Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Το μανγκα βέβαια θεωρείται τ κορυφαίο όλων των εποχών.... Γιατί είναι, βέβαια με τόσα hiatus δεν το βλέπω να τελειώνει.
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 To AoT fucking amazing, ω ρε τι γινεται, μακαρι να μην ηταν μονο 12 επς
W0zzAp Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 To AoT fucking amazing, ω ρε τι γινεται, μακαρι να μην ηταν μονο 12 επς Πραγματι ωραια πραγματα εγιναν,αλλα εχω ενα παραπονο στον οπτικο τομεα.Ενω το animation ειναι κορυφη οπως και σε αυτο το επεισοδιο,ομως η χρηση cg animation στον Collosal Titan ηταν κακιστη(για να μην λεμε μονο για το Berserk ),εκανε μπαμ στο ματι μου και αποτι διαβασα το εχουν αναφερει και αλλα ατομα. 1
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 To animation δε με απασχολεί καθόλου ούτε και στο berserk, αυτά που μου δίνει σαν σύνολο το παραβλέπω όσο κακό και να λέτε ότι είναι
hellojim Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ναι και σε μένα μου έκανε μπαμ στο aot αλλά δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο το berserk. Αναρωτιέμαι αν είναι και καλά αυτή η "εξέλιξη" των anime. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι γιατι με cgi παύουν να είναι anime πλέον και περναμε αλλού... 1
W0zzAp Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 To animation δε με απασχολεί καθόλου ούτε και στο berserk, αυτά που μου δίνει σαν σύνολο το παραβλέπω όσο κακό και να λέτε ότι είναι Ναι και σε μένα μου έκανε μπαμ στο aot αλλά δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο το berserk. Αναρωτιέμαι αν είναι και καλά αυτή η "εξέλιξη" των anime. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι γιατι με cgi παύουν να είναι anime πλέον και περναμε αλλού... Δυστυχως η αναμιξη του κανονικου σχεδιου με το cgi ποτε δεν ειχε καλο αποτελεσμα οπτικα,υπαρχει μεγαλη διαφορα στο animation και γιαυτο κανει μπαμ στο ματι και δεν μπορω να πω οτι ειναι προσωπικο γουστο ειναι αντικειμενικο.Καλυτερα η να ειναι εξ ολοκληρου cg ή εξ ολοκληρου στο χερι.Αποτι εχω παρατηρησει χρησιμοποιουν τα τελευταια χρονια cg animation κυριως οταν υπαρχει κατι μεγαλο σε μεγεθος ειτε ειναι τερας-mecha robot-δρακος ή στην συγκεκριμενη περιπτωση ο collosal titan,προφανως τους γλιτωνει χρονο.Εννοειται ομως οτι αυτο δεν ειναι λογος να παρατησεις ενα anime εφοσον ειναι καλο ή να αρχιζεις να το κραζεις οσο δεν παει.
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Φτάνει με το berserk, μην το βλέπετε έχει κουράσει η ίδια συζήτηση κάθε βδομάδα 2
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Την καλυτερη υλοποιηση cgi/animation την ειδαμε πριν αρκετους μηνες με το God Eater,οι λιγοι τελος παντων που το ειδαμε(παρολο που το παιχνιδι στο εξωτερικο ειναι παρα πολυ γνωστο). https://www.youtube.com/watch?v=lBWTuZQoK1c Και αυτο το στυλακι φερνει στην ουσια παρα πολυ κοντα video games και anime οπως ειδαμε αυτο το μηνα απο παιχνιδια οπως το προσφατο Persona 5 https://www.youtube.com/watch?v=g3JkO-82YQ8 και σε πιο φανταστικο ,το γνωστο φυσικα Ni No Kuni https://www.youtube.com/watch?v=j0f8IJpXOFI
W0zzAp Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Την καλυτερη υλοποιηση cgi/animation την ειδαμε πριν αρκετους μηνες με το God Eater,οι λιγοι τελος παντων που το ειδαμε(παρολο που το παιχνιδι στο εξωτερικο ειναι παρα πολυ γνωστο). https://www.youtube.com/watch?v=lBWTuZQoK1c Και αυτο το στυλακι φερνει στην ουσια παρα πολυ κοντα video games και anime οπως ειδαμε αυτο το μηνα απο παιχνιδια οπως το προσφατο Persona 5 https://www.youtube.com/watch?v=g3JkO-82YQ8 και σε πιο φανταστικο ,το γνωστο φυσικα Ni No Kuni https://www.youtube.com/watch?v=j0f8IJpXOFI Το god eater ειχε τα προβληματα του κυριως επειδη αργησε να τελιωσει,κατα τ'αλλα δεν ηταν ασχημο,απλα ηθελε περισσοτερη δραση και λιγοτερο μπλα μπλα αφου ειναι action anime και σε αυτο σταθηκε ο περισσοτερος κοσμος.Τωρα στο θεμα του animation χρησιμοποιησαν εξ ολοκληρου cg με εξερεση τα οπλα που ηταν hand-drawn αν δεν κανω λαθος,γιαυτο και το αποτελεσμα ηταν πιο καλο.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το θεμα ειναι οτι και το God Eater και το Zestiria παρολο που ειχαν απο τα καλυτερα animation(σε αντιθεση με αλλο γνωστο anime που καθε τρεις και λιγο γινεται αναφορα σε αυτο)και παρολο που και τα δυο βασιζονται σε action παιχνιδια, οι εκτελεσεις τους ηταν και οι δυο το ιδιο βαρετες. Επισης η ευκολη λυση για να καλυψεις το ανουσιο και κακο story και μπλα μπλα ειναι να εχεις περισσοτερη δραση,αλλα το θεμα ειναι οτι στο μπλα μπλα ειναι που θα ξεχωρισει το anime. To Attack on Titan ειναι ενα απο τα συγχρονα Benchmark anime το οποιο εχει και καλη δραση(και η δραση εχει σωστη ροη)αλλα εχει και πολυ ενδιαφερον ιστορια και μπλα μπλα και διαλογους. Δηλαδη εχει μια ισσοροπια σε αυτα τα δυο. Ετσι ξεχωριζουν τα κορυφαια anime καθε φορα. Δειτε πχ τα top 25 anime και πειτε μου ποσα απο αυτα ξεχωριζουν μονο για την δραση τους. Και οταν λεω συνηθως εννοω στυλακι Onepunchman φυσικα(το οποιο και αυτο για παρωδια ειχε καλογραμμενους χαρακτηρες και διαλογους). https://myanimelist.net/topanime.php
Alastor192 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εγω ξεκινησα το Kabaneri of the Iron Fortress,ειναι φαση Attack on Titan meets the Walking Dead.,Ειναι μονο 12 επεισοδεια και θυμιζει εντονα AoT για καλο η για κακο,ωστοσο το συνιστω οπωσδηποτε
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εγω ξεκινησα το Kabaneri of the Iron Fortress,ειναι φαση Attack on Titan meets the Walking Dead.,Ειναι μονο 12 επεισοδεια και θυμιζει εντονα AoT για καλο η για κακο,ωστοσο το συνιστω οπωσδηποτε Πραγματικα φιλικη συμβουλη(επειδη πιο παλια ειχε αναφερθει αυτο)μην προτεινετε σε αλλους anime αν δεν εχετε δει οι ιδιοι αυτα τα anime για να εχετε ολοκληρωμενη προσωπικη αποψη και αν δεν γραφετε 2-3 πραγματα για αυτο το ανιμε. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να προτεινει καποιος σε καποιον μια σειρα(γενικα μιλώντας,μιας και αυτο παει και σε αλλα πραγματα)χωρις να αναφερει λιγα λογια για αυτην. Το παραπανω που αναφερεις αν και γενικο στην πραξη τι πρεπει να καταλαβει ο ενδιαφερομενος. Οτι η σειρα εχει Zombie τιτανες? παντως στα του anime μακαρι να εχεις τον ιδιο ενθουσιασμο και οταν το τελειωσεις γιατι εμενα προσωπικα προς το τελος της season με ψιλο ξενερωσε το εν λογω anime,παρολο που ειναι καλη η παραγωγη του. Καλο generic(εχουμε δει το ιδιο στυλακι ποσες φορες)anime για να σκοτωσει καποιος την ωρα του,κλασσικοι αδιαφοροι χαρακτηρες και ιστορια/σεναριο/δομη και ενα τελος(συγκεκριμενα τα δυο τελευταια)που ενω πηγαινε τουλαχιστον να κλεισει η σειρα με κατι που να αξιζει,το γυρισαν σε happy ending για τους 2 χαρακτηρες γιατι...ετσι. Στα θετικα του kabaneri παντως το καλο animation και η μουσικη.
W0zzAp Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το kabaneri ισχυει ειναι συμπαθητικο και θυμιζει attack on titan για τον λογο οτι οι ανθρωποι που ασχοληθηκαν με το anime του aot εφταιξαν τη συγκεκριμενη σειρα.Ενω η αρχη ηταν αρκετα δυναμικη,δυστυχως προς το τελος μας τα χαλασε αρκετα λογω του πολυ γρηγορου ρυθμου,δηλαδη χρειαζοταν περισσοτερα επεισοδια και οτι ηταν αρκετα κλισε ως προς την εξελιξη και τους χαρακτηρες.Σιγουρα το animation ηταν τουμπανο,πολυ ωραιο το σχεδιο και η μουσικη εξαιρετικη οπως αναφερθηκε,αλλα δεν φτανουν ολα αυτα για το το καταλογησω ως ενα πολυ καλο anime.Καμια συγκριση με το Attack on Titan απο πλευρας ποιοτητας βεβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα