Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισχυει,ουσιαστικα ειναι ενα σφηνακι 12 επεισοδειων που πιστευω θα αρεσει σε φανς των ΑοΤ. Φυσικα δεν συγκρινεται σε μεγεθος και scope με το AoT...επειδη βλεπω βγηκε ουσιαστικα το 2016,ηταν σαν placeholder για την δευτερη season :P

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωπω το 7ο aot ηταν σκετη καυλα!

Εφαγε arm bar και και choke μετα σε guard. Ωραια τα στοιχεια jiu jitsu :D

Αν και έφαγε λίγο ψιλοfiller στην αρχή μετά ήταν το καλύτερο επεισόδιο μετά απο αυτό με την μάχη με την Άννι. Στο επόμενο έχω την περιέργεια να δώ τι σκαρφίστηκαν μεταξύ τους τα 2 λαμόγια για να την γλιτώσουν

Δημοσ.

Ο Mashima του Fairy Tail ανεφερε οτι το manga θα τελιωσει στο 63ο volume,το τελευταιο που εχει βγει ειναι το 61ο αυτο τον μηνα,οποτε σε λιγα chapter θα τελιωσει και αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Tokyo Ghoul re το καλυτερο chapter ever :P

Ενταξει το ειχε πει η Touka οτι θα το εκανε με τον Kaneki αλλα δεν περιμενα και να το δουμε κιολας.

Δημοσ.

Δεν διαβάζω αλλά maybe spoiler tag? :P

Σιγα βρε το spoiler ζευγαρακι ειναι,ασε που δεν ειναι spoiler για την εξελιξη παρα ενα hentai chapter,που ισα ισα μπορει να τραβηξει βλεμματα :D.Aσε που μονο εγω και ο thresh το διαβαζουμε αν δεν κανω λαθος.

Επισης καινουργιο chapter black lagoon μετα απο χρονια,αλλα λιγες σελιδες.....

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε πόσα επεισόδεια θα βγουν σε αυτή την σεζόν στο berserk; Προς το παρόν δεν την έχω ξεκινήσει την φετινή γιατί έχει πολύ λίγα επεισόδεια.

Δημοσ.

Ξέρουμε πόσα επεισόδεια θα βγουν σε αυτή την σεζόν στο berserk; Προς το παρόν δεν την έχω ξεκινήσει την φετινή γιατί έχει πολύ λίγα επεισόδεια.

Δεν νομιζω να εχει βγει κατι επισημο.Η λογικη λεει 12 οπως η προηγουμενη σεζον,αλλα ισως μπορει να παει και παραπανω μιας και το συγκεκριμενο arc ειναι το μεγαλυτερο στο manga.Ουτε εγω το εχω δει ομως οποτε δεν ξερω σε πιο σημειο βρισκεται για να πω πιο σιγουρα.

Δημοσ.

Το τελευταιο επεισοδιο εχει τον γνωστο Ιπποτη να παιζει με το ''σπαθακι'' του αν αυτο βοηθαει,και το επομενο λεει κατι για πανοπλιες(το γραφω πολυ γενικα για να μην σποιλεραρω τους 2-3 που το βλεπουμε...).

• Like 1
Δημοσ.

Στο crunchyroll που ειναι ο επισημος διανομεας στη Δυση δινει 12 επς, οποτε 12 θα εχουμε, και απ οτι βλεπω πανε και για 3η σιζον συνεχομενη καθως εχει μεγαλη επιτυχια στο crunchy, ειναι 3ο σε προβολες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...