Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ops και τα 2 τα σπανε, αν και το φετινο ειναι λιγο πιο αγαπημενο μου, πραγματικα το soundtrack ειναι επικο για μενα, αν και θυμιζει shounen οπως εχει γραψει ο  ghost

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατσε ρε συ πως δεν θεωρουνται νεα anime απο την στιγμη που οι συνεχειες τους παιζονται τωρα?

Οσον αφορα αυτο που λες οτι βλεπεις κυριως για brutal μαχες μαλλον θα προτεινα το Drifters απο πιο προσφατα anime

https://myanimelist.net/anime/31339/Drifters

Εννοω οτι δεν ξεκινησαν σαν σειρες το 2017, απλα ειναι καινουριες σεζον... 

Θα το checkαρω!

Δημοσ.

Λειτουργεί το gogoanime ή έχει πέσει εδώ και καιρό;

Τελικα συνεχισα το berserk μιας και δεν ειχα και τιποτα αλλο να δω. Μετα απο 5-6 επισοδεια αρχισα λιγο να ψιλοσυνηθιζω το αθλιο animation, το οποιο κανει κακο στον εγκεφαλο μου, αλλα πλεον ειναι λιγοτερο ενοχλητικο..

Παντως ενα θα πω, εχει γαματο opening song! \m/

https://www.youtube.com/watch?v=pABfwmdlQak&t=15s

https://www.youtube.com/watch?v=8DizBlRFMD4

• Like 1
Δημοσ.

Εβλεπα το tokyo ghoul απο τα καινουρια.. Γενικα για να δω anime πρεπει να ξερω οτι ειναι μπομπα. Δλδ οτι εχω δει ως τωρα ειναι ενα και ενα. (τουλαχιστον για τα γουστα μου). Αλλα κυριως αυτο που θελω απο anime ειναι ωμες μαχες με καλο σχεδιο και voice actors. Aυτο κιολας με τραβηξε στο berserk.

πχ το bleach εχει πολυ καλες μαχες, οπως και το hellsing. Το dragon ball αν και με σαπιο σεναριο εχει μοναδικο artwork και ειναι αυτο που τα ξεκινησε ολα.(flash step, ki/aura/reatsu/chakra, super fast combat, κυματα). Τετοια anime θελω να βλεπω, τα οποια δυστηχως ειναι σχετικα λιγα... Το one man punch το ειχα checkαρει αλλα με αφησε αδιαφορο, μπορει να του ξαναδωσω μια ευκαιρια στην πορεια.Οι  μαχες ηταν λιγο πετσα..

Τα μοναδικα που εκανα την εξαιρεση ηταν το code geass, death note και full metal μιας και ηθελα να τα δω λογω καλου σεναριου..

Εν ολιγης τα mainstream προτιμας με βαση αυτα που λες και τα anime που ανεφερες.Καλως ή κακος ο μεσος ορος των Ελληνων που βλεπει anime(οσοι υπαρχουν τελος παντων) ειναι σε αυτη την κατηγορια,δηλαδη βλεπουν μονο anime που πεφτει ξυλο και χανουν πολλα αλλα που θεωρουνται αριστουργηματα ή διαμαντακια(συμπεριλαμβανομενου και τα manga).Το αναφερω πιο πολυ γιατι η συγκεκριμενη κατηγορια που λες (shounen κυριως) εχει πολυ ανακυκλωση και ειναι γεματο κλισεδιες και επειδη βλεπω κοντα στα 10 χρονια anime δεν μπορω να τα ευχαριστηθω τοσο πολυ οσο στις αρχες.Ασε που αν περιμενεις να βγαινει καθε ποτε "αριστουργημα" στις κατηγοριες που ανεφερες κλαφτα Χαραλαμπε.

Για το OPM που ειπες μην το μπερδευεις με αλλα γιατι ειναι παροδια,δεν εχει πολυ σχεση σε αυτα που θες αφου ο πρωταγωνιστης ειναι αυτο που λεει ο τιτλος one punch man αρα μια και κατω.

Αν θες δοκιμασε το Mob Psycho 100 που ειναι απτον ιδιο δημιουργο που λογικα θα σου αρεσει.Το σχεδιο ειναι λιγο προχειρο επειδη ειναι ετσι και το manga αλλα πρεπει να ειναι στα γουστα σου.

Δημοσ.

Ψαγμενα anime κτλ εγω δεν βλεπω, ουτε ειπα ποτε πως βλεπω. Εγω βλεπω anime για τις τρελες μαχες, αυρες, κυματα κτλ δεν με ενδιαφερει αν ειναι mainstream ή οχι.

Σεναριο και ερμηνειες κτλ βλεπω σειρες/ταινιες δεν χρειαζομαι και anime.. Τα χω λιγο ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και ειμαι συνειδητοποιημενος στον τομεα αυτο.

Δημοσ.

Anime μονο για τις μαχες θα ελεγα οτι ειναι χειροτερα απο το να παιξεις αντιστοιχα video games(κυριως rpg/hack n slash).

Δημοσ.

Ψαγμενα anime κτλ εγω δεν βλεπω, ουτε ειπα ποτε πως βλεπω. Εγω βλεπω anime για τις τρελες μαχες, αυρες, κυματα κτλ δεν με ενδιαφερει αν ειναι mainstream ή οχι.

Σεναριο και ερμηνειες κτλ βλεπω σειρες/ταινιες δεν χρειαζομαι και anime.. Τα χω λιγο ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και ειμαι συνειδητοποιημενος στον τομεα αυτο.

Αυτες οι κατηγοριες που ανεφερες ειναι κατα 90% mainstream anime μιας και γινονται πολυ γρηγορα γνωστα και πουλανε,δεν το λεω για κακο απλα ετσι ειναι.Και ουτε ειπα να δεις ψαγμενα anime,γουστα εχει ο καθενας και βλεπει οτι γουσταρει,απλα εκανα γενικα μια διατυπωση περι ελληνικου κοινου για τα anime.

Δημοσ.

Εννοειται πως παιζω και παιχνιδια action κτλ με αγαπημενο το god of war trilogy αλλα δεν εχει καμια σχεση με anime για εμενα. Πχ η επικουρα που ενιωσα οταν ειδα για πρωτη φορα goku vs freeza που σκοτωνει ο freeza picolo, kuririn και γινεται ο goku ssj για πρωτη φορα δεν υπαρχει. Ειχα καυλωσει τοσο πολυ που στο δημοτικο ξυπνουσα στις 5 το πρωι για να βλεπω το Γερμανικο (2η φορα)...

Η οταν ο ichigo εγινε arrancar και ξεφτιλισε τον ulquiorra... Για αυτα ζω :P

To rage σε κατι τετοιες σκηνες πραγματικα το νιωθω... Αναρωτιεμαι ποτε θα γινω εγω ssj :\

Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει γιατι και τι βλεπουν οι αλλοι. Εγω βλεπω anime απο το 98 με dragon ball και one piece και οτι βλεπω τα βιωνω και εγω. Γι αυτο κιολας πολλα τα χω παρατησει επειδη δεν με "αγγιξαν"..

Δημοσ.

Εννοειται πως παιζω και παιχνιδια action κτλ με αγαπημενο το god of war trilogy αλλα δεν εχει καμια σχεση με anime για εμενα. Πχ η επικουρα που ενιωσα οταν ειδα για πρωτη φορα goku vs freeza που σκοτωνει ο freeza picolo, kuririn και γινεται ο goku ssj για πρωτη φορα δεν υπαρχει.

Ναι για τους περισσοτερους στην Ελλαδα που τα αντιστοιχα καρτουν που ειχαμε τοτε ηταν κατι ακυρα τελειως τυπου barbie προφανως να ξεχωρισε τοσο πολυ το Dragonball.

Τουλαχιστον μεχρι να μεγαλωσεις και να γελας με το ποσο τραγικο φαινεται τωρα που μεγαλωσες μιας και αργοτερα που το ολο θεμα νεκρου ζωντανου παιζει συνεχεια χαθηκε το οποιο νοημα του μεγαλο θανατου-σοκ,και εγινε αγγαρεια το ολο πραγμα.

Δημοσ.

Είδα το όλο το Kai τον προηγούμενο μήνα και το είδα ευχάριστα. Σεναριακά το dragon Ball δεν με ενδιαφέρει, για άλλους λόγους το βλέπω..

Δημοσ.

Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει γιατι και τι βλεπουν οι αλλοι.

Αφου δεν σε ενδιαφερει τι βλεπουμε οι υπολοιποι(γιατι μεσα στους αλλους ειμαστε και εμεις του θεματος) στο εν λογω θεμα γιατι μπηκες να σχολιασεις?

Δεν το λεω ειρωνικα ή να το παω σε προσωπικο επιπεδο ,απλα μου κανει εντυπωση(αρα περιεργεια) οταν βλεπω σε forum να γραφονται τετοια οπως το παραπανω.

Εν ολιγης τα mainstream προτιμας με βαση αυτα που λες και τα anime που ανεφερες.Καλως ή κακος ο μεσος ορος των Ελληνων που βλεπει anime(οσοι υπαρχουν τελος παντων) ειναι σε αυτη την κατηγορια,δηλαδη βλεπουν μονο anime που πεφτει ξυλο και χανουν πολλα αλλα που θεωρουνται αριστουργηματα ή διαμαντακια(συμπεριλαμβανομενου και τα manga).

Η μερικη οψη του νομισματος ειναι το παραπανω.

Στην Ελλαδα εχουμε τετοια νοοτροπια και στερεοτυπα που τα anime για τους περισσοτερους(κυριως τους γονεις)=κινουμενα σχεδια οπως ο Μπομπ Σφουγγαρακης και αρα ειναι κυριως για παιδια(?). Αναλογα πραγματα και στα video games και comics φυσικα.

Ουτως ή αλλως ποιος τα χρειαζεται ολα αυτα οταν εχουμε τετοιες ποιοτητες οπως το Survivor να δουμε ε(γενικα μιλώντας με την νεα μοδα που βγηκε παρολο που παλια τα κραζανε υποτιθεται ολα αυτα)...

Δημοσ.

Αφου δεν σε ενδιαφερει τι βλεπουμε οι υπολοιποι(γιατι μεσα στους αλλους ειμαστε και εμεις του θεματος) στο εν λογω θεμα γιατι μπηκες να σχολιασεις?

Δεν το λεω ειρωνικα ή να το παω σε προσωπικο επιπεδο ,απλα μου κανει εντυπωση(αρα περιεργεια) οταν βλεπω σε forum να γραφονται τετοια οπως το παραπανω.

Μπηκα για να πω οτι  τελικα ξαναξεκινησα το berserk ( γιατι μετα απο καποια επισοδεια συνηθιζεται) και οτι το intro γαμαει. Νομιζω ηταν ξεκαθαρο. Εσεις πηγατε αλλου την κουβεντα και εγω απλα ακολουθησα την ροη.

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδιά πως κάνετε αυτή τη μαγκιά και βάζετε βίντεο από γιουτιουμπ? θέλω επειγόντως να ποστάρω κάτι να μoιραστώ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...