Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το swort art online αξίζει?

Και γενικά ένα anime καλό?(εκτός από naruto και one piece αυτά δεν πρόκειται να τα δω )

Έχω δει αυτά:

BnHA, AOT, FMA, Akame Ga Kill, Tokyo ghoul,Deathnote, OPM και ολα τα db

Επίσης όποιος ξέρει να απαντήσει για να δω το berserker πρέπει να έχω δει και το παλιό να καταλάβω τι γινεται?

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, όχι δε θα δεις το Sword Art Online. Είνα πολύ κακή σειρά. Επειδή είσαι νέοπας έχεις υλικό για 5 χρόνια να βλέπεις. Ξεκίνα με

Trigun, Cowboy Bebop, great TEacher Onizuka, Hajime no Ippo, Slam Dunk, Tengen Toppa Gurren LAgann, Gungrave, Hunter x Hunter, NAna, Samurai Champloo, Welocome to NHK και τα ξαναλέμε.

Είναι τοπ σειρές σε διάφορετικές κατηγορίες. Αν θες συγκεκριμένη κατηγορία πες

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, όχι δε θα δεις το Sword Art Online. Είνα πολύ κακή σειρά. Επειδή είσαι νέοπας έχεις υλικό για 5 χρόνια να βλέπεις. Ξεκίνα με

Trigun, Cowboy Bebop, great TEacher Onizuka, Hajime no Ippo, Slam Dunk, Tengen Toppa Gurren LAgann, Gungrave, Hunter x Hunter, NAna, Samurai Champloo, Welocome to NHK και τα ξαναλέμε.

Είναι τοπ σειρές σε διάφορετικές κατηγορίες. Αν θες συγκεκριμένη κατηγορία πες

thx για τα παραπάνω

Λοιπόν δεν θέλω κωμωδια , συναισθηματικο

θέλω action με υπερφυσικό αν γινεται και καλό στορυ(αυτό ειναι λίγο αντικειμενικο βέβαια)

Και

με καλό animate και όχι 200+βάλε επεισοδια γιατί θα υπάρχουν και fillers και θα βαριεμαι :P

Δημοσ.

Και γενικά ένα anime καλό?(εκτός από naruto και one piece αυτά δεν πρόκειται να τα δω )

Έχω δει αυτά:

Επίσης όποιος ξέρει να απαντήσει για να δω το berserker πρέπει να έχω δει και το παλιό να καταλάβω τι γινεται?

εννοειται αξιζει, η 1η σεζον ειναι πολυ καλη και μου αρεσε και η 2η εξισου, μεχρι τη μεση ειναι ενα απο τα πολυ καλα ανιμε, μετα το ξεφτιλισανε λιγο αλλα αξιζει να το δεις, εχει και παρα πολυ ωραιο soundtrack, animation

αν εννοεις το berserk εννοειται θα δεις απο την αρχη και μετα τα καινουργια

αν θες action σου προτεινω mob psycho, kill la kill, akame ga kill ! που ειναι ολα προσφατα γενικα

• Like 2
Δημοσ.

Έχω δει αυτά:

Επίσης όποιος ξέρει να απαντήσει για να δω το berserker πρέπει να έχω δει και το παλιό να καταλάβω τι γινεται?

Ναι να το δεις το sword art online.

Καλά κανείς δεν θα προτείνει το shingkeki no bahamut? Δύο σεζόν είναι και η δεύτερη παίζει τώρα. Σκέτη καυλα το animation.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά κανείς δεν θα προτείνει το shingkeki no bahamut?

Γιατι το βλεπει και κανεις για να το προτεινει...

Αφου το εχω γραψει(και εγω και 1-2 αλλοι)οτι κλασσικα ο κοσμος μονο οτι ειναι mainstream βλεπει.

Και τι ειναι mainstream πχ απο αυτη την season?

AoT,Academia και λιγο Berserk.

Δημοσ.

thx για τα παραπάνω

Λοιπόν δεν θέλω κωμωδια , συναισθηματικο

θέλω action με υπερφυσικό αν γινεται και καλό στορυ(αυτό ειναι λίγο αντικειμενικο βέβαια)

Και

με καλό animate και όχι 200+βάλε επεισοδια γιατί θα υπάρχουν και fillers και θα βαριεμαι :P

Απ αυτά που σου πρότεινα με αυτά που ζητάς θα σου έλεγα

Gungrave, Tengen Toppa Gurenn LAgann, Trigun

Δημοσ.

Γιατι το βλεπει και κανεις για να το προτεινει...

Αφου το εχω γραψει(και εγω και 1-2 αλλοι)οτι κλασσικα ο κοσμος μονο οτι ειναι mainstream βλεπει.

Και τι ειναι mainstream πχ απο αυτη την season?

AoT,Academia και λιγο Berserk.

Ειλικρινά είναι πάρα πολύ καλό το bahamut. Όποιος δεν το βλέπει χάνει. (εκτός αν δεν βλέπει καθόλου shounen).

Δημοσ.

Ειλικρινά είναι πάρα πολύ καλό το bahamut. Όποιος δεν το βλέπει χάνει. (εκτός αν δεν βλέπει καθόλου shounen).

Γενικα υπαρχουν αρκετα αξιολογα anime που δεν βλεπει ο κοσμος επειδη στηριζεται περισσοτερο στα mainstream. Γιαυτο και σε προηγουμενες season βλεπαμε σχολια τυπου''ξηρασια απο anime'',''ε δεν βγαινει και τιποτα καλο'',''αντε να βγει η τωρινη season να δουμε και κανενα anime''.

Και για το προηγουμενο που εγραψα για την Ymir εγω απλα αναφερθηκε σε 3 κουβεντες που αναφερε στο συγκεκριμενο επεισοδιο δεν εχω θεμα με τον χαρακτηρα της συγκεκριμενα,απλα ειναι χαζο διαλογοι που ανεξαρτητως anime πλεον δεν συγκινουν.

Δημοσ.

Γενικα υπαρχουν αρκετα αξιολογα anime που δεν βλεπει ο κοσμος επειδη στηριζεται περισσοτερο στα mainstream. Γιαυτο και σε προηγουμενες season βλεπαμε σχολια τυπου''ξηρασια απο anime'',''ε δεν βγαινει και τιποτα καλο'',''αντε να βγει η τωρινη season να δουμε και κανενα anime''.

Και για το προηγουμενο που εγραψα για την Ymir εγω απλα αναφερθηκε σε 3 κουβεντες που αναφερε στο συγκεκριμενο επεισοδιο δεν εχω θεμα με τον χαρακτηρα της συγκεκριμενα,απλα ειναι χαζο διαλογοι που ανεξαρτητως anime πλεον δεν συγκινουν.

Παντως η ιστορία της ymir που έδειξε έχει κρυμμένα τρελά σποιλερ για το τι πραγματικά συμβαίνει στο σύμπαν του aot. Τα παρατήρησα γιατί ξέρω τι γίνεται. Αν θες μπορώ να σου πω τι να κοιτάξεις για να σε βάλει σε σκέψεις.

Δημοσ.

Παντως η ιστορία της ymir που έδειξε έχει κρυμμένα τρελά σποιλερ για το τι πραγματικά συμβαίνει στο σύμπαν του aot. Τα παρατήρησα γιατί ξέρω τι γίνεται. Αν θες μπορώ να σου πω τι να κοιτάξεις για να σε βάλει σε σκέψεις.

Θα κανω υπομονη εκτος αν βγει καποια στιγμη καποια επισημη ανακοινωση οτι δεν θα συνεχιστει το anime.

Για το Bahamut παντως μιας και το εφερε η κουβεντα,παρολο που ειναι τα διπλασια επεισοδια ως τωρα ειναι παρα πολυ αργος ο ρυθμος του.

Δημοσ.

θελω και εγω να το ξεκινησω αλλα δε το βρισκω στο crunchy  :-(

ξεκινησα το  sakura quest σημερα, ειδα τα 2 πρωτα, θα γραψω περισσοτερα οταν δω ακομα μερικα, φαινεται καλο παντως 

• Like 1
Δημοσ.

Θα κανω υπομονη εκτος αν βγει καποια στιγμη καποια επισημη ανακοινωση οτι δεν θα συνεχιστει το anime.

Ποτε δεν υπηρξε ανακοινωση οτι καποιο anime δεν θα συνεχιστει.Μονο σε κατι ongoing με πολλα επεισοδια που απλα ανακοινωνουν οτι θα τελιωσει σε τοσα επεισοδια.

Παντως για το Aot αν αργησει να βγει επομενη σεζον(υποθετοντας οτι θα βγει 3η καποτε)τοτε θα ειναι καπως ξενερα για 2 λογους.Πρωτον οτι μετα απο πολυ αναμονη χανεται το ενδιαφερον ή μειωνεται το ενδιαφερον για το συγκεκριμενο anime(οπως ειχε γινει με αλλα πολυ γνωστα anime οπως D.Gray Man, Ao no Exorcist, η 4η ριμαδοταινια του Evangelion κ.α) και δευτερον μπορει να ξεχαστουν καποια γεγονοτα ή λεπτομεριες απτον θεατη,αρα θα πρεπει να καθεται να το ξαναψαχνει.Γιαυτο εγω συνηθως αρχιζω και διαβαζω τα manga οταν μου αρεσει το anime του πολυ γιατι αναμονη στην αναμονη αυτο θα γινει.

Το ιδιο ισχυει και για τα manga HxH,Berserk,Nana(hiatus απτο 2009,λαθος του mal που το εχει σαν completed)Deadman Wonderland(πριν τελιωσει που ειχε λιγα χρονια hiatus),αλλα διαφορετικη περιπτωση επειδη ειναι original υλικο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...