Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Noragami απλά θεϊκό. Τα έχει όλα, σασπένς, κωμωδία, δράμα, μυστήριο, μάχες. Από τα καλύτερα. Από τα καλύτερα shounen.
Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Στο πνεύμα του Maou-sama. Για καλό και για κακό μπήκε σε spoiler. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ισα ισα το academia με το naruto εχουν αρκετες ομοιοτητες,απο στορυ που ειναι παρομοιο δηλαδη ο κεντρικος θελει να φτασει στην κορυφη no1 ηρωας και απτην αλλη Hokage,αλλα και οτι περνανε και οι 2 απο μια σχολη ninja-ηρωα ωστε να γινουν καλυτεροι και να μαθουν παραπανω πραγματα Με την παραπανω λογικη μπορουμε να βαλουμε μεσα ολα τα academia(σχολες) anime αφου σε ολα αυτα περνανε απο αντιστοιχες σχολες και φυσικα δεν πανε για να περασει η ωρα αλλα για να φτασουν την κορυφη. Μεχρι και στο Keijo ισχυει αυτο το πραγμα Οσο για τα περι χαρακτηρων ισχυει οτι για αυτο ακριβως τον λογο την θεωρω πολυ καλη σειρα(και την βλεπω φυσικα)αλλα για τον Bakugo θα διαφωνησω γιατι αυτο το ολο στυλακι του μαγκα(που φυσικα εχει και την δυνατη δυναμη γιατι..ετσι)με εχει κουρασει απο προηγουμενα anime και δεν μαρεσει πια,οσο καλη δουλεια και να εχει γινει το θεωρω κακη επιλογη εξ αρχης. Ο αλλος που αναφερεις ειναι απλα respect και με διαφορα ο αγαπημενος μου της σειρας και απο πλευρας νοοτροπιας αλλα φυσικα και ωριμοτητας. O deku ειναι αλλος ενα κλασσικος κλαψιαρης κεντρικος χαρακτηρας που επειδη εχει το προνομιο να ειναι κεντρικος χαρακτηρας γινεται op(οπως και ο naruto στην πρωτη season που ηταν μικρος). Next stop για εμένα, Norogami και ελπίζω να είναι αυτό που φαίνεται και όχι κάτι άλλο. Το Noragami δεν ειναι κακο anime και βοηθαει το γεγονος οτι εχει και αρκετα επεισοδια. Παρολα αυτα ομως δεν ξεχωριζει και για τιποτα περαν του σχετικα πρωτοτυπου concept του. Αν δεν ειχε τις κλαψες και τα ψυχολογικα της Yukine και κυριως του Hiyori θα το θεωρουσα απο τα αρκετα αξιολογα του ειδους του. Κλασσικα απο τα overrated sequel απο πλευρας βαθμολογιων του MAL παρολο που μαρεσε ισως περισσοτερο η δευτερη season.
W0zzAp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Με την παραπανω λογικη μπορουμε να βαλουμε μεσα ολα τα academia(σχολες) anime αφου σε ολα αυτα περνανε απο αντιστοιχες σχολες και φυσικα δεν πανε για να περασει η ωρα αλλα για να φτασουν την κορυφη. Μεχρι και στο Keijo ισχυει αυτο το πραγμα Οσο για τα περι χαρακτηρων ισχυει οτι για αυτο ακριβως τον λογο την θεωρω πολυ καλη σειρα(και την βλεπω φυσικα)αλλα για τον Bakugo θα διαφωνησω γιατι αυτο το ολο στυλακι του μαγκα(που φυσικα εχει και την δυνατη δυναμη γιατι..ετσι)με εχει κουρασει απο προηγουμενα anime και δεν μαρεσει πια,οσο καλη δουλεια και να εχει γινει το θεωρω κακη επιλογη εξ αρχης. Ο αλλος που αναφερεις ειναι απλα respect και με διαφορα ο αγαπημενος μου της σειρας και απο πλευρας νοοτροπιας αλλα φυσικα και ωριμοτητας. O deku ειναι αλλος ενα κλασσικος κλαψιαρης κεντρικος χαρακτηρας που επειδη εχει το προνομιο να ειναι κεντρικος χαρακτηρας γινεται op(οπως και ο naruto στην πρωτη season που ηταν μικρος). Γενικα ανεφερα οτι το academia θυμιζει ναρουτο και οχι μονο για την σχολη-ακαδημια.Στο Bakugo που λες γιαυτο ειπα για το manga και οχι για το anime γιατι δεν τον εχει δειξει ακομα πολυ αλλαζει προς το καλυτερο και απο πλευρας νοοτροπιας λιγακι και στο πως πλακωνεται κατι που το βλεπουμε και στο anime σιγα σιγα. Διαφωνω και για τον Deku,εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα του οτι εχει ενα πολυ δυνατο quirk και το σωμα του δεν μπορει να το αντεξει μονο καποιο πολυ μικρο ποσοστο της δυναμης.Επισης μου αρεσει πολυ οτι κραταει για τα παντα σημειωσεις για τους αντιπαλους του(σε αυτο μου θυμιζει πολυ το baby steps που εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα ο κεντρικος,sport anime βεβαια) και παντα χρησιμοποιει το μυαλο του οταν πλακωνεται με καποιον,εχει παντα καποιο σχεδιο και οχι οποιον παρει ο χαρος(κυριως γιαυτο τον λογο μου αρεσει).Ναι προτιμω κλαψιαρη κεντρικο(που στην τελικη δεν ειναι και πολυ) παρα ενα και καλα cool που απλα ριχνει μπουκετα μεχρι να κερδισει και καμια σχεση με το πως αναπτυσοταν ο ναρουτο κατευθειαν στο πρωτο training. Noragami απλά θεϊκό. Τα έχει όλα, σασπένς, κωμωδία, δράμα, μυστήριο, μάχες. Από τα καλύτερα. Από τα καλύτερα shounen. Συμφωνω με fulgore αρκετα υπερτιμημενο το anime(στο manga δεν ξερω τι γινεται).Δεν σου δειχνει σχεδον τιποτα απο πλευρας εξελιξης στορυ σε 2 σεζον που εδειξε,αρα ηθελε παραπανω επεισοδια.Επισης με εξερεση τον πρωταγωνιστη που μου αρεσε σαν πιο κωμικος χαρακτηρας δεν μου κεντρισε καποιος αλλος το ενδιαφερον.Και οπως προαναφερθηκε πολλα ψυχολογικα οι χαρακτηρες που κατανταει κουραστικο. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Διαφωνω και για τον Deku,εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα του οτι εχει ενα πολυ δυνατο quirk και το σωμα του δεν μπορει να το αντεξει μονο καποιο πολυ μικρο ποσοστο της δυναμης.Επισης μου αρεσει πολυ οτι κραταει για τα παντα σημειωσεις για τους αντιπαλους του(σε αυτο μου θυμιζει πολυ το baby steps που εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα ο κεντρικος,sport anime βεβαια) και παντα χρησιμοποιει το μυαλο του οταν πλακωνεται με καποιον,εχει παντα καποιο σχεδιο και οχι οποιον παρει ο χαρος(κυριως γιαυτο τον λογο μου αρεσει).Ναι προτιμω κλαψιαρη κεντρικο(που στην τελικη δεν ειναι και πολυ) παρα ενα και καλα cool που απλα ριχνει μπουκετα μεχρι να κερδισει και καμια σχεση με το πως αναπτυσοταν ο ναρουτο κατευθειαν στο πρωτο training. Εννοειται οτι ουτε ο cool κεντρικος ή overpowered απο την αρχη μου αρεσει. Βασικα ειναι και ο λογος που γενικα πιο πολυ προτιμαω τους χαρακτηρες σε ρολο υποστηρικτη παρα τους κεντρικους στα περισσοτερα anime. Για τον Bakugo φυσικα λεω οτι βλεπω μεχρι τωρα. Λιγα anime καταφερνουν να εχουν ενα καταραμενο σοβαρο κεντρικο χαρακτηρα κυριως λογω της ρημαδο ηλικιας που λεγαμε πιο πισω. Τελος για αυτο που ειπες πιο πισω για τα περι shonen,το εγραψα εξ αρχης οτι δυστηχως η τωρινη βιομηχανια στηριζεται κυριως σε αυτα και δεν υπαρχουν πολλες αξιολογες επιλογες απο seinen. Δυστηχως αναμενομενο να βλεπουμε κυριως οτι πουλαει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 αρκετα υπερτιμημενο το anime(στο manga δεν ξερω τι γινεται). Έχει προχωρήσει αρκετά αλλά updates δεν βλέπω.
Edel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Να κάνω ένα μικρό γκάλοπ? Ποιο θεωρείτε το καλύτερο shonen που έχετε δει ? Hunter x Hunter μακράν (δε βάζω Gintama γιατί δε ταιριάζει σε καμιά κατηγορία anime) :D
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Να κάνω ένα μικρό γκάλοπ? Ποιο θεωρείτε το καλύτερο shonen που έχετε δει ? Hunter x Hunter μακράν (δε βάζω Gintama γιατί δε ταιριάζει σε καμιά κατηγορία anime) :D Ανεκαθεν δεν μου αρεσε το ''το καλυτερο χ πραγμα που εχετε δει ΄΄γιατι υποβαθμιζω αρκετες αλλες σειρες οι οποιες ναι μεν δεν ειναι στο top 20 γενικα αλλα ειχαν κατι ωραιο να δειξουν. Παρολα αυτα αν ηταν να το παρω με την κυριολεκτικη εννοια του καλυτερου anime benchmark των μελλοντικων ανιμε(σε σχεση με ποιο πρεπει να συγκριθουν αν θελουν να θεωρουνται κορυφαια),τοτε οπως εχω ξαναπει το Fullmetal alchemist παραμενει στα αγαπημενα μου. Οχι οτι δεν μαρεσει παρα πολυ το Hunter x Hunter αλλα δεν μπορω να θεωρησω ενα anime κορυφη χωρις τελος(και εχοντας και αρκετα βαρετα επεισοδια οπως τα τελευταια με την αδελφη του killua). 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Επειδή διαβάζω το manga έχει προχωρήσει αρκετά και δίνει και πάρα πολλά hints σχετικά με το background πολλών χαρακτήρων. Γενικά ο ρυθμός του είναι μια χαρά.
W0zzAp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Να κάνω ένα μικρό γκάλοπ? Ποιο θεωρείτε το καλύτερο shonen που έχετε δει ? Hunter x Hunter μακράν (δε βάζω Gintama γιατί δε ταιριάζει σε καμιά κατηγορία anime) :D Καταρχας να πουμε οτι το shounen μπορει να ειναι τα παντα απο κατηγοριες supernatural-fantasy-action-romance-sports κτλ οποτε ειναι λιγο δυσκολο να τα συγκρινεις. Για μενα παντως απτα καλυτερα shounen προφανως το FMAB και το Hajime no Ippo(1η σεζον κυριως).Το HxH δυστυχως σε καποια κομματια επεφτε στα πιο κλισε αρνητικα και επασχε απο κακο pacing σε μερικα κομματια ,κατα τ'αλλα σιγουρα απτα top.Αν εβαζα manga σιγουρα θα εμπαινε μεσα το Slam Dunk μιας και το anime δεν καταφερε να πιασει το manga και υποθετω καποια που δεν τα εχω διαβασει αλλα θεωρουνται κορυφη οπως JoJo και GTO. Αλλα ξαναλεω επειδη το shounen δεν ειναι ακριβως κατηγορια απλα ειναι τα anime/manga που απευθυνονται κυριως σε αγορια εφηβους οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως κατι να θεωρειται κορυφη οταν καν δεν εχει τελειωσει. Αν πεις πχ ongoing να το καταλαβω αλλα οταν συγκρινουμε ακομα και με ολοκληρωμενα εκει αλλαζουν τα πραγματα τελειως.
Edel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Όταν σε κάτι έχεις 100+ επεισόδια και 30+ volumes έχεις εξαιρετικό δείγμα νομίζω. Και ειδικά όσο βλέπεις που το πάει το πράγμα ο δημιουργός μπορείς να κρίνεις. Τώρα αν το χαλάσει στο τέλος, είναι άλλη κουβέντα. Αλλά στη γενική επισκόπηση κάνοντας για μια σειρά μακρόχρονη μπορεί να βγει το πόρισμα και ας μην έχει τελειώσει. Το Naruto όσο πέρναγαν τα χρόνια ας πούμε έφθινε. Το bleach το ίδιο. Το One Piece βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια επανάληψης και μονοτονίας. Στο HxH το κάθε του arc είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Άλλο είδος anime βλέπεις. Και η ιστορία δένει τέλεια μεταξύ τους. Το θεωρώ ιδιοφυέστατο γράψιμο. Γι αυτό το κατατάσσω στη κορυφή και ας μην έχει τελειώσει.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Όταν σε κάτι έχεις 100+ επεισόδια και 30+ volumes έχεις εξαιρετικό δείγμα νομίζω. Και ειδικά όσο βλέπεις που το πάει το πράγμα ο δημιουργός μπορείς να κρίνεις. Τώρα αν το χαλάσει στο τέλος, είναι άλλη κουβέντα. Αλλά στη γενική επισκόπηση κάνοντας για μια σειρά μακρόχρονη μπορεί να βγει το πόρισμα και ας μην έχει τελειώσει. Το Naruto όσο πέρναγαν τα χρόνια ας πούμε έφθινε. Το bleach το ίδιο. Το One Piece βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια επανάληψης και μονοτονίας. Στο HxH το κάθε του arc είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Άλλο είδος anime βλέπεις. Και η ιστορία δένει τέλεια μεταξύ τους. Το θεωρώ ιδιοφυέστατο γράψιμο. Γι αυτό το κατατάσσω στη κορυφή και ας μην έχει τελειώσει. Ναι ολα ωραια ολα καλα αλλα για ποιο λογο το HxH το βαζεις διπλα σε bleach,one piece και naruto δεν καταλαβα? Εκτος αν αυτα τα θεωρεις προσωπικα ως τα επομενα καλυτερα anime(γιατι μιλαμε για αγαπημενα anime αλλα και τα καλυτερα).
W0zzAp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως κατι να θεωρειται κορυφη οταν καν δεν εχει τελειωσει. Αν πεις πχ ongoing να το καταλαβω αλλα οταν συγκρινουμε ακομα και με ολοκληρωμενα εκει αλλαζουν τα πραγματα τελειως. Να πω και γω την αληθεια,εφοσον εχει τα καταλληλα επεισοδια για να μας δειξει κατι καλο δεν εχω θεμα ωστε να το θεωρησω στα δικα μου τοπ.Σιγουρα οταν τελιωνει ενα στορυ ειναι καλυτερο,αλλα επειδη μιλαμε για anime που θεμα ειναι αν το 5% απο αυτα που κυκλοφορουν να εχουν και καποιο φιναλε,οποτε καταλαβαινουμε περι τινος προκειται.Και βασικα αυτος ειναι ενας λογος που πολλα ατομα προτιμουν τα manga απο τα anime που παντα θα σου βγαλουν ενα τελος ειτε καλο ειτε κακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα