hellojim Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δεν γινεται να ειναι ολα τα επεισοδια μονο ξυλο ή δραση. Επισης δεν ειναι το πρωτο επεισοδιο ως τωρα σε αυτη την σειρα(anime)που συμβαινει αυτο το πραγμα. δεν ειναι θεμα δρασης, ειναι θεμα ουσιας.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κατι που φυσικα ισχυει για τα περισσοτερα anime/ταινιες/σειρες και παλι δεν μου λεει τπτ αυτο που λες. θα μπορουσαν να τα δειξουν αυτα σε λιγοτερο χρονο,
hellojim Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κατι που φυσικα ισχυει για τα περισσοτερα anime/ταινιες/σειρες και παλι δεν μου λεει τπτ αυτο που λες. Tα υπολοιπα ανιμε δεν βγαζουν 12 επισοδεια καθε 2 χρονια.
W0zzAp Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Tα υπολοιπα ανιμε δεν βγαζουν 12 επισοδεια καθε 2 χρονια. Ναι βγαζουν 12 επεισοδια και σταματανε 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Tα υπολοιπα ανιμε δεν βγαζουν 12 επισοδεια καθε 2 χρονια. Εμ ειδες οτι βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα ειδικα απο την στιγμη που ουτως ή αλλως δεν παρακολουθεις anime? D gray man, blue exorcist, nanatsu no taizai tokyo ghoul Και το Berserk με 12 επεισοδια ξεκινησε https://myanimelist.net/anime/32379/Berserk_2016 1
hellojim Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πρωτα απ'ολα οταν ξεκινησα εγω να βλεπω anime εσυ μαλλον δεν ηξερες τι ειναι. Dragon ball βλεπω απο το 97 (Ελληνικο και Γερμανικο) και hellsing απο το 2002. Αστο. (το dragon ball το πρωτο δεν το μετραω γιατι δεν το θυμαμαι καλα, ημουν μωρο οταν το εβλεπα) Δευτερον, το τι κανουν αλλα anime δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Το οτι το επισοδειο δεν ηταν καθολου ουσιαστικο αυτο δεν εχει να κανει με τι περιεχομενο βαζουν αλλα ανιμε. Σε ολο το επισοδειο η ουσια ηταν οτι θα πανε να βρουν τον eren και μας εδειχνε flashbacks που και να μην τα εδειχνε δεν θα ειχε καμια απολυτως σημασια. Ενω το flashback της προπονησης με την annie ειχε νοημα οπως φανηκε αργοτερα. 20 λεπτα επισοδειο για να δειξει αυτο. Τελος ολα αυτα που λεω τωρα ηταν ΟΛΑ γραμμενα στις 3 πρωτες γραμμες του πρωτου comment μου, και αν διαβαζες καλα δεν θα χρειαζοταν καν να απαντησω 3 φορες τα ιδια πραγματα.
Grim Ripper Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κανένα spoiler θα βάλουμε ή όχι; Δεν βλέπω AoT (μάλλον ο μόνος είμαι) οπότε προσωπικά δεν με νοιάζει (διαβάζω το manga ούτως ή άλλως) αλλά θα νοιάζονται άλλοι (θεωρώ).
hellojim Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κανένα spoiler θα βάλουμε ή όχι; Δεν βλέπω AoT (μάλλον ο μόνος είμαι) οπότε προσωπικά δεν με νοιάζει (διαβάζω το manga ούτως ή άλλως) αλλά θα νοιάζονται άλλοι (θεωρώ). Οτι εδειχνε flashbacks ειπα, αυτο δεν ειναι spoiler. τεςπα προστεθηκε anyway
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πρωτα απ'ολα οταν ξεκινησα εγω να βλεπω anime εσυ μαλλον δεν ηξερες τι ειναι. Dragon ball βλεπω απο το 97 (Ελληνικο και Γερμανικο) και hellsing απο το 2002. Λατρευω οταν διαβαζω τετοια σχολια γιατι περαν του οτι ειναι τραγικα απο πλευρας νοοτροπιας,εχουν και μαντικες ικανοτητες για την ηλικια του αλλου . Αλλα ας τα προσπερασω ολα αυτα πες μου σε παρακαλω στην προηγουμενη https://myanimelist.net/anime/season/2017/winter και στην τωρινη ποσα anime παρακολουθεις? https://myanimelist.net/anime/season Αυτο δεν εγραψα ουτως ή αλλως? Εμ ειδες οτι βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα ειδικα απο την στιγμη που ουτως ή αλλως δεν παρακολουθεις anime? οπου φυσικα δεν παρακολουθω anime=δεν βλεπω πολλα καινουργια της καθε season,οχι ποιος εχει δει περισσοτερα anime στην ζωη του λες και ειναι καποιο τροπαιο. Και αυτο το εγραψα με βαση δικο σου σχολιο πιο πισω για το ποια anime γενικα εχεις δει τον τελευταιο καιρο. Επισης απαντηση στο απο πανω σχολιο 8930 δεν πηρα αλλα δεν πειραζει...
hellojim Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το οτι μου αρεσουν τα anime απο μικρη ηλικια δεν σημαινει οτι οτιδηποτε βγαινει πρεπει να το βλεπω. Δεν εχω χρονο ολη μερα να βλεπω πλεον λογω ηλικιας οποτε οτι βλεπω το επιλεγω προσεκτικα. Πχ το d gray man και το blue exorcist που εγραψες τα εχω παρακολουθησει αλλα τα αφησα επειδη δεν μου αρεσαν. Ειναι το ιδιο με τις σειρες στην τηλεοραση. επειδη εχω δει got,bb, dexter, fargo και πολλα αλλα σημαινει οτι οτιδηποτε βγαινει στην καινουρια σεζον πρεπει να το βλεπω? Πολλα δεν μου τραβουν το ενδιαφερον ή αλλα τα ξεκιναω βλεπω 2-3 επισοδεια και τα αφηνω επειδη δεν μου φαινονται ενδιαφερον. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω/βλεπω σειρες ή anime στην αλλη περιπτωση! Απο πολυ μικρη ηλικια εχω enthusiast interest στα anime και μαλιστα οταν αλλοι συνομηλικοι βλεπαν καρτουν. που σημαινει οτι δεν τα εβλεπα επειδη βλεπουν οι αλλοι (οπως κανουν τωρα με το got) αλλα γιατι πραγματικα μου αρεσαν. Περα απ'ολα αυτα. Δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει διαφωνια στο τελευταιο επισοδειο του aot. Περισσοτερο στοχευμενη αντιρρηση βλεπω παρα επιχειρηματικη υποστηριξη. Στο επισοδειο δεν εδειξε τιποτα καινουριο και 20 λεπτα εδειχνε σαχλες. Αυτο δεν κανει κακη την σειρα, αλλα κακη επιλογη context στο τελευταιο επισοδειο.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Και εγραψες εσυ αυτο Tα υπολοιπα ανιμε δεν βγαζουν 12 επισοδεια καθε 2 χρονια. και σε διορθωσα σε αυτο που εγραψες επειδη στην πραξη το εχουμε δει αρκετες φορες να συμβαινει. Αρα δεν σου ειπα οτι κακως δεν βλεπεις οτι καινουργιο κυκλοφορει. Ειπα οτι καλο ειναι να μην γενικευουμε αν δεν εχουμε επαρκη πληροφοριση πανω σε αυτο που γραφουμε. Επισης δεν διαφωνησα πουθενα εγω οσον αφορα το τελευταιο επεισοδιο για το αν ηταν καλο ή κακο. Ειπα απλα οτι ηταν αυτο που ηταν,κατι που εχουμε δει παρα πολλες φορες στα περισσοτερα anime ακομα και 12επεισοδιων.Εσενα σου κακοφανηκε επειδη γενικα δεν παρακολουθεις προσφατα anime(και συνεχειες τους). Για οσους απο μας ομως παρακολουθουμε λιγο περισσοτερα anime δεν μας προκαλει εντυπωση οταν βλεπουμε τετοια επεισοδια(βεβαια δεν πεταμε και απο την χαρα μας). Δεν βλέπω AoT (μάλλον ο μόνος είμαι) οπότε προσωπικά δεν με νοιάζει Στην πυρα
hellojim Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Επισης δεν διαφωνησα πουθενα εγω οσον αφορα το τελευταιο επεισοδιο για το αν ηταν καλο ή κακο. Ειπα απλα οτι ηταν αυτο που ηταν,κατι που εχουμε δει παρα πολλες φορες στα περισσοτερα anime ακομα και 12επεισοδιων.Εσενα σου κακοφανηκε επειδη γενικα δεν παρακολουθεις προσφατα anime(και συνεχειες τους). Iσως το θεωρω δεδομενο αλλα ας το πω. Μερικα anime/σειρες δεν τα βαζω στο ιδιο σακί με τα υπολοιπα. Δλδ τα θεωρω ανωτερα (για εμενα) οποτε εχω και μεγαλυτερες προσδοκιες! πχ το το sherlock ειναι αγαπημενη σειρα μου. Αν αυτο βαλει ενα επισοδειο που ειναι οτι ναναι θα με πειραξει παρα πολυ επειδη βγαζουν μονο 3 επισοδεια, σε αντιθεση με το αν το walking dead βγαλει μετριο επισοδειο αφου ετσι και αλλιως ειναι κατωτερου επιπεδου.. Δλδ απο τις καλες σειρες (για εμενα καλες) εχω αλλες απαιτησεις απ'οτι απο τις υπολοιπες.. Αρα λογω οτι μου αρεσει αρκετα και οτι βγαζουν λιγα επισοδεια περιμενω και πιο περιεκτικο περιεχομενο.
najinblue3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μια χαρα ηταν το επ και το γουσταρα παρα πολυ, καλες οι μαχες και οι τιτανες αλλα με ενδιαφερει και η ιστορια και το μπλα μπλα σε αυτη τη σειρα 1
hellojim Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δεν ειπα οχι στην πλοκη και το μπλα μπλα. Και αυτο χρειαζεται. Αλλα να εχει νοημα οχι να δειχνει οτι ναναι.. Χαμενο επισοδειο ηταν. Το νοημα που ηθελε να περασει το περνουσε σε 4-5 λεπτα και μετα θα μπορουσε να κανει εισαγωγη στο επομενο μερος, αλλα επιλεξαν να γεμισουν το επισοδειο με flashbacks και ανοητες σκηνες.. Επισης ηταν αισθητα κατωτερο επισοδειο λογω του φανταστικου προηγουμενου...
najinblue3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δε ξερω ακριβως τι δε σου αρεσε, εμενα μου αρεσε που το πηγαν σε αλλο ρυθμο, τεσπα παμε στο επομενο σε 2 μερουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα