Tenshi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ανακάλυψα το "Made in Abyss" πρίν κανα μήνα (anime adaptation τον Ιούλιο).Διαμαντάκι. Επίσης Grand blue.Καφρίλα και γέλια
Edel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ναι ολα ωραια ολα καλα αλλα για ποιο λογο το HxH το βαζεις διπλα σε bleach,one piece και naruto δεν καταλαβα? Εκτος αν αυτα τα θεωρεις προσωπικα ως τα επομενα καλυτερα anime(γιατι μιλαμε για αγαπημενα anime αλλα και τα καλυτερα). Όχι, στα έβαλα ως χαρακτηριστικά παραδείγματα του ότι πριν τελειώσουν ήξερες περίπου που να τα κατατάσεις. Δε περίμενα να τελειώσει το Naruto για ν αντιληφθώ ότι τα τελευταία του 3μιση χρόνια είχε κουράσει 1
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Να κάνω ένα μικρό γκάλοπ? Ποιο θεωρείτε το καλύτερο shonen που έχετε δει ? Hunter x Hunter μακράν (δε βάζω Gintama γιατί δε ταιριάζει σε καμιά κατηγορία anime) :D Διάβαζα κάτι yaoi gintama χθες. Θες να στα δώσω; :-P 1
Edel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μάλιστα. Recap το Berserk. Στα 10 επεισόδια. Ότι ναναι
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν ειναι δυνατον, το πιο hyped επεισοδιο και μας δειξανε επαναληψη Deku σημερα πολυ καλο, για μενα το καλυτερο της σιζον, ο Todoroki ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο ανιμε και μας δειξανε ωραια πραματα + το απιστευτο animation Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2017 από najinblue3 1
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εννοειται μακραν το καλυτερο ολων των επεισοδιων θα ελεγα, μουσικη, animation, δραση τα ειχε ΟΛΑ!! Μακαρι να ειναι τοσο καλο και ακομα καλυτερος ο Τελικος!! 2
spiderman 2099 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μπορειτε να μου προτεινεται μερικα anime με super heroes ?. Μεχρι στιγμης εχω δει τα: one punchman,bunny and tiger και hero academy.
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μπορειτε να μου προτεινεται μερικα anime με super heroes ?. Μεχρι στιγμης εχω δει τα: one punchman,bunny and tiger και hero academy. Mob psycho 100, Kill la kill αν και οχι τοσο super heroine αλλα αξιζει To Aot το χθεσινο τρομερο, παρα πολυ καλο το background που μας αφηγηθηκε με Ymir, gief us more 3
spiderman 2099 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Το kill la kill προσπάθησα να το δω παλιά αλλά μου φάνηκε παράξενο και το παράτησα. Θα ρίξω μια ματιά στο άλλο.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 παρα πολυ καλο το background που μας αφηγηθηκε με Ymir, gief us more Προσωπικα την βρηκα κουραστικη την Ymir σε σημειο εκνευρισμου. Ειδικα οταν διαβαζω σε τετοια anime ''δεν ξερεις τι εχω περασει εγω'' λες και σε αυτους που απευθυνεται περναγαν ζωη και κοτα ειναι για σφαλιαρες ο χαρακτηρας αυτος.
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Bασικα οσο λιγοτερο ερεν δειχνει τοσο το καλυτερο, αλλα προχωραει παρα πολυ αργα το θεμα, ακομα πανω στα δεντρα, το πιο ωραιο ηταν η μινι ιστοριουλα που μας δειξανε απο το παρελθον της, σαν χαρακτηρας ειναι παρα πολυ ενδιαφερον παντως, και η ξανθουλα επισης γενικα το ανιμε χτιζει για την επομενη σιζον, γι αυτο προχωραει παρα πολυ αργα
evabb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Λοιπόν αν δεν κόψετε την γκρίνια για το aot θα κάνω σποιλερ τα δύο επόμενα arcs. 5
Edel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Λοιπόν αν δεν κόψετε την γκρίνια για το aot θα κάνω σποιλερ τα δύο επόμενα arcs. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ LIKE A BOSS @spiderman, δες το Tengen Toppa Gurren Lagann και το Mob Psycho 100. Το Boku το τελειταίο με έκανε σχεδόν να κλάψω από την ένταση και το πάθος του. Ένιωσα αγνός, αθώος 15χρονος ξανά. Άψογο επεισόδιο, δε μου φτάνει ένα τη βδομάδα με τίποτα. Υπηρετεί το σκοπό του και το είδος του 10000% 1
W0zzAp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Deku σημερα πολυ καλο, για μενα το καλυτερο της σιζον, ο Todoroki ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο ανιμε και μας δειξανε ωραια πραματα + το απιστευτο animation Το Boku το τελειταίο με έκανε σχεδόν να κλάψω από την ένταση και το πάθος του. Ένιωσα αγνός, αθώος 15χρονος ξανά. Άψογο επεισόδιο, δε μου φτάνει ένα τη βδομάδα με τίποτα. Υπηρετεί το σκοπό του και το είδος του 10000% Πραγματι το τελευταιο BnHA ηταν καταπληκτικο.Οταν κανεις ακριβης μεταφορα του manga και βαζεις τετοιο animation μαζι το αποτελεσμα ηταν σιγουρο.Πολυ ωραιος αγωνας και πολυ ωραια η αναπτυξη του Todoroki,που μαζι με το flashback(που ηταν οσο πρεπει να ειναι χωρις να το τραβηξει σε χρονο) και τα λογια του Deku εκριναν το αποτελεσμα. Για το Aot και την Ymir μια χαρα το ειδα και σαν backstory και σαν χαρακτηρας δεν εχω θεμα.Με εξερεση οτι ειναι yandere με την Christa σε ολα τα υπολοιπα την παω μιας και ειναι αγοροκοριτσο και εχει τα κοτσια(μην πω τιποτα αλλο ) Μπορειτε να μου προτεινεται μερικα anime με super heroes ?. Μεχρι στιγμης εχω δει τα: one punchman,bunny and tiger και hero academy. Με υπερηρωες δεν θυμαμαι να υπαρχει κατι αλλο.Απο κει και περα μπορεις να ψαξεις κατι σχετικο με υπερδυναμης οχι ομως υπερηρωες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα