καπως ξενερα για 2 λογους.Πρωτον οτι μετα απο πολυ αναμονη χανεται το ενδιαφερον ή μειωνεται το ενδιαφερον για το συγκεκριμενο anime(οπως ειχε γινει με αλλα πολυ γνωστα anime οπως D.Gray Man, Ao no Exorcist, η 4η ριμαδοταινια του Evangelion κ.α) και δευτερον μπορει να ξεχαστουν καποια γεγονοτα ή λεπτομεριες απτον θεατη,αρα θα πρεπει να καθεται να το ξαναψαχνει.Γιαυτο εγω συνηθως αρχιζω και διαβαζω τα manga οταν μου αρεσει το anime του πολυ γιατι αναμονη στην αναμονη αυτο θα γινει.

Το ιδιο ισχυει και για τα manga HxH,Berserk,Nana(hiatus απτο 2009,λαθος του mal που το εχει σαν completed)Deadman Wonderland(πριν τελιωσει που ειχε λιγα χρονια hiatus),αλλα διαφορετικη περιπτωση επειδη ειναι original υλικο.

Είσαι συγκινητικός που αναφέρεις το Nana. Ap;o to 2010 που τελείωσα τη σειρά και διάβασα και το manga, 7 χρόνια τώρα, ανά 4 μήνες κοιτάζω μήπως έχει βγει κάποιο νέο για τη συνέχειά του!  Συγκλονιστική mature σειρά που έχει μείνει σε τρομερό σημείο με άπειρες ερωτήσεις και συμβάντα τεράστια!!!!!

Δημοσ.

Ποτε δεν υπηρξε ανακοινωση οτι καποιο anime δεν θα συνεχιστει.Μονο σε κατι ongoing με πολλα επεισοδια που απλα ανακοινωνουν οτι θα τελιωσει σε τοσα επεισοδια.

Παντως για το Aot αν αργησει να βγει επομενη σεζον(υποθετοντας οτι θα βγει 3η καποτε)τοτε θα ειναι καπως ξενερα για 2 λογους

Θα κανω υπομονη=υπαρχουν και αλλα anime να δω δεν θα σκασω αν δεν βγαλουν επιτοπου επομενη season.

Δημοσ.

Είσαι συγκινητικός που αναφέρεις το Nana. Ap;o to 2010 που τελείωσα τη σειρά και διάβασα και το manga, 7 χρόνια τώρα, ανά 4 μήνες κοιτάζω μήπως έχει βγει κάποιο νέο για τη συνέχειά του!  Συγκλονιστική mature σειρά που έχει μείνει σε τρομερό σημείο με άπειρες ερωτήσεις και συμβάντα τεράστια!!!!!

Για να μην λεω και βλακειες δεν το εχω δει ακομα,αλλα συγκαταλεγεται στα καλυτερα shoujo,οποτε επρεπε να το αναφερω,αφου εχει να εμφανιστει 8 χρονια.Αυτη την στιγμη βλεπω το monster ειμαι στα 30 επεισοδια και ειναι πολυ καλο,ισως επομενο anime θα ειναι το Nana ή το Planetes.

• Like 1
Δημοσ.

Bασικα οσο λιγοτερο ερεν δειχνει τοσο το καλυτερο, αλλα προχωραει παρα πολυ αργα το θεμα, ακομα πανω στα δεντρα, το πιο ωραιο ηταν η μινι ιστοριουλα που μας δειξανε απο το παρελθον της, σαν χαρακτηρας ειναι παρα πολυ ενδιαφερον παντως, και η ξανθουλα επισης

γενικα το ανιμε χτιζει για την επομενη σιζον, γι αυτο προχωραει παρα πολυ αργα

Πάντως η δεύτερη σεζόν ανέβηκε απ' το 7ο επεισόδιο και μετά με αποκορύφωμα τα 2-3 τελευταία όπου απο το μινι-αρκ της Υμίρ μαθαίνουμε σιγά-σιγά πράγματα για το παρελθόν και την προέλευση των τιτάνων. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ η τρίτη σεζόν και να βγεί κάπου μέσα στον χειμώνα φέτος, γιατί είναι πραγματικά κρίμα ένα απο τα καλύτερα anime ever για μένα να έχει τόσο μεγάλα κενά ανάμεσα στις σεζόν. Οι περισσότεροι δηλαδή είχαν ξεχάσει κάποιοες λεπτομέρειες της πρώτης..

Δημοσ.

καλησπερα αδελφοι μου! προτεινετε κανενα ανιμε κατα προτιμηση ολωκληρωμενα με λιγα επισοδεια. τα πολλα οπως ναρουτο και γουαν πις για τον εγκεφαλο μου ειναι πολυ μεγαλα και καιγομαι.

μου αρεσε πολυ το ντεθ νοτ

Δημοσ.

είναι πραγματικά κρίμα ένα απο τα καλύτερα anime ever για μένα να έχει τόσο μεγάλα κενά ανάμεσα στις σεζόν

Γιατι πρωτη φορα ειναι που συμβαινει αυτο?

D gray man

Berserk

Hunter x Hunter(οταν με το καλο συνεχιστει καποια στιγμη)

Blue Exorcist(οκ οχι τοσο μεγαλη κυκλοφορια οπως τα παραπανω αλλα στην ιδια κατηγορια απο πλευρας κυκλοφοριας)

Και αλλα γνωστα manga/anime εχουν σταματησει που ηταν ongoing οπως Fairy tail και World Trigger.

Ενω σε γενικες γραμμες ειμαι προφανως υπερ του παραπανω,δυστηχως ακομα και να θες αν εισαι στην Ελλαδα υπαρχουν ακομα πολλοι περιορισμοι σε ταινιες και σειρες για να μπορουμε να φτασουμε σε επιπεδα εξωτερικου.

Βεβαια αυτο που δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι(επειδη εχει σταματησει να λειτουργει ο εγκεφαλος τους)ειναι οτι δεν προκειται να δουμε ποτε αντιστοιχες υπηρεσιες στην Ελλαδα αν ο κοσμος στηριζει την πειρατεια.

Δεν θα μπει μεσα η εταιρεια για τον Ελληναρα.

Δημοσ.

καλησπερα αδελφοι μου! προτεινετε κανενα ανιμε κατα προτιμηση ολωκληρωμενα με λιγα επισοδεια. τα πολλα οπως ναρουτο και γουαν πις για τον εγκεφαλο μου ειναι πολυ μεγαλα και καιγομαι.

re:zero αν δεν εχεις δει

fulgore συμφωνω, το ιδιο ισχυει και εδω, ειμαι συνδρομητης στο netflix και οι σειρες που μπορω να δω σε σχεση με εναν αμερικανο ειναι παρα πολυ λιγες, γενικα ειναι ευρωπαικο θεμα οχι μονο ελληνικο, δυστηχως ειμαστε πισω. Περιμενω μια μερα ναρθει το hulu, ελπιζω τουλαχιστον

Δημοσ.

re:zero αν δεν εχεις δει

fulgore συμφωνω, το ιδιο ισχυει και εδω, ειμαι συνδρομητης στο netflix και οι σειρες που μπορω να δω σε σχεση με εναν αμερικανο ειναι παρα πολυ λιγες, γενικα ειναι ευρωπαικο θεμα οχι μονο ελληνικο, δυστηχως ειμαστε πισω. Περιμενω μια μερα ναρθει το hulu, ελπιζω τουλαχιστον

Δεν ειναι θεμα Ευρωπης αγαπητε αλλα θεμα χωρας συγκεκριμενα εννοωντας την αγορα.

Για τον ιδιο λογο που τα amazon ειναι σε συγκεκριμενες χωρες και οχι σε ολες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ναι, οταν ολοι σχεδον τορενταρουν σιγα μην κατσουν και οι εταιρειες να ασχοληθουν, γενικα ειναι θεμα νοοτροπιας, πλεον εκτιμω την δουλεια του δημιουργου, ειδικα στα ανιμε, και ο μονος τροπος να συμβαλλεις καπως ειναι το crunchyroll / funimation παρα τις ελλειψεις σε σειρες

Δημοσ.

Παιδιά με συγχωρείτε αλλά έχω ένσταση. Μπαίνουν παιδιά που ρωτάνε σειρές να δουν και τους προτείνετε Sword Art online και Re:Zero?

Αστειότητες σειρές σε σχέση με άλλα  διαμάντια και έπη που κυκλοφορούν. 

@Wozzap

Τo monster είναι εκπληκτικό και απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν κάνει anime σειρά το 20th Century Boys που είναι κι αυτό του Naoki Urasawa και το θεωρώ μαζί με το besrerk τα καλυτερα manga που έχω διαβάσει ποτέ. Τώρα διαβάζω το billy bat θα γράψω αναλυτικά όταν το τελειώσω αλλά και εδώ μιλάμε ότι ο άνθρωπος δίνει ρέστα. Και μεταξύ planeletes και nana, με κλειστά μάτια σου προτείνω Nana. Τεράστιο κεφάλαιο!

Δημοσ.

εισαι ο μονος που τα θεωρει αστεια απο οσο διαβαζω εδω μεσα, το re:Zero ειναι οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια και μια απο τις αγαμημενες μου σειρες, τωρα αν εσενα δεν σου αρεσε τι να κανουμε, μην τα κραζεις ομως

μπορεις να προτεινεις οτι σου αρεσει και οτι θεωρεις εσυ ψαγμενο και καλο, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, φιλικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...