W0zzAp Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μπηκα για να πω οτι τελικα ξαναξεκινησα το berserk ( γιατι μετα απο καποια επισοδεια συνηθιζεται) και οτι το intro γαμαει. Νομιζω ηταν ξεκαθαρο. Εσεις πηγατε αλλου την κουβεντα και εγω απλα ακολουθησα την ροη. Πανω κατω αυτο ειναι το νοημα των forum να ανοιξει μια κουβεντα και να μοιραστουν οι αποψεις μας μιας και δεν γινεται και καμια σοβαρη συζητηση σε αυτο το thread,ασχετα αν αρχισε απο αλλου το θεμα 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ψαγμενα anime κτλ εγω δεν βλεπω, ουτε ειπα ποτε πως βλεπω. Εγω βλεπω anime για τις τρελες μαχες, αυρες, κυματα κτλ δεν με ενδιαφερει αν ειναι mainstream ή οχι. Σεναριο και ερμηνειες κτλ βλεπω σειρες/ταινιες δεν χρειαζομαι και anime.. Τα χω λιγο ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και ειμαι συνειδητοποιημενος στον τομεα αυτο. Και εγώ αυτό αναζητώ στα anime, αν δεν το έχουνε δύσκολα θα δω κάτι. ρε παιδιά πως κάνετε αυτή τη μαγκιά και βάζετε βίντεο από γιουτιουμπ? θέλω επειγόντως να ποστάρω κάτι να μoιραστώ Είναι πολύ δύσκολο να το μάθεις, άστο.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Πανω κατω αυτο ειναι το νοημα των forum να ανοιξει μια κουβεντα και να μοιραστουν οι αποψεις μας μιας και δεν γινεται και καμια σοβαρη συζητηση σε αυτο το thread,ασχετα αν αρχισε απο αλλου το θεμα Υποτιθεται οτι ο σκοπος των forum αυτος ειναι. Δηλαδη η ανταλλαγη γνωμεων και αποψεων σε κοινα ενδιαφεροντα με σκοπο τον διαλογο και κουβεντα ,αλλα καπου στον δρομο χαθηκε η μπαλα δυστηχως. μιας και δεν γινεται και καμια σοβαρη συζητηση σε αυτο το thread, Ναι γιατι στα αλλα γινεται 1
Grim Ripper Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ρε παιδιά πως κάνετε αυτή τη μαγκιά και βάζετε βίντεο από γιουτιουμπ? θέλω επειγόντως να ποστάρω κάτι να μoιραστώ Ορίστε. [video=youtube]link_apo_to_video_sto_youtube[/video] 1
hellojim Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Απλά πετάς το link από το YouTube και το εμφανίζει μόνο της ή σελιδα
Edel Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 https://youtu.be/C0DMr2rF7c0 Επειδή μιλήσαμε για HxH τις προάλλες. Σε σχολές σκηνοθεσίας πρέπει να το διδάσκουν για πως να κάνεις Char Dev. 1
W0zzAp Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 https://youtu.be/C0DMr2rF7c0 Επειδή μιλήσαμε για HxH τις προάλλες. Σε σχολές σκηνοθεσίας πρέπει να το διδάσκουν για πως να κάνεις Char Dev. Καλα για να κανεις character development πρεπει να εχεις το καταλληλο σεναριο για να παρει μπρος και η σκηνοθεσια.Παντως ο σκηνοθετης του HxH 2011 ενω εχει κανει καταπληκτικη δουλεια δεν εχει σκηνοθετησει πολλα anime,αλλο γνωστο που εχει κανει ειναι το Rainbow(αγαπημενο και το προτεινω σιγουρα https://myanimelist.net/anime/6114/Rainbow__Nisha_Rokubou_no_Shichinin )
najinblue3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Berserk ep 19, oσο προχωραει γουσταρω περισσοτερο, πολυ ωραιο επεισοδιο 1
Edel Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Παρακάλα να δείξουν και το επόμενο αρκ με τους Κουσανούς και να μη τελειώσει στα τρολς!
najinblue3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Site: crunchy βρηκα τι θα μου παρω δωρο φετο megumin always in my heart
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Πάντως ανεξάρτητα από τις μάχες και το πόσο δημοφιλές, το μόνο που δεν είναι το Berserk είναι mainstream. O Miura πρέπει να παραδεχτώ είναι ψαγμένος όσο εκεί που δεν πάει. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2017 από Επισκέπτης
GReaperEx Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Site: crunchy βρηκα τι θα μου παρω δωρο φετο megumin always in my heart OMG, this is fucking awesome!
costacurta Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πάντως ανεξάρτητα από τις μάχες και το πόσο δημοφιλές, το μόνο που δεν είναι το Berserk είναι mainstream. O Miura πρέπει να παραδεχτώ είναι ψαγμένος όσο εκεί που δεν πάει. Το μανγκα βέβαια θεωρείται τ κορυφαίο όλων των εποχών....
Edel Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 To Boku no Hero, όσο πάει και γίνεται και καλύτερο. όσο βάζει μέσα κι άλλους χαρακτήρες να τους μάθουμε τόσο περισσότερο γεμίζει. Επίσης για ακόμα μια φορά ν αναφέρω πόσο εκπληκτικό ost έχει 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Site: crunchy βρηκα τι θα μου παρω δωρο φετο megumin always in my heart Πρέπει η γραβάτα να εκρήγνυται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα