Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει καποιο ανιμ ή μανγκα που θα μου προτεινατε να δω/διαβασω??γιατι δεν αντεχω να περιμενω ολη την εβδομαδα για τα μανγκα που διαβαζω και θα ηθελα κατι καινουργιο να καλυπτω το κενο...
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει καποιο ανιμ ή μανγκα που θα μου προτεινατε να δω/διαβασω??γιατι δεν αντεχω να περιμενω ολη την εβδομαδα για τα μανγκα που διαβαζω και θα ηθελα κατι καινουργιο να καλυπτω το κενο... Αν πεις περιπου τι ειδος εχεις ορεξη να δεις θα ανεβουν κατακορυφα οι πιθανοτητες να σου αρεσει ο,τι προταθει
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αν πεις περιπου τι ειδος εχεις ορεξη να δεις θα ανεβουν κατακορυφα οι πιθανοτητες να σου αρεσει ο,τι προταθει Πολυ σωστη παρατηρηση Λοιπον θα ηθελα κατι σαν to death note,code geas...δεν θα με χαλαγε βεβαια και κατι σαν το eyeshield 21...
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Πολυ σωστη παρατηρησηΛοιπον θα ηθελα κατι σαν to death note,code geas...δεν θα με χαλαγε βεβαια και κατι σαν το eyeshield 21... Τρεχα δες το τιτανομεγιστο Monster. Ψυχολογικο θριλερ/Μυστηριου-Αστυνομικο/Δραμα. http://animeplanet.gr/283_monster.html Θα με θυμηθεις.
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τρεχα δες το τιτανομεγιστο Monster. Ψυχολογικο θριλερ/Μυστηριου-Αστυνομικο/Δραμα.http://animeplanet.gr/283_monster.html Θα με θυμηθεις. Λοιπον το preview με τραβηξε...πεφτω με τα μουτρα...θενξ φιλε μου...
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 οne outs και kaiji εγω θα πω σε οσους γουσταρουνε τα mind games
Jorio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 οne outs και kaiji εγω θα πω σε οσους γουσταρουνε τα mind games Ναι αλλα το one outs το σταματησανε(η πρωτη ξενερα μου απο ανιμ με το οποιο πορωθηκα και μετα το κοψανε)ενω ηταν τοσο καλο...δεν βαριεμαι ποτε να το βλεπω ολη την ωρα απο την αρχη....το kaiji δεν το ξερω θα το τσεκαρω εαν ειναι σε τετοιο στυλ παντως ειμαι σιγουρος πως θα κολλησω...
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ξέκωλα manga γκουχου γκουχου ποιοτικα ecchi ηθελες να πεις Πολυ σωστη παρατηρησηΛοιπον θα ηθελα κατι σαν to death note,code geas...δεν θα με χαλαγε βεβαια και κατι σαν το eyeshield 21... 20th century boys να μην διαβασεις γιατι θα μετανιωσεις τον χρονο που σπαταλησες
Jorio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 20th century boys να μην διαβασεις γιατι θα μετανιωσεις τον χρονο που σπαταλησες Το ξεκινησα...αλλα δεν μου εκανε καμια μεγαλη εντυπωση ουτε με τραβηξε για να ασχοληθω πολυ μαζι του...μπορεις να σκεφτεις κανενα να μου προτεινεις??
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το ξεκινησα...αλλα δεν μου εκανε καμια μεγαλη εντυπωση ουτε με τραβηξε για να ασχοληθω πολυ μαζι του...μπορεις να σκεφτεις κανενα να μου προτεινεις?? Απλά είναι το καλύτερο Manga όλων των εποχών!
Jorio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Απλά είναι το καλύτερο Manga όλων των εποχών! O καθενας με την αποψη του...εμενα δεν με τραβηξε να πορωθω μαζι του...μπορει αμα δεν εχω τιποτα αλλο να διαβασω να ασχοληθω μαζι του αλλα μεχρι εκει...
viper2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Απλά είναι το καλύτερο Manga όλων των εποχών! εχω ακουσει πολλους να το λενε αυτο αλλα δεν το ειδα να ερχεται οχι δλδ μετα τις 4500 σελιδες που ειχε το manga ερωτημα ichi the killer και τα σχετικα πεφτουν λιγο βαρια εδω μεσα εεε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 γκουχου γκουχου ποιοτικα ecchi ηθελες να πεις true story bro
DaywalkerxD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ω απο που να αρχισω ν γραφω.FMA BROTHERHOOD/Naruto/Bleach/One Piece/Hellsing Ova/Fairy tail/Highschool of the dead/Death Noth/devil may cry/ghost in the cell/Blood+/Final fantasy/Dragonball/Hajime no ippo/Evangelion Code geass/Vampire hunter D. Καλα τα πηγα.Καθε μερα βρισκω κ ενα καινουργιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα