Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πυρα :P

Σου έχω και άλλο.

Δεν έχω δει ούτε την πρώτη season ολόκληρη, στο flashback/review ep (νομίζω ήταν το 13ο) σταμάτησα. :P

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου έχω και άλλο.

Δεν έχω δει ούτε την πρώτη season ολόκληρη, στο flashback/review ep (νομίζω ήταν το 13ο) σταμάτησα. :P

Shame! Shame! Shame! Shame! Shame! (ουτε game of thrones βλεπεις :P )

On topic τωρα καινουργια chapter One Piece και Boku no Hero Academia το ενα backstory και στο αλλο παει να γινει χαμουλης.

• Like 1
Δημοσ.

Το one piece το εχω σταματησει μετα τον mingo. Τι γινεται εδειξε τιποτα με την mama ή ακομα στο μπλα μπλα ειναι?

Δημοσ.

Το one piece το εχω σταματησει μετα τον mingo. Τι γινεται εδειξε τιποτα με την mama ή ακομα στο μπλα μπλα ειναι?

Αυτη την στιγμη δειχνει το backstory της Big Mom και γενικα στα τελευταια chapter ειναι αρκετα καλο.

ειδα μαζεμενα ολα του Boruto μετα το 3ο, δε ξερω αν βλεπει καποιος αλλος, πολυ μου αρεσει γενικα

Παρακολουθω εγω αρκετα καλο θα ελεγα.Ανακυκλωση μεν,αλλα ευχαριστο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά ούτε εγώ βλέπω AOT. Προτιμώ το διάβασμα. Σιγά μην κάθομαι να περιμένω μήνες επί μήνες για την εξέλιξη. Επίσης, το ανιμε από ότι έχω δει χάνει πολύ στο καλλιτεχνικό κομμάτι σε σχέση με το μάνγκα.

Δημοσ.

Το netflix βλεπω εχει παρει στα σοβαρα τα anime και μετα την ταινια του Blame θα βγαλει και σειρα castlevania(μαλλον mini σειρα),απτο γνωστο gaming franchise.Προσεξα οτι σε αντιθεση με αλλα anime που εδειξε το netflix αυτο δεν ειναι full cg αλλα εχει και κανονικο animation.

https://www.youtube.com/watch?v=iIMrFnl5NiA

Δημοσ.

Το netflix βλεπω εχει παρει στα σοβαρα τα anime και μετα την ταινια του Blame θα βγαλει και σειρα castlevania(μαλλον mini σειρα),απτο γνωστο gaming franchise.Προσεξα οτι σε αντιθεση με αλλα anime που εδειξε το netflix αυτο δεν ειναι full cg αλλα εχει και κανονικο animation.

https://www.youtube.com/watch?v=iIMrFnl5NiA

Το blame το εχεις δει? Χθες μου τα βγαλε στα recommended το Netflix αλλα δεν εχω ιδεα, μαλλον θα το δω σημερα το βραδυ

Δημοσ.

Το blame το εχεις δει? Χθες μου τα βγαλε στα recommended το Netflix αλλα δεν εχω ιδεα, μαλλον θα το δω σημερα το βραδυ

Δεν το εχω δει,γιατι θα προτιμησω να διαβασω το manga αντι να δω το anime,μιας και δεν ξερω και απο πιο σημειο αρχιζει και που τελιωνει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά διαβάζει κάνεις dorohedoro;

• Moderators
Δημοσ.

Βγήκε και μεταφρασμένο το Ch. 350 του Berserk.

Ευτυχώς προχωράει με καλό ρυθμό, όπως φαίνεται.

Να δούμε τι θα γίνει στο μέρος που θα δουν την Έκλειψη.

Δημοσ.

Παιδιά διαβάζει κάνεις dorohedoro;

Προσπάθησα να το ξεκινήσω(καμία δεκαρια chapter) αλλά επειδή έχω πολλά στην λίστα μου το βαλα στην αναμονή, θεωρείται κρυμμένο διαμαντακι στην πιάτσα

Πώς σου φάνηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...